Jump to content

ekontax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    608
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ekontax

  1. Aλλαξα προχθες την μπαταρία σε Kotsovolo όπου με χρέωσαν 79€ και μου είπαν ότι θα βγάζει στις ρυθμίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία αλλά επειδή η apple δεν κατασκευάζει μπαταρίες αυτή είναι ακριβώς όπως η γνήσια ( έκανε και τον σχετικό διαγνωστικό μετά και ήταν όλα οκ ) και είναι σαν την μπαταρία που είχε εξ αρχής, τι γνώμη έχετε ?
  2. Kαι στο 7plus της γυναίκας μου δουλεύει από το πρωί συνεχώς, με μας τι συμβαίνει;
  3. Κάτοχος 11 promax μετά από xsmax kai 11 απίστευτα ικανοποιημένος έκανα την ios15 και ακόμα δεν έχω Alpha ενώ διαβάζω ότι στα δικά σας λειτουργεί ( Εκανα επανεκκίνηση, την διέγραψα και την κατέβασα πάλι αλλά τίποτα) Καμμία ιδέα ?
  4. Kατοχος iphone 11 pro max μου έβγαλε πρόβλημα( η μητρική) ήταν μέσα στην εγγύηση, το έστειλε το κατάστημα στην apple, μετάαπό 2 ημέρες παρακολούθησης απάντησαν ότι παραδέχονται το πρόβλημα και θα πάει σε αντικατάσταση, έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν το έχουν στείλει ακόμα στο κατάστημα. Εχετε άποψη πόσος χρόνος απαιτείται?
  5. Ευτυχώς που δεν θα μετράει την γλυκόζη αίματος γιατί αν βασίζονταν οι διαβητικοί στις μετρήσεις τους από ρολόι και όχι από τις ταινίες αλίμονο !
  6. Υπάρχει άλλη εφαρμογή που δεν βλέπουν όλη τη βιβλιοθήκη μου? αλλά μόνο αυτή που θέλω να ανεβάζω?
  7. Μια ερώτηση παιδιά που ασχολείστε με τις συγκρίσεις φωτό, όταν ανεβάζεις μια φωτό από το flick που έχω λογαριασμό, φαίνονται και όλες οι άλλες που έχω αποθηκευμένες η μόνο εγώ τις βλέπω ?
  8. ekontax

    iPhone 11

    Με την 14.5.1 κάνει αναβάθμιση του υπολογισμού της υγείας μπαταρίας και ίσως για αυτό
  9. Δυστυχώς ναι και μεγάλη μάλιστα
  10. SwiftKey έχει και αριθμητικά πάνω από τα γράμματα
  11. ekontax

    iPhone 11

    Εχω ένα 11 το οποίο φορτίζω κάθε βράδυ στην ασύρματη φόρτωση και είναι η υγεία 100% εδώ και ένα χρόνο και μου έχει κάνει εντύπωση που δεν έχει ξεκολλήσει από εκεί. Νόμιζα ότι επειδή φορτίζει πολύ αργά όλο το βράδυ στο "πιατάκι" που το ακουμπάω όλη νύχτα οφείλεται, αλλά κάποιος τεχνικός μου είπε σήμερα ότι αντίθετα αυτό αναπτύσσει θερμοκρασία και θα στην καταστρέψει σύντομα, τι ισχύει ? γνωρίζει κανείς? ( όχι ότι με απασχολεί ιδιαίτερα - όταν πάει στο 80% απλά θα πάω να βάλω μια νέα ) απλά έχω περιέργεια που δεν πέφτει ούτε 1%.να πάει δηλ στο 99%.
  12. ekontax

    iPhone 11

    Παρατηρώ σε συχνά διαστήματα , ίσως και 3 ημερών να ζητά ενημέρωση μια εφαρμογή που την είχα κάνει πάλι πριν 2-3 μέρες ( βγαίνουν τόσο συχνά η μήπως δεν είναι επιτυχείς οι προηγούμενες και ξαναεμφανίζεται) πχ whatsapp κλπ
  13. ekontax

    iPhone 11

    Σε ευχαριστώ πολύ
  14. ekontax

    iPhone 11

    Παρόλο που έχω ενεργοποίηση στις γνωστοποιησεις banner- ταμπέλες -ήχοι στο Ημερολόγιο δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις στα αποθηκευμένα γεγονότα κσι περνάει η μέρα και δεν παίρνω είδηση, κανω κατι λαθος?
  15. ekontax

    iPhone 11

    Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν!
  16. ekontax

    iPhone 11

    Δεν βρίσκω κάτι, αυτό είναι το θέμα!
  17. ekontax

    iPhone 11

    Κατέβασα αυτό το πληκτρολόγιο μετά από απόψεις φίλων που έγραψαν πολύ καλές κριτικές και πράγματι με ικανοποιεί πολύ και το έκανα το βασικό, μόνο που προσπαθώ να βρω πως απενεργοποιώ τους ήχους όταν γράφω γιατί δεν τους θέλω και δεν μπορώ να το βρω, κάθε βοήθεια δεκτή και καλή Χρονιά σε όλους
  18. Σε iphone11 μπορείς να το ρυθμίσεις ποιες ώρες να φορτίσει, και πως?
  19. ekontax

    iPhone XS Max

    Για την κάμερα θα το σκεφτόμουν( νυχτερινές ) και για την μπαταρία ( μήπως είναι καλύτερη - δεν ξέρω )
  20. ekontax

    iPhone XS Max

    Μου έτυχε μια ανταλλαγή με iphone 11 σαν καινούργιο με το δικό μου xsmax 2 ετών σε άριστη κατάσταση , αξίζει νομίζετε η αλλαγή?
  21. ekontax

    iPhone XS Max

    To έκανα σλλά πάλι το βγάζει το μνμ ( το airpod δεν δουλεύει στη μουσική ) κάτι τέτοιο
  22. ekontax

    iPhone XS Max

    Eχω κάνει τα πάντα να μη το βλέπω αλλά όταν συνδέω τα air pods εμφανίζεται, μου έχει σπάσει τα νεύρα ( πιστεύω είναι bug της 14.2 )
×
×
  • Create New...