jonos Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 σειρες δεν μπορεις να δεις σχεδον σε κανενα προσθετο ...ταινιες βλεπω και εγω σε ολα .. δοκιμασε πχ μια popular σειρα game of thrones ας πουμε ..θα σου βγαλει οτι δεν υπαρχουν τα αρχεια :) Game of Thrones Session 8 The Iron Throne. Αυτό βλέπω τώρα από seren. Μήπως έχει να κάνει με το real debrid ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ακόμη δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παιδιά για ελληνικούς υπότιτλους πιο add-on χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο? Τα γνωστά greeksubs, subtitles.gr, opensubtitles σας δουλεύουν? Γιατί εμένα εδώ και καιρό σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν υπότιτλους πλέον. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Ακόμη δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις σειρές. Διορθώθηκε από χθες τη νύχτα, το Exodus έκανε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 το filmnet χρησιμοποιώ εγώ. :):):):):):) καλημέρα. σε ποιο build υπάρχει το filmnet; στο Gkobu δεν το βλέπω. μπορεί να εγκατασταθεί αυτόνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 παιδια το real de brid σας δουλεύει κανονικα ? εμενα απο χθες οτι λινκ και να βαλω ΣΕΡΝΕΤΑΙ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Γενικώς το kodi σέρνεται. Τοχω εγκαταλείψει πολύ καιρό και έχω πάει σε άλλα apk για ταινίες και αθλητικά. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Γενικώς το kodi σέρνεται. Τοχω εγκαταλείψει πολύ καιρό και έχω πάει σε άλλα apk για ταινίες και αθλητικά. Όπως μία βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Όπως μία βοήθεια. Λοιπόν, κατέβασε το apktime.apk, πήγαινε στην επιλογή entertainment, και θα βρεις πολλά και καλά για όλα ;) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Λοιπόν, κατέβασε το apktime.apk, πήγαινε στην επιλογή entertainment, και θα βρεις πολλά και καλά για όλα ;) Θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) παιδια το real de brid σας δουλεύει κανονικα ? εμενα απο χθες οτι λινκ και να βαλω ΣΕΡΝΕΤΑΙ ...Πιο καλά δε θα μπορούσε. Αγκαλιά με Exodus Redux ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 8, 2019 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Θα το ψάξω. Αν βρεις κατι ενδιαφερον μου λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κάψιμο κυριακάτικα .... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά επειδή θα το στήσω από την αρχή το κοντι λόγω επαναφοράς θα ήθελα την γνώμη σας για την έκδοση που θα βάλω.Μέχρι τώρα δούλευα 17.6 χωρίς προβλήματα.Να βάλω την ίδια ή να κάνω αναβάθμιση και να βάλω 18.5? Αν θέλετε πείτε μου και τους λόγους που προτείνετε το ένα ή το άλλο.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά επειδή θα το στήσω από την αρχή το κοντι λόγω επαναφοράς θα ήθελα την γνώμη σας για την έκδοση που θα βάλω.Μέχρι τώρα δούλευα 17.6 χωρίς προβλήματα.Να βάλω την ίδια ή να κάνω αναβάθμιση και να βάλω 18.5? Αν θέλετε πείτε μου και τους λόγους που προτείνετε το ένα ή το άλλο.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Same Sh1t...Different Day θα βαλεις την 18,5 γιατι καποια addons δεν θα δουλεουν σωστα η και καθολου στην 17,6 και αν βαλεις και καποιο ελληνικο image σιγουρα θα δουλευει και θα υποστηριζεται καλυτερα απο οτι στην 17,6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Δεν βάζω ποτέ έτοιμα build.Βάζω μόνο τα add-ons που χρειάζομαι.Προβλήματα δεν είχα καθόλου με add-ons και όλα δούλευαν σωστά.Δεν θέλω να ξυλωνω πάλι αν κάτι δεν δουλεύει όπως πριν.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Δεν βάζω ποτέ έτοιμα build.Βάζω μόνο τα add-ons που χρειάζομαι.Προβλήματα δεν είχα καθόλου με add-ons και όλα δούλευαν σωστά.Δεν θέλω να ξυλωνω πάλι αν κάτι δεν δουλεύει όπως πριν.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Same Sh1t...Different Day Από το kodi 19 οι κατάσταση από ότι διαβάζω πάει σε python 3 οπότε το 17,18 δεν θα υποστηρίζονται στα πρόσθετα τους από τους δημιουργούς τώρα πότε θα γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά να το έχεις και αυτό στο νου σου. Και εγώ σαν εσένα βάζω αυτά που θέλω εγώ μόνο αλλά χρησιμοποιώ leia γιατί με το krypton είχα προβλήματα με την αναπαραγωγή 4κ. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 τι γινεται ρε παιδια με το kodi παλι ? δεν βρισκει σχεδον σε κανενα προσθετο σειρες ..ουτε με real de brid λογαριασμο ..αυτο ηταν τελος ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 τι γινεται ρε παιδια με το kodi παλι ? δεν βρισκει σχεδον σε κανενα προσθετο σειρες ..ουτε με real de brid λογαριασμο ..αυτο ηταν τελος ? :pΜάθετε να χρησιμοποιείτε σωστές έννοιες. Το kodi είναι player. Για προβλήματα με τα add-ons, μην κατηγορείτε λοιπόν το Kodi. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστές έννοιες. Το kodi είναι player. Για προβλήματα με τα add-ons, μην κατηγορείτε λοιπόν το Kodi. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ναι βρε φιλε οκ ...δεν υπάρχει νοημα να εχεις kodi αν δεν δουλεύουν τα add ons .. τωρα τελευταια γενικως πολλα θέματα ! θα επανελθω εδω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Θέλει παρακολούθηση το θέμα λίγο να το αφήσεις έχουν αλλάξει πολλά. Πλέον βαρέθηκα να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο των torrents έχω τα πάντα όποτε το θέλω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το άτλας addon λειτουργεί κανονικά? Διότι σε μένα δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα. Νομίζω πως έχω την 5.10 έκδοση. Το repository έκανε κανονικά αναβάθμιση αλλά μέσα δεν υπάρχει καινούργια έκδοση του add-on. Υπάρχει άλλο addon με ενσωματωμένους υπότιτλους? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 (edited) Καλή χρονιά και καλές "θεάσεις". Edited December 31, 2019 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ένα περίεργο σενάριο κατεβάζοντας με το exodus redux Kodi 18.5 Με σύνδεση cosmote fiber 200. Στο beelink gt1 ultimate κατεβάζει με ~85Mbps ενώ στο Xbox one S με ~185Mbps. Και οι δυο συσκευές είναι συνδεδεμένες σε 1000 switch. Ο δίσκος και στις δυο περιπτώσεις είναι ένας wd mypassport 2tb usb 3.0 Διαβάζω ότι το beelink έχει usb 2.0 υποστήριξη αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε. Αν κάποιος με 200αρα γραμμή μπορεί να τσεκάρει θα βοηθούσε να δούμε τι γίνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Καλησπέρα. Το opensubtitles έχει σταματήσει να λειτουργεί ; Επίσης το subtitles.gr και το subsgreek έχουν θεματακια τώρα τελευταία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts