Jump to content

flouris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by flouris

  1. Ναι αλλά δεν έχει σχέση με το update. Όταν τρέχει η εφαρμογή winbank της τράπεζας πειραιώς δεν επιτρέπει το screenshot. Δεν είναι θέμα της ρομ τελικά, γι' αυτό και έγραψα τι συνέβαινε. Επίσης στη 14s cn του cuoco έχει βελτιωθεί πολύ το σήμα του τηλεφώνου. Από τότε που την εγκατέστησα εκεί που έπιανε δεν έπιανε πλέον πιάνει παντού και δε χάνω καμία κλήση.
  2. Στην 14s CN του cuoco προσπαθώ να πάρω screenshot και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδύνατη η αποθήκευση του στιγμιότυπου οθόνης. Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή η οργανισμό. Αποθ. χώρο έχω πολλά γίγα. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Λύθηκε: Δεν το επιτρέπει η τραπεζική εφαρμογή της winbank. Σε άλλες δουλεύει κανονικά.
  3. Το Sygic δουλεύει μια χαρά σε μένα με 13s cuoco92 cn.
  4. Πέρασα από την 6s του Ιταλού στην 10s αλλά διαπίστωσα ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν έχει πλέον τη λειτουργία hdr. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την εφαρμογή για την κάμερα από παλιότερη έκδοση με hdr, πχ από την 6s; Οκ. Την βρήκα την επιλογή.
  5. Χρειάζεται να τροποποιήσουμε το αρχείο που αναφέρθηκε προηγουμένως ή είναι έτοιμη για εγκατάσταση;
  6. Και να μην έχεις ρομ με αλλαγμένο κέρνελ.
  7. Γνωρίζεις αν είναι multilanguage ή αν έχουν έστω αγγλικά;
  8. @DimitrisAndNiki Δεν κατάλαβες, δεν είναι το βασικό μου κινητό πλέον, αλλά είναι πλήρως λειτουργικό και σε εξαιρετική κατάσταση μετά από τόσα service χωρίς να επισκεφτώ καν κατάστημα επισκευής. Εξάλλου λέω ότι ήμουν ευχαριστημένος. Το κινητό που χρησιμοποιώ πλέον είναι το LeTV X800. πολύ πιο δύσκολα επισκευάσιμο αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και για ότι κι αν πρέπει να κάνεις πρέπει να ξεκολλήσεις και να αφαιρέσεις πρώτα απ' όλα όλη την οθόνη. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα το σκεπτικό μου.
  9. Εγώ έβαλα αυτή πριν 1 μήνα. Είναι όμως μεταχειρισμένη αν και δεν το λέει. Το κατάλαβα από το κάψιμο της oled όταν δείχνει μαύρο. Δεν με ενοχλεί όμως. Εξωτερικά δεν έχει κανένα σημάδι είναι σαν καινούρια. Μαζί πήρα και αυτό το σετ, οπότε ουσιαστικά από το τηλ. έχοντας επισκευάσει κατά καιρούς κάμερα μπρος και πίσω, αισθήτηρα εγγύτητας, ηχείο αυτιού μαζί με δόνηση και σασί με πίσω καπάκι ουσιαστικά μόνο η motherboard είναι ίδια. Πολύ εύκολα επισκευάσιμο τηλ. και πληθώρα ανταλλακτικών! Θα ζει για πάντα! Από ρομ πάντως εγώ με την ομέγα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
  10. Το update.zip για το wifi που ανέβασες χθες στο xda κάνει δουλειά όπως λέει ο φίλος εκεί;
  11. Ξέρει κανείς αν γινεται και πως να αλλάξουμε το πράσινο χρώμα του led ειδοποιησεων; Όσα app και να δοκιμασα πάντα πράσινο παραμένει. Φοραω cuoco 6s
  12. Ξέρει κανείς κανένα app για να αλλάξουμε το πράσινο χρώμα του led ειδοποιησεων; Όσα και να δοκιμασα πάντα πράσινο παραμένει. Φοραω cuoco 6s
  13. Σου λέει πόσο χρόνο λειτούργησε ο κάθε πυρήνας ή αν λειτούργησαν και οι 8 ταυτόχρονα; Γιατί ότι λειτουργούν και οι 8 το ξέρουμε. Δεν είναι δύο συγκεκριμένοι οι απενεργοποιημένοι, απλά σε κάθε χρονική στιγμή δουλεύουν μόνο 6 από τους 8. Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούμε να μάθουμε αν λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 8 με κάποια εφαρμογή. Ίσως κάποιος που έχει δοκιμάσει να ενεργοποιήσει και τους 8 ταυτόχρονα με το ζιπάκι που κυκλοφόρησε, μας πει τιμές benchmarks πριν και μετά την ενεργοποίηση για να δούμε πόσο επηρεάζεται η απόδοση.
  14. Ναι δείχνει κανονικά σε HDTV με HDMI χρησιμοποιώντας mhl αντάπτορα.
  15. Αυτό δεν είναι το Χ800. Είναι το Χ600. Με απλά λόγια προσπαθεί να εφαρμόσει ένα πηνίο για να ενισχύσει το σήμα. Εκεί βέβαια έχει το πλαστικό πίσω κάλυμμα που είναι εύκολο να βγει και επίσης είναι παραμοφώσιμο και ελαφρώς ελαστικό οπότε χωρά και το πηνίο. Στο Χ800 οι κεραίες είναι εξωτερικές: είναι οι γκρι γραμμές στην πίσω επιφάνεια. Η διάταξη αυτή χρησιμοποιείται στα αμιγώς ολόσωμα μεταλλικά τηλέφωνα (πχ iphone 6s plus. Οι εταιρείες που έχουν τέτοια μοντέλα είναι μόνο οι LeTV, Apple και HTC). Η samsung που έχει επίσης μέταλλο στο τηλέφωνο δεν έχει επιλέξει τη λύση να είναι το σώμα ένα μόνο μεταλλικό κομμάτι οπότε και εφαρμόζει τις κεραίες σε κάποιο τμήμα του όπως κάνει η apple σε όλα τα μοντέλα εκτός του plus. Το Χ800 επειδή έχει το μεταλλικό σώμα έχει γενικά αδύναμο σήμα όπως έχετε διαπιστώσει οι περισσότεροι και στις κλήσεις και στο wifi. Ότι software και να γράψουν το σήμα θα είναι πάντα γενικά αδύναμο. Τώρα αν ξηλώσει κανείς όλο το τηλέφωνο για να φτάσει εκεί πίσω δεν ξέρω αν χωρά. Ίσως να είναι πιο εύκολο να μπει εξωτερικά (πχ ανάμεσα στο τηλέφωνο και σε μια θήκη) χρησιμοποιώντας τις κεραίες-γραμμές με κάποιο τρόπο. Όσο για το θέμα ζεσταίνουμε την οθόνη και την ξεκολλάμε, δεν είχα τη βεντούζα αυτή του βίντεο. Οπότε χρησιμοποιώντας άλλο βίντεο (από το Χ600) που η οθόνη είναι επίσης κολλημένη, είδα τον τρόπο που είναι κολλημένη και απλά έκοψα την ταινία. Μετά αφαιρείς τα υπολείμματα της ταινίας πανεύκολα. Ο οδηγός μου ήταν . Το ζέσταμα απλά με βοήθησε να βάζω το ξυράφι και να κόβω την κολλητική ταινία πιο εύκολα. Με βεντούζα πάντως δεν τα κατάφερα.
  16. Το LeTV One Pro ανοίγει μόνο από μπροστά γιατί το υπόλοιπο σώμα είναι ολόσωμο μεταλλικό. Ακολουθείς τις οδηγίες με το ξυράφι με ΠΟΛΥ προσοχή και φειδώ. Κι εμένα μόνο το γυαλί μου είχε σπάσει πάνω από το digitizer αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου (αν και το δύσκολο είναι να τα ξεκολλήσεις, μιας και το έκανα σε άλλο μου κινητό, δεν μπορείς να τα κολλήσεις γιατί χρειάζεσαι ειδική κόλα και τη συσκευή για να στεγνώσει γρήγορα (κάτι σαν τις συσκευές με το μπλε φως που στεγνώνουν οι γυναίκες τα νύχια τους μόλις τα βάφουν)). Βασικά και αν ρωτήσεις σε μεγαζί που κάνει επισκευές θα σου πει μια τιμή που είναι υψηλότερη από αυτή της αγοράς ολόκληρης της οθόνης. Ετσι κι εγώ αγόρασα αυτή και την άλλαξα μόνος μου. Είχα και από παλιότερα κολλητική ταινία σαν και αυτή και έγινε καινούριο. Η οθόνη έκανε 3 εβδομάδες να έρθει, σε πολύ καλή συσκευασία για να μην πάθει τίποτα στη διαδρομή και λειτουργεί άψογα. Βασικά αν την βγάλεις προσεχτικά την οθόνη την κρατάς για ανταλλακτικό, αλλιώς αφού θα παραγγείλεις ολόκληρη οθόνη χώσε ξυράφι άφοβα.
  17. Δημιουργείς νέο τηλεχειριστήριο και ορίζεις εσύ τί κάνει το κάθε πλήκτρο που βάζεις στο DIY τηλεκοντρόλ σου. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να μας πεις για ποια κεραία μιλάς;
  18. Καλώδιο otg με τον αντάπτορα από microusb σε usb-c δουλεύει; ή θέλει καινούριο καλώδιο otg usb-c; δοκίμασε κανείς να το συνδέσει με mhl στην TV;
  19. Τι σημαίνει το μπλε led; Είναι μόνιμα αναμμένο το μπλε και δεν ανοίγει. OK. ήταν σε fastboot mode με την μαμίσια ρομ και κολλάει εκεί, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Όπως το Χ600.
  20. Κ εγώ επικοινώνησα πολλές φορές με το spemall μέχρι να ενδιαφερθούν για να κοιτάξουν την πληρωμή. Τα λεφτά σου θα πάνε εκεί που πρέπει, απλά θα τους πρήξεις στα μηνύματα μέχρι να το κοιτάξουν και αλλάξουν το στάτους της παραγγελίας από unpaid σε paid. Γίνεται χειροκίνητα ο έλεγχος, σε αντίθεση με την πληρωμή με κάρτα που εμφανίζονται αυτόματα οι πληρωμές. Μην ανησυχείς πάντως. Κ εμένα έφτασαν τα λεφτά σε δύο μέρες και μετά από άλλη μιάμιση ενημέρωσαν το σύστημα ότι η παραγγελία πληρώθηκε.
  21. 2 εργάσιμες ημέρες κάνει. Αν έστειλες σήμερα θα είναι Δευτέρα πρωί στο λογαριασμό τους. Αν στείλεις τώρα απόγευμα μάλλον Τρίτη πρωί. Κ εγώ έτσι το αγόρασα από spemall. Αλλά δυστυχώς πληρώσαμε τζάμπα προμήθειες ελέω capital controls.
  22. Φρόντισε πρώτα να ελέγξεις αν έχεις το τρελό τσιπάκι, μη σου μείνει τούβλο στο χέρι.
  23. Υπάρχει στο xda το mod αλλά είναι μόνο για custom rom. Υπάρχει ενσωματωμένο στην omegarom.
×
×
  • Create New...