mobile59 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 καταφερα και εβαλα αυτη Le1PRO_US_X800-ROW-v41-CUOCO92-5.5.011S.zip https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=24580943222145278&mid=82&download_id=2pfp3e9hsshla2n3avejcp7e40&tid=1466068945&hc=df2f6aa798f07f136295e0218b96593ec5f1dd21a819d6a6a587ccca7e201edf αλλα τωρα μου δειχνει v42 update OTA. ερωτηση πως καταλαβαινω οτι ειναι rooted το συγκεκριμενο κινητο? thanks https://play.google.com/store/apps/details?id=com.root.rootcheck&hl=el εχει εφαρμογες και αλλες στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 καταφερα και εβαλα αυτη Le1PRO_US_X800-ROW-v41-CUOCO92-5.5.011S.zip https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=24580943222145278&mid=82&download_id=2pfp3e9hsshla2n3avejcp7e40&tid=1466068945&hc=df2f6aa798f07f136295e0218b96593ec5f1dd21a819d6a6a587ccca7e201edf αλλα τωρα μου δειχνει v42 update OTA. ερωτηση πως καταλαβαινω οτι ειναι rooted το συγκεκριμενο κινητο? thanks καλησπερα..το περιμενω και εγω σε καποιες μερες..μπορεις να παραθεσεις οδηγιες (για αρχαριους) στο πως περασες twrp recovery και τη ρομ? Ενα link απο το που κατεβασες τα αρχεια? τελος αν μπορεις να μας πεις εντυπωσεις κυριως για μπαταρια.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 @profgiol ευχαριστώ φίλε Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profgiol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Κάθε 10 ποστ κάποιος ζητάει τον οδηγό για εγκατάσταση σε US MODEL. Μήπως ήρθε η ώρα να μπει ο οδηγός στο op; Μέχρι τότε κάνε ένα search στο thread ή πήγαινε στη σελίδα του προϊόντος στο efox και θα βρεις σχετικά Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Και μόνο που στην νέα MM Rom του Ιταλού δεν υπάρχουν κινέζικα στο boot animation είναι για μένα η κορυφαία μέχρι στιγμής. Όλα καλά μέχρι την επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Και μόνο που στην νέα MM Rom του Ιταλού δεν υπάρχουν κινέζικα στο boot animation είναι για μένα η κορυφαία μέχρι στιγμής. Όλα καλά μέχρι την επόμενη. Την πέρασες πάνω στη προηγούμενη; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Την πέρασες πάνω στη προηγούμενη; και γω αυτο αναρωτιεμαι τωρα, να την περασω πανω στην 6σ η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Επειδή δεν μου έχει ξανατυχει, αν το tracking βγάλει ότι είναι preadvised και μετά εξαφανιστεί, τί παίζει να έχει γίνει? Από 6/6 ήταν pre advised.... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Επειδή δεν μου έχει ξανατυχει, αν το tracking βγάλει ότι είναι preadvised και μετά εξαφανιστεί, τί παίζει να έχει γίνει? Από 6/6 ήταν pre advised.... Ευχαριστώ... Μην ανησυχείς ... τα κάνουν αυτά τα συγκεκριμένα ταχυδρομεία ... είναι σε κάποια μεταβατική κατάσταση η παραγγελία σου ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μην ανησυχείς ... τα κάνουν αυτά τα συγκεκριμένα ταχυδρομεία ... είναι σε κάποια μεταβατική κατάσταση η παραγγελία σου ... Αντε να δούμε.... Σε ευχαριστώ Σπύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 έβαλα πριν λίγο της 11s του Cuocu ... ακολούθησα τις οδηγίες της σελίδος 223 και (αφού πήρε με την τρίτη την TWRP) όλα πήγαν καλά ... μόνον που αφού φλάσαρα την ρομ και έκανα wipe cache / dalvik ξέχασα να κάνω το δεύτερο factory reset (το πρώτο το κάνεις πριν φλασάρεις την ρομ) ... είναι σημαντική αυτή η παράλειψη ; το κινητό φόρτωσε κανονικά αλλά δεν ξέρω μήπως στην συνέχεια κάνει τίποτε κουφά, με δεδομένο ότι δεν έκανα το factory reset ... έχει νόημα να ξαναμπώ σε twrp και να το κάνω τώρα ;;;; ευχαριστώ ! Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wincor Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Περασα απο cuoco 9s την τελευταια του 14s απο πανω χωρις κανενα προβλημα. Γενικα ολα κομπλε απλα δε δουλευει το double tap to wake. Επισης μου κανει και ενα κουλο σε καποια παιχνιδια δε γινεται pull down η notification bar, δεν την εμφανιζει καθολου. Κανεις αλλος με παρομοια θεματακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Και μόνο που στην νέα MM Rom του Ιταλού δεν υπάρχουν κινέζικα στο boot animation είναι για μένα η κορυφαία μέχρι στιγμής. Όλα καλά μέχρι την επόμενη. Παντως το boot animation μπορεις να το αλλάξεις και μόνος αν εχεις root. Εγω εχω βαλει του marshmallow :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 εκανα καθαρη εγκατασταση την 14s ολα κομπλε. Μια απορια εχω, οταν ψαχουλευω το κινητό απο το pc εχει φακελους εφαρμογων που ειχα πριν στην 6s, δεν καθαριζουν αυτα αυτοματα? Πρεπει να τα σβησω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παντως το boot animation μπορεις να το αλλάξεις και μόνος αν εχεις root. Εγω εχω βαλει του marshmallow :D Ναι το ξέρω. Κι εγώ το αλλάζω κατά καιρούς. Τώρα απλά δε θα το αλλάξω. Την πέρασα πάνω από την 13s με καθαρή εγκατάσταση. Double tap δεν χρησιμοποιώ, δεν ξέρω αν δουλεύει. Γενικά έχει παραπάνω ρυθμίσεις από την lollipop και θέλει χρόνο να την μάθεις. Πρέπει να δίνεις permissions ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Στην 14s CN του cuoco προσπαθώ να πάρω screenshot και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδύνατη η αποθήκευση του στιγμιότυπου οθόνης. Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή η οργανισμό. Αποθ. χώρο έχω πολλά γίγα. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Λύθηκε: Δεν το επιτρέπει η τραπεζική εφαρμογή της winbank. Σε άλλες δουλεύει κανονικά. Edited June 17, 2016 by flouris problem solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Βάλατε τη 13s / 14s σε US model? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Στην 14s CN του cuoco προσπαθώ να πάρω screenshot και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδύνατη η αποθήκευση του στιγμιότυπου οθόνης. Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή η οργανισμό. Αποθ. χώρο έχω πολλά γίγα. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Λύθηκε: Εγκατάσταση άλλης εφαρμογής για screenshot από το playstore, απεγκατάσταση και επανεκκίνηση και δουλεύει πλέον κανονικά. Έχεις δοκιμάσει να περάσεις το Ota update v51 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Στην 14ς δε μου δουλευει το double tap to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctragas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) 1] Υπάρχει μια ROM βασισμένη σε CM12.1 που παίζει και στις δύο εκδόσεις CN/US (αφού είναι το ίδιο hardware). Αμέσως μετά περνάμε τη ROM opengapps ARM64 5.1 χωρίς να μεσολαβήσει reboot. Στο forum (xda) τα σχόλια ήταν θετικά. Τα σχετικά links είναι: https://mega.nz/#!J8wTRS7Q!HFnr-waFdMvbJM-69doDuvmC2CI3RPytI8ODXNaqMio http://opengapps.org/?api=6.0&variant=micro (εγώ προτιμώ τα micro και κάτω, αλλά είναι θέμα γούστου) Αν μπορεί κάποιος ας τη δοκιμάσει. Θα ήταν καλό να έχουμε και άλλη μία επιλογή. 2] Επίσης για τις stock ή cuoco ROMs παίζει xposed framework (GravityBox etc, πιθανό είναι να μη δουλεύουν όλα τα modules αφού δεν είναι pure Android) http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk21/arm64/ PS: Θα το έκανα εγώ αλλά το κινητό μου είναι on transport to the country of destination. Edited June 17, 2016 by ctragas νέα στοιχεία + διορθώσεις Παράθεση *** LeTV Le 2 Max X829 LineageOS 13 + Mokee kernel *** LeTV Le 1 Pro X800 US CM 12.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Έχεις δοκιμάσει να περάσεις το Ota update v51 Ναι αλλά δεν έχει σχέση με το update. Όταν τρέχει η εφαρμογή winbank της τράπεζας πειραιώς δεν επιτρέπει το screenshot. Δεν είναι θέμα της ρομ τελικά, γι' αυτό και έγραψα τι συνέβαινε. Επίσης στη 14s cn του cuoco έχει βελτιωθεί πολύ το σήμα του τηλεφώνου. Από τότε που την εγκατέστησα εκεί που έπιανε δεν έπιανε πλέον πιάνει παντού και δε χάνω καμία κλήση. Edited June 17, 2016 by flouris Προσθήκη ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έρχεται και άλλο μοντέλο με sd823 και 8 gb ram!!! http://www.gsmarena.com/letv_may_be_working_on_a_flagship_with_8gb_of_ram-news-18865.php Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 έβαλα πριν λίγο της 11s του Cuocu ... ακολούθησα τις οδηγίες της σελίδος 223 και (αφού πήρε με την τρίτη την TWRP) όλα πήγαν καλά ... μόνον που αφού φλάσαρα την ρομ και έκανα wipe cache / dalvik ξέχασα να κάνω το δεύτερο factory reset (το πρώτο το κάνεις πριν φλασάρεις την ρομ) ... είναι σημαντική αυτή η παράλειψη ; το κινητό φόρτωσε κανονικά αλλά δεν ξέρω μήπως στην συνέχεια κάνει τίποτε κουφά, με δεδομένο ότι δεν έκανα το factory reset ... έχει νόημα να ξαναμπώ σε twrp και να το κάνω τώρα ;;;;ευχαριστώ ! όχι μια φορά φτάνει. 1] Υπάρχει μια ROM βασισμένη σε CM12.1 που παίζει και στις δύο εκδόσεις CN/US (αφού είναι το ίδιο hardware). Αμέσως μετά περνάμε τη ROM opengapps ARM64 5.1 χωρίς να μεσολαβήσει reboot. Στο forum (xda) τα σχόλια ήταν θετικά. Τα σχετικά links είναι: https://mega.nz/#!J8wTRS7Q!HFnr-waFdMvbJM-69doDuvmC2CI3RPytI8ODXNaqMio http://opengapps.org/?api=6.0&variant=micro (εγώ προτιμώ τα micro και κάτω, αλλά είναι θέμα γούστου) Αν μπορεί κάποιος ας τη δοκιμάσει. Θα ήταν καλό να έχουμε και άλλη μία επιλογή. θέλει λίγο δουλειά ακόμα, δεν παίζει το ir, dolby atmos και η b20. ορίστε και μια δεύτερη επιλογή για μας που έχουμε US:D:D:D:D Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καλησπέρα. Ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου για κινητό και λέω να του προτείνω αυτό. Γενικά δεν έχει πολλές απαιτήσεις αλλά δεν έχει και ειδικές γνώσεις (και χρόνο) για να ασχοληθεί με rom κλπ. Αν πάρει το κινητό και το κρατήσει stock θα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή θα είναι οκ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μόλις παρέλαβα κι εγώ και έχω να αναφέρω πως μάλλον η φήμη του 810 ότι τηγανίζει το αυγουλάκι αλήθεια είναι.. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts