Jump to content

Kadaz93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kadaz93

  1. καλησπερα παιδες. Σημερα σημανει το τελος για το letv x800 pro μου που το χα παρει πριν 2 χρονια 300 ευρω, λολ. Μου πεσε ραγισε ολη η οθονη κ παρολο που συνεχιζει να δουλευει ειναι καιρος για αλλαγη. Ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες που εχω για καλο κινητο αλλα και vfm? Ενα τοπ 3 ξερω γω. Σιγουρα το χ722 ειναι μεσα γι αυτο ποσταρω εδω, αλλα απο xiaomi, axon κλπ μερια παιζει κατι αντιστοιχο? Τελος εχω κουραστει με τις προβληματικες ρομ του Χ800, ειναι καλυτερα τα πραγματα με το Χ722? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. αφου εχεις πτυχιο Χ800 λογικο χαχα μιας κ τα λεμε, εχω μεινει με μια MIUI την πρωτη νομιζω π βγαλε ο tora για CN. Επειδη χρηζει αναβαθμισης, εχεις να μου προτεινεις καποια ρομ? Την πιο καλη κατα τη γνωμη σου παντα
  3. για καποιο λογο αρχισε να δουλευει παλι μονο του.. φοβαμαι να το κλεισω τωρα χαχα
  4. καληπσερα φιλοι, σημερα στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το power button.. Δεν επεσε νερο η χτυπησα το κινητο απλα σταματησε να δουλευει.. Μπορω να δοκιμασω κατι η ειναι για πεταμα?
  5. thanks crisbal το βρηκα :) αξιζει να περασω το xposed? δε το χω περασει γιατι δε το χω χρησιμοποιησει ποτε και δεν εχω ιδεα τι να το κανω.. Αν εχει καποιος μια μικρη λιστα με καλα plugins ας μου πει!
  6. guys στη miui 8 για CN (λογικα το ιδιο ειναι και για US) ξερει κανεις πως μπορω να κανω τη φωτεινοτητα μονιμη ? Στο δικο μου ανεβοκατεβαινει αναλογα το app η game που παιζω, η μπαρα μενει σταθερη ομως απλα πεφτη η φωτεινοτητα..
  7. update΄ απιστευτη η miui του tora ! μπραβο ρε φιλε! και εν τελει, δουλευουν και το double tap και το hifi audio αν πας stock settings! και το κινητο μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο. 10/10!
  8. καλα ναι εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο εφτιαξες δικη σου ρομ για να εισαι ευχαριστημενος αχαχα. Να σε ρωτησω, περασα miui οπως τα λεει ο tora ολα κανονικα, ποση ωρα να το αφησω στο mi logo που εχει μετα το reboot? Ειναι κανα δεκαλεπτο τωρα δε το βλεπω να ξεκολλαει .. Να δοκιμασω να το κλεισω και να το ξανανοιξω? edit : ολα κουλ μολισ ανοιξε :D edit2: ολα τελεια το μονο θεμα ειναι οτι οσες φορες και να πατησω το build number δεν με κανει developer.. καμια ιδεα?
  9. να σαι καλα φιλε, προχωράω σε miui γιατι καλες οι official αλλα εχω βαρεθει να ψαχνομαι για updates, gapps fixes κλπ. και θελω να χω κατι σταθερο και καλο.. Και απ οτι διαβασα ο tora εχει κανει φοβερη δουλεια. Καλες γιορτες by the way :)
  10. απλα για να ειμαι 100% sure επειδη δενε χω ασχοληθει με atmos, μπορω να κανω τον ηχο ακριβως ιδιο, κυριως σε ενταση γιατι το hifi ανεβαζει την μαξ ενταση, αλλαζοντας παραμετρους στο atmos? Απλα θελω να ειμαι σιγουρος γιατι ειναι απο τα βασικα για μενα να μπορω να ακουσω μουσικη οπως πριν αν βαλω την miui..
  11. παιδια, στη ρομ του tora miui 8 για CN το hifi audio που εχει η eui υπαρχει?
  12. Hmm, λοιπον για να μη σπαμμαρω αν ειναι θα κανω flash την 20s official (η τελευταια δεν ειναι?) και θα τα κανω ολα απ την αρχη. Μονο ενα λινκ για την τελευταια official ασε μου και τον "παραδοσιακο" τροπο για gapps για να μη μπλεκω με απεγκατασταση-εγκατασταση. Καλυτερα δεν ειναι ετσι? Ετσι κ αλλιως δεν εχω βαλει πολλα στο τηλεφωνο. Απλα αν μπορεις θυμησε μου τα wipes για να φυγουν ολα τα apps και να ειναι στοκ οταν μπει η τελευταια και επειτα βαζω gapps απ την αρχη.. Εκτως αν εννοεις οτι ειναι γενικα δυσκολο να μπουν gapps στην official και οχι οτι ειναι δυσκολο επειδη τα εχω ηδη κ πρεπει να τα βγαλω για να τα ξαναβαλω..
  13. Official 17s CN εχω, μου χει ερθει update απλα εχω twrp και οχι stock recovery και δεν μπορω να το κανω μεχρι να αλλαξω recovery. Ωραια, απλα εγω που το εχω ηδη το play store στο κινητο, πως το αφαιρω για να τον επαναεγκαταστησω με τον τροπο που μου ειπες? btw thanks φιλε καλες γιορτες :)
  14. το χω δοκιμασει, δε δουλευει. τελευταια ερωτηση, ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να περασεις gapps στην official? Μηπως εχω κανει καμια μ**ια δλδ
  15. εχει καποιο bug η miui η δουλευουν τα παντα? Δεν εχω θεμα απλα θελω μια ρομ που δουλευει.. Γιατι πρεπει να φλασαρω 20s ομως για να δουλεψει το play store? Δεν θα πρεπε να δουλευει ουτως η αλλως?
  16. μπορει καποιος να μου πει γνωμη? Επισης, οταν κατεβαζω αππ απ το playstore μερικες φορες κρασαρει το play store με το που τελειωνει το download..
  17. παιδες εχω την official 17s αλλα δεν παιρνει update γιατι εχω twrp recovery ακομα. Τεσπα δε με ενοχλει αυτο, με ενοχλει οτι οταν ανοιγω viber εκει που κανονικα πρεπει να σε απρει τηλεφωνο το viber να σου πει ενα κωδικο να πληκτρολογησεις για να γινει η επαληθειση, δε με παιρνει ποτε. Μπορω να το διορθωσω καπως ?
  18. Xmm απ το να κανω ολο αυτο καλυτερα δεν ειναι να βαλω official recovery και να βαλω κανονικα την 18s, και ΑΝ καποια στιγμη θελω αλλη ρομ να ξαναβαλω twrp ιταλου ? Αν μ λεγες κ πως βαζω την official recovery θα ημουν κομπλε!
  19. Εχω την 17s official σε CN με το twrp cuoco. Οταν κατεβαζω το update για την 18s το κινητο κανει reboot στο recovery, αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω απο εκει? Πρεπει να βρω το update και να το κανω install? Αν ναι, σε ποιο φακελο ειναι? Ξερει κανεις πλζ?
  20. Εχω την 17s official σε CN με το twrp cuoco. Οταν κατεβαζω το update για την 18s το κινητο κανει reboot στο recovery, αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω απο εκει? Πρεπει να βρω το update και να το κανω install? Αν ναι, σε ποιο φακελο ειναι?
  21. http://www.letv.re/topic/1623-tutorial-on-how-to-install-cuoco92-17s/ Δες εδω το tutorial του tora33, μερικα βηματα δε τα χρειαζεσαι. Για official 3 σελιδες πισω. Αλλα ιδια φιλοσοφια, βαζεις 13S και μετα thn 17S.
  22. Δε μου βλεπε το κινητο με το debloater το pc. Τελικα απλα εκανα hide ολες τις κινεζιες απο το nova launcher κ δε φαινονται !
  23. Εχουμε λιστα με το τι μπορουμε να κανουμε uninstall/freeze στην official για το CN, ετσι ωστε να μη τρεχουν απο πισω αχρηστες κινεζιες και τρωνε μπαταρια?
  24. τι κερδιζουμε εχοντας τον κωδικα?
  25. Εγινε περιμενω, θενξ για ολα παντως!
×
×
  • Create New...