Jump to content

untitle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About untitle

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

untitle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το είδα και δε μου κάνει ως προς τη ραμ. Θέλω τουλάχιστον 4 γίγα ραμ. Άν υποθέσουμε πώς κάνω μια παραχώρηση ως προς την αφαιρούμενη μπαταρία, τι μπορώ να πάρω με περίπου 200 ευρώ;
  2. Παλιός χρήστης του φόρουμ, σκέφτηκα να επιστρέψω για συμβουλή..Απόψε μας "άφησε" το κινητό και ψάχνω για καινούργιο. Ήμουν με ένα lenono k3 note 3 χρόνια τώρα. Τα είδα όλα μαζί του και δε θέλω lenono πια και μάρκες "με κάψες" παρακαλώ!.. Με ενδιαφέρει να είναι dual, η αυτονομία η ταχύτητα, η μπαταρία να είναι αποσπώμενη οπωσδήποτε , τα χαμηλό sar , να μη κολλά, χαμηλές θερμοκρασίες, αποσπόμενη κάρτα sd και να μπορώ να το ρουτάρω εύκολα. Παραθέτω το οδηγό που ζητάτε 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. το πολύ 200 και αυτά δύσκολά και μόνο αν αξίζει τον κόπο... με ως 150 καλά θα είναι 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5.5+ 3) Το θελουμε dual? Αν ναι ποσο αποθηκευτικο χωρο θελουμε το λιγοτερο; Απαραίτητο διπλή sim, ελάχιστον 32gb (και 64 δε με χαλά) και 4 γίγα ραμ το ελάχιστο 4) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; whatever 5) Θελουμε 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; whatever 6) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) maybe 7) Χρειαζομαστε nfc? οχι 8) Χρειαζομαστε ir για τηλεχειρισμο συσκευων; όχι 9) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; αρκεί να μπορώ να το ρουτάρω και να φλασάρω εύκολα να μη μπρικάρει και τρέχω στην Κίνα, όπως με το λενόβο που είχα...λολ! 10) Γραψτε ποιες εφαρμογες δουλεύετε. 11) Μας ενδιαφερει το βαρυ gaming; όχι 12) Μας ενδιαφερει η καλη πισω καμερα; Αν ναι, μας αρκει αν ειναι καλη μονο τη μερα και με φλας την νυχτα ή την θελουμε τοπ ακομα και νυχτα χωρις φλας; τοπ αν γινεται 13) Μας ενδιαφερει η σελφοκαμερα; δε με χαλά..... 14) Μας ενδιαφερει το βιντεο; Αν ναι μας αρκει το καλο βιντεο την ημερα ή το θελουμε καλο και τη νυχτα (πχ να μην ριχνει καρε). ναι 15) Μας ενδιαφερει η καλη αυτονομια; ΝΑΙ!!!! Η μπαταρία να είναι αποσπώμενη οπωσδήποτε 16) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος; Αν ναι θελουμε stereo ή μας αρκει και mono? NAI 17) Μας ενδιαφερει η καλη οθονη; Αν ναι την θελουμε και amoled ή μας αρκει lcd? nai 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming , αυτονομια., κάμερα Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα, βαρυ gaming, (αν κάνει βαρυ gaming τότε θα "πετάει" σίγουρα) 19) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευή. lenono k3 note...μακριά από lenono και μάρκες "με κάψες" παρακαλώ!..
  3. untitle

    Lenovo K3 Note

    Έβαλα την ν 7.1.2. αλλά δε έχει ελληνικά στο σύστημα. Από μπαταρία κλπ καλή μου φαίνεται . Να τη δούμε όμως καμία βδομάδα ακόμη Ελληνικά πώς βάζω;
  4. untitle

    Lenovo K3 Note

    έβαλα την ν 7.1.2. απο aim rom και δε μου αρέσει . Συνέβει όμως να χάσω το ρουτ. Δεν έχω windows λειτουργικό να το βάλω με σκάτερ συνεπώς αν υπάρχει καμία εφαρμογή να το επαναφέρω. Το kingroot δε δουλεύει..
  5. untitle

    Lenovo K3 Note

    Τα Patches που λέει στο xda τι είναι και πώς τα βάζω; Επίσης δώστε λινκς για και οδηγίες φλασαρίσματος
  6. untitle

    Lenovo K3 Note

    Δώσε οδηγίες πώς να την περάσω
  7. untitle

    Lenovo K3 Note

    Θα ξαναρωτήσω ..με την μνήμη τι γίνεται και με μεταφορά σε εξωτερική κάρτα των εφαρμογών και μια νέα Ρομ να περάσω στην έκδοση 7 τουλάχιστον...
  8. Βασικά είναι για ένα φίλο που η εργασία του επιβάλει όλη μέρα να μιλά στο τηλέφωνο ...
  9. Αναζητώ κινητό σε δυο κατηγορίες για επαγγελματική χρήση - Ως 200 ευρώ και - Ως 300 Δυο διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το τι υπάρχει στην αγορά. Απαραίτητα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, και καλή κάμερα και γενικά να... "φύσά"! Αν υπάρχει και με διπλή σιμ ακόμη καλύτερα.
  10. untitle

    Lenovo K3 Note

    Υπάρχει καμιά καλή νέα Ρομ; ...Είμαι εδώ και ένα χρόνο με τη s427 cuoco 92. Έχει αρχίσει να κολλάει και η μπαταρία ότε μισή μέρα...άσε που χάνω και επαφές και δεν ξέρω το γιατί (από καμιά εφαρμογή θα είναι το τελευταίο μάλλον)
  11. untitle

    Lenovo K3 Note

    Από τους παλαιότερους χρήστες του Τήλε΄φωνου και του νήματος. Είμαι με τη S427 του Ιταλού από το καλοκαίρι. Ψάχνω για νέα αναβάθμιση και δεν βρίσκω με ΟΤΑ(πχ S433). Ψάχνω μια Ρομ που να έχει 4g και στις δυο κάρτες. Κανένας που να ξέρει; Ευχαριστώ!
  12. untitle

    Lenovo K3 Note

    Είναι εναλακτική μεθοδός στο Supersu. Το κατε΄βαζεις και στο κάνε μόνο του. Δε χρείαζεται τίποτα άλλο απολύτως!
  13. untitle

    Lenovo K3 Note

    Θα στο κάνει μόνο του http://kinguserapk.com/
  14. untitle

    Lenovo K3 Note

    Δες για μένα το xiaomi rendmi pro 3 .. Το Lenovo k3 note ήταν πριν ένα χρόνο στα καλύτερα.Πλεον έχει ξεπεραστει!
  15. untitle

    Lenovo K3 Note

    Από το needrom.com .Έχει οδηγίες κάθε ρομ...
×
×
  • Create New...