zyp3r Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 εγω που εχω φοιτητικο θα γινει καμια αναβαθμηση και τι ταχυτητα??εγω τωρα ειμαι στα 768 α και κατι αλλο μπορω με το usename μου να συνδεθω απο αλλον υπολογιστη με απλη PSTN??Το δοκιμησα και δεν εμπενε αλλα μου ειπαν οτι γινεται αν αλλαξω κατι στο username,ισχυει το εχει κανει κανεις και πως??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 1. εγω που εχω φοιτητικο θα γινει καμια αναβαθμηση και τι ταχυτητα??εγω τωρα ειμαι στα 768 2. α και κατι αλλο μπορω με το usename μου να συνδεθω απο αλλον υπολογιστη με απλη PSTN??Το δοκιμησα και δεν εμπενε αλλα μου ειπαν οτι γινεται αν αλλαξω κατι στο username,ισχυει το εχει κανει κανεις και πως??? 1. Θα πας στο 1Μbps.:) 2. Ναι μπορείς. Απλά θα βάζει το username σκέτο, χωρίς το @otenet.gr όταν πας να μπεις με dial-crap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εγω που εχω φοιτητικο θα γινει καμια αναβαθμηση και τι ταχυτητα??εγω τωρα ειμαι στα 768 α και κατι αλλο μπορω με το usename μου να συνδεθω απο αλλον υπολογιστη με απλη PSTN??Το δοκιμησα και δεν εμπενε αλλα μου ειπαν οτι γινεται αν αλλαξω κατι στο username,ισχυει το εχει κανει κανεις και πως??? Exει περασει τοσο καιρος μετα την ανακοινωση του ΟΤΕ...κι εγω φοιτητικο(διοδος) εχω στα 768....και ακομα περιμενω...αλλα τιποτα...και να σκεφτειτε πως μενω στην καλαμαρια της θεσσαλονικης, απο τις πρωτες περιοχες που ξεκινουν συνηθως οι αναβαθμισεις των δικτυων....Παντως αν οντως οπως ειπε ο φιλος παραπανω το 1mbit δουλευει χειροτερα απο την 768 κολλαει, περιορισμενο bandwith και μπλα μπλα και ολα αυτα, ε τοτε δεν νομιζω να την θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 1. Θα πας στο 1Μbps.:) 2. Ναι μπορείς. Απλά θα βάζει το username σκέτο, χωρίς το @otenet.gr όταν πας να μπεις με dial-crap. το δοκιμασα αλλα τιποτα.Το username μου ειναι ΧΧΧΧΧΧ.auth@otenet.edudsl.gr.Εσβησα το @otenet.gr αλλα μου το εβγαζε λαθος:(:(:(Μηπως θελει κατι αλλο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 καλησπερα και χρονια πολλα. χρειαζομαι την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω. τα τελευταια 2 με 3 χρονια εχω συνδεση με ΟΤΕ adsl 768 (isdn γραμμη). Προσφατα (στις 13-12-07) πηρα την αποφαση να αλλαξω σε conn-x 1mbit καλωντας στο 134. Απο την επομενη κιολας μερα ενω στο router το ΄λαμπακι΄ της adsl ειναι αναμμενο, το αντιστοιχο ΄λαμπακι΄ του internet εχει σβησει και φυσικα δεν εχω internet. Μεχρι σημερα 26-12-07 δεν εχω συνδεση στο internet. Ειναι λογικο αυτο ? Γιατι νομιζα οτι σε 2 με 3 μερες θα ειχε γινει η αλλαγη οπως εχω διαβασει σε προηγουμενα post ? Βεβαια τους εχω ενοχλησει 2 φορες στο ενδιαμεσο διαστημα και μου λενε οτι θα παρει 10 με 12 μερες η αλλαγη. Αργει οντως τοσο πολυ ? η να χρειαζεταi το router καποια αλλαγη ρυθμισης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 το δοκιμασα αλλα τιποτα.Το username μου ειναι ΧΧΧΧΧΧ.auth@otenet.edudsl.gr.Εσβησα το @otenet.gr αλλα μου το εβγαζε λαθος:(:(:(Μηπως θελει κατι αλλο??? Δοκίμασε χωρις το .auth. Μόνο το ΧΧΧΧΧΧ 8926555555 είναι το τηλ για pstn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Δοκίμασε χωρις το .auth. Μόνο το ΧΧΧΧΧΧ 8926555555 είναι το τηλ για pstn ενταξει ολα οκ.εβαλα μονο το ΧΧΧΧΧΧ χωρις ολα τα υπολοιπα και λειτουργει.Ευχαριστω;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 3 και σημερα για το 2008 και ακομα 768 μου ειναι...δεν πηγε 1mbit..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Οταν περάσαμε από 384 σε 768 είχε περάσει 3μηνο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Οταν περάσαμε από 384 σε 768 είχε περάσει 3μηνο:cry: Κι εγω δεν ελπιζω σε κατι λιγοτερο...:( Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Κι εγω δεν ελπιζω σε κατι λιγοτερο...:( Μην μου λετε τετοια....ΑΧ τι τραβαμε....και να λεγα πως μενω σε καμια απομακρυσμενη περιοχη...παντως σε πολλους εχει γινει αναβαθμιση, ακομα και σε ατομα που εχουν συνδεση μεσω του "Διοδος"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 μολις εστειλα την αιτηση αναβαθμισης με φαξ στην οτενετ απο 2 σε 8 mbit.ποτε λετε να γινει η μετατροπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 μολις εστειλα την αιτηση αναβαθμισης με φαξ στην οτενετ απο 2 σε 8 mbit.ποτε λετε να γινει η μετατροπη? Eγω έκανα αίτηση για αναβάθμιση από 768 σε 1mbit την Τρίτη 18 του μηνός στις 7 το απόγευμα. Το ίδιο βράδυ στις 12 και κάτι ψηλά και μετά από έναν στιγμιαίο αποσυγχρονισμό συγχρόνισα στο 1. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 παντως σε πολλους εχει γινει αναβαθμιση, ακομα και σε ατομα που εχουν συνδεση μεσω του "Διοδος"..... Της OTEnet ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Της OTEnet ?? Nαι....Να ρωτησω...δεν γινεται αυτοματα η αναβαθμιση? πρεπει να στειλω αιτηση? επειδη πολλοι ειπαν οτι γινεται αυτοματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Eγω έκανα αίτηση για αναβάθμιση από 768 σε 1mbit την Τρίτη 18 του μηνός στις 7 το απόγευμα. Το ίδιο βράδυ στις 12 και κάτι ψηλά και μετά από έναν στιγμιαίο αποσυγχρονισμό συγχρόνισα στο 1. :)πριν 20 μερες που με ειχαν παρει γιατι εληγε η 6μηνιαια συνδεση στο 1mbit και συνεννοηθηκαμε να μου την αναβαθμισουν στα 2,περασαν 15 μερες για να γινει η αναβαθμιση:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Εχω 12μηνη δεσμεση σε ondsl kit με Static ip στα 2mbps. Ειμαι στον 2ο χρονο και δεν εχω παρει καποιον εξοπλισμο που ξεκινησε η 12μηνη δεσμευση. Μπορω να παω στα 8Mbps και να ακυρωσω την στατικη ip? Θα εχω καποια επιβαρυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Διαβάστε να γελάσετε: Στέλνω μήνυμα στην ΟΤΕΝΕΤ για τις αναβαθμίσεις και παράλληλα τους την λέω και για τα 24Mbps που δεν έδωσαν... Στο δεύτερο μήνυμα τους γράφω αυτό: Τέλος να υπενθυμίσω πως οι άλλες εταιρίες παρέχουν και ταχύτητα 24Mbps (στην τιμή των 30 ευρώ)... Και μου έρχεται απάντηση, αυτή: Έχετε την δυνατότητα να κάνετε μετατροπή του πακέτου από OnDSL kit σε Conn-x με την ταχύτητα των 24 Mbps. Δεν παραθέτω όλο το μήνυμα... Και τους στέλνω την εξής απάντηση τώρα: Σε συνέχεια του δικού σας μηνύματος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με κάνατε και γέλασα. Ωραία απάντηση! Η ΟΤΕΝΕΤ δεν είναι ικανή προφανώς να δώσει ταχύτητα 24Mbps ή έχει πολλούς πελάτες και αποφάσισε να στείλει μερικούς στο Conn-X του ΟΤΕ (δια στόματός σας προφανώς);... Η αλήθεια είναι ότι στο site της εταιρίας δεν αναφέρει κάπου ότι όποιος θέλει ταχύτητα 24Mpbs μπορεί να κατηφορίζει κατά Conn-X μεριά... Good! Αυτή είναι η νέα πολιτική της εταιρίας; Καλή χρονιά αγαπητέ κύριε/κυρία... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Διαβάστε να γελάσετε: Στέλνω μήνυμα στην ΟΤΕΝΕΤ για τις αναβαθμίσεις και παράλληλα τους την λέω και για τα 24Mbps που δεν έδωσαν... Στο δεύτερο μήνυμα τους γράφω αυτό: Και μου έρχεται απάντηση, αυτή: Δεν παραθέτω όλο το μήνυμα... Και τους στέλνω την εξής απάντηση τώρα: :rolleyes:ενημερωσε μας για την επομενη απαντηση τους!εγω χτες εστειλα με φαξ την αιτηση για αναβαθμιση απο 2 σε 8μβ και αναμενω....εμενα μου ειπαν οτι μεσα στο ιανουαριο θα βγαλει και 24αρα και η οτενετ...ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Αν θα έρθει, θα γελάσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Οπως έχω αναφέρει,και μένα μου είχαν απαντήσει τέλος Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τελικα σε αυτη την χωρα για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Φιλος μου που εχει internet cafe στην θεσσαλονικη εφαγε μεγαλη ταλαιπωρια με hol,στο σχετικο θεμα ειχα αναφερει τι γινεται.Σημερα παρελαβε conn x 24αρα.Το στηνουμε το μοντεμ,ολα καλα.Καλη ταχυτητα στο σερφαρισμα και πολυ καλη ταχυτητα στο κατεβασμα.Ελα ομως που δεν περασε μιση ωρα και αρχισε ανα τακτα χρονικα διαστηματα να χανεται το ιντερνετ και να γυρναει.Περνει τηλεφωνο και λεει η υπαλληλος να κανει reset το μοντεμ.Το αφηνει οπως ειναι.Πριν μια ωρα περιπου ηρθα στο μαγαζι και περνω τηλεφωνο να δω τι γινεται μια και η hol ειναι στον κοσμο της.Αυτο που μου ειπε ο υπαλληλος ειναι οτι δεν φταιει το μοντεμ αλλα οτι η περιοχη που βρισκεται το μαγαζι δεν εχει καλη υποδομη για 24αρα και κακως την εδωσαν οποτε τηλεφωνο αυριο μετα τις 10 στο 121 να την γυρισουν σε 8 αρα μεχρι να φτιαξουν το δικτυο.:w00t:Α ρε Ελλαδα!:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 σε ολα ειμαστε πισω,πιστευει κανεις σας οτι στο ιντερνετ θα ειμασταν μπροστα η εστω θα συμβαδιζαμε με ευρωπη???εγω που εχω το διοδος 768 της οτενετ θα μου γινει αναβσθμιση και ποτε,πρεπει να τους στειλω καποια αιτηση η θα γινει αυτοματα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Aπό ότι αφησε να εννοηθεί ο ΟΤΕ αναβαθμιση θα γίνει σταδιακά,δηλ. λογικά όπως έγινε από 384-768 που κράτησε 3μηνο και βάλε,ανάλογα την περιοχή.Περισσότερα ρωτάς στο 134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια χρονια πολλα!εχω το ρουτερ της οτενετ sagem 1540 για ISDN wireless και εχω ταχυτητα 2mbit.ενδιαφερομαι για την 24αρα ταχυτητα ,πηρα την οτενετ να ρωτησω αν υποστηριζει το ρουτερ αυτο ADSL2+ και μου ειπαν ναι.ισχυει αυτο ?εσεις τι ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts