dnikos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το otg με hdd 3.5 σε θηκη; οπως αυτη εδω http://www.techstores.gr/3-5-lc-power-lc-35bs3-usb2-sata.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μιας και το γ@μσα το κινητό με τα πειράματά μου, ξαναρωτάω το ίδιο πράμα που είχα ρωτήσει πριν μερικές μερες: Η απάντηση που είχα λάβει ήταν για την 1552 του Ιταλού που ήταν όντως γαμάτη. Μετά την ζημιά που έκανα όμως, τώρα που την ξαναφλάσαρα μου βγάζει προβλήματα με το xposed. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια έκδοση xposed χρησιμοποιεί?το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το xposed περνα το 78-22 με αυτο μου δουλεψε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chripalo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά S.O.S. ο αδερφός μου έχει το Lenovo, ένα ωραίο απόγευμα σταμάτησε να του δουλεύει το digitazer. Βασικά δούλευε αλλά σκεφτείτε την οθόνη να την χωρίζεται σε 4 κάθετα ίσα μέρη και από τα 4 να δουλεύουν τα δύο. Έτσι αποφάσισα να του αλλάξω οθόνη αφού είναι μαζί αυτά. Ήρθε η οθόνη και όλα καλά, άνοιξε το κινητό και όλα έδειχναν απλά και όμορφα. Μέχρι που ήρθε η ώρα να μπώ στο menu όπου εκεί ήρθε η απογοήτευση. Το digitazer μου κάνει άλλες βλακείες τώρα. π.χ. θες να πατήσεις το 1 πρέπει να τοποθετήσεις το δάχτυλο σου στο στο 5. Είναι σαν να θέλει καλίμπρα ώστε να έρθει σε ευθυγράμμιση το digitazer με την οθόνη. (Η οθόνη είναι γνήσια) Εδώ θα δείτε 2 φωτογραφίες για να καταλάβετε καλύτερα. http://postimg.org/gallery/1sx4reps2/ Παράθεση http://automarket.car.gr/cars/?ca=v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το xposed περνα το 78-22 με αυτο μου δουλεψε εμενα. Κατέβασα το 78-22 από εδώ και μου κάνει τα ίδια. Μπορείς να μου στείλεις και το δικό σου αρχείο να το δοκιμάσω? Αν και σιγά να μην φταίει το αρχείο. Η rom που έχεις είναι η 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92.zip του Ιταλού? Γιατί αν είναι αυτή θα τρελαθώ. Μέχρι πριν 2 μέρες δούλευε το xposed κανονικά σε αυτή. Μόλις έκανα το unbrick άρχισαν τα προβλήματα. Τί μπορεί να άλλαξε? Edit: Έσπαγα το κεφάλι μου να σκεφτώ τί διαφορετικό μπορεί να είχε η ίδια rom πριν και μετά. Τελικά σκέφτηκα πως πριν, είχα πάει στις επιλογές για προγραμματιστές και είχα επιλέξει εντοπισμό σφαλμάτων ή/και ψευδείς τοποθεσίες, για να δουλεύει καλά το titanium. Πήγα και το ξαναέκανα, ξαναέβαλα μετά το xposed και τώρα δείχνει να μην έχει πρόβλημα. Ελπίζω να έκανε αυτό την διαφορά και να δουλέψει κανονικά. Επίσης ίσως και μόνο η ενεργοποίηση των επιλογών για προγραμμαριστές να έλυσε το πρόβλημα (αν το έλυσε). Edited February 9, 2016 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 αυτη την ρομ εχω και εγω [η οποια ειναι η καλητερη].κανε εκ νεου καθαρη εγκατασταση με ολα τα wipe,και μετα ξαναφλασαρισε το xposed και μετα το .apk αυτο ειναι το αρχειο xposed-v78-sdk22-arm64-by-romracer-20151119.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 αυτη την ρομ εχω και εγω [η οποια ειναι η καλητερη].κανε εκ νεου καθαρη εγκατασταση με ολα τα wipe,και μετα ξαναφλασαρισε το xposed και μετα το .apk αυτο ειναι το αρχειο xposed-v78-sdk22-arm64-by-romracer-20151119.zip Είναι όντως η καλύτερη. Εννοείται πως κάθε φορά έκανα και εκκαθάριση των πάντων αλλά το xposed δεν δούλευε. Δούλεψε μόνο με τις επιλογές προγραμματιστή που προανέφερα. Εσύ τις έχεις ενεργοποιημένες? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τις εχω παντα ενεργοποιημενες γιατι εχω τις 3κλιμακες μονιμα απενεργοποιημενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τις εχω παντα ενεργοποιημενες γιατι εχω τις 3κλιμακες μονιμα απενεργοποιημενες. Τί είναι οι 3 κλίμακες? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037 Ευχαριστούμε πολύ φίλε. Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά S.O.S. ο αδερφός μου έχει το Lenovo, ένα ωραίο απόγευμα σταμάτησε να του δουλεύει το digitazer. Βασικά δούλευε αλλά σκεφτείτε την οθόνη να την χωρίζεται σε 4 κάθετα ίσα μέρη και από τα 4 να δουλεύουν τα δύο. Έτσι αποφάσισα να του αλλάξω οθόνη αφού είναι μαζί αυτά. Ήρθε η οθόνη και όλα καλά, άνοιξε το κινητό και όλα έδειχναν απλά και όμορφα. Μέχρι που ήρθε η ώρα να μπώ στο menu όπου εκεί ήρθε η απογοήτευση. Το digitazer μου κάνει άλλες βλακείες τώρα. π.χ. θες να πατήσεις το 1 πρέπει να τοποθετήσεις το δάχτυλο σου στο στο 5. Είναι σαν να θέλει καλίμπρα ώστε να έρθει σε ευθυγράμμιση το digitazer με την οθόνη. (Η οθόνη είναι γνήσια) Εδώ θα δείτε 2 φωτογραφίες για να καταλάβετε καλύτερα. http://postimg.org/gallery/1sx4reps2/ αν δοκίμαζες να φλασάρεις άλλη ρομ ή να ξαναφλάσαρες τη δική σου μήπως και διορθονώταν το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chripalo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 αν δοκίμαζες να φλασάρεις άλλη ρομ ή να ξαναφλάσαρες τη δική σου μήπως και διορθονώταν το πρόβλημα Το δοκίμασα αλλα τίποτα:/ Παράθεση http://automarket.car.gr/cars/?ca=v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τους έχω στείλει στο vickmal το τηλέφωνο στην Κίνα για επισκευή. Εδώ και μια εβδομάδα βλέπω ότι το έχουν παραλάβει.Τους γράφω email και δε μου απαντάνε...λέτε να μου το ''φάνε''; Αν δεν κανω λαθος εχουν μια γιορτη κατι σαν πρωτοχρονια κ κλεινουν ολα τα μαγαζια για καμια 20αρια ημερες. Υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το δοκίμασα αλλα τίποτα:/ τότε δυστυχώς πρέπει να έχει πρόβλημα το touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν δεν κανω λαθος εχουν μια γιορτη κατι σαν πρωτοχρονια κ κλεινουν ολα τα μαγαζια για καμια 20αρια ημερες. Υπομονη 20 μέρες;;;;;; :mad::mad::mad:Ήδη είναι ένας μήνας που έχει φύγει.. Καλό Μάρτιο για να το έχω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Και η εκδοχή των VDT για την 1606DEV MM 6.0 https://cloud.mail.ru/public/8GuG/CVwYNQA57 Δείχνει πιό καλή απο του Ιταλού. Για να ενισχύσω τον ήχο έκανα freeze το MaxAudio και έκανα install μέσω recovery DolbyAtmos. Είναι root έχει GApps , ΔΕΝ έχει Ελληνικά. καλημερα...την εχει δοκιμασει κανενασ???ξεκινησα αλλα οταν τελειωνει την εγκατασταση κ κανει το πρωτο ριμποοτ συμβαινουν δυο πραγματα...ή κολλαει στην αρχικη σελιδα με το σημα τησ lenovo...ή δεν σταματαει να κανει ριμποοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 καλημερα...την εχει δοκιμασει κανενασ???ξεκινησα αλλα οταν τελειωνει την εγκατασταση κ κανει το πρωτο ριμποοτ συμβαινουν δυο πραγματα...ή κολλαει στην αρχικη σελιδα με το σημα τησ lenovo...ή δεν σταματαει να κανει ριμποοτ. Εχω 5 ημέρες με αυτή την έκδοση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απαραίτητη προυπόθεση για την εγκατάσταση να έχεις ενημερωμένη έκδοση TWRP. Εγω είμαι με την TWRP_2.8.7.4_v1.0-LeiShui. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B5oTMOqjH0_TfnRGY2VSSHJJTVppbjJjYUZuaDNXbmxSdXlHOEoxcjRQWk9KMnNSYkJXN1k/0B5oTMOqjH0_TfmVyOWZCZjR6OUZBcTlsaFhVVDF2MlFMQ0Fjc0FQMTlfeUtpRGVFZlgycU0/0B5oTMOqjH0_TflI0Y2hMbFlCNC1HZGY4UVlLN1JmeE5jMk40WFhEcEU3M0N2dndWbEZLdFk?sort=13&direction=a Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 σε ευχαριστω kontax... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fgriz Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έχω τη ROM 04_K3_NOTE_5.1_1604_STABLE_ROW_004_CUOCO92. 'Οταν πάω να μεταφέρω εφαρμογές από την εσωτερική ROM στην εξωτερική κάρτα SD, ναι μεν μεταφέρονται, αλλά όταν τις αναζητήσω, δεν φαίνονται πουθενά, λες και είναι απεγκαταστημένες, χρειάζεται επαναφορά τους με το TitaniumBackup. Το αντιμετώπισε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) προβλημα στις ειδοποιησεις...σε VIBE...στις AOSP δεν συμβαινει αυτο...μου τυχαινει συνεχεια...κ το wifi ειναι παντα ενεργο...κ εαν δεν ειναι το wifi ειναι παντα τα δεδομενα...σε οποιαδηποτε AOSP κ να εγκαταστησω δεν συμβαινει... Edited February 10, 2016 by anatsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evla Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα. Σχετικά με το TWRP. Νεότερη έκδοση του βλέπει και κάνει κανονικά restore ένα backup που δημιουργήθηκε με παλιότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βρες με εναν explorer το αρχειο απο τον φακελο της παλιας twrp και μετεφερε τον στον φακελο της νεας. Η και το αντιθετο. Βρες τα με βαση την ημερομηνια του backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roofioG Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη του κινητού στο πάνω αριστερό σημείο. Όταν το κινητό ζεσταίνεται αρχίζει και κιτρινίζει ένα σημείο του με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να ανοιγοκλείνουν παράθυρα μόνα τους, να πατιούνται κουμπιά και γενικά να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το touch κάποιες φορές δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να κάνω συχνά επανεκκινήσεις πολλές φορές βγάζοντας την μπαταρία. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω tempered glass πάνω και την androium rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evla Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βρες με εναν explorer το αρχειο απο τον φακελο της παλιας twrp και μετεφερε τον στον φακελο της νεας. Η και το αντιθετο. Βρες τα με βαση την ημερομηνια του backup ευχαριστώ. να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη του κινητού στο πάνω αριστερό σημείο. Όταν το κινητό ζεσταίνεται αρχίζει και κιτρινίζει ένα σημείο του με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να ανοιγοκλείνουν παράθυρα μόνα τους, να πατιούνται κουμπιά και γενικά να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το touch κάποιες φορές δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να κάνω συχνά επανεκκινήσεις πολλές φορές βγάζοντας την μπαταρία. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω tempered glass πάνω και την androium rom. Λογικα το touch τα επαιξε. Δοκιμασε μηπως ειναι θεμα ρομ αλλα το κοβω δυσκολο. Πρεπει να κοιταξεις για αλλη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts