Jump to content

master1992g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About master1992g

  • Ημ. Γέννησης 02/01/1992

master1992g's Achievements

  1. aodNotify, στην paid version μπορείς να βάζεις ότι χρώμα θες για κάθε εφαρμογή.
  2. Μάλλον τα έχετε μπερδέψει, δεν μιλάμε για την σύνδεση που έχει η κάρτα Sim μας.. μιλάμε για την rom-active csc...και το sammobile αυτό που λέμε δείχνει..
  3. Τι να σου πω, εγώ βλέπω ότι το UI 3.1 για EUR έφτασε 8/3/2021 και σε COS 14/4/2021 ακόμα με UI 3.0 και SECURITY PATCH Μαρτίου είμαστε..
  4. Ακόμα με ui 3.0 στην cosmote και σήμερα σκάει 2o security update Μαρτιου ..πρώτη και τελευταία φορά που αφήνω csc της cosmote σε συσκευή...
  5. Σε cosmote ακόμα τπτ.. με το ui 3.0 έχουμε μεινει...
  6. Επανέρχομαι λοιπόν, σήμερα με 1 ώρα σε κλήσεις έχει γράψει 4.4%, είναι φυσιολογικο? Wifi call είναι ανενεργό, το volte ενεργό.
  7. Έκανα οτι είπες σε ότι εφαρμογή-εφαρμογη συστήματος βρήκα σε σχέση το "τηλεφωνο".. θα επανέλθω με τα αποτελεσματα
  8. Καλησπέρα, τελευταία εχω battery drain από ένα core app- "Αρχεία καταγραφής κλησεων".. γνωρίζει κανείς τι είναι και τι μπορώ να κανω?
  9. Αγορασα την pro version, είναι ακριβώς ότι χρειαζόταν, thanks.
  10. Καλησπέρα, νέος κάτοχος note10+, έχω πρόβλημα με το notification light, είδα σε βιντεο το hole punch effect από το edge lightning+ μέσω good lock το οποίο ήταν ότι πρέπει αλλά στο one ui 3.0 το έχει αφαιρέσει, τι έχετε να προτείνετε, εσείς τι χρησιμοποιείτε?
  11. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, κάποια κολλήματα κυρίως στον chrome και δυσλειτουργία με το μικρόφωνο στις εισερχόμενες κλήσεις. Μέχρι πρότινος το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την μπαταρία, που μετά από 2+χρόνια μάλλον έπεσε η απόδοση, αλλά άρχισε να μου την δίνει μετά το τελευταίο update και μάλλον πάω προς upgrade.
  12. Σε εμενα ηταν ενεργό...το απενεργοποιησα, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
×
×
  • Create New...