Jump to content

chripalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chripalo

  • Ημ. Γέννησης 07/01/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chripalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος και εγω του Note 4x και θα ήθελα την βοήθειά. Θέλω να βάλω την google camera hdr+ και υπάρχουν οι εξής απορίες: 1) Υπάρχει δυνατότητα; 2) Αν ναι πως; 3) Θα πρέπει να κάνω το κινητό root; 4) Αν το κάνω χάνω την 2ετη εγγύηση; Το κινητό έχει έκδοση android 7.0 NRD90M και έκδοση ROM MIUI Global 9.2 Σταθερή 9.2.1.0(NCFMIEK)
  2. Καλησπέρα σας Έχω δυο κινητά της Leeco το ένα είναι το x600 και το άλλο το le s3 x626, θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω register στο le account; Όταν πηγαίνω να κάνω register στις χώρες που μπορώ να επιλέξω για την επαλήθευση του κινητού δεν υπάρχει η Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Έχω ψάξει στο internet άλλα χωρίς αποτέλεσμα.
  3. Καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας!!! Λοιπόν θέλω ένα κινητό για την γυναίκα και το bugget είναι περίπου 150 ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι θέλω ένα κινητό με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα. Εγώ έχω το Letv X600 και η γυναίκα το Xiaomi hongmi 1s. Να πάω σε κάτι πάλι σίγουρο όπως Xiaomi ή να πάω σε κάποια άλλη εταιρία? Επίσης η αγορά θα γίνει μάλλον από εξωτερικό για να πετύχω καλύτερη τιμή. Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο κάλο κινητό σε αυτά τα λεφτά με καλή κάμερα ή την γνώμη του σε κάποια άλλη επιλογή
  4. Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας, έβαλα στην γυναικά μου την rom MiUi7-6.5.26 απο το ελληνικό forum αλλα τρώει την μπαταριά αμέσως, επίσης στο open camera θολώνει την φωτογραφία. Θέλω μια ROM για μπαταριά και gps τίποτα άλλο.
  5. Κάποιο link για την 26 rom;
  6. Το ξέρω ότι ήμουν πολύ απότόμος στο προηγούμενο σχόλιο μου, λοιπόν θέλω να μου πείτε ποια rom αξίζει. Δηλαδή του Ιταλού, dilinx, ποια έκδοση; κατάλαβα ότι η 026 ακόμα έχει πολλά θέματα άρα λογικά πάω για την 023 απλά ποιανού;
  7. Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω ποια rom αξίζει να βάλω; έχω την 18s
  8. Γεια σας, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω σταθερή τηλεφωνία και internet. Μπορείτε μου πείτε αν έχει διαφορά εταιρία με εταιρία στις ταχύτητες και γενικά αν υπάρχει κάποια διαφορά πέρα από τα πακέτα που σου παρέχουν? Θέλω γραμμή ώστε να κατεβάζω καμία ταινία, κανένα online game και youtube. Σαν τηλεφωνία εντάξει δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των κλήσεων. Το σπίτι είναι Καλλιθέα.
  9. Δοκίμασες μήπως είναι της rom πρόβλημα;
  10. Αυτό με τις τιμές το είχα δει και εγώ αλλά λογικό είναι ο καθένας να την πουλάει όσο θέλει. Διάβαζα όμως σε ένα site ότι η οθόνες στα κινητά πάνε περίπου το 1/3 της αρχικής του αξίας. Επόμενως όταν πωλείται περίπου 100€ λογικό είναι με αυτή την λογική να παίζει γύρω στο +-30
  11. Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά δείχνει μια χαρά. Εσένα σου έστειλαν την οθόνη μέσα στο ξύλινο κουτί? Όσο για τα χρώματα ναι στην αρχή ετσι όπως τα λες ήταν, λίγο ξεθωριασμένα και το λεύκο ήταν πολύ κίτρινο. Όμως μετά από λίγες ώρες χρήσεις τα χρώματα έστρωσαν. Και δεν το λέω γιατί το συνήθισα το λέω επειδή όταν την πρώτο άλλαξα την σύγκρινα με το Xiaomi του αδερφού μου και μετά από 1-2 μέρες έκανα ξανά δοκιμή.
  12. Λοιπόν, μου πάτησε το κινητό αυτοκίνητο και έσπασε πολύ ελαφρά η οθόνη, για την ακρίβεια το digitizer. Αγόρασα από το vopmart ολόκληρη την οθόνη και μπορώ να πω ότι ήταν ίδια με τη γνήσια όπως λένε και αυτοί στο site τους. Όμως έγιναν δύο τραγικά λάθη. Πρώτο λάθος ήταν ότι το πήγα σε έναν μηχανικό ο οποίος δεν θεωρώ ότι μου το επισκευασε όπως έπρεπε, διότι η οθόνη αν την τραβουσες λίγο προς τα έξω ξεκολουσε και μπορουσες να δεις μέσα το κινητό. Μου είπε ότι δεν γίνεται καλύτερα να φτιαχτεί λόγο το ότι είναι έτσι η κατασκευή και πράσινα άλογα. Το δεύτερο λάθος που έκανα ήταν να φορτισω το κινητό με κινέζικο βασικά καρα κινέζικο φορτιστή. Στην αρχή μου έκανε κάτι τρελά όπως να πατάς κάτω γωνία και να πατάει να ανοίξουν όλες οι εφαρμογές γενικά έκανε κάτι τρελά. Το αποτέλεσμα; μου έσπασε ξανά η οθόνη και φουσκωσε η μπαταρία. Να ενημερώσω ότι το κινητό το έχω σε θήκη mofi που κλείνει μπροστά. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ισχύει αυτό που είπε ο τεχνικός σχετικά με την οθόνη; δηλαδή ότι δεν γίνεται να είναι στην ίδια ευθεία που ήταν όπως πριν; Και αν μπορείτε να μου στείλετε έστω pm κάποιον τεχνικό στην Αθήνα που να το κατέχει το άθλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  13. Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω τα αποτελέσματα
  14. Ναι τα διέγραψα αυτά Data, cache, David. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία φαίνεται καλή.... Αν κάνω clear install λέτε να φτιάξει ή θα το κάνω χειρότερα;
  15. Ναι το ξέρω ότι δεν πρέπει να τις κάνω, το κατάλαβα λίγο αργά βέβαια. Το θέμα είναι ότι τώρα το κινητό δεν κρατάει μπαταρία.
×
×
  • Create New...