Jump to content

droutis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About droutis

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

droutis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διορθώθηκε από χθες τη νύχτα, το Exodus έκανε update.
  2. Στην μπαταρία δεν είδα πραγματικά καμμία διαφορά. Εννοείται πως το κάνεις install μαζί με το τελευταίο Magisk οπότε είσαι rooted, με ότι αυτό συνεπάγεται ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά την ταχύτητα, ούτως ή άλλως ποτέ δεν θεώρησα το ΜΜ2 αργό, όμως τα 3 ghz κάνουν την διαφορά στην ανταπόκριση του κινητού.. Εν κατακλείδι, καλό γενικά το MIUI, γρήγορο, σταθερό, το κράτησα 1 χρόνο, αλλά με το Havoc ξαναθυμήθηκα τι σημαίνει custom rom επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στο sport, και δεν θα ξαναπάω πίσω. Επιπλέον, το MIUI 10 έχει ακόμα Android N. Κρίμα. Ούτε καν 8αρι
  3. Όσον αφορά το Havoc, θεωρώ ότι είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είναι AOSP Android 9. Επίσης, χρησιμοποιεί kernel ο οποίος κάνει OC τον SD652 από τα 2 στα 3 ghz, οπότε μόνο από αυτό η διαφορά στην ταχύτητα του interface είναι μεγάλη. Και χωρίς ο SD να ζεσταίνεται καθόλου. Από εκεί και πέρα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.
  4. Είναι με Android 7.1.1 ακόμα;
  5. Υπάρχει και το Havoc OS 2.1 Build 5 (XDA forums) Android 9 Pie Δουλεύει τέλεια, το χρησιμοποιώ πάνω από μήνα.
  6. ++++++1 και εγώ είμαι κάτοχος του Max 2 εδώ και ένα χρόνο και δεν βρίσκω απολύτως ΚΑΝΕΝΑ λόγο να το αλλάξω.
  7. http://en.miui.com/thread-1368942-1-1.html
  8. Στην πραγματικότητα καλό είναι να αλλάζουμε τηλέφωνο (ή γενικώς συσκευές..) αν δεν μας καλύπτει πλέον στις καθημερινές ανάγκες. Έχω και εγώ το Max 2, τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, είναι αξιόπιστο και δεν κολλάει ποτέ, και η camera με HDR είναι πολύ καλή, αυτονομία 2-3 ημέρες... Πράγματα που ΔΕΝ τα κάνουν πολλά τηλέφωνα, ειδικά στην αυτονομία.. Επειδή έτυχε λοιπόν φέτος η Xiaomi να βγάλει το Max 3, το οποίο όντως έχει καλύτερα specs, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να το αγοράσουμε. Με βάση όλα τα παραπάνω, βλέπω να αργώ και εγώ να το αλλάξω :)
  9. Και που σου φαίνεται εσένα ότι δεν έχω εμπειρία από άλλες μάρκες;; Και έχω, και από πολλές άλλες. Δεν με ξέρεις από χθες, μάλλον βιάστηκες. Απάντησα πολύ συγκεκριμένα για την Umi, που έχω προσωπική εμπειρία. Αν εσύ δεν έχεις, είσαι εκτός θέματος. Αυτή είναι η γνώμη μου επί του θέματος. Όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν.
  10. Ήμουν κάτοχος του Umi Plus E, το οποίο σαν hardware ήταν ένα πολύ καλό και γρήγορο τηλέφωνο. Αναγκάστηκα να το πουλήσω πάνω στον 1 χρόνο που το είχα, επειδή η Umi ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει το Android του από 6.01 -> 7, ανακοίνωσε με γελοίες δικαιολογίες πως τελικά δεν θα το κάνει (ασυμβατότητες στο motherboard). Ουσιαστικά με εξαπάτησε σαν αγοραστή. Μετά από αυτην μου την εμπειρία, μπήκα στο club της Xiaomi μέσω ενός Xiaomi Max 2 που αγόρασα, και πλέον για εμένα δεν υπάρχει γυρισμός. Εξαιρετικής ποιότητας τηλέφωνο, πολύ λογικό κόστος, τακτικότατα software upgrades. Ήρθε με Android 7.1.1 (MIUI 9.6), και αναμένω το Android 8 (MIUI 10) το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει πως θα βγάλει και για αυτό το μοντέλο. Και γνωρίζω πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο, που έχει αγοράσει γενικώς Xiaomi τηλέφωνα στην Ελλάδα, και είναι ΟΛΟΙ τους καταευχαριστημένοι!! Προσωπικώς πιστεύω πως για πολύ καλά και φθηνά Κινέζικα τηλέφωνα 2 είναι μόνο οι λύσεις στην Ελλάδα: Xiaomi ή Huawei. Τα υπόλοιπα, όσο καλές λύσεις και να φαίνονται, δυστυχώς δεν εξσασφαλίζουν την βιοσιμότητα του προϊόντος. Και, επιπλέον, ΔΕΝ μεσολαβούν Τελωνεία!!
  11. Και εγω αντιστοιχα πριν 2 βδομαδες παραλαβα στα ΕΛΤΑ smartwatch των 81€ και φορτιστη των 10€, και πληρωσα απο 3€ το καθενα για εκτελωνισμο.
  12. Αν παντως πεις σημερα σε καποιον νεαρο πως η Skoda καποτε εβγαζε σαραβαλα, θα σε κοιταξει σιγουρα παραξενα. Καλο ομως να εχουμε σφαιρικη αποψη πριν αγορασουμε Skoda. Με λιγα λογια, αλλο η σφαιρικη αποψη, και αλλο το θαψιμο.
×
×
  • Create New...