nikos_T2008 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Οπότε ουσιαστικά δεν μπορώ να το έχω δίκαρτο αφού οπωσδήποτε χρειάζομαι την SD μου.... Κρίμα... Αλλά αν αφήνει 10gb για εφαρμογές και δεν έχει τον περιορισμό των 2gb.... αυτό είναι τέλειο....:-) Για τον περιορισμό τον 2gb δεν είμαι σίγουρος ( αδιαβαστος ). :O: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για τον περιορισμό τον 2gb δεν είμαι σίγουρος ( αδιαβαστος ). :O: Ω.... Κάποιος που ξέρει ;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ω.... Κάποιος που ξέρει ;;; :) Δεν την εχει αποθηκευει κανεις οτι θελει μεσα στα 10gb που δινει ελευθερα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1988 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απο Β 140 (βονταφονε)να Το κάνω δικαρτο κάνεις καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απο Β 140 (βονταφονε)να Το κάνω δικαρτο κάνεις καμία βοήθεια? Δες στo post 2545 Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχω τ κινητο κανένα 6μηνο φοράει την Β140 και έχει αγοραστεί απο vodafone ,τις 2 τελευταίες μέρες μου έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του 3 φορές.. Θα ήθελα να ρωτησω τι μπορεί να φταίει και τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Δεν την εχει αποθηκευει κανεις οτι θελει μεσα στα 10gb που δινει ελευθερα Συγνώμη... δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχω τ κινητο κανένα 6μηνο φοράει την Β140 και έχει αγοραστεί απο vodafone ,τις 2 τελευταίες μέρες μου έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του 3 φορές.. Θα ήθελα να ρωτησω τι μπορεί να φταίει και τι πρεπει να κανω τα ιδια μου εκανε απο vodafone και εμενα ...πηρα τελικα απο wind και ειναι αψογο. Δοκιμασε να το στησεις απο την αρχη,αν δεν γινει τιποτα ...σερβις Η πουλημα και παρε απο wind ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos1983 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλησπερα!! εχω το huawei p8 lite Και εχω ενα θεμα με της ειδοποιησης 1ον δεν μου κανει αριθμηση στα εικονιδια πανω οταν εχω καποια ειδοποιηση και δευτερον δεν μου ανοιγει το λεντ φοτακι σε μερικες ειδοποιησης PX viber. ξερουμε γιατι το κανει αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά,γνωρίζει κανείς πως να μένει το Bluetooth μόνιμα ορατό?κλείνει μόνο του μετά από 1,30 λεπτό.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά,γνωρίζει κανείς πως να μένει το Bluetooth μόνιμα ορατό?κλείνει μόνο του μετά από 1,30 λεπτό.Ευχαριστώ! Και κάτι το άλλο,δεν έχει Wi-Fi hotspot?δεν το βρήκα πουθενά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Διάβασα ότι κινητό αγορασμενο από Vodafone πήρε αναβάθμιση σε 5.1. Πως γίνεται ρε παιδιά branded συσκευή να πάρει πιο νωρίς την ανάβαση από κανονική non branded αγορασμένη δίκαρτη; Απ' όσο ξέρω οι branded συσκευές έπαιρναν λίγο πιο μετά τις αναβαθμίσεις. Edited December 23, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Διάβασα ότι κινητό αγορασμενο από Vodafone πήρε αναβάθμιση σε 5.1. Πως γίνεται ρε παιδιά branded συσκευή να πάρει πιο νωρίς την ανάβαση από κανονική non branded αγορασμένη δίκαρτη; Απ' όσο ξέρω οι branded συσκευές έπαιρναν λίγο πιο μετά τις αναβαθμίσεις. Εμένα branded είναι αλλά δεν έχει έρθει καμία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Διάβασα ότι κινητό αγορασμενο από Vodafone πήρε αναβάθμιση σε 5.1. Πως γίνεται ρε παιδιά branded συσκευή να πάρει πιο νωρίς την ανάβαση από κανονική non branded αγορασμένη δίκαρτη; Απ' όσο ξέρω οι branded συσκευές έπαιρναν λίγο πιο μετά τις αναβαθμίσεις. Κι όμως φίλε μου,ήρθε η αναβάθμιση...τώρα γιατί συμβαίνει αυτό,μόνο η Huawei μπορεί να απαντήσει! http://i1362.photobucket.com/albums/r685/SigmaDeltaGr/Screenshot_2015-12-17-17-54-58_zpsxsfvipkt.jpg http://i1362.photobucket.com/albums/r685/SigmaDeltaGr/Screenshot_2015-12-17-17-50-33_zps9ralzben.jpg http://i1362.photobucket.com/albums/r685/SigmaDeltaGr/Screenshot_2015-12-23-13-15-12_zpswjro3wan.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Μια χαρά! Εμείς περιμένουμε. Ελπίζω σε μια από τις επόμενες να δωθεί και ή δυνατότητα org, απ' όσο ξέρω είναι θέμα software και μόνο γιατί σαν hardware το υποστηρίζει. Edited December 23, 2015 by navi55 ανούσια τεράστια παράθεση Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 και τι δικο μου branded VODAFONE είναι και δεν ηρθε ακομη τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 αρα δεν παιζει ρολο απο που ειναι αγορασμενο το κινητο...λογικα παει αναλογα τον παροχο ; ισως ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια χαρά! Εμείς περιμένουμε. Ελπίζω σε μια από τις επόμενες να δωθεί και ή δυνατότητα org, απ' όσο ξέρω είναι θέμα software και μόνο γιατί σαν hardware το υποστηρίζει. Τι είναι το "org"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Τι είναι το "org";προφανώς το otg λάθος γραμμένο :cool: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) προφανώς το otg λάθος γραμμένο :cool: Σωστά το otg είναι αλλά το t είναι δίπλα στο r και το πάτησα κατά λάθος με τις δαχτυλάρες.:) Edited December 23, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Σωστά το otg είναι αλλά το t είναι δίπλα στο r και το πάτησα κατά λάθος με τις δαχτυλάρες.:) Καλημέρα φίλε,μιας και το έχεις γνωρίζεις αν έχει επιλογή WiFi hotspot κάπου και δεν το βρίσκω? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αν κατάλαβα τι ψάχνεις ~Ρυθμίσεις ~Ολα ~Ασύρματη σύνδεση και δίκτυα - Περισσότερα ~Προσ. και φορητό σημείο πρόσβασης ~Φορητό σημείο πρόσβασης wifi _____________ Εγώ κατάφερα κάπως να εξαφανισω τη συντόμευση για την βελτιστοποιηση (αυτή με ένα κοντέρ που γεμίζει) και δεν έχεις επιλογή να την ξαναεμφανισω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αν κατάλαβα τι ψάχνεις ~Ρυθμίσεις ~Ολα ~Ασύρματη σύνδεση και δίκτυα - Περισσότερα ~Προσ. και φορητό σημείο πρόσβασης ~Φορητό σημείο πρόσβασης wifi _____________ Εγώ κατάφερα κάπως να εξαφανισω τη συντόμευση για την βελτιστοποιηση (αυτή με ένα κοντέρ που γεμίζει) και δεν έχεις επιλογή να την ξαναεμφανισω :( Σωστός,αυτό έψαχνα,Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Το τσίμπησα σήμερα branded απο Vodafone και ήρθε η αναβάθμιση...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Στην επανεκκινηση ποια καρτα σιμ εμφανιζει πρωτη για ξεκλειδωμα? Αυτη που ειναι στην πανω θυρα ή στην κάτω? Παντα με μπερδευει και θα κλειδωσω και τις 2 καρτες καμια μερα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts