Starenios Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Mια χαρά είναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 χρονια πολλα παιδια εχω το montem της sagem fast 800 πως μπορω να δω τα επιπεδα θορυβου της γραμμης μου η αν υπαρχει κανενα προγραμμα γι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλή Χρονιά. Έχω Οτενετ 1Mbit και τις τελευταίες 10 ημέρες δεν μπορώ να μπω σε ορισμένες ιστοσελίδες οι οποίες δουλευουν κανονικά σε φίλους οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ιστοσελίδες. Μπορώ και σερφάρω κανονικά στο 95% του διαδικτύου. Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικούς υπολογιστές (χωρίς firewalls, antiviruses κτλ) αλλά τίποτα. Δοκίσα και την εντολή ping από το command prompt για τις συγκεκριμένες αυτές ιστοσελίδες αλλά δεν υπάρχει respond. Οπότε όλα δίχνουν οτι έχει κάποιο πρόβλημα ο διακομιστής otenet. Τους πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν οτι πρώτη φορά ακούνε κάτι τέτοιο. Μου πρότειναν να δηλώσω βλάβη στον ΟΤΕ να μου κάνουν καθαρισμό της γραμμής μου το οποίο και έκανα και περιμένω. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τέλη Φεβρουαρίου λήγει η 12μηνη διάρκεια του onDSL 768 kit. Τι πρέπει να κάνω για να μην μπώ σε σύμβαση αορίστου χρόνου αλλά να διακοπεί ακριβώς στις 28 Φεβρουαρίου που είναι και η μέρα ενεργοποίησης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογ. στην ταχυτητα του 1mbs κ ηρθε 33,36 αλλα εγω εχω υπογραψη για 19,50 μηπως ξερετε τη παιζει η ετσι θα ειναι καθε μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ή είναι δίμηνος ο λογαριασμός ή έχει αναδρομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Η οτενετ δεν θα βγαλει ταχυτητα 24 γιατι θα συγχωνευτει με το connx οποτε δεν στελνει η μια πελατες στους αλλους γιατι απλως δεν υπαρχει λογος. Επισης η καινουρια θαλεγεται connx και η οτενετ δεν θα υπαρχει, για αυτο και στα 24 δεν κανουν συνδεση στην οτενετ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Έχω μια απορία. Τα μηνυματα απο το email της Οτενετ πληρώνονται;; Δηλαδή για κάθε εμαιλ που στέλνω με χρεώνει; (Δεν λέω για τα sms που είναι δωρεάν, για τα κανονικά μηνύματα λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Όχι φυσικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ρε παιδια μολις ειδα οτι το φοιτητικο διοδος της οτενετ δινει ταχυτητα 2 και 8Mbps.Εγω που εκανα συνδεση τον Οκτωβριο δεν θα μου γινει καμια αυξηση ταχυτητας.Απο τον επωμενο χρονο θα δινω 11.90 ευρω το μηνα οσο ειναι τωρα για 2 Mbps.Εγω θα μεινω στα 768???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Η οτενετ δεν θα βγαλει ταχυτητα 24 γιατι θα συγχωνευτει με το connx οποτε δεν στελνει η μια πελατες στους αλλους γιατι απλως δεν υπαρχει λογος. Επισης η καινουρια θαλεγεται connx και η οτενετ δεν θα υπαρχει, για αυτο και στα 24 δεν κανουν συνδεση στην οτενετ.;) ξέρεις πότε θα γίνει αυτό? είμαι συνδρομητής otenet από σύστασή της :) και είναι η πρώτη φορά (δεύτερη για να πω την αλήθεια) που σκέφτομαι να αλλάξω την onDSL. να πάω στο connx (24Mbit). ευχαριστώ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Έχει γίνει ήδη....ρίξε μια ματιά στο site της otenet....:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Έχει γίνει ήδη....ρίξε μια ματιά στο site της otenet....:) δεν το βρίσκω πουθενά στο oteshop. να πάω εκεί που λέει για αναβάθμιση ταχύτητας conn-x? θα λήξουν αυτόματα την onDSL? τι παίζει? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 δεν το βρίσκω πουθενά στο oteshop. να πάω εκεί που λέει για αναβάθμιση ταχύτητας conn-x? θα λήξουν αυτόματα την onDSL? τι παίζει? συναδελφε εκ κολλεγιου(!) πηρα την οτενετ και μου ειπε οτι οταν περασει τουλαχιστον 4 μηνο απο την εναρξη του παροντος συμβολαιου σου με οτενετ μπορεις να πας σε οποια (ΣΥΝΗΘΩς ΜΕΓΣΛΥΤΕΡΗ) ταχυτητα conn-x!εχω και εγω 8αρα και απο οτι μου ειπε η οτενετ οταν ληξει το 6μηνο(ολοκληρο,οχι μονο 4μηνο) θα με παρουν τηλ και θα μου κανουν προσφορα για 24αρα με -συνηθως-μικροτερη προσφορα απο τα 29 και κατι που εχει τωρα η 24αρα!υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 :) εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα μιας και την έχω αρκετό καιρό και είναι αορίστου. αγόρασα την αναβάθμιση για 24Mbit connx και περιμένω να με πάρουν τηλ αύριο να δω τι θα γίνει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 ξερει κανενας αν το μοντεμ SAGEM 1540W για ADSL over ISDN που δινει ,και εχω,η οτενετ κανει για 24αρα?τωρα εχω 8αρα και κατεβαζω μια χαρα στα 800-820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Nαι κάνει,αλλά νομίζω δεν συντονίζεται αρκετά ψηλά για 24αρα-Ισως χάνεις ταχύτητα αν η γραμμή έχει πρόβλημα. Οσο αφορα τα πακέτα OnDSL όλα θα γίνουν connx καθώς η Οτενετ ενσωματωνεται με το connx (σαν εταιρία του OTE). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Nαι κάνει,αλλά νομίζω δεν συντονίζεται αρκετά ψηλά για 24αρα-Ισως χάνεις ταχύτητα αν η γραμμή έχει πρόβλημα. Οσο αφορα τα πακέτα OnDSL όλα θα γίνουν connx καθώς η Οτενετ ενσωματωνεται με το connx (σαν εταιρία του OTE). ευχαριστω...και πως θα ειμαστε σιγουροι γιαυτο που λες?υπαρχει τροπος να το ελεγξω?ποιο wireless router ειμαστε σιγουροι οτι θα συντονιζεται καλα σε24αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 To SAGEM 1540W κανει κανονικα για adsl2+ (δηλαδη για ταχυτητες μεχρι και 24mbps) αλλα δεν θα ειναι ο καθοριστικος παραγωντας για το ποσο ψηλα θα συγχρονιζει... Παιζει μεν καποιο ρολο αλλα μικρο! Το μεγαλυτερο ρολο παιζει η γραμμη σου... Αν δηλαδη εισαι κοντα στο DSLAM, αν ο χαλκος στα καλωδια σου ειναι καλης ποιοτητας, αν η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου σου ειναι οπως πρεπει κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 To SAGEM 1540W κανει κανονικα για adsl2+ (δηλαδη για ταχυτητες μεχρι και 24mbps) αλλα δεν θα ειναι ο καθοριστικος παραγωντας για το ποσο ψηλα θα συγχρονιζει... Παιζει μεν καποιο ρολο αλλα μικρο! Το μεγαλυτερο ρολο παιζει η γραμμη σου... Αν δηλαδη εισαι κοντα στο DSLAM, αν ο χαλκος στα καλωδια σου ειναι καλης ποιοτητας, αν η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου σου ειναι οπως πρεπει κλπ κλπτο οτι σε οποια συνδεση ειχα(768-1-2-8mbit) επιανα τις σχεδον ανωτερες τιμες αυτο μας λεει κατι για την γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει σε πόσες μέρες από την αγορά του πακέτου ενεργοποιείται η σύνδεση?Η σύνδεση θα γίνει μέσω δίοδος στα 8ΜΒps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Εχει κανει καποιος τελευταια (εννοω τωρα που η otenet ανηκει στον ΟΤΕ) αναβαθμιση της onDSL γραμμης του ? Εχω 768 και θελω να παω σε μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα φοβαμαι μηπως μπλεξω...(να με πανε στο connx, να περιμενω αλλες τοσες μερες για συνδεση κτλ κτλ) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 στις αρχες του γεναρη αλλαξα απο οτενετ σε κονεξ και η αλλαγη εγινε αμεσως χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 στις αρχες του γεναρη αλλαξα απο οτενετ σε κονεξ και η αλλαγη εγινε αμεσως χωρις προβληματα. Mαλιστα...Ζητησες εσυ την αλλαγη η εγινε ετσι κι αλλιως απο αιτημα σου για αλλαγη ταχυτητας ? Εμεινες καποιες μερες χωρις internet ? Σ'ευχαριστω! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει σε πόσες μέρες από την αγορά του πακέτου ενεργοποιείται η σύνδεση?Η σύνδεση θα γίνει μέσω δίοδος στα 8ΜΒps Εμενα μου την ενεργοποισα ν σε 3 εβδομαδες.Με μενα τι γινεται που εχω διοδος 768,δεν θα γινει καμια αναβαθμιση.Η προσφορα που δινουν τωρα ειναι 8Mbps εγω θα μηνω στα 768???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts