Jump to content

GoutosGr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    310
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GoutosGr

  • Ημ. Γέννησης 11/07/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

GoutosGr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Είναι πιο γρήγορο λόγω cpu.Στα benchmarks έχουν παραπλήσια απόδοση,στην πράξη ο Snapdragon λειτουργεί πιο ομαλά .
  2. Δυστυχώς, εγώ μια φορά την χρειάστηκα για επισκευή εκτός εγγύησης και έχω να πω τα χειρότερα. Από δικό μου λάθος, στράβωσε το πλαίσιο σε μια συσκευή μου, την έστειλα για επισκευή (αλλαγή πλαισίου-οθόνης και καπάκι πίσω) και μου είπαν ότι έχει στραβώσει η πλακέτα(όποιος έχει έστω και λίγες γνώσεις ηλεκτρονικών, γνωρίζει πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ή θα είναι κομπλέ, όπως στην περίπτωση μου,που δούλευαν όλα τέλεια, είτε θα έχει σπάσει η πλακέτα).Μου είπαν ότι είναι ασύμφορη η επισκευή μιας και θα χρειαζόταν πλακέτα (~500€) και αν θέλω να το αφήσω για ανακύκλωση. Όταν αρνήθηκα και είπα πως το θέλω πίσω, είδα μεγάλη έκπληξη από μέρους της κοπέλας. Το πήγα έξω και το επισκεύασα με γνήσια ανταλλακτικά με 200€ περίπου. Τα συμπεράσματα δικά σας.
  3. Βγήκε ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου
  4. Μιας και αγόρασα για συγγενικό μου πρόσωπο το Samsung A14 4G,είπα να το δοκιμάσω λίγο πριν το παραδώσω. Ορίστε ένα μικρό συγκριτικό εναντίον Α54 & S21FE.Πρέπει να αναφέρω πως δεν έχει νόημα συγκριτικό το βράδυ,μιας κι εκεί είναι πολύ πίσω,αν και με την λειτουργία pro βελτιώνεται κάπως.Πάντως για ημέρα είναι άκρως ικανοποιητικό, όπως θα δείτε. Με σειρά: Α14-Α54-S21FE
  5. Επανέρχομαι για την συσκευή αφού την έστησα, είναι μεγάλη η αναβάθμιση σε οθόνη πιστεύω σε σύγκριση με Α52/Α53,στον ήλιο αντίστοιχο με το S21FE,έχει ρυθμισμένα πιο θερμά τα χρώματα της από αυτό όμως. Καλός ήχος από τα ηχεία, θα ήθελα λίγο καλύτερο μοτέρ δόνησης. Δεν είναι άθλιο όπως του A52,αλλά υποδεέστερο του S21FE. Το One UI 5.1 τρέχει άψογα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι σε μεγάλο βαθμό τις διαφορές στον επεξεργαστή με το S21FE,μιλώντας για απλές, καθημερινές εργασίες, δεν απευθύνομαι σε άτομα που παίζουν παιχνίδια στο κινητό. Έκανα στα γρήγορα κι ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ των καμερών των δύο συσκευών (S21FE-A54),όποιος ενδιαφέρεται ας το δει στο αντίστοιχο section (Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων) -μην γεμίζω κι εδώ χωρίς λόγο. Με δύο λόγια, αξιόλογη η κάμερα του, νομίζω σε συνδυασμό με το One UI είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα αντί άλλων συσκευών.
  6. Ένα συγκριτικό ανάμεσα στα Samsung S21FE και A54.Πρώτη φωτογραφία το S21FE,δεύτερη το A54. Όλες είναι στο χέρι. Zoom 2x Zoom 10X Ultrawide Night Mode Indoor
  7. Από jmctech.gr, δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο,αλλά είχε πολύ καλή τιμή και δεν με πείραζε να περιμένω. Είχε 10-12 εργάσιμες παράδοση, αλλά μεσολάβησαν και οι αργίες του Πάσχα, οπότε καθυστέρησε καναδύο ημέρες ακόμη.
  8. Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα ένα a54 /128 για την σύζυγο. Εγώ έχω ένα s21 fe, θα το στήσω και θα ενημερώσω για διαφορές κλπ. Σε πρώτη φάση αυτό που έχω να πω είναι πως το a54 έχει πιο ωραία σχεδίαση πίσω, αλλά γενικά είναι πιο "χοντροκομμένο",το s21 fe πραγματικά το έχω βολευτεί πολύ,έχει τις ιδανικές διαστάσεις για εμένα. Ένα μείον στο Α54 είναι το μεγάλο πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης, πραγματικά θυμίζει άλλες εποχές.Είχα και το Α52 5G πιο παλιά και ήταν καλύτερο σε αυτό τον τομέα.
  9. Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και ρύθμισέ την χειροκίνητα στο σημείο που επιθυμείς.
  10. Την έχω εγώ,ακριβώς την ίδια. Εντάξει, προσθέτει λίγο σε στυλ,αλλά από προστασία μην περιμένεις πολλά...Πάρ'την μόνο αν την βρεις σε καλή τιμή.
  11. First world problems,που λένε και στο χωριό μου... Χαρείτε την συσκευή και μην δημιουργείτε θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν
  12. Να συμπληρώσω στα παραπάνω και καλύτερο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και καλύτερο μοτέρ δόνησης.
  13. Διαφωνώ...έχω και τις δύο συσκευές S20 FE & S21FE και με την ίδια χρήση, η διαφορά στην αυτονομία είναι πολύ μικρή υπέρ του S20 FE (συγκεκριμένα, με την χρήση που του κάνω,μόλις 20 λεπτά SOT παραπάνω).Αν σκεφτείς τι οθονάρα έχει το S21 FE και τι φωτεινότητα σηκώνει όμως, δεν το σκέφτομαι καν. Δεν διεκδικεί τα πρωτεία σε αυτονομία το S21 FE,αλλά δεν είναι στα επίπεδα του S20,S21 π.χ. Οι νέοι κάτοχοι, δώστε του λίγο χρόνο και θα δείτε πως η αυτονομία είναι ικανοποιητική. Κι εγώ πριν το A52 5G είχα (και πιο πριν το απλό S20)
×
×
  • Create New...