Jump to content

profgiol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About profgiol

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

profgiol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος που έχει την τελευταία έκδοση ρομ του CN να ανεβάσει το apk του ir remote; Έχω το US και η έκδοση του remote είναι 1.5, θέλω να δοκιμάσω να εγκαταστήσω τη τελευταία.
  2. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη από το galaxy S4 με vanilla android. Η φόρτιση είναι γρήγορη. Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη απόδοση της μπαταρίας, επιτυγχάνεται μερικές μέρες μετά την εγκατάσταση της ρομ. Οι αρχικές δυσμενεις αναφορές για τη μπαταρία οφείλονται στο trojan και τις συνεχείς αλλαγές Rom. Έχω την Cuoco 11s 48rl δέκα μέρες τώρα και από τις 6 το πρωί που το βγάζω από τη φόρτιση μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα που πέφτω για ύπνο , συνήθως καταναλώνει το 50%. Data, WiFi, sync ανοιχτά όλη μέρα, ελάχιστα τηλέφωνα, πολύ browsing.
  3. Όταν το κινητό αρχίζει να ζεσταίνεται υπερβολικά η λύση είναι να κάνεις Wipe Cache. Αυτό το έχω δοκιμάσει και εγώ στο US, αλλά είναι και γνωστό από αλλά τηλέφωνα με παρόμοια προβλήματα π.χ. S6. Η απόλυτη λύση βέβαια είναι να κάνεις factory reset. Η ουσία είναι ότι το κινητό, εκτός αν βλέπεις ταινία Hevc 8bit ή παίζεις 3d παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, δεν είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται. Βέβαια έχω δει και περιπτώσεις που έχει ο άλλος το τηλέφωνο στη μπανάνα στη παραλία να το βαράει ο ήλιος, εκεί δεν σε σώνει το Wipe, εκεί θέλεις τηλέφωνο μάρκα Miele.
  4. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα factory reset, μετά φόρτιση στο 100% και battery calibration. Υπάρχει επίσης και το snapdragon guru που μπορεί να βοηθήσει να περιορίσεις την κατανάλωση.
  5. Το Ir δουλεύει μόνο με την εφαρμογή της μαμάς. Με τη rom του cuoco θα έχεις root. Μπορείς βέβαια να κάνεις unroot ή να βάλεις xposed και rootcloak.
  6. Το mhl δουλεύει κανονικά.
  7. Θα γίνει αυτόματα μόλις ενεργοποίησεις το Gps έξω από το σπίτι και εφόσον έχεις σύνδεση Mobile data ενεργοποιημένη. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που σου επιτρέπουν να σβήσεις τα agps data και να ξανακατεβάσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι στη πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει χρησιμότητα αυτό.
  8. Για όσους έχουν το US, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να σπάσουμε τα νεύρα της εταιρείας στο αμερικανικό φόρουμ της, με σκοπό να υποστηρίξει τη συσκευή. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, απλά πάει στο thread http://forum.le.com/us/index.php?threads/open-support-for-model-letv-le1-x800-pro_us.1614/#post-7943 και ποστάρει.
  9. Κάθε 10 ποστ κάποιος ζητάει τον οδηγό για εγκατάσταση σε US MODEL. Μήπως ήρθε η ώρα να μπει ο οδηγός στο op; Μέχρι τότε κάνε ένα search στο thread ή πήγαινε στη σελίδα του προϊόντος στο efox και θα βρεις σχετικά Link.
  10. Κατέβασε το Faster GPS από το play store και θα επιλέξεις Ευρώπη, Ελλάδα και Dn AGPS.
  11. Μετά από 3 ημέρες χρήσης και αφού πέρασα πρώτα τα update του efox και κατόπιν του Cuoco (11s), η εντύπωση μου είναι ότι ο Cuoco είναι η καλύτερη επιλογή. Για όσους ενδιαφέρονονται για το σήμα, με cosmote, Αθήνα, έχω καλύτερο σήμα από το Galaxy s4. Το GPS από cold start έκανε λιγότερο από λεπτό (με agps και σωστό gps. Conf). Το WiFi στα ίδια επίπεδα με το s4.
  12. Εγώ πάντως το παράγγειλα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύουν σωστά όλα τα κομμάτια του hardware με το προεγκατεστημένο firmware και να μπορώ να το κάνω root με ασφάλεια. Με root θα μπορώ να αφαιρέσω τις εφαρμογές που δεν θέλω. Αν όμως έχει θέματα π.χ. με το επιταχυνσιόμετρο, αυτό δεν φτιάχνεται χωρίς firmware update. Όποιος το έχει (το US) θα ήταν χρήσιμο να ποστάρει την έκδοση του firmware και αν λειτουργούν όλα σωστά από πλευράς hardware.
  13. Από ότι γράφεται, το US έχει το σήμα CE στο πίσω μέρος του κινητού. Εκτιμώ ότι η πλειοψηφία που κυκλοφορεί τώρα σε χαμηλή τιμή είναι US. Η θεωρία μου είναι ότι έβγαλαν ένα μοντέλο Χ800 για την αμερικανική αγορά και εν συνεχεία, καθυστέρησαν την είσοδο τους εκεί και τους έμεινε στις αποθήκες , μέχρι που το μοντέλο ξεπεράστηκε.
  14. Από αυτά που διαβάζω και σε άλλα φόρα, καλό θα είναι όσοι πάρουν το US να μην φλασάρουν τίποτα και να περιμένουν. Αναφέρονται περιστατικά όπου το φλασάρισμα ακόμα και του twrp οδήγησε σε brick.
×
×
  • Create New...