Jump to content

giorgio6600

Members
  • Δημοσιεύσεις

    318
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgio6600

  • Ημ. Γέννησης 14/06/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

giorgio6600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το παρουσίασε σε εμένα. Σήμερα το πήγα Microtech θεσσαλονίκη, και μέσα σε λίγες ώρες ήταν έτοιμο με αλλαγή κάμερας.
  2. Καλημέρα σε όλους, πέρασα την 9 και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. πιο ελαφρύ και εύχρηστο μου φαίνεται.το κινητό έτσι κι αλλιώς θέλει ακροβατικά να το κρατήσεις και να το χειριστείς με το ένα χέρι λόγω μεγέθους και βάρους, οπότε όπου και να πάνε πληκτρόλογιο και navi buttons, θα είναι δύσχρηστο. έχω το εξής πρόβλημα: note 5, note 8 Και τώρα Note 9, κάθε φορά που κάνω επαναφορά την πρώτη μέρα το έχω σε wifi και κατεβάζει τα πάντα φουλ, κάνει ενημερώσεις κλπ. με το που θα βγω σε δίκτυο κινητής ξεκινάει να κατεβάζει κάθε φορά 3GB περίπου δεδομένα. αυτό το κάνει το Υπηρεσίες google play, ενώ το έχω κλειστό να συγχρονίζει δεδομένα στο παρασκήνιο, και οι ενημερώσεις είναι ρυθμισμένες μόνο στο wifi. Υπάρχει κάποια σκέψη? κάποιος που να το έχει αντιμετωπίσει/λύσει?
  3. Καλή τύχη! Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!
  4. το 16:9 είναι 9,1MP, από 12ΜP που τραβάει το 4:3. Επίσης το Live Focus, σου δίνει μεν τη δυνατότητα να παίξεις μετά με το Blur, αλλά όσο είναι η φώτο στο κινητό. αν πχ ανέβει στο google photos αποθηκευεται όπως την είχες αφήσει. επίσης δεν κρατάει αυτόματα και τις 2, δηλαδή αν θέλεις να κρατήσεις και τις 2 θα πρέπει να τις κάνεις save χωριστά.
  5. Κι όμως, όταν το φορτίζω με τον κινέζικο απομίμιση φορτιστή δεν κρατάει η μπαταρία το ίδιο. τελειώνει γρηγορότερα με ίδιες συνθήκες χρήσης. Επίσης πέρασα ένα Screen protector και ενθουσιάστηκα, έιναι curved Και πιάνει απο πίσω, οπότε με τη θήκη δεν φαίνεται τίποτα. το βασικό είναι ότι αγκαλιάζει τέλεια την edge οθόνη και δεν γεμίζει σκόνη απο το πλάι.
  6. Το ίδιο και εγώ. με reset έστρωσε ωραία. έφερα μόνο απο το Samsung Account ότι δεδομένα είχε συγχρονίσει. ωστοσο εξαιρετικά χρονοβόρο αφού κάνεις έισοδο μετά σε κάθε εφαρμογή και βάζει κωδικούς κλπ. για ένα πράγμα είχα υποκλιθεί στην Apple και το λέω ακόμα, το ότι έκανες επαναφορά, φορματ κλπ, και ήταν σαν να έκλεισες και να άνοιξες το κινητό. εντελώς smooth διαδικασία.
  7. Τρώει τρελά τη μπαταρία τo Gear VR Services.. το οποίο δεν εχω βρεί τρόπο να κάνω disable. έχει κάτι εφαρμογές Package Disable στο Store, ωστόσο ζητάνε δικαιώματα administrator και δεν ψήνομαι με τίποτα να δώσω τέτοιο access σε κάποιο αγνωστό κινεζάκι.
  8. Μόλις ξεκίνησε να κατεβαίνει και σε Ελληνικό unbranded. Να σημειώσω ότι είναι αγορασμένο απο Γερμανία. όταν το άνοιξα πρώτη φορά, επειδή είχα κάρτα cosmote, μου ζήτησε να κατεβάσει ρυθμίσεις παρόχου κλπ. το wificalling κλπ Παιζουν κανονικά, ωστόσο το CSC έχει μείνει το BRA.
  9. Καλησπέρα, αναμένω το δικό μου Note 8 Duos και είμαι cosmote. ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενεργοποιήσω το wifi calling χωρίς να το πάω να μου περάσουν το cosmote firmware. σε s7 edge φίλης, στείλαμε το μήνυμα στον αριθμό που λέει, ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε αλλά δεν εμφανίζεται στο menu η επιλογή.
  10. οκ, κατανοητό. επειδή θέλω duos, αναγκαστικά παίρνω την έκδοση που έχει exynos και δεν υποστηρίζει ράδιο. Thanx!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος του Note5 Duos, (για πρώτη φορά SPen, και για πάντα SPen), αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ που μου φαίνεται σαν καλάμι ψαρέματος το Note 8 (πιο στενό και πιο μακρύ) αποφάσισα να το πάρω. Διαβάζοντας το forum είδα ότι έχει ραδιόφωνο. Ποιά έκδοση είναι αυτή που το έχει? χρειάζεται κάποια διαδικασία για ενεργοποίηση ή παίζει κανόνικα? Επίσης με ενδιαφέρει μόνο dual sim και αυτό που βρίσκω είναι N950FD (Global Dual Sim) με exynos, παίζει σε αυτό? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...