Jump to content

cult

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cult

  1. Κάτοχος του τηλεφώνου προσωπικά το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα χρώματα της οθόνης φαίνονται ξεπλυμένα/κιτρινισμένα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι (πτώση κτλ.). Θεωρώ ότι είναι θέμα ρυθμίσεων(αλλά δεν είμαι και σίγουρος) γιατι η εικόνα εισαγωγής φαίνεται μια χαρά (νομίζω). Αρχικά νόμιζα ότι οφείλεται στην ενεργοποίηση κάποιου φίλτρου αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Καμιά ιδέα? Υπάρχει τρόπος επαναφοράς της οθόνης στις αρχικές ρυθμίσεις της χωρις επαναφορά του τηλεφώνου ή γενικως τρόπος να δω αν είναι θεμα software ή hardware?
  2. Παιδια μια ερωτηση. Η Γυναικα μου εχει το 640 Xl και γκρινιαζει οτι πλεον δεν μπορει να μπει στο facebook / messenger (αυτα χρησιμοποιει). Για αναφέρετε καποιες εναλλακτικες που (προς το παρον βεβαια) δουλευουν ακομα.
  3. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
  4. Δεν τιθεται θεμα κοστους των 3 ευρω απλα νομιζα οτι απο wa γινεται μονο κοσμοκαρτα και αντιστροφα. Να υποθεσω οτι το βγαζει επιλογη στο μενου? Ενδιαφερομαι για Χανια Κρητης θα εκτιμουσα αν καποιος μας ελεγε κατι χρησιμο .
  5. Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Θα ελθει φιλος αυριο απο το εξωτερικο και θα κατσει ενα μηνα. Θελει λοιπον ελληνικη καρτα για να επικοινωνουμε ανετα, με εμφαση στα data. Απο οτι ξερω το frog ειναι το καλυτερο σε αυτον τον τομεα. Απλα το ερωτημα μου ειναι απο που μπορει να αγορασει καρτα frog (κατευθειαν). Ξερω οτι γινεται και αλλαγη πακετου απο whatsup αλλα δεν βρηκα πως.
  6. Το έχω ήχο με δόνηση. Οι γραμμές είναι τελικά 3και μάλλον αναφέρονται στη δονηση όταν την απενεργοποιώ φεύγουν
  7. ΠΑιδια μια γρηγορη ερωτηση. Μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου του τηλεφωνου , πανω αριστερα διπλα απο την ενδειξη του σηματος μου βγαζει δυο κυματοειδεις παραλληλες γραμμες. Ξερει καποιος τι ειναι αυτες?
  8. Δυο ειναι και δεν ειναι αθορυβο. Μολις βρω χρονο θα ποσταρω φωτο.
  9. ΠΑιδια μια ερωτηση. Εχω το 640 xl και μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου μου βγαζει πανω αριστερα διπλα απο την ενδειξη του σηματος, δυο παραλληλες κυματοειδεις γραμμες, που πριν δεν εβγαζε. Τι ειναι αυτες?
  10. Οταν κανω χιροκινητη ενημερωση τηλεφωνου, μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο. Της συζυγου μου (530) εκανε χθες update εμενα ομως οχι. Μπορω να βαλω την εκδοση με αλλο τροπο?
  11. ΠΑιδια εδω και λιγο καιρο( μερικους μηνες) σε 640XL δεν μπορω να εγκαταστησω οτι,δηποτε στην καρτα μνημης (βγαζει σφαλμα). Τα εγκατεστησα στη μνημη του τηλεφωνου, τα περασα στην καρτα αλλα μια απο τα ιδια, πηγε να κανει update στα προγραμματα και παλι εβγαλε σφαλμα. Καμια ιδεα?
  12. Φιλε οπως προειπα σε 640 xl αυτο http://www.e-shop.gr/technaxx-selfie-stick-bluetooth-monopod-bt-x13-p-PER.663771 δουλευει μια χαρα.
  13. Εγω εχω το 640xl και εχω παρει σελφοκονταρο με bluetooth. Δουλευει μια χαρα απλα εχω ανοιξει ηδη την καμερα και μετα το ενεργοποιω, ΚΑι εμενα μου κολλαει ενιοτε και ανεβοκατεβαζει ηχο αλλα γενικα ειναι οκ. Πες της να το ψαξει αδυνατον να μην λειτουργει κατι κανει λαθος.
  14. Mia απο τα ιδια . Εκανα hard reset μειωθηκε ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου κατα 3 γιγα περιπου και παει σφαιρα.
  15. Εκανα hard resetkai eida megalh beltivsh (kai sthn taxythta) . Τα αρχεια συστηματος (μαζι με τα προγραμματα που αναγκαστηκα αποθηκευονται στον σκληρο του κινητου)κατεβηκαν στα 3,8 γιγα. Thanks.
  16. ΠΑιδια μια ερωτηση. Μου ηλθε ενημερωση για αναβαθμιση στην τελευται εκδοση. Ξεκιναει η διαδικασια αλλα σταματαει γιατι θελει περιπου 1 γιγα ακομα χωρο. Το ωραιο ειναι οτι τα αρχεια συστηματος κτλ ειναι πανω 5,7 γιγα (απο τα οποια δεν μπορω να σβησω κατι)ενω εφαρμογες ειναι 483ΜΒ που δεν σβηνονται . Τι μπορω να κανω για να απελευθερωσω εστω και προσωρινα χωρο, να γινει η αναβαθμιση και μετα να επαναφερω τα σβησμενα?
  17. Το εχω κανει ηδη αλλα δεν ειναι αυτο. Να τονισω οτι αφενος σε σταθερα παιρνει κανονικα και οτι αφετερου υστερα απο 1-2 προσπαθειες (σε κινητο) κανει επανεκκινηση. Σε σχεση και με τα προηγουμενα μια (ψιλοασχετη) ερωτηση. Που ελεγχω το warranty staus του κινητου?
  18. Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Προσπαθω να κανω μια κληση ,συνδεομαι με τον αριθμο και αφου χτυπησει 1-2 φορες η κληση τερματιζεται και μου βγαζει το εξης μηνυμα " εκτος δικτυου η κληση τερματιστηκε". Την ιδια στιγμη η ισχυς σηματος παει στο μηδεν (σαν να μην εχει σημα). Αμεσως μετα επανερχεται και παλι τα ιδια. Me soft reset μπορω και κανω 1- 2 κλησεις μετα ομως μια απο τα ιδια. Καμια ιδεα?
  19. Εννοειται.... Το ωραιο ειναι οτι ολα τα χαμενα προγραμματα φαινονται κανονικα στην καρτα μνημης ως εγκατεστημενα κατα συνεπεια δεν μπορω να τα επανεγκαταστησω . Μια λυση θα ηταν να τα περασω στη μνημη του τηλεφωνου αλλα ηδη ειναι γεματη και αρα δε γινεται. Καμια ιδεα?
  20. Παιδια να κανω μια ερωτηση? Εκανα προχθες αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση στο δικο μου (640 XL ) και της γυναικας μου (550). Μεχρι χθες ολα οκ. Σημερα το πρωι διαπιστωσα στο 640 να εχει διαγραψει πολλα απο την επιφανεια εργασιας. Τα προγραμματα αυτα αν και φαινονται κανονικα στην sd δεν υπαρχουν στις εφαρμογες και φυσικα στην επιφανεια εργασιας. Τι τρεχει?
  21. Σε 640 xl παντως δε βρισκει τα Gmaps. Βγαζει ασυμβατοτητα.
  22. Φιλε το εχω 1.5 χρονο , το ειχα παρει 180 ε και στην τιμη που λες ειναι κελεπουρι. Ειμαι τρομερα ευχαριστημενος (αν και την καμερα την περιμενα ελαφρως καλυτερη) και θα το αλλαζα μονο με το 950Xl και τιποτα αλλο . Go for it.
×
×
  • Create New...