Jump to content

ctragas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ctragas

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχει γίνει χρέωση στο PAyPal. To θέμα είναι ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα δε μπορώ να παραγγείλω από Κίνα γιατί μπορεί να βρεθώ με δύο X829. :lol: Αποφάσισα πάντως να σε ακολουθώ σε όποιο κινητό αγοράζεις γιατί η προσφορά σου (support + mod) είναι απλά απίστευτη. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Ερχομαι με μεταγραφή από το "διπλανό" Χ800 thread. Εχω παραγγείλει εδώ και 10 ημέρες το X829 6/128 από Γερμανία (efox) και to order status της παραγγελίας γράφει: confirmed, unpaid, prepaιring. Δεν έχει γίνει χρέωση στο PayPal. Εχεις κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει? Εχω στείλει mail εδώ και 2 ημέρες αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Εχει παραλάβει κάποιος από Γερμανία και σε πόσο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  3. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη ! :) Ps : ζήτησα από τον Αη Βασίλη να μου φέρει μια MM ROM για το US.
  4. Χωρίς να θέλω να πιέσω καταστάσεις και με δεδομένο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά σου στο forum για την οποία και σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι και για το "καταραμένο" US model ? :)
  5. Τη δοκίμασα χθές το βράδυ. Είναι μια χαρά λειτουργική με λίγο παραπάνω battery drain από τη CM12.1 v3. Μόνο το GPS αργεί πολύ να κάνει lock (με Faster GPS). Απλά δεν είναι του στυλ μου το FlymeOS. Οπότε βρήκα ευκαιρία και έκανα καθαρή εγκατάσταση της CM 12.1 v4.2b και όλα δουλεύουν καλά. Το GPS κάνει lock πολύ γρηορότερα από την v3 που είχα πριν και βαριόμουν να κάνω clean installation (dirty flash που είχα δοκιμάσει είχε προβλήματα). Περιμένω να δοκιμάσω τη δικιά σου CM13 όταν ξεπεράσεις τα προβλήματα του ήχου. Πάρε το χρόνο σου και μην πιέζεσαι. Καλή επιτυχία και ευχαριστώ για τις προσπάθειές σου.
  6. Ενα ΜΠΡΑΒΟ μόνο είναι πολύ λίγο :yahoo:. Περιμένω με κομμένη την ανάσα :lol: Εχω αναβάλλει την παραγγελία για το Le Max 2 X820 και περιμένω τη MIUI σου. Να είσαι καλά και πάντα τέτοια να μας "μαγειρεύεις". :up:
  7. :up::up::up::up::up::up: ΜΠΡΑΒΟ! Αντε να δοκιμάσουμε και κάτι καινούργιο. :up::up::up::up::up::up:
  8. Απίστευτα όμορφα αλλά η μπαταρία θυσιάστηκε για χάρη του style (3000 mΑh το απλό και 3500 mAh το Pro) μάλλον μικρές για τον SD821. Τουλάχιστον υποστηρίζει την Β20 (800 MHz).
  9. Το Xiaomi Mi Note 2 θα είναι απίστευτο (SD 821 - 6 GB RAM - 128 GB ROM - 5,7" 2,5D OLED 2560*1440 - AnTutu ~ 145000) αλλά το ίδιο θα είναι και η τιμή (βέβαια πολύ καλύτερη από αντίστοιχα κορεάτικα). Μόνο ερωτηματικό όπως πάντα η κάμερα. Η LeEco (φετινή επωνυμία) έχει με διαφορά το καλύτερο value for money γιατί πουλάει τα τηλέφωνα με μικρό κέρδος και κερδίζει από την πώληση περιεχομένου. Καμμία άλλη εταιρεία δε μπορεί να την ανταγωνιστεί σε αυτό το business plan.
  10. Μάλλον "άλλαξαν" γνώμη. Θα βγάλουν και μια ανακοίνωση ότι ήθελαν να δώσουν τον source code μόνο στα TV Box και έγινε "λάθος" διαρροή. Ελπίζω ο πηγαίος κώδικας να έχει φτάσει στα κατάλληλα άτομα και να αρχίσουν να βγαίνουν custom kernels και ROMs. Εχω αρχίσει να βλέπω με καλό μάτι το Le 2 Max X820 και το Le Pro 3. Και στα δύο έχει "δοθεί" ο πηγαίος κώδικας. Δυστυχώς το δικό μας πάλι έξω από τη λίστα έμεινε. :(:(:( P.S: Μια ελπίδα κρυφή μου έμεινε. Να "πρόλαβε" να βγεί και ο πηγαίος κώδικας του δικού μας πριν τα αποσύρουν όλα. P.S2: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά πάντοτε πεθαίνει. ΔΕΝ "έδωσε" η Le(X)* τον πηγαίος κώδικα για τα δικά μας (CN+US). Και σε αυτά που "δόθηκε" δεν ήταν μέσα το device tree παρά μόνο το kernel και κάποιες libraries. Πάντα μισές δουλειές αυτή η Le(X)*. *Le(X) γιατί δεν ξέρεις πως θα λέγεται του χρόνου.
  11. Η λίστα με τα τηλέφωνα για τα οποία η LeEco δινει τον πηγαίο κώδικα (source code) αυξάνεται συνέχεια. Πριν δύο ώρες είχε μόνο τρία. Ας ελπίσουμε να μπει και το δικό μας (CN+US). Για όσους έχουν απορίες σε τι θα χρησιμεύσει να πω ότι εκτός από custom ROMs μπορούν να φτιάξουν (αυτοί που ξέρουν) και custom kernels. Φανταστείτε overclocking (SD 810 rev. 1.0 :lol::lol::lol: για ζεστασιά τον χειμώνα) αλλά και undervolting για μεγαλύτερο SOT.
  12. Δοκίμασε να ρίξεις από πάνω τη v3 (για μένα είναι πιό σταθερή από τη v4). Λογικά θα δουλέψει. Αν δεν υπάρχει ο λογαριασμός δημιούργησέ τον. Αν δεν πετύχει, TWRP -> factory reset, clean installation και επαναφέρεις τις εφαρμογές σου με Titanium.
  13. Settings->Λογαριασμοί Δες αν υπάρχει λογαριασμός Google. Αν δεν υπάρχει δημιούργησέ τον ξανά. Αν έκανες update η dirty flash τη ROM, η συγκεκριμένη έχει την τάση να σβήνει το λογαριασμό Google. Αν υπάρχει σβήστον και δημιούργησέ τον ξανά.
  14. Εχω κάνει root δεκάδες τηλέφωνα και έχω περάσει εκατοντάδες custom ROM. Μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι το X800 με παίδεψε (όχι δυσκόλεψε) όσο κανένα άλλο. Και το κυριότερο δε μπορείς να βασίζεσαι (προσωπική άποψη) σε μια μόνο ROM (CM12.1) που δεν είναι καν η original και δεν ξέρεις αν υπάρξει ποτέ update. Είναι λυπηρό να έχεις καινούργιο τηλέφωνο και να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δεις ούτε καν MarshMallow, πόσο μάλλον Nougat. Συμπέρασμα: σχεδόν εξαιρετικό hardware (εκτός SD 810 v1) και original software για τα μπάζα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +1 :yahoo::clap::clap::clap::clap::clap::yahoo:
  15. Φιλική συμβουλή: πάρε καλύτερα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.
  16. Η CM12.1 είναι λειτουργική και όντως μπορεί να είναι άνετα η βασική. Δεν είναι τελείως απροβλημάτιστη. Μου έχει βγάλει black screen με blue led που επανήλθε με reboot. Eυτυxώς μόνο μια φορά. Ο Betahydri δεν έχει κάτι άλλο να δώσει και μάλλον περιμένει καινούργια έκδοση της ROM του Collapseromer. Οπότε όλες οι ελπίδες μας είναι στον Κινέζο (Collapseromer και όχι στη LeCrap).
  17. Δοκίμασα και στην αρχή έστρωσε αλλά στην πορεία άρχισε βγάζει διάφορα θέματα (π.χ έχανε ξαφνικά το wallpaper ή freeze που επανερχόταν μόνο με reboot). Βέβαια έχω πάνω και Xposed με αρκετά modules να τρέχουν, οπότε δε μπορώ να τα χρεώσω όλα στη v4. Το σίγουρο είναι ότι ρίχνοντας από πάνω τη v3 φαίνεται να σταθεροποιήθηκε. Θα περιμένω τη v5 (ελπίζω να υπολογίσει τα conflicts από τις επιλογές στο build.pro κάνοντας περισσότερες δοκιμές).
  18. http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/cm12-1-rom-betahydri-letv-1-pro-t3416651 εγώ προτιμώ τη v3 (για να την κατεβάσεις κάνε κλικ στο 2ο [click to show content] button).
  19. Πιστεύω ότι εννοείς 750 mA γιατί αλλιώς θέλεις ένα μήνα για πλήρη φόρτιση :lol: (η τελευταία μόδα υπαγορεύει να μπαίνει η συσκευή σε φόρτιση γύρω στο 40% και να μη φορτίζεται πάνω από 80%). Αν ξέρεις μέχρι πόσα mA μπορούμε να δώσουμε για φόρτιση χωρίς πρόβλημα ? Για το περιστατικό που αναφέρεις έχω να παρατηρήσω ότι η κατοχή και μόνο αυτής της συσκευής είναι μια περιπέτεια. Τελευταία ενημέρωση από την εμπειρία μου με την CM12.1. Γύρισα πίσω στην v3 που τη θεωρώ ως σταθερότερη έκδοση μέχρι τώρα. Στην v4 ο BetaHydri (developer) έχει "πειράξει" πολύ και σε πολλά υποσυστήματα το build.prop και γίνει ασταθές το λειτουργικό.
  20. Εμφανίστηκε νέα ROM βασισμένη στο MIUI για το US model (2 versions). Developer MartinSnow77. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=76277 ποιός είναι ο γενναίος που θα τη δοκιμάσει ? Προσωπικά δεν είμαι fun του MIUI (από αισθητικής πλευράς) αλλά αν είναι stable και "καθαρή" θα το σκεφτώ σοβαρά.
  21. Εχει ανανεωθεί το link και έχει την τελευταία. https://mega.nz/#!DoFWRbSL!1Bkue1bae...G0NvcQdO4LibsA
  22. Η αρχική CM v4 επειδή είχε πολύ πειραγμένο build.prop έκανε freeze που χρειαζόταν reboot για να επανέλθει. Εγιναν διορθώσεις και όλα ok. Αν έχεις την παλιά έκδοση με ημερομηνία 16/07 μην την φλασάρεις. Κατέβασε την τροποποιημένη με ημερομηνία 17/07.
  23. Δυστυχώς cooked kernel δεν υπάρχει. Το kernel είναι όπως το BIOS στο PC. Βασίζεται στο kernel του Linux και ενσωματώνει τους drivers για τα υποσυστήματα. Χρειάζεται επομένως να τους δώσει η LeCrap. Τότε μπορείς να κάνεις undervolting και ρυθμίσεις σε CPU/GPU governors, I/O scheduler και να δεις σημαντική διαφορά στην κατανάλωση. Με τη CM v4 (dirty flash) έχω κάποια θεματάκια με το λογαριασμό Google αλλά μάλλον φταίει ότι δεν πέρασα και τα gapps ξανά. Θα τα περάσω από πάνω και θα λυθούν. Κατά τα άλλα φαίνεται ότι δουλεύει καλά αν και δεν είχα χρόνο για λεπτομερή δοκιμή.
  24. Πάντα οι CM ROMs έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση από την εμπειρία μου. Απλά η δυνατότητ πλήρους παραμετροποίησης που σου δίνουν είναι πολύ σημαντική για εμένα και τις προτιμώ. Αν και με τη χρήση battery modules βελτιώνεται η κατανάλωση. Καλή λύση θα ήταν κάποιο custom kernel αλλά χρειάζεται source code και όπως έχει το θέμα με τη LeCrap μάλλον το ξεχνάμε. Μόλις βγήκε η CM v4 : V4 Version details: Removed desgin and theme chooser from C-APPS as some of you have experienced problems using Trebuchet laucher (anyway C-Apps can be installed manually via TWRP as ZIP) Tweaked gps.conf and build.prop. (On my Le1Pro GPS locks now very fast compared to older builds). Build.prop is configured to use en,US as language on first start after factory reset. Integrated the OpenCamera into the ROM. It supports the newer API2 and 120fps Video recording. The integrated build.prop is needed for this camera to work, as there are some tweaks regarding fps configuration (my preferred camera for this CM12.1 build) Removed some left over AudioFX and DolbyAtmos files in the ROM (for clean DolbyAtmos and ViperFX installation use the ZIP in TWRP) GPS and Cell Tower / WiFi location works (like older Vx versions) Video playback e.g. Periscope etc. works (like older Vx versions) CM12.1 has a interated root option in the developer settings
  25. Για όποιον θέλει να "παίξει" με Xposed modules στη CM12.1 v3 να προσέξει ιδιαίτερα και να έχει πάρει TWRP backup. Δουλεύει αλλά δεν υπάρχει συμβατότητα 100%. Υπάρχουν επιλογές π.χ scaling του εικονιδίου της μπαταρίας της statusbar που αν δεν έχεις πάρει backup απλά ατύχησες. Κατά τα άλλα μπορείς να παραμετροποιήσεις σχεδόν τα πάντα.
×
×
  • Create New...