funkyjohny Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 anquitel εσένα που είναι SM-920C τι firmware φοράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 anquitel εσένα που είναι SM-920C τι firmware φοράει? Εμένα τώρα έχει αυτό: MMB29K.N920CXXS3BPL5 Και είναι από Ιράν η συσκευή Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Υπαρχουν διαθεσιμες αναβαθμισεις. Ανεβηκαν χτες και σημερα. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N920C Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Υπαρχουν διαθεσιμες αναβαθμισεις. Ανεβηκαν χτες και σημερα. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N920C Ναι μου ήρθε εμένα μια γύρω στα 67 megabyte Την έκανα χωρίς να καταλάβω καμία διαφορά Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω τι αναβαθμίσεις κάνουν . δεν δίνουν την 7. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αυτές οι μικρές που δίνουν κάθε τόσο είναι security updates. Πιστεύω πως μέσα στον Φλεβάρη θα την δώσουν την 7 Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγώ να κάνω μια ερώτηση μπορώ από την 920Τ t mobile από Αμερική να βάλω την έκδοση 920 c και αν ναι ποιος είναι ο τρόπος επίσης θέλω να πω ότι επειδή ο προηγούμενος χρήστης το είχε κάνει root έχει γράψει και knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Εγώ να κάνω μια ερώτηση μπορώ από την 920Τ t mobile από Αμερική να βάλω την έκδοση 920 c και αν ναι ποιος είναι ο τρόπος επίσης θέλω να πω ότι επειδή ο προηγούμενος χρήστης το είχε κάνει root έχει γράψει και knox Κανείς ;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Κανείς ;;;;;;;;; Νομιζω δεν γινεται κατι τετοιο.... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δλδ δεν μπορώ να αλλάξω την 920 Τ με 920 c ??? Ούτε με Odin ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δλδ δεν μπορώ να αλλάξω την 920 Τ με 920 c ??? Ούτε με Odin ;;;; Όχι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Άρα μονόδρομος το root και ποια είναι η καλύτερη modified rom για το 920 T ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα, εδώ και 5 μέρες κατάλαβα ότι το κινητό δεν τραβάει screanshot με την παλαμη. Έχω ανοικτή την επιλογή να το κάνω είναι και επίσης μετά από ένα hard reset δεν έχει καμία αλλαγή. Έχει ιδέα μήπως κανένας τι πρέπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα, εδώ και 5 μέρες κατάλαβα ότι το κινητό δεν τραβάει screanshot με την παλαμη. Έχω ανοικτή την επιλογή να το κάνω είναι και επίσης μετά από ένα hard reset δεν έχει καμία αλλαγή. Έχει ιδέα μήπως κανένας τι πρέπει να κανω? αλλαξε παλάμη! :lol::lol::lol: πάντως εγώ δεν το έχω πετύχει ποτέ με την πρώτη. πάντα θέλει 3-4 προσπάθειες και τελικά βγάζω πενάκι .. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εχετε δοκιμάσει κάποιο tempered να είναι smooth και πολύ λείο στην αφή;(εννοείτε χωρις halo) εχω πάρει 4 διαφορετικά και όλα κολλάνε κάπως..εχω βάλει ενα στο note 3 απιστευτο αλλα δεν θυμάμαι μάρκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Εχετε δοκιμάσει κάποιο tempered να είναι smooth και πολύ λείο στην αφή;(εννοείτε χωρις halo) εχω πάρει 4 διαφορετικά και όλα κολλάνε κάπως..εχω βάλει ενα στο note 3 απιστευτο αλλα δεν θυμάμαι μάρκα. Το δικό μου έχει της spigen. Έχω την εντύπωση ότι έχω και ένα δεύτερο θα το κοιτάξω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 αλλαξε παλάμη! :lol::lol::lol: πάντως εγώ δεν το έχω πετύχει ποτέ με την πρώτη. πάντα θέλει 3-4 προσπάθειες και τελικά βγάζω πενάκι .. 4 note5 που εχουμε στο ολοι εδω στο σπιτι βγαζουν μια χαρα κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Παιδιά η καλύτερη modified rom για το 920τ έχετε ιδέα ποια είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Μπεις στο xda και αν βρεις κάποια για το δικό σου διάβασε τα σχόλια των χρηστών. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μπεις στο xda και αν βρεις κάποια για το δικό σου διάβασε τα σχόλια των χρηστών. Παναγία μου 400και σελίδες είναι ούτε εξεταστική να είχα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoKarafou Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Παιδιά βγήκε Nougat για το Note 5!!! Δεν τα έχω συνηθίσει τόσο τακτικά release από την Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Παιδιά βγήκε Nougat για το Note 5!!! Δεν τα έχω συνηθίσει τόσο τακτικά release από την Samsung Έλα που πότε? Ποια ROM έχεις? Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoKarafou Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Έλα που πότε? Ποια ROM έχεις? Στο XDA!!!! Εγώ έχω minotaurous v10 +xtreme kernel v4 Και όλα είναι άψογα!!! Θα περιμένω μα βγει η nougat κάνα 2 με 3 version ακόμα και θα την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω note 5 sm-n920c από Εμιρατα(XSG) official 100% και περιμένω την Nougat...μπήκα και sammobile μήπως την περάσω χωρίς OTA γιατί αργεί και δεν έχω και πολύ υπομονή...μπορώ να περάσω καμία άλλη μέσω Odin και να παίζει κανονικά εννοώ γλώσσα κτλ...?υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλησπέρα, εδώ και 5 μέρες κατάλαβα ότι το κινητό δεν τραβάει screanshot με την παλαμη. Έχω ανοικτή την επιλογή να το κάνω είναι και επίσης μετά από ένα hard reset δεν έχει καμία αλλαγή. Έχει ιδέα μήπως κανένας τι πρέπει να κανω? Χάλασε ο αισθητήρας εγγύτητας. Μου συνέβη πρόσφατα σε note 4. Θέλει ανταλλακτικό δυστυχώς. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts