Jump to content

droutis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by droutis

  1. Διορθώθηκε από χθες τη νύχτα, το Exodus έκανε update.
  2. Στην μπαταρία δεν είδα πραγματικά καμμία διαφορά. Εννοείται πως το κάνεις install μαζί με το τελευταίο Magisk οπότε είσαι rooted, με ότι αυτό συνεπάγεται ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά την ταχύτητα, ούτως ή άλλως ποτέ δεν θεώρησα το ΜΜ2 αργό, όμως τα 3 ghz κάνουν την διαφορά στην ανταπόκριση του κινητού.. Εν κατακλείδι, καλό γενικά το MIUI, γρήγορο, σταθερό, το κράτησα 1 χρόνο, αλλά με το Havoc ξαναθυμήθηκα τι σημαίνει custom rom επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στο sport, και δεν θα ξαναπάω πίσω. Επιπλέον, το MIUI 10 έχει ακόμα Android N. Κρίμα. Ούτε καν 8αρι
  3. Όσον αφορά το Havoc, θεωρώ ότι είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είναι AOSP Android 9. Επίσης, χρησιμοποιεί kernel ο οποίος κάνει OC τον SD652 από τα 2 στα 3 ghz, οπότε μόνο από αυτό η διαφορά στην ταχύτητα του interface είναι μεγάλη. Και χωρίς ο SD να ζεσταίνεται καθόλου. Από εκεί και πέρα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.
  4. Είναι με Android 7.1.1 ακόμα;
  5. Υπάρχει και το Havoc OS 2.1 Build 5 (XDA forums) Android 9 Pie Δουλεύει τέλεια, το χρησιμοποιώ πάνω από μήνα.
  6. ++++++1 και εγώ είμαι κάτοχος του Max 2 εδώ και ένα χρόνο και δεν βρίσκω απολύτως ΚΑΝΕΝΑ λόγο να το αλλάξω.
  7. http://en.miui.com/thread-1368942-1-1.html
  8. Στην πραγματικότητα καλό είναι να αλλάζουμε τηλέφωνο (ή γενικώς συσκευές..) αν δεν μας καλύπτει πλέον στις καθημερινές ανάγκες. Έχω και εγώ το Max 2, τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, είναι αξιόπιστο και δεν κολλάει ποτέ, και η camera με HDR είναι πολύ καλή, αυτονομία 2-3 ημέρες... Πράγματα που ΔΕΝ τα κάνουν πολλά τηλέφωνα, ειδικά στην αυτονομία.. Επειδή έτυχε λοιπόν φέτος η Xiaomi να βγάλει το Max 3, το οποίο όντως έχει καλύτερα specs, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να το αγοράσουμε. Με βάση όλα τα παραπάνω, βλέπω να αργώ και εγώ να το αλλάξω :)
  9. Και που σου φαίνεται εσένα ότι δεν έχω εμπειρία από άλλες μάρκες;; Και έχω, και από πολλές άλλες. Δεν με ξέρεις από χθες, μάλλον βιάστηκες. Απάντησα πολύ συγκεκριμένα για την Umi, που έχω προσωπική εμπειρία. Αν εσύ δεν έχεις, είσαι εκτός θέματος. Αυτή είναι η γνώμη μου επί του θέματος. Όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν.
  10. Ήμουν κάτοχος του Umi Plus E, το οποίο σαν hardware ήταν ένα πολύ καλό και γρήγορο τηλέφωνο. Αναγκάστηκα να το πουλήσω πάνω στον 1 χρόνο που το είχα, επειδή η Umi ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει το Android του από 6.01 -> 7, ανακοίνωσε με γελοίες δικαιολογίες πως τελικά δεν θα το κάνει (ασυμβατότητες στο motherboard). Ουσιαστικά με εξαπάτησε σαν αγοραστή. Μετά από αυτην μου την εμπειρία, μπήκα στο club της Xiaomi μέσω ενός Xiaomi Max 2 που αγόρασα, και πλέον για εμένα δεν υπάρχει γυρισμός. Εξαιρετικής ποιότητας τηλέφωνο, πολύ λογικό κόστος, τακτικότατα software upgrades. Ήρθε με Android 7.1.1 (MIUI 9.6), και αναμένω το Android 8 (MIUI 10) το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει πως θα βγάλει και για αυτό το μοντέλο. Και γνωρίζω πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο, που έχει αγοράσει γενικώς Xiaomi τηλέφωνα στην Ελλάδα, και είναι ΟΛΟΙ τους καταευχαριστημένοι!! Προσωπικώς πιστεύω πως για πολύ καλά και φθηνά Κινέζικα τηλέφωνα 2 είναι μόνο οι λύσεις στην Ελλάδα: Xiaomi ή Huawei. Τα υπόλοιπα, όσο καλές λύσεις και να φαίνονται, δυστυχώς δεν εξσασφαλίζουν την βιοσιμότητα του προϊόντος. Και, επιπλέον, ΔΕΝ μεσολαβούν Τελωνεία!!
  11. Και εγω αντιστοιχα πριν 2 βδομαδες παραλαβα στα ΕΛΤΑ smartwatch των 81€ και φορτιστη των 10€, και πληρωσα απο 3€ το καθενα για εκτελωνισμο.
  12. Αν παντως πεις σημερα σε καποιον νεαρο πως η Skoda καποτε εβγαζε σαραβαλα, θα σε κοιταξει σιγουρα παραξενα. Καλο ομως να εχουμε σφαιρικη αποψη πριν αγορασουμε Skoda. Με λιγα λογια, αλλο η σφαιρικη αποψη, και αλλο το θαψιμο.
  13. Συμφωνω απολυτως. Προφανως αυτος που την εχει πατησει με παλαιοτερα μοντελα, δεν θα την εμπιστευτει ευκολα.. Ομως, Το forum αφορα γενικοτερα Κινεζικα κινητα, και υποτιθεται οτι βοηθα υποψηφιους πελατες Κινεζικων εταιριων να επιλεξουν νεο τηλεφωνο. Ειναι αδικο για εταιριες οπως η UMi μονιμως να θαβονται για καποια κινητα που εβγαλαν καποτε. Δεν εχει νοημα να τις κατηγορουν για παλαιοτερα κινητα, ειδικα με τους ρυθμους που οι Κινεζοι βγαζουν τηλεφωνα, λογω του τεραστιου ανταγωνισμου. Συνεπως, αν καποια εταιρια κανει πλεον καλη δουλεια, καλο θα ηταν και εμεις οι υπολοιποι να το γνωριζουμε, ωστε να εχουμε επιλογες!
  14. Διαβαζοντας ολα τα τελευταια αρνητικα σχολια για την UMi, είναι φανερο οτι αφορουν μοντελα πριν το UMi Super. Το συγκεκριμενο μοντελο και οσα ακολουθησαν μετα ειναι απλα εξαιρετικα. Οσοι μιλατε και καταδικαζετε την UMi σημερα, καλο θα ηταν να πιανατε στα χερια σας και κανενα καινουριο μοντελο! Το UMi Plus E ειδικα (του οποίου ειμαι κατοχος) αξιζει με τα χιλια τα λεφτα του. Ο χρονος θα δειξει βεβαια, και για το εν λογω κινητο. Κριμα που η UMi τα θαλασσωσε στα πρωτα μοντελα, αλλα απο το Super και μετα κανει πολυ καλη δουλεια!
  15. Η UMi έχει αποκλειστική συνεργασία με την Mediateκ, συνεπώς δεν κάνει αρπαχτές, για αυτό την εμπιστεύτηκε. Δεν ξερω τι μπορει να εκανε παλαιοτερα, και δεν με νοιαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο ειναι το τελευταιο UMi που αγορασες, και σου βγηκε σαβουρα;
  16. Αν καθομασταν και ακουγαμε την καθε Κασσανδρα... ειμαι κατοχος του Umi Plus E και σε διαβεβαιωνω πως δινει ολα οσα υποσχεθηκε. Το Umi Z βγηκε αμεσως μετα. Αποψη μου να κρινουμε μονοι μας, και να μην επηρεαζομαστε απο επιχειρηματα του τυπου "λενε οι αλλοι". Υ.Γ. αυτο ισχυει και για εμενα που λεω καλα για το Plus E :)
  17. Πάντως με το που πήρα το τηλέφωνο μου είχα ήδη 3 updates, και το έκανα root μέσω του forum τους. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι..
  18. Ευχαριστώ. Χρέωσαν 24€ δασμούς, τους οποίους υπολόγισαν με τελειωνακη αξία τηλεφώνου Cif 100€, και τα 12€ του τελωνη του Ελτα. Ευτυχώς δεν πλήρωσα τον ΦΠΑ, αν και θα έπρεπε. Ίσως επειδή οι Κινέζοι της Umi δεν έβαλαν τιμολόγιο!
  19. Παρέλαβα χθες το UMi Plus E (περίμενα και 1 μήνα το Τελωνείο)... Είναι σίγουρα το πιο στιβαρό κινητό που είχα ως τώρα, και αξίζει τα 191€+36€ του Τελωνείου... έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για τα παλαιότερα μοντέλα της UMi, αλλά από ότι καταλαβαίνω (και διαβάζω σε πολλά reviews) η UMi ουσιαστικά κάνει rebranding με το UMi Super και ότι έβγαλε μετά, και δεν το λέω για να τους κάνω διαφήμιση. Με τον 8πύρηνο ΜΤ P20 Helios στα 2.3GHz + 6 GB RAM + 64G ROM δεν κολλάει πουθενά, και ας βγάζει Antutu index λίγο χειρότερο από το Galaxy S6.. και η οθόνη της Sharp πολύ καλή... τέλος πάντων νομίζω ότι τα τελευταία τους μοντέλα είναι άξια αναφοράς!
  20. Παρεξηγηση! νομιζα οτι 116 ηταν το χαρατσι του εκτελωνισμου...
  21. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:27 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 08:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 07:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 02-02-2017 10:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Είχε σταλεί με Singapore Post. Άντε να δούμε δασμούς. Τηλέφωνο με τιμή αγοράς 191€ (σε promotion)
×
×
  • Create New...