Jump to content

amelidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.509
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by amelidis

  1. amelidis

    Sony Xperia XA2

    Εγω αυτη πηρα και ειναι μια χαρα πανω στο τηλεφωνο. https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27539978_1710515845677859_5274595431235231664_n.jpg?oh=bec9de7c61a30bedefc8164ec84fb32c&oe=5B1C473B Την ιδια μου εβαλαν και στο πλαισιο οταν το αγορασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι την εχουν ακομα!
  2. amelidis

    Sony Xperia XA2

    Εξαιρετικο τηλεφωνο! Καμερες φανταστικες μπρος-πισω, μπαταρια κραταει τουλαχιστον 2 μερες... Πολυ ποιοτικο σε αισθηση! Αρκετα ποιοτικοτερο απο το Μ4 Aqua που ειχα πριν! Θα ηθελα να ειχα δει το μπλε πριν αγορασω αλλα τελικα αρκεστηκα στο μαυρο!
  3. Οχι οχι καμια σχεση! Ειναι πιο house κομματι... Πιο "πριονι"!
  4. Τραγουδακι που παιζει σε κλαμπ και στην ουσια ειναι μια τρομπετα κ ενα beat απο πισω το ξερουμε?? :)
  5. Να αποκαταστησουμε καποιες αληθειες ομως για να μην λεμε οτι θελουμε... 1.Βιοντιζελ εχουν ΟΛΑ τα πετρελαια στην Ευρωπη και μαλιστα απο το καλοκαιρι και μετα αυξηθηκε το ποσοστο τους απο το 5% στο 7% μετα απο οδηγια της Ευρωπαικης Ενωσης! 2. Η Αλεξανδρουπολη ΔΕΝ εχει διυλιστηριο! Εχει απλα αποθηκες καυσιμων τις οποιες γεμιζουν με τα καυσιμα που διυλιζονται στην Ελευσινα, στον Ασπροπυργο, στην Θεσσαλονικη και στην Κορινθο! Εξυπακουεται οτι τα πετρελαια που αποθηκευονται στις συγκεκριμενες δεξαμενες εχουν προσμιξη βιοντιζελ στο γνωστο ποσοστο του 7%! 3. Τα πετρελαια τυπου V-power εχουν και αυτα κανονικα βιοντιζελ σε ποσοστο 7%! 4. Δεν υπαρχει τροπος για καποιον ιδιωτη να εγκαταστησει δεξαμενες και να παραλαβει καυσιμα απευθειας απο αποθηκες καυσιμων η διυλιστηριο. Μονο απο πρατηριο στα πετρελαια του οποιου υπαρχει κανονικα βιοντιζελ σε ποσοστο 7%! 5. Ποιος παλαβος θα αγορασει 10 τονους πετρελαιο για να εφοδιαζει το αυτοκινητο του? Μιλαμε για ενα εξοδο της ταξης των 14.000€!!! Αυτη η ποσοτητα θα του εφτανε για να διανυσει 1.000.000 χλμ!!!!!!!
  6. εγω εδωσα 20 ευρουλακια με τα λαδια δικα μου...
  7. Οχι φιλε μου! Μια χαρα ειναι αυτα που λεω εγω... Λες και οι 2-3 μηνες παραπανω θα σου στερησουν την δουλεια της ζωης σου! (στην τελικη μπορεις να κανεις οτι εκανα εγω! λιγο πριν τελειωσω την σχολη μου και ενω χρωστουσα 4-5 μαθηματακια μπηκα φανταρος και μολις απολυθηκα ειχα παρει και το πτυχιο μου!) Ολοι ειναι φυγοπονοι... Και ναι, συμφωνω, ο στρατος ειναι μια τεραστια μ@λακια αλλα ας μην περασουμε και στο αλλο ακρο να κλαιμε σαν κοριτσακια η σαν μικρα παιδακια αν θα κανουμε 2-3 μηνες παραπανω θητειας... Οι μπαμπαδες μας δηλαδη που υπηρετουσαν 28-30 μηνες και σε χειροτερες συνθηκες ηταν πιο μαγκες απο εμας η δεν εψαχναν για δουλειες??
  8. Αλλο πραγμα η ξενερα και αλλα πραγμα η γκρινια και η συμπεριφορα που δειχνουν μερικοι εδω μεσα... Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι γραφουν κοριτσακια!
  9. Ακομα και αν γινει 12μηνο τι εγινε? Σιγα τα αβγα... 3 μηνες παραπανω! Δηλαδη εμεις που υπηρετησαμε 12 μηνες τι παθαμε??
  10. Και εγω το εβαλα φιλε zalare αυτο το φιξ αλλα δεν ειδα προκοπη... Anyway, εμετα το προβλημα λυθηκε μετα απο restart! Windows ειναι, προφανως κατι κολλησε!
  11. Αρχιζει και με εκνευριζει σιγα σιγα η χαζοβλακειουλες που βγαζει το κινητο... Απο σημερα αν και χτυπαει ο ηχος του εισερχομενου μηνηματος δεν τον ολοκληρωνει ολο! Χτυπαει για 1 δευτερολεπτο και μετα σταματαει ενω ο ηχος εχει αλλα 2-3 δευτερολεπτα μουσικης! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση?
  12. Ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα που αντιμετωπιζω και εγω με το ξυπνητηρι?? Αν βαλω mp3 για ηχο ξυπνητηριου τοτε απλα χτυπαει για 10 δευτερολεπτα και μετα σταματαει... Αν βαλω εναν απο τους ηχους που εχει μεσα τοτε απλα χτυπαει μια φορα (2-3 δευτερολεπτα το πολυ) και σταματαει! Η ρυθμιση ειναι στην "Επαναληψη με δονηση"! Καμια ιδεα?
  13. Το οποιο mobile shell ειναι απλα φανταστικο! Το κατεβασα απο περιεργεια και μετα απο μιση ωριτσα το αγορασα κανονικοτατα... :)
  14. Δεν υπηρχε ποτε θεμα! Σε καθε σειρα το ιδιο ραδιο-αρβυλα... Μολις μπεις στον στρατο θα το καταλαβεις καλυτερα!
  15. Γιατι περιμενε κανεις κατι διαφορετικο? Αυτη ειναι η "πηγμη" των διοικητων του ΕΣ... Μολις δημοσιευτηκε η κατασταση, 100 κιλα το βρακακι τους! Ηθελα να 'ξερα, ετσι θα διοικησουν τις μοναδες τους σε ενδεχομενο πολεμικης συραξης? Καταντια....
  16. udtates για το mini απο που κατεβαζεται ρε παιδια? Στο επισημο site δεν βρηκα κατι...
  17. Η μπαταρια σας παιδια ποσες μερες περιπου κραταει? Προς το παρον εμενα μετα απο 2 μερες θελει φορτιση και με BT και wifi σχεδον παντα κλειστα...
  18. Εγω παλι δεν συναντησα ποτε εξυπνο υπαξιωματικο... Ολοι κατι αγραμματα ντουγανια ηταν που προσπαθουσαν να περασουν για ανθρωποι! Και φυσικα ειχαν ολοι την καραμελα στο στομα "οποιος σπουδαζει την ζωη σαν εμενα δεν εχει αναγκη κανενα πανεπιστημιο" (και οταν τους ζητουσες να στο γραψουν σε χαρτι αυτο σου εγραφαν "οπιος σπουδαζη τιν ζοη σαν εμενα δεν εχι αναγκι κανενα παναιπιστημειο") Τα δυο παραπανω παραδειγματα ειναι ακομα πιο ηλιθιοι απο αυτους που περιγραφω εγω! Δεν θα κατεστρεφα ποτε την ζωη μου μεσα στον ΕΣ!
  19. Οχι φιλε μου, κανεις λαθος! Την πατριδα μου υπηρετω... οπως την πατριδα υπηρετησαν και οι παραπανω αγωνιστες! Η διαφορα ηταν οτι τοτε οι "απαιτησεις" που ειχε η πατριδα απο αυτους ηταν διαφορετικες απο της αντιστοιχες που ζητησε απο εμενα... Παρα ταυτα αν και οταν ζητησει κατι παραπανω η πατριδα απο εμενα εδω ειμαι!
  20. Οχι φιλε μου! Ουτε κρυαδα ηταν ουτε αστειο... Τερμα ειρωνικο σχολιο ηταν σε ολους αυτους που προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι επειδη καταφεραν να χεσουν μερικες φορες εξω στην υπεθρο ειναι περισσοτερο αντρες απο ολους τους υπολοιπους! Σιγα τα αβγα και σιγα την βαρβατιλα... Δεν γκρινιαξα ποτε στον στρατο ουτε για τα ξενυχτια, ουτε για τις υπηρεσιες ουτε για τις αδειες αλλα ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ απο κανενα "βλακα" καραβανα (ειτε αυτος ειναι διοικητης -της π**τσας οπως φαινεται- ειτε ενας αγραμματος υπαξιωματικος της πλακας) που καθε μερα ειναι στο σπιτι του και εχει τις "πολυτελειες" της τουαλετας και της ντουζιερας να στερει τοσο ευκολα τα ιδια αγαθα απο τους φανταρους που οτι κανουν το κανουν χωρις καμια απολαβη, διοτι σκεφτηκε βλακωδως με τον ιδιο τροπο οπως εσυ! ΑΠΑΙΤΩ απο τον στρατο του 2010 και μαλιστα εν καιρω ειρηνης, να μην χρειαζεται να ξεβολευτω ουτε στο ελαχιστο για τις βασικες συνθηκες υγιεινης, ειδικοτερα δε, οταν προσφερω τις υπηρεσιες μου για 8,62€! Τους θυμαμαι και στο κεντρο τι ευθυνοφοβοι και φλωροι ηταν ολοι οι γαλωναδες! "Καντε και με κρυο νερο κανενα μπανιο" μας ελεγαν, αλλα την νυχτα, μεσα στα αγρια χαραματα ερχονταν με τον τεχνικο οταν επεφταν τα τηλεφωνα σε "μεσα" και "βυσματα" και γελουσε μαζι τους ολο το στρατοπεδο! Οπως ειπε και ο gkr41 υπαρχουν και ορια... ;)
  21. Τοτε κατσε και ξαναδιαβασε το καλυτερα... Εγω θα προσπαθησω να σε βοηθησω οσο περισσοτερο μπορω στην κατανοηση της καταστασης! Με εντονα και μεγαλα γραμματα ειναι η ελλειψη νερου, ενω με υπογραμμιση ειναι οι ελλειψεις υγιεινης... Κατανοω βεβαια την κατασταση σου! Αν ειχα φαει και εγω τοσο κατουρημενο χιονι λογικα θα ημουν χειροτερα... ;) Ελπιζω να καταλαβεις οτι το προβλημα του χεσιματος στην υπαιθρο δεν ειναι η ελλειψη τουαλετας και το ξεβολεμα των φανταρων...
  22. Το συγκεκριμενο μαλλον... "καφε" ειναι!
  23. Ναι ισχυει!!! Αυτη την στιγμη 67 λεπτα του ευρω ειναι ο Ειδικος Φορος Καταναλωσης (ΕΦΚ) στα καυσιμα... Παμε να δουμε λοιπον τα κοστη της βενζινης: Κοστος καυσιμου: 0,45€ Κερδος εταιριας:0,06€ Κερδος πρατηριου:0,06€ ΕΦΚ Αμολυβδης:0,67 --------------------------------- Συνολο:1,24€ ΦΠΑ (21%): 0,26€ --------------------------------- Τελικη τιμη πρατηριου: 1,50€ (που ειναι και η μεση τιμη που επικρατει στα πρατηρια!) Αρα συνολικα οι φοροι που εχει 1 λιτρο βενζινης που κοστιζει αυτη την στιγμη 1,50€ φτανουν τα 0,93€!!!! Για καθε λιτρο που καιμε αυτη την στιγμη το κρατος εισπρατει σχεδον 1€!
  24. Στην Θεσσαλονικη παντως τα πρατηρια ειναι ολα κοντα στο 1,50+-2λεπτα... Και αφορα επωνυμα πρατηρια γνωστων και μη εταιριων! Κατι ποστ που υπηρχαν εδω που πηγαν??
×
×
  • Create New...