patrik Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Lg g3, αλλά σκέφτομαι να πάω στο Motorola play. Πάντα ήθελα ένα motorola και αυτό με τραβάει πάρα πολύ μιας και η τιμή του στο skroutz έπεσε στα 270 και μάλλον θα πέσει κι'άλλο σε λίγο καιρό. Τι λέτε, αξίζει? Ευχαριστώ Ελά ντε; την ίδια σκέψη κάνω και εγώ. Αξίζει; Βλέπω και το LG flex 2 στα 225 ευρώ και δεν ξέρω τι να αποφασίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εγώ μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών, αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα.σε σένα διορθώθηκε; να το ξανά κάνω επαναφορά; Εγώ είμαι ενταξει, ναι! Μπαταρια οκ, Δυο μερες με 4g ή wifi τουλάχιστον 16 ώρες ανοιχτά. Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα. Παιδια η φωτογραφική τι λέει;Γενικά ακουω καλα σχόλια αλλα εσεις που το έχετε νομίζω ξερετε καλύτερα.Στις νυχτερινές;Επίσης απο multitasking με τα 2 giga ram πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 γεια σας, ειμαι κατοχος του θρηλικου g2 θελω να το αλλαξω γιατι μπηκε μικροβιο μεσα μου και θελω αλλαγη ειμαι μεταξυ lg G4 και moto x play νομιζω το play ειναι καλυτερο μονο στη μπαταρια που βασικα ειναι μεγαλο μειονέκτημα το g4 καμια γνωμη? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το g4 είναι κλάσης ανώτερο Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 να ρωτησω κατι σε 2καρτο το x play εισαγετε απο κανα μαγαζι στην Ελλαδα ; η πρεπει να το ψαξω απ εξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 @patrik: Έχω δίκαρτο και το είχα πάρει από το Expansys.com.gr http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-x-play-black-280772/ Το είχα παραλάβει σε 2 μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα CC. Πήρε και MM (γαλλική έκδοση) από 16 Ιανουαρίου. Μόνο φρόντισε αν τυχόν πάρεις κάτι από εκεί να βάλεις όλα τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες γιατί σε ξεγελάει το ότι έχουν και ελληνικό site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μόλις είδα και εγώ την τιμή του expansys. Πώς τα κατάφερες να το πάρεις; Λόγω capital controls εμένα δε με αφήνουν οι τράπεζες μέσω κάρτας (έχω δοκιμάσει στο expansys). @patrik: Έχω δίκαρτο και το είχα πάρει από το Expansys.com.gr http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-x-play-black-280772/ Το είχα παραλάβει σε 2 μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα CC. Πήρε και MM (γαλλική έκδοση) από 16 Ιανουαρίου. Μόνο φρόντισε αν τυχόν πάρεις κάτι από εκεί να βάλεις όλα τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες γιατί σε ξεγελάει το ότι έχουν και ελληνικό site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μόλις είδα και εγώ την τιμή του expansys. Πώς τα κατάφερες να το πάρεις; Λόγω capital controls εμένα δε με αφήνουν οι τράπεζες μέσω κάρτας (έχω δοκιμάσει στο expansys). Μπορείς να τους στείλεις τραπεζικό έμβασμα, επιτρέπεται μέχρι 500€ ανα μήνα. Όσον αφορά σε τυχόν ανησυχία που δεν είναι πληρωμή μέσω κάρτας, απλά να σου πω πως προσωπικά τους είχα στείλει έμβασμα, αλλά επειδή ήταν λίγα τα κομμάτια από αυτά που είχα παραγγείλει, τα έδωσαν πριν γίνει η εκκαθάριση του εμβάσματος (παίρνει 3 εργάσιμες)-φάουλ τους βέβαια που δεν μου κράτησαν 1-, μου τα έστειλαν πίσω στο ακέραιο με την ακύρωση της παραγγελίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ήσουν πολύ κατατοπιστικός. Γενικά με το συγκεκριμένο κατάστημα είμαι πολύ ευχαριστημένος στο παρελθόν και είναι μεγάλη διευκόλυνση αυτό που κάνει με το ενδοκοινοτικό ΦΠΑ για εμάς που είμαστε ελ. επαγγελματίες. Μπορείς να τους στείλεις τραπεζικό έμβασμα, επιτρέπεται μέχρι 500€ ανα μήνα. Όσον αφορά σε τυχόν ανησυχία που δεν είναι πληρωμή μέσω κάρτας, απλά να σου πω πως προσωπικά τους είχα στείλει έμβασμα, αλλά επειδή ήταν λίγα τα κομμάτια από αυτά που είχα παραγγείλει, τα έδωσαν πριν γίνει η εκκαθάριση του εμβάσματος (παίρνει 3 εργάσιμες)-φάουλ τους βέβαια που δεν μου κράτησαν 1-, μου τα έστειλαν πίσω στο ακέραιο με την ακύρωση της παραγγελίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εναν γνωστό που μπορεί να μου βρει τη συσκευή αλλά θα είναι απο Αμερική. Να το ψαξω παραπάνω ή θα έχω προβλήματα κλειδωμενης συσκευής ή με μπάντες δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εναν γνωστό που μπορεί να μου βρει τη συσκευή αλλά θα είναι απο Αμερική. Να το ψαξω παραπάνω ή θα έχω προβλήματα κλειδωμενης συσκευής ή με μπάντες δικτυου? Βασικά μάλλον θα έχεις πρόβλημα εγγύησης. Οι μπάντες λογικά θα σε καλύπτουν, κάνε κι ένα τσεκ εδώ :http://willmyphonework.net/ EDIT Βλέπω πως δεν έχει βγει ειδική έκδοση διαφορετική για την Αμερική, όπως συμβαίνει με άλλα μοντέλα, 2 είναι οι εκδόσεις η μονόκαρτη και η δίκαρτη. Edited March 9, 2016 by alekan_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εναν γνωστό που μπορεί να μου βρει τη συσκευή αλλά θα είναι απο Αμερική. Να το ψαξω παραπάνω ή θα έχω προβλήματα κλειδωμενης συσκευής ή με μπάντες δικτυου? Κλειδωμένη δεν παίζει η συσκευή, να τσεκάρεις τις μπάντες μόνο όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω. Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει το 4G π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αν το μοντέλο είναι XT1562 τότε οι μπάντες είναι οι σωστές και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν είναι το ΧΤ1563 είναι τότε δεν θα παίζει στην LTE band 20 ( 800 mhz ) που είναι αρκετά σημαντική ειδικά αν έχεις wind. Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εναν γνωστό που μπορεί να μου βρει τη συσκευή αλλά θα είναι απο Αμερική. Να το ψαξω παραπάνω ή θα έχω προβλήματα κλειδωμενης συσκευής ή με μπάντες δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Θα το ψαξω λίγο να δω ποιά έκδοση μπορεί να μου βρει.Wind πάντως δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα. Γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει η αναβάθμιση στο x play dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλησπέρα. Γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει η αναβάθμιση στο x play dual sim? Στο δικό μου ήρθε αρχές Ιανουαρίου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Η Dual Sim εκδοση παίρνει δυο κάρτες Sim και Micro sd ή η δεύτερη θέση της Sim είναι Hybrid; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παράγγειλα για δώρο στην δικιά μου. Έχετε να προτείνετε καμία καλή θήκη; Μόνο από πίσω όμως, όχι πορτοφόλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Στο δικό μου ήρθε αρχές Ιανουαρίου.... Πάντως το δικό μου έχει την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Η Dual Sim εκδοση παίρνει δυο κάρτες Sim και Micro sd ή η δεύτερη θέση της Sim είναι Hybrid; 2 Sim + MicroSD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πάντως το δικό μου έχει την 5.1.1 Και σε μένα αναβαθμιστηκε από 16/01/16 (γαλλική έκδοση) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα και εγώ την τιμή του expansys. Πώς τα κατάφερες να το πάρεις; Λόγω capital controls εμένα δε με αφήνουν οι τράπεζες μέσω κάρτας (έχω δοκιμάσει στο expansys). Με paypal, κανονικά, όπως γινόταν προ CC, χωρίς balance, ούτε με κανένα τρικ. Μήπως μπήκες στo expansys.co.uk; Δοκίμασε και στο expansys.com.gr γιατί νομίζω ότι αυτό το '.gr' κάνει τη διαφορά, αφού εντός Ελλάδας το PayPal επιτρέπει τις συναλλαγές κανονικά απ' ότι ξέρω και προφανώς βλέποντας ελληνικό domain το θεωρεί ελληνικό eshop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Συγνώμη μιλάμε για την αναβάθμιση σε 6; Καταλαβαίνω σωστά; Εμένα που δεν έχει έρθει τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Συγνώμη μιλάμε για την αναβάθμιση σε 6; Καταλαβαίνω σωστά; Εμένα που δεν έχει έρθει τι μπορώ να κάνω; Ναι, 6.0. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, όταν έρθει θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εγώ δεν περίμενα και την φλασαρα από το xda.Ειναι εξαιρετική μιας και φορματαρει αν θες την κάρτα μνήμης και μετά την βλέπει σαν εσωτερική....Να υπενθύμιση ότι ή samsung αυτό το αποτρέπει στα δικά της κινητά...Μοτορολα rulezzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts