kostas1966 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα 8.1 έχεις ακόμα; :lol::p Όχι βέβαια. Με το που ήρθε πέρυσι τον Μάρτιο η αναβάθμιση σε 10 κατευθείαν την πέρασα. Πρώτα όμως έκανα heard reset, μετά έκανα την αναβάθμιση και μετά έστησα το κινητό από την αρχή. Τα 10αρια τρώνε εύκολα την μπαταρία αλλά έχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές. Οι περισσότερες εφαρμογές αποθηκεύονται και στην κάρτα μνήμης,μάλιστα πριν 5 μέρες πέρασα και την τελευταία αναβάθμιση την 251 και πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Προσοχή κάποιες εφαρμογές αργούν να ανοίξουν ( Facebook, messenger κ.λ.π) αλλά και στο laptop με 8 gb ram και εκεί αργεί να ανοίξει. Έχω το δικαρτο , το οποίο μάλιστα έχει και την λειτουργία smart dual sim η οποία με έχει βολέψει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 το ιδιο αντιμετωπισα μεχρι που καμια εφαρμογη δεν μετακινουταν. διαπιστωσα οτι οι επαφες επιαναν το μεγαλυτερο χωρο και απενεργοποιησα τον λογαριασμο μου , ετσι ανεκτησα 1, gb. προχωρησα στην αναβαθμιση και επανεγκατεστησα τον λογαριασμο μου . ολα πηγαν καλα και σημερα εγκαταστηθηκε και η 251 και παλι μου εμειναν ελευθερα γυρω στο 1 gb απο 520mb του παρελθοντος. παντως δουλευει τελεια νομιζω τωρα . νομιζω αυτη η λυση θα σου κοστισει λιγοτερο χρονο και σιγουρο αποτελεσμα μιας και οι επαφες επανερχονται αμμεσα απο το microsoft account καλη επιτυχια Με βοηθάς λίγο πως απενεργοποιείς τον λογαριασμό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήγα την Κυριακή Πάρνηθα, πάω να κοιτάξω σήμερα τις φωτογραφίες στο pc, όλες 240-360 MB, χάλια μαύρα, πάω στις επιλογές και είναι απενεργοποιημένη η επιλογή μεγέθους αρχείου. Θα το ξεστήσω - στήσω απο την αρχή, η φωτογραφία ήταν ο κύριος λόγος που το κρατούσα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ΠΑιδια μια ερωτηση. Μου ηλθε ενημερωση για αναβαθμιση στην τελευται εκδοση. Ξεκιναει η διαδικασια αλλα σταματαει γιατι θελει περιπου 1 γιγα ακομα χωρο. Το ωραιο ειναι οτι τα αρχεια συστηματος κτλ ειναι πανω 5,7 γιγα (απο τα οποια δεν μπορω να σβησω κατι)ενω εφαρμογες ειναι 483ΜΒ που δεν σβηνονται . Τι μπορω να κανω για να απελευθερωσω εστω και προσωρινα χωρο, να γινει η αναβαθμιση και μετα να επαναφερω τα σβησμενα? Hardreset επιγοντως. 5,7 αρχεια συστηματος είναι παρα πολύ. Εγω εχω 2.75 αρχεια συστηματος 256 εικονικη μνημη και 912 εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Θα το ξαναρωτήσω.... Τι πρέπει να επιλέξουμε ώστε να μην κάνει αναβαθμίσεις από μόνο του ;; Ειδοποίηση πάλι πως θα γίνει επανεκκίνηση μετά τις 11 το βράδυ. Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Θα το ξαναρωτήσω.... Τι πρέπει να επιλέξουμε ώστε να μην κάνει αναβαθμίσεις από μόνο του ;; Ειδοποίηση πάλι πως θα γίνει επανεκκίνηση μετά τις 11 το βράδυ. Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ;; Νομίζω δεν μπορείς να το αποφύγεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Με βοηθάς λίγο πως απενεργοποιείς τον λογαριασμό σου? πας ρυθμισεις λογαριασμοι, λογαριασμοι ηλεκτρονικου ταχυδρομειου και εφαρμογης,εκει βλεπεις ποιους λογαριασμους εχεις περασει πατας πανω στον λογαριασμου που θελεις μια φορα στα δεκαρια η παρατεταμενα στην προηγουμενη εκδοση των win 10 σου ανοιγει καποιες επιλογες και μια εξ αυτων ειναι καταργηση . αφου τους καταργησεις κανε ενα soft reset και δες τι αποθηκευτικο χωρο εχεις τωρα αν πανε ολα καλα οπως σε εμενα πας παλι ρυθμισεις λογαριασμοι λογαριασμοι ηλ ταχ... και πατας προσθηκη (+) και σου φερνει τις επαφες ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Hardreset επιγοντως. 5,7 αρχεια συστηματος είναι παρα πολύ. Εγω εχω 2.75 αρχεια συστηματος 256 εικονικη μνημη και 912 εφαρμογες. Εκανα hard resetkai eida megalh beltivsh (kai sthn taxythta) . Τα αρχεια συστηματος (μαζι με τα προγραμματα που αναγκαστηκα αποθηκευονται στον σκληρο του κινητου)κατεβηκαν στα 3,8 γιγα. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Αρχεία συστήματος 3.86 και εφαρμογές 1.82 Να μετακινήσω εφαρμογές στην κάρτα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Πάλι έκλεισε μόνο του και κάνει αναβάθμιση.....χθες πάλι έκανε την ίδια ώρα....κάθε βράδυ αυτό θα κάνει ;;; Πριν το κόλλημα δεν το έκανε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το τηλεφωνο με τα δεκάρια δείχνει τα χρονια του , και στο 640 και στο 640xl . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το τηλεφωνο με τα δεκάρια δείχνει τα χρονια του , και στο 640 και στο 640xl . ΣΤο δικό μου Πάντως -640 XL dual SIM , αγορασμένο από Microsoft Γαλλίας πριν από 20 μήνες- μετά και την τελευταία προχθεσινή πολλοστή αναβάθμιση έκανα hard reset, και πάει πολύ καλά και γρήγορα ( δεν έχω βάλει πολλές εφαρμογές, ακόμα, βέβαια ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Mia απο τα ιδια . Εκανα hard reset μειωθηκε ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου κατα 3 γιγα περιπου και παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Και σε μένα χάλια πάει μετά την τελευταία αναβάθμιση, τρελή αργοπορία σε οτιδήποτε και το χειρότερο είναι ότι ξαφνικά όταν για κάποιο λόγο χάσει το δίκτυο μετά δεν επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο με κλείσμο άναμα. Φαντάζομαι ότι μόνο με hard reset θα στρώσει ;;;; :( Αν το κάνω θα επιστρέψει στην 8 που είχε αρχικά όταν το αγόρασα ή στην 10 ;;; Edited May 15, 2017 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Και σε μένα χάλια πάει μετά την τελευταία αναβάθμιση, τρελή αργοπορία σε οτιδήποτε και το χειρότερο είναι ότι ξαφνικά όταν για κάποιο λόγο χάσει το δίκτυο μετά δεν επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο με κλείσμο άναμα. Φαντάζομαι ότι μόνο με hard reset θα στρώσει ;;;; :( Αν το κάνω θα επιστρέψει στην 8 που είχε αρχικά όταν το αγόρασα ή στην 10 ;;; Στα 10 θα παραμείνει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 οκ, ευχαριστώ. :D Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Hard reset πως γίνεται ;; Χάνουμε κάποια δεδομένα ;; π.χ φωτογραφίες εφαρμογές ή κάτι άλλο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Hard reset πως γίνεται ;; Χάνουμε κάποια δεδομένα ;; π.χ φωτογραφίες εφαρμογές ή κάτι άλλο ;;; Ναι αυτά τα χάνεις αν δεν τα αποθηκεύσεις κάπου. Επαναφορά τηλεφώνου ειναι το hard reset! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Κάτι έκανα και το πληκτρολόγιο μίκρυνε. Στις ρυθμίσεις του το έχω στο μεγάλο. Πως το επαναφέρω όπως ήταν πριν ;; Πριν έπιανε όλη τη γκρι περιοχή. Edited May 16, 2017 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παρατεταμένο πάτημα πάνω στο space bar και σύρσιμο αριστερά. Ενεργοποίησες την μετακίνηση του πληκτρολογίου στην δεξιά πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Thank you very much !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πως βγάζουμε την ειδοποίηση του ημερολογίου στην αρχική οθόνη για τα γενέθλια επαφών από κινητό fb κ.α ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πως βγάζουμε την ειδοποίηση του ημερολογίου στην αρχική οθόνη για τα γενέθλια επαφών από κινητό fb κ.α ;;; Επαφες-ανοιγμα της επαφης που σε ενδιαφερει-επεξεργασια-αλλο-και βαζεις ότι θελεις.(αυτά για τα γενεθλια επαφων) Για γενεθλια από facebook λαμβανω mail(δεν δουλευω την εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πως το κάνεις με τη μία για όλες τις επαφές να μην εμφανίζεται στο ημερολόγιο ;; Θυμάμαι στα 8αρια επέλεγες αν θες να εμφανίζονται οι γιορτές τα γενέθλια κ.α από τις ρυθμίσεις ημερολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πως το κάνεις με τη μία για όλες τις επαφές να μην εμφανίζεται στο ημερολόγιο ;; Θυμάμαι στα 8αρια επέλεγες αν θες να εμφανίζονται οι γιορτές τα γενέθλια κ.α από τις ρυθμίσεις ημερολογίου. Ημερολογιο-πατας τις τρεις γραμμες πανω αριστερα και ξεμαρκαρεις τα γενεθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts