Jump to content

roofioG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About roofioG

  • Ημ. Γέννησης 17/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

roofioG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη του κινητού στο πάνω αριστερό σημείο. Όταν το κινητό ζεσταίνεται αρχίζει και κιτρινίζει ένα σημείο του με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να ανοιγοκλείνουν παράθυρα μόνα τους, να πατιούνται κουμπιά και γενικά να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το touch κάποιες φορές δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να κάνω συχνά επανεκκινήσεις πολλές φορές βγάζοντας την μπαταρία. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω tempered glass πάνω και την androium rom.
  3. Φοβερός Διαγωνισμός! Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Εβαλα και γω με τη σειρά μου την androium περνώντας κανονικα με twrp. Ακολουθησα τις οδηγίες προηγουμενων ποστ και εβαλα στη συνεχεια την ισπανικη για να περασω το ΟΤΑ. Αλλά ακομα και με την ισπανικη παρατηρω οτι δεν εχει περαστει το ΟΤΑ και οτι ακομα λεει στο about version 2.0.5 αντί για 2.1.3 που επρεπε να λεει. Τι κανω λαθος? Επίσης τώρα όταν παω να πατησω πανω στο κατεβασμενο αρχειο με πεταει εκτος "Η εφαρμογη ΟΤΑ updater εχει σταματησει"
  5. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Στην carbon 2.5 η εγκατασταση της ρομ θα πρεπει να γινει απο την sd ή απο την internal μνημη για να ειναι κανονικα το storage?
  6. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Χαιρομαι που διορθώθηκε το θεμα με τις εφαρμογες. Η καμερα παντως δεν με τρελανε να πω την αληθεια. Ισως επειδη ειναι AOSP. Εσυ εισαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα των φωτογραφιων? Τις εχεις δει σε υπολογιστη?
  7. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Με την Carbon 2.0 εγώ είχα θέμα με κάποιες εφαρμογές όπως vodafone και navigon. Δεν μπορούσα με τπτ να κάνω εγκατάσταση. Ειδικά για την vodafone ελεγε ότι είμαι σε διαφορετικό region. Αυτά τα θέματα έχουν φτιαχτεί με την 2.5? Επίσης όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών της κάμερας πώς είναι?
  8. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
  9. roofioG

    Lenovo K3 Note

    Προσπαθώ να το κανω αυτό πατώντας το volume up πριν ανοιξει το κινητο. Αλλα με βαζω σε ενα κινεζικο twrp και δεν καταλαβαινω τπτ. Το εχει παρατηρησει ποτε κανεις αυτο? Τι να κανω?
×
×
  • Create New...