Jump to content

roofioG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roofioG

  1. Το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη του κινητού στο πάνω αριστερό σημείο. Όταν το κινητό ζεσταίνεται αρχίζει και κιτρινίζει ένα σημείο του με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να ανοιγοκλείνουν παράθυρα μόνα τους, να πατιούνται κουμπιά και γενικά να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το touch κάποιες φορές δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να κάνω συχνά επανεκκινήσεις πολλές φορές βγάζοντας την μπαταρία. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω tempered glass πάνω και την androium rom.
  3. Φοβερός Διαγωνισμός! Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Εβαλα και γω με τη σειρά μου την androium περνώντας κανονικα με twrp. Ακολουθησα τις οδηγίες προηγουμενων ποστ και εβαλα στη συνεχεια την ισπανικη για να περασω το ΟΤΑ. Αλλά ακομα και με την ισπανικη παρατηρω οτι δεν εχει περαστει το ΟΤΑ και οτι ακομα λεει στο about version 2.0.5 αντί για 2.1.3 που επρεπε να λεει. Τι κανω λαθος? Επίσης τώρα όταν παω να πατησω πανω στο κατεβασμενο αρχειο με πεταει εκτος "Η εφαρμογη ΟΤΑ updater εχει σταματησει"
  5. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Στην carbon 2.5 η εγκατασταση της ρομ θα πρεπει να γινει απο την sd ή απο την internal μνημη για να ειναι κανονικα το storage?
  6. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Χαιρομαι που διορθώθηκε το θεμα με τις εφαρμογες. Η καμερα παντως δεν με τρελανε να πω την αληθεια. Ισως επειδη ειναι AOSP. Εσυ εισαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα των φωτογραφιων? Τις εχεις δει σε υπολογιστη?
  7. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Με την Carbon 2.0 εγώ είχα θέμα με κάποιες εφαρμογές όπως vodafone και navigon. Δεν μπορούσα με τπτ να κάνω εγκατάσταση. Ειδικά για την vodafone ελεγε ότι είμαι σε διαφορετικό region. Αυτά τα θέματα έχουν φτιαχτεί με την 2.5? Επίσης όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών της κάμερας πώς είναι?
  8. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
  9. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Προσπαθώ να το κανω αυτό πατώντας το volume up πριν ανοιξει το κινητο. Αλλα με βαζω σε ενα κινεζικο twrp και δεν καταλαβαινω τπτ. Το εχει παρατηρησει ποτε κανεις αυτο? Τι να κανω?
  10. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ειχα την Nexus Rom και είπα να πάω στην 1535 stable. Την πέρασα κανονικά και η αλήθεια είναι οτι θελω να την βγαλω. Επειδη οταν παω να μπω στο twrp με πεταει στο recovery της lenovo προσπαθησα να το φλασαρω αλλα δυστυχως με πεταξε παλι στο recovery της lenovo. Εκανα οπως εχουμε πει με πατημενα τα volumes αλλα παλι τπτ. Καμια ιδεα κανενας?
  11. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Από θέμα κάμερας και μπαταρίας?
  12. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Στο παρελθόν είχα βάλει την 1.9 του ιταλού και δεν μου είχαν αρέσει τα εξής: Δεν είχα ποτέ notifications σε facebook και άλλες εφαρμογές. Δεν υπήρχε αυξομείωση ήχου. Δηλαδή είχα ήχο ή δεν είχα. Δεν μπορούσα να το χαμηλώσω όποτε ήθελα. Κατά τα άλλα πήγαινε πολύ καλά το κινητό με καλή μπαταρία. Στην 1.4 δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 1.10 του ιταλού από τα σχόλια που είχα δει παλιότερα έχει θέματα και πάλι με τα notifications. Το αντιμετώπισες ποτέ εσύ αυτό το πρόβλημα? Εννοώ με facebook κτλ. Με τον ήχο είχες ποτέ θέμα? Εννοώ μπορούσες να τον αυξομειώσεις?
  13. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Εσυ ποια χρησιμοποιείς? Εχω αλλάξει 5-6 ρομ και δεν μπορω να βρω καμια που να ειναι κομπλε σε ολα. Πολλές φορες λεω γτ πηρα αυτο το κινητο....
  14. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Εγώ πέρασα την nexus και το κινητο πηγαινει πολυ καλα. Απλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι η ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει η καμερα δεν ειναι καλή σε σχεση με άλλες όπως του Ιταλου και τη Row. Γνωρίζει κανείς τι φωτογραφίες βγάζει η carbon?
  15. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Και εγώ μόλις την πέρασα. Πάει πολύ γρήγορα. Αλλά τι φάση με την κάρτα sd? Το λειτουργικό και τα πάντα έχουν αποθηκευτεί εκεί.
  16. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Παιδιά γνωρίζει κανείς αν με factory reset στην s121 θα σταματήσουν τα lagαρίσματα? Επίσης με factory reset σβήνεται και το root? Γενικά πάντως καλή ρομ αλλά με προβληματάκια πάλι
  17. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Το κινητό πως πηγαινει απο μπαταρια, lagαρισματα κτλ? Η προηγουμενη ρομ ειχε προβλημα και με την αφη
  18. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Εντυπώσεις κανείς από την S121 ROW ROM?
  19. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα στην ομάδα. Παρατήρησα ότι βγήκε η S121 ROW και σκέφτομαι να την εγκαταστήσω. Αυτή τη στιγμή τρέχω την 1.9 του Ιταλού αλλά όπως πολλοί φίλοι του φόρουμ έχω και εγώ προβλήματα με τις ειδοποιήσεις και τον ήχο. Σκεφτόμουν να βάλω την 1.10 αλλά μετά από σχόλια παρατήρησα ότι τα προβλήματα δεν διορθώντονται. Γνωρίζει κανείς αν κάνω back up τις εφαρμογές και τα data με το Titanium Back up αν μπορώ όταν βάλω την ROW να τα επαναφέρω? Επίσης ποια επιλογή να πατήσω στο πρόγραμμα: Αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων συστήματος , αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη ή και τα 2 μαζί? Επίσης την S121 την περνάμε λογικά μεσω flash tools: Πρώτα την 112 και μετά με ΟΤΑ φτάνουμε στην S121 σωστά. Αν μπορείτε όσοι την έχετε βάλει να πείτε εντυπώσεις για την ταχύτητα της και γενικά. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...