Jump to content

gadget19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    395
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About gadget19

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gadget19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και πρέπει να υπάρχει αλλά στα πλαίσια της αλήθειας. Ειδικά η Wind είναι η πρέσβειρα του αθέμιτου ανταγωνισμού. Αυτά που εκπαιδεύονται να λένε από τα τηλεφωνικά κέντρα είναι απίστευτα σχετικά με τη Cyta. Η ανακρίβεια στο μεγαλείο της.
  2. gadget19

    iPhone X

    Οκ, θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
  3. gadget19

    iPhone X

    Περιστασιακά όταν με καλούν και το σηκώσω ακούω τον συνομιλητή ρομποτικά με αποτέλεσμα να διακόψω την κλήση και στη δεύτερη φορά να είναι οκ. Την πρώτη φορά συνέβη όταν μιλούσα με άτομο που είχε προβληματικό κινητό οποτε λέω φταίει εκείνο, αλλά έγινε και άλλες δυο φορές και διαφορετικά άτομα και είναι σπαστικό. Προφανώς ειχα σήμα, έχω περασμένη την τελευταία έκδοση κλπ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;
  4. Θα πρέπει σίγουρα να στείλουν τεχνικό, εφόσον σου άλλαξαν ρουτερ τότε μπορεί να έχει πρόβλημα είτε η εσωτερική καλωδίωση από πρίζα μέχρι πίνακας ΟΤΕ οικοδομής είτε να υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο. Στειλτους pm στο fb και πες τους να στείλουν τεχνικό.
  5. Κανονικά εφόσον λήξη θα έπρεπε να σε καλέσουν, και συνήθως το καταλαβαίνεις πως έληξε επειδή ο λογαριασμός αυξάνεται λόγο της λήξης του συμβολαίου. Σίγουρα ήταν για ένα χρόνο; Κάνε ένα κόπο καλού κακού και πάρτους ένα τηλέφωνο ή στειλ τους στο Facebook pm.
  6. Αν είχες δέσμευση συμβολαίου θα ίσχυε κανονικά ακομα και αν είχε ολοκληρωθεί η εξαγορά. Απλά όταν θα έληγε το συμβόλαιο είτε θα ανανεωνες με προγραμμα της Vodafone είτε θα αποχωρουσες αζημίως. Εφόσον λες πως δεν έχεις ανανεώσει τότε φεύγεις οποτε θες. Οι ανανεώσεις, τα νέα πακέτα και οι προσφορές της Cyta συνεχίζουν κανονικά, έχει δρόμο ακόμα η διαδικασία εξαγοράς!!!
  7. gadget19

    iPhone X

    Στην 11.2.1 είμαι, διορθώνεται κάτι τέτοιο με την 11.2.2; Θα την κάνω αργότερα άμα είναι.
  8. gadget19

    iPhone X

    Παιδιά και σε σας θερμαίνεται αρκετά η συσκευή, κάτω από την κάμερα, όταν είστε στο YouTube ή όταν μιλάτε; Στο 6s δεν ήταν τόσο έντονο!!!
  9. gadget19

    iPhone X

    Είναι από αυτά που βάζουν να τα βλέπει και να τα περιεργάζεται το κοινό, λογικά κομπλέ θα είναι. Τσέκαρε όμως τη συσκευή να μην έχει τίποτα γρατζουνιές κλπ. Κανονικά νομίζω θα έπρεπε να έχει ακουστικά(αν δε κάνω λάθος), άσχετα που είναι εκθεσιακό. Στην προηγούμενη συσκευή σου έδειχνε κανονικά πως έπιασες δίκτυο 4G+;
  10. gadget19

    iPhone X

    Το ποσοστό φαίνεται μόνο αν κατεβάσεις τη μπάρα του Κέντρου Ελέγχου. Δυστυχώς δε χωράει να μπει μόνιμα στην αρχική.
  11. gadget19

    iPhone X

    Space Grey θα σου πρότεινα, διότι το γύρο γύρο στο λευκό φαίνεται κάπως ψεύτικο...γνώμη μου φυσικά!!! Απ όπου και να το πάρεις 12 μήνες λέει. Δε ξέρω κατά ποσό ισχύει ο δεύτερος χρόνος ή αν τον τηρούν, άσχετα με το τι λένε ευρωπαϊκοί κανονισμοί...αν δε κάνω λάθος!!!
  12. gadget19

    iPhone X

    Στις αποδείξεις για τα κινητά πάντα αναγράφει το σειριακό, είναι το κύριο αναγνωριστικό της κάθε συσκευής. Άμα λέει μόνο ποια συσκευή είναι χαίρω πολύ. Δε μου φαίνεται σωστή η απόδειξη ως προς την περιγράφει του προϊόντος, εκτός αν γράφει κάτι άλλο που αποδεικνύει ότι αυτή είναι η συσκευή, γιατί είναι και θολή η εικόνα. Αν θες όμως ρώτησε ή πάνε και δείξε τη φωτογραφία σε ένα Κωτσόβολο, και βασικά όχι αν θες...ψαξτο γιατί θα δώσεις αρκετά χρήματα!!!
  13. gadget19

    iPhone X

    Χρόνια πολλά και καλή χρονια και σε σένα!!! Στο iOS 11 για να απενεργοποιηθεί το Bluetooth και το WiFi πρέπει να τα κλείνεις από τις Ρυθμίσεις. Οταν το κάνεις από το Κέντρο Ελέγχου απλά αποσυνδέεται και είναι σε μια κατάσταση stand by ας πούμε. Δικαιολογία γιατί το έκαναν έτσι υπάρχει αλλά προσωπικά σε μένα δεν είναι καθόλου χρήσιμο.
  14. gadget19

    iPhone X

    Κατά ποσο όμως είναι αυτό φυσιολογικό; Άμα κανεις σωστή χρήση τότε πρέπει να είσαι οκ, δηλαδή και στην τσέπη να το βάλεις με κλειδιά κανονικά δε πρέπει να πάθει τίποτα...!!!
  15. gadget19

    iPhone X

    Εγώ το πήρα χθες, το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο. Εγώ σου προτείνω αυθεντική θήκη, κάνει 45 ευρώ αλλά μπροστά σε αυτά που δώσαμε αξίζει την προσοχή μας.
×
×
  • Create New...