Jump to content

panagos1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panagos1983

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panagos1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω αυτό το post με για να πούμε την άποψη μας με το θέμα sevice της oneplus. Θα σας πω την δική μου εμπειρία. Έχω το oneplus 3 και το 5 στο oneplus 3 είχα ένα θέμα με τον ήχο ( όταν με καλούσαν δεν άκουγα τον συνομιλητή μου και ένα θέμα με την κάμερα δεν εκανε focus) είχα επικοινωνία μέσο live chat από το site oneplus και η ανταπόκριση ήταν ακεση. Η team εκεί είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσουν αν γίνεται να λυθεί το θέμα από απομακρυσμένη πρόσβαση τότε θα το λύσουν έτσι . Εμένα δυστυχώς δεν μπορούσε να λυθεί με αυτόν τον τρόπο . Τότε μου πρότειναν να στείλω το κινητό στην Τσεχία στο service τους . (Αν το κινητό περνούσε τον έλεγχο της εγγύησης τότε δεν θα πλήρωνα κάτι . Αν ΟΧΙ τότε θα μου έλεγαν το κοστολογιο και αν ήθελα θα τοωεκαν επισκευή). Εγώ έστειλα το κινητό ημέρα Τρίτη και μου το επέστρεψαν ημέρα Τετάρτη . Δηλαδή μέσα σε 6 μέρες . Το κινητό πέρασε από την εγγύηση και μου άλλαξαν την κάμερα και το ακουστικό και δεν πλήρωσα τίποτα . Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υποστήριξη τους. Αν κάποιος έχει αμφιβολία για το service τους θα του πρότεινα να μην έχει καμία . Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ONEPLUS.
  2. panagos1983

    Honor 7

    ΟXI ουτε με αυτο φτιαχνει. παραμενει το προβλημα!!!
  3. panagos1983

    Honor 7

    ΕΡΩΤΗΣΗ.. περασα την Β330 και βλεπω ενα μικρο θεμα με της ειδοποιησεις στο viber. εκει που παιζουν κανονικα ξαφνικα σταμαει να ακουγετε ο ηχος οταν ερχεται μηνυμα, δε βγαζει ειδοποιηση στην μπαρα πανω αρηστερα και ουτε οταν το κινιτο ειναι κλειστο. Αυτο φταχνει οταν το κανω RESTART αλλα μετα απο λιγη ωρα ξανα το ιδιο κανει. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ?
  4. panagos1983

    Honor 7

    Τραβουσε μερικα κολληματα το viber μεχρη που το εκανα unistall and install και τωρα δουλευουν κανονικα η ειδοποιήσεις. επισης βλεπω οτι με την νεα εκδοση εχει και αριθμηση πανω στο εικονιδιο οταν ερχεται μαι ειδοποιηση. αυτο το βλεπω στο whats app viber email facebook. μονο στο instragram λειπει.
  5. panagos1983

    Honor 7

    εχεις δικαιο φιλε μου. προσπαθησα να την περασω μου εβγαλε eror αλλα περαστικε κανονικα :D αλλο και τουτο χαχαχαχα μπορω να πω οτι δουλευει μια χαρα. το μονο που με χαλαει ειναι στο viber οτι οταν κλεινο την εφαρμογη απο το παρασκινιο δνε μου ερχονται notife και σε σας το ιδιο ???
  6. panagos1983

    Honor 7

    Μπορουμε να κανουμε update απο την firmware 180 σε Marshmallow ? δοκιμασα μια φορα αλλα μου εβγαλε σφαλμα. καμια λυση ?
  7. panagos1983

    Honor 7

    απο θεμα led ? σου βγαζει το λαμπακι στο viber ?
  8. καλησπερα!! εχω το huawei p8 lite Και εχω ενα θεμα με της ειδοποιησης 1ον δεν μου κανει αριθμηση στα εικονιδια πανω οταν εχω καποια ειδοποιηση και δευτερον δεν μου ανοιγει το λεντ φοτακι σε μερικες ειδοποιησης PX viber. ξερουμε γιατι το κανει αυτο ???
  9. Εύχομαι να το κερδίσω :) καλή επιτυχία σε όλους
  10. Καλημερα παιδια. θελω λιγω τα φωτα σας. Ειμαι νεος στο θεμα android και δεν ξερω τπτ με ποιο προγραμμα θα κανω ρεστορε απο τον υπολογιστη στο κινιτο μου ???? επισης εχω το LG G2 εχω λιγες μερες που το πειρα και περιμενο ενα update που σε πολλα παιδια εχει ερθει απο οτι εχω διαβαση στε διαφορα forum αλλα στο δικο μου κινιτο τπτ... δεν ξερω μηπως το update αυτο πρεπει να γινει μονο απο υπολογιστη. ευχαρηστω!!!
  11. Kalispera sas 8a i8ela na rotiso an iparxei kapios tropo na mporoume na stylome arxeia meso bluetooth... An oxi kserete mipos an i aple exei sta sxedia tis na aniksei to bluetooth eyxaristo :)
  12. Καλησπέρα παιδια έχω ένα πρόβλημα με το Wi-fi. Τις προαλες συνδεσα το κινητό μου με το Pc και επερνα ιντερνετ από εκεί. Τώρα αν πάω να συνδεθώ με Wi-fi δεν με σινδεει. Aπλως μου βγάζει μια σελίδα από το Modem που έχω στο Pc ι σελίδα που μου βγαίνει είναι αυτήν http://dsdevice.lan/cgi/b/ic/icon και μου λέει To connect to the internet, you have to login as more privileged user και μου ζιταει Name Και Pass. αλλα δεν ξερω τι να βαλο. Έκανα και Soft Reset αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. ξερετε τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...