Jump to content

Christian27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    487
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Christian27

  1. Cris απο τοτε που σε ειχα ρωτησει δεν το ειχα ξαναπιασει το κινητο στο χερι για φτιαξιμο μεχρι σημερα. Ξεκιναω οπως θα επρεπε καθε ποστ σε αυτο το νημα να ξεκιναει. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΟΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ. Συνεχιζω στο θεμα, εχω ενα X820 στο χερι το οποιο εσβησε απο μπαταρια (0%) και δεν αναψε ποτε ξανα. Οταν μπαινει σε φορτιστη αναβοσβηνει το κοκκινο led, οταν συνδεεται στον υπολογιστη δεν κανει απολυτως τιποτα ο,τι και αν πατησω για οση ωρα. Με λιγα λογια δειχνει να μη μπ[ορει να μπει σε QFIL Mode. Να ξεκινησω χειρουργειο για αποσυνδεση και επανασυνδεση μπαταριας; ----------------------------------------------------------------------------------------------- Σε μια αλλη συσκευη εβαλα την τελευταια RR 28/8. Εκτος απο τα gapps υπαρχει καποιο αλλο απαραιτητο zip ή εφαρμογη να περασω; Απο καμερα ποια χρησιμοποιειτε; ------------------------------------------------------------------------------------------------ Πηγα να κατεβασω το minimal_adb_fastboot_v1.4.1.zip απο το AndroidFileHost οπως ειναι στο συνδεσμο της πρωτης σελιδας και ξεκινουσε να κατεβει ενα αρχειο 10GB. Δεν ξερω αν υπαρχουν γνωριμιες για αναφορα σφαλματων/προβληματων εκει. Εν τελει το βρηκα και το κατεβασα απο αλλου, απλως το αναφερω μιας και το παρατηρησα.
  2. Ακομα εχετε ζωντανο το θηριο ρε μαγκες! Ειστε φοβεροι! Εχω αλλαξει 3 συσκευες απο τοτε που ειχα κι εγω το Le Max, αλλα παραμενει το κινητι της καρδιας μου. Σημερα, μου εστειλε τη συσκευη του ενας φιλος που ειχα προσηλυτισει παλια, και κατα 99% θελει QFIL αφου του εσβησε απο μπαταρια και δεν ανοιξε ξανα ποτε (με το κοκκινο LED να αναβοσβηνει). Ειπαμε, εχω καιρο να μπω στο φορουμ, αλλα να μη μπορω να βρω στην αρχικη τη δημοσιευση για το QFIL; Απ'οτι θυμαμαι υπηρχε. Αν το εχει καποιος ευκαιρο, θα το εκτιμουσα να μου το στειλει. Επισης, επειδη εχω μεινει στα τελη της Oreo, αρχες της Pie, καντε μου μια προταση για την πιο σταθερη ROM που εχουμε σημερα. Η συσκευη δε θα αλλαξει ξανα λογισμικο μεχρι να ξαναχαλασει. Ευχαριστω ολους και πανω απο ολα το μεγαλο μας ηγετη Χρηστο! (ακομα ειμαι γραμμενος στο καναλι σου στο Telegram και βλεπω οτι βγαζεις ROM Non Stop :D )
  3. Απλο ελληνικο το δικο μου, ηρθε η αναβαθμιση την περασμενη Τριτη.
  4. Όταν έχεις τέτοια θέματα δε σου μένουν και πολλά να κάνεις. Wipe cache σε πρώτη φάση και αν δε γίνεται τίποτα factory reset.
  5. WTF, μόνο σε μένα δε δουλεύει; Και πληρωμένο το έχω και εκκαθάριση δεδομένων έκανα και εγκατάσταση από την αρχή και τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω
  6. Καλημέρα Απίστευτο. Είναι πρόβλημα του Nova Launcher. Μόλις τώρα δοκίμασα με το stock launcher και δούλεψε κανονικά. Πρώτη φορά με απογοητεύει ο Nova. Εν τω μεταξύ, αν έχεις τα κουμπιά ενεργά δουλεύει άψογα. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που έχει Nova.
  7. Σου κλείνει την εφαρμογή για εξοικονόμηση ενέργειας. Ερώτηση : με διπλό swipe up στο recent σας κάνει εναλλαγή μεταξύ των δύο τελευταίων εφαρμογών; Εμένα όχι, με πηγαίνει στα recents, στην προηγούμενη εφαρμογή, αλλά πρέπει να πατήσω για να μπει. Σε S10+ φίλου δεν το κάνει αυτό. Λειτουργεί κανονικά το διπλό swipe δηλαδή.
  8. Yolo! Με γεια σου! σ.σ. Samsungakias , αλλα LG στο avatar :lol:
  9. Wishlist και το παιρνεις τα Χριστουγεννα που το βαζουν 1 δολλαριο.
  10. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις θα τα βρεις όλα. Ακόμα και πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να πειράξεις.
  11. Μονο σε αυτο εχεις κολληματα; Επανεκκινηση κανεις ποτε;
  12. Δεν έριξες καλή ματιά στις τιμές https://www.bestprice.gr/item/2155304249/huawei-p20-128gb-dual.html Επίσης, αν διάβαζες όλες τις απαντήσεις θα έβλεπες και άλλα πράγματα που έγραψα για να οδηγηθώ στο προσωπικό μου συμπέρασμα. Στην τελική, υπάρχουν αρκετά βίντεο που παρουσιάζουν τις κάμερες η δύο συσκευών, αλλά και το Dxomark, το οποίο από εμένα τουλάχιστον, ξέρει καλύτερα. Τέλος να υπενθυμίσω ότι οι μόνες παράμετροι που είχε ο φίλος που ρώτησε ήταν η κάμερα και τα χρήματα. Αν σε ενδιαφέρον κι άλλα πράγματα, η επιλογή κάλλιστα μπορεί να είναι διαφορετική. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι αναφέρεται στο P20, καθώς όπως έχω πει σε προηγούμενη απάντηση η σταθεροποίηση ο βίντεο που έχουν τα Samsung με OIS δε συγκρίνεται.
  13. Προφανως σε συσκευες της ιδιας κατηγοριας (high end εν προκειμενω) μην περιμενεις να δεις και τις χαοτικες διαφορες. Δεν ειπα οτι το ενα βγαζει φωτογραφιες και το αλλο ζωγραφιες. Απλως οτι ειναι τοσο καλυτερα οσο αναμενουμε να ειναι συσκευες που εχουν 1 αντε με το ζορι 2 χρονια διαοφορα και ειδικα απο 2016 και μετα. Η αρχικη ερωτηση ηταν φωτογραφικα ποιες ειναι οι καλυτερες συσκευες στα 350-400. Οποτε με αυτες τις παραμετρους, εγω προσωπικα θα επαιρνα το P20 Dual (4/128) στα 363.
  14. Στα χρηματα 350-400 καλυτερα φωτογραφικα κινητα απο το S8 (οσο αφορα την πισω καμερα) ειναι το Mi8, το Οneplus 6 και κυριως το P20. Βεβαια σε selfie παιζει να μην εχουν τοσο μεγαλη διαφορα, συμφωνα τουλαχιστον με τα τελευταια tests του dxomark που ηταν ειδικα για τη μπροστινη καμερα και εδειξαν οτι τα Huawei πασχουν γενικα, ενω τα Samsung ηταν αρκετα ψηλα. Σχετικα με το βιντεο τελος, η σταθεροποιηση που εχουν τα Samsung με OIS ειναι ανωτερη απο ολο τον ανταγωνισμο.
  15. Κατα τη γνωμη μου μονο και μονο για τη selfie camera και το διαφραγμα της πισω αξιζει ναι. Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα που συζητας υπαρχουν καλυτερες προτασεις. Τοσο φωτογραφικα οσο και συνολικα.
  16. Με 350 να κοστίζει καινούριο δε σκέφτεσαι την επισκευή καν.
  17. Καλημέρα και από μένα. Βάζω την τελευταία AEX σε ένα τηλέφωνο που είχε ναόν την Indian νωρίτερα και παρόλο που έχω δοκιμάσει διάφορα clears και wipes επιμένει να ζητάει κωδικό στο πρώτο boot up. Από tools δοκίμασα, από data δοκίμασα τίποτα. Σημειωτέον ότι το τηλέφωνο πέρασε ένα δυνατό χειρουργείο. Το λέω μήπως να χάλασε κάτι κατά την επέμβαση. Καμία ιδέα κανείς;
  18. Εφταιγε τελικα ο υπολογιστης που δεν το εβλεπε σε fastboot. Δοκιμασα σε αλλον και τελικα το ειδε. Σε καθε περιπτωση, θα δωσω το feedback να υπαρχει μηπως το χρειαστει κανεις: Εκανα εγκατασταση του TWRP για το AEX μεσω cmd επιτυχως, αλλα δε μπορουσα να μπω σε recovery. Πατουσα Vol+ και power, αλλα εκανε απλο boot up. Μεσω cmd δεν εκανε rebbot to recovery. Δεν ξερω γιατι. Μετα δοκιμασα μεσω multitool του Cris και ΜΟΝΟ ετσι καταφερα να μπω σε recovery. Μετα εκανα οτι εκανα και εγκατεστησα την AEX. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια πειτε μου που κανω λαθος γιατι μου εσπασε τα νευρα. Εκανα εγκατασταση AEX - open gapps pico - greek settings. Κανει κανονικα boot up, ξεκιναω τις αρχικες ρυθισεις και οταν φτανω να βαλω το wifi δε μου εμφανιζει πληκτρολογιο. Κανω hotspot αλλο κινητο το βαζω στο ιντερνετ σε ανοιχτο wifi και προχωραει. Παω να βαλω δακτυλικο και κολλαει το συμπαν. Κανω επανεκκινηση και βγαζει μαυρη οθονη με το G στη μεση. Και εδω ξεκιναει το ωραιο. Παω να μπω recovery για να κανω ξανα καθαρη εγκατασταση και ΔΕΝ μπαινει. ΤΟ ΙΔΙΟ με αυτο που περιγραφω απο πανω. Το εχει συνατησει καποιος αλλος αυτο; Κανω κατι λαθος;
  19. Καλημερα μετα απο καιρο στην ομαδα. Πηγα να βαλω κι εγω την ΑΕΧ και ειπα να πειραματιστω και καλα να παθω. Εκανα εγκατασταση της ρομ με F2FS και εγινε ενας μικρος χαμος. Ενω, δεν εβγαλε κανενα προβλημα στην εγκατασταση, το boot up εκανε 150 ωρες (και ναι το αφησα πολυ ωρα. Πανω απο 20 λεπτα), το εκοψα, πηγα να μπω recovery και δε μπαινει. Μπαινει ξανα σε διαδικασια boot. Σε fastboot μπαινει, αλλα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης για καποιο λογο. Σημειωτεον ο υπολογιστης ειχε κανονικα τους drivers κλπ κλπ. παρολα αυτα τους εγκατεστησα ξανα, αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Καμια ιδεα;
  20. Χρήση; Πόση ώρα κλήσεις;
  21. Ρε παιδιά, το Android system πόσο % μπαταρία σας τρώει; Και πόση διαφορά έχει το ποσοστό με αυτό της οθόνης; Δώστε κάπα δείγματα να δω αν είμαι φυσιολογικός.
  22. Ψάξε το λίγο στο ίντερνετ. Φυσικά και γίνεται με smart switch. Εγώ έτσι το μετέτρεψα από γερμανικό σε ελληνικό.
  23. Θα πρότεινα μέσω Smart Switch για πιο επίσημα.
  24. Το Poco δεν αξίζει. Πολύ μικρή διαφορά με το Mi8. Επίσης το 1+6 έχει πέσει πολύ τελευταία. Από Κίνα φυσικά. Καλές αγορές εύχομαι όπως και να έχει!
×
×
  • Create New...