cb600f Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ok, τελικά μετά εγκατάσταση της preview έκδοσης των wp10, κάνουμε hard reset ή γίνεται τούβλο; να το αφήσω όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Προσέξατε το update του Facebook? Πολύ ωραίο το νέο UI που είναι φτιαγμένο για W10 Mobile... Μόνο bug που βρήκα μέχρι στιγμής όταν πάω να tagάρω κάποιο φίλο σε μία φώτο που έχω ήδη ανεβάσει μου πετάει ένα error πολλές φορές... Επίσης μου άρεσε η καινούρια λειτουργία που υπάρχει και στο Android, όπου όταν βλέπεις μία φώτο σε πλήρη οθόνη και κάνεις swipe προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σε γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη, σαν να τη «διώχνεις» ουσιαστικά... Δεν έχω παρατηρήσει κάποια άλλη αλλαγή καθώς δεν έχει ανέβει ακόμα changelog από την MS... Α βρήκα κι άλλη αλλαγή... Προσθεσαν interactive notifications... Όπως στα SMS... Όταν πχ ένας φίλος σου σχολιάζει μια δημοσίευση σου μπορείς από το nitification να του απαντήσεις χωρίς να μπεις στην εφαρμογή... Τέτοια να βλέπω :up: Edit Και μιας που είπαμε για update να δω τι θα γίνει με αυτό το store στα W10... Δεν μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ από που γίνεται)... Ούτε ειδοποίηση σου στέλνει όπως στα WP8.x... Πραγματικά ηλίθιο... Edited November 18, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 alex_gate_7 said: Προσέξατε το update του Facebook? Πολύ ωραίο το νέο UI που είναι φτιαγμένο για W10 Mobile... Μόνο bug που βρήκα μέχρι στιγμής όταν πάω να tagάρω κάποιο φίλο σε μία φώτο που έχω ήδη ανεβάσει μου πετάει ένα error πολλές φορές... Επίσης μου άρεσε η καινούρια λειτουργία που υπάρχει και στο Android, όπου όταν βλέπεις μία φώτο σε πλήρη οθόνη και κάνεις swipe προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σε γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη, σαν να τη «διώχνεις» ουσιαστικά... Δεν έχω παρατηρήσει κάποια άλλη αλλαγή καθώς δεν έχει ανέβει ακόμα changelog από την MS... Α βρήκα κι άλλη αλλαγή... Προσθεσαν interactive notifications... Όπως στα SMS... Όταν πχ ένας φίλος σου σχολιάζει μια δημοσίευση σου μπορείς από το nitification να του απαντήσεις χωρίς να μπεις στην εφαρμογή... Τέτοια να βλέπω :up: Edit Και μιας που είπαμε για update να δω τι θα γίνει με αυτό το store στα W10... Δεν μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ από που γίνεται)... Ούτε ειδοποίηση σου στέλνει όπως στα WP8.x... Πραγματικά ηλίθιο... Αναφέρεσαι στα Windows 10 ή στα WM10? Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μα φυσικά στα Windows 10 Mobile... Αφού στο τόπικ των Mobile είμαστε :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 alex_gate_7 said: Μα φυσικά στα Windows 10 Mobile... Αφού στο τόπικ των Mobile είμαστε :p το φαντάστηκα αλλά στο 640XL μου, δεν ήρθε κάποια ενημέρωση. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Όλα ήταν κομπλέ από όταν πέρασα τα 10αρια , δεν θέλω να γυρίσω πλέον σε 8.1 Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι το ημερολογιο το οποιο δεν μου βγάζει πλέον τα γενέθλια που είχα και στην αρχική οθόνη μου γράφει το tile "Ημερολογιο Outlook" και όχι την ημερομηνία. Αυτό το προβλημα μου το έβγαλε όταν έκανα soft reset 1 και μοναδική φορα :( Κατά τα αλλα ειμαι πραγματικά ευτυχισμένος! Edited November 18, 2015 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τα έχεις επιλέξει τα ημερολόγια να φαίνονται έτσι? Μέσα από την εφαρμογή δηλαδή ανοίγεις το μενού που υπάρχει πάνω αριστερά και επιλέγεις ποια ημερολόγια θα φαίνονται... Αν ναι, ξεκαρφίτσωσε το tile κάνε ένα soft reset και λογικά μετά θα είναι κομπλε... ankostas333 said: το φαντάστηκα αλλά στο 640XL μου, δεν ήρθε κάποια ενημέρωση. Εφόσον έχεις W10 Mob πήγαινε στο Store και κάνε Έλεγχο για Ενημερώσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δεν μου έβγαλε ενημέρωση για το fb εμένα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μπορεί και έκανα την ίδια ενημέρωση του Microsoft photos και είκοσι φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 cb600f said: Μπορεί και έκανα την ίδια ενημέρωση του Microsoft photos και είκοσι φορές. και θα την ξαναβγάλει.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ardonhs said: Όλα ήταν κομπλέ από όταν πέρασα τα 10αρια , δεν θέλω να γυρίσω πλέον σε 8.1 Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι το ημερολογιο το οποιο δεν μου βγάζει πλέον τα γενέθλια που είχα και στην αρχική οθόνη μου γράφει το tile "Ημερολογιο Outlook" και όχι την ημερομηνία. Αυτό το προβλημα μου το έβγαλε όταν έκανα soft reset 1 και μοναδική φορα :( Κατά τα αλλα ειμαι πραγματικά ευτυχισμένος! Και μένα το live tile του calendar δεν δείχνει πάντα την ημερομηνία. Για να το ξεσκαλώσω βάζω ένα event με τυχαίο όνομα στην πλησιέστερη ώρα και με την μικρότερη διάρκεια. Έται το live tile ξυπνάει και δείχνει το event. Όταν περάσει η ώρα του event δείχνει και πάλι την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Coming Soon Πριν από λίγο: http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Kappaalphataualphagammarhoalphaphi_zpsftmtrzn3.jpg Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Για να δούμε. Κανα δυο θεματάκια που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι εξακολουθούν καμιά 15ριά εφαρμογές να μου βγάζουν σφάλμα και να μην αναβαθμίζονται, το tile των επαφών σταμάτησε να εμφανίζει τις φωτογραφίες και η γρήγορη ματιά είχε κολλήσει και μου έδειχνε πληροφορίες από το ημερολόγιο 3-4 ημερών πιο παλιές. Κατά τα άλλα μια χαρά σταθερότατη και λειτουργική η build αυτή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 alex_gate_7 said: Προσέξατε το update του Facebook? Πολύ ωραίο το νέο UI που είναι φτιαγμένο για W10 Mobile... Μόνο bug που βρήκα μέχρι στιγμής όταν πάω να tagάρω κάποιο φίλο σε μία φώτο που έχω ήδη ανεβάσει μου πετάει ένα error πολλές φορές... Επίσης μου άρεσε η καινούρια λειτουργία που υπάρχει και στο Android, όπου όταν βλέπεις μία φώτο σε πλήρη οθόνη και κάνεις swipe προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σε γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη, σαν να τη «διώχνεις» ουσιαστικά... Δεν έχω παρατηρήσει κάποια άλλη αλλαγή καθώς δεν έχει ανέβει ακόμα changelog από την MS... Α βρήκα κι άλλη αλλαγή... Προσθεσαν interactive notifications... Όπως στα SMS... Όταν πχ ένας φίλος σου σχολιάζει μια δημοσίευση σου μπορείς από το nitification να του απαντήσεις χωρίς να μπεις στην εφαρμογή... Τέτοια να βλέπω :up: Edit Και μιας που είπαμε για update να δω τι θα γίνει με αυτό το store στα W10... Δεν μπορείς να δεις ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ από που γίνεται)... Ούτε ειδοποίηση σου στέλνει όπως στα WP8.x... Πραγματικά ηλίθιο... Ετσι ηταν και η εκδοση περιπου του facebook beta ..Αλλα το προβλημα μου και με αυτην ειναι αλλου. Με την εκδοση του fb 8.x.x στα windows 8.1 ερχονταν και ειδοποιησεις από το τι εκαναν οι ''στενοι φιλοι'' , αν ανεβαζαν στατους ή φωτος ή τραγουδια ή ο,τι. Πλεον οχι.. Απλα πρεπει να μπεις μεσα για να δεις την κόκκινη φουσκα οτι κατι εχουν κανει κατι. Παρολα αυτα χτυπανε notification για προσκλησεις σε events... Μονο σε μενα συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Λέτε να χούμε σημερα την 10586 σύμφωνα με το τελευταίο tweet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 εχω βαλει τα win 10 εδω και καιρο..μολις παω να κανω την αναβαθμιση στην 581 ενω κανει ληψη τις ενημερωσης κανονικα στην προετοιμασια για εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα υπαρχει τροπος να την περασω διαφορετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Bks3 said: εχω βαλει τα win 10 εδω και καιρο..μολις παω να κανω την αναβαθμιση στην 581 ενω κανει ληψη τις ενημερωσης κανονικα στην προετοιμασια για εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα υπαρχει τροπος να την περασω διαφορετικα? Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά στα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool και να ξαναπεράσεις την Technical Preview των Windows 10 Mobile μέσω της insider εφαρμογής; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 οχι δε δοκιμασα..πως το κανω αυτο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Πραγματικά υπέροχα τα windows 10......αλλά μεγάλη απογοήτευση που δεν υπάρχουν τα here maps και drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Bks3 said: οχι δε δοκιμασα..πως το κανω αυτο? :) Κατεβάζεις στον υπολογιστή σου το Windows Device Recovery Tool και ακολουθείς τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σου για να επιστρέψει η συσκευή σου στα WP8.1. Μετά ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία που είχες ακολούθησει για να περάσεις την technical preview. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αρχίστε να κατεβάζετε την 10586.11 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 steliosk said: Αρχίστε να κατεβάζετε την 10586.11 δεν βλέπω να κοιμώμαστε αποψε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 kipreosomonoiati said: δεν βλέπω να κοιμώμαστε αποψε ... 8% και πάει σαν χελώνα !!!! Καλό ξημέρωμα σε όλους...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urgo Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Έχω ένα LUMIA 730 και πριν λίγες μέρες πέρασα το τελευταίο build.Σαφώς βελτιομένο το περιβάλλον,ωστόσο ώρες ώρες μου ψιλολαγκάρει και έχει τύχει 2 φορές να παγώσει.Μάλιστα η πρώτη ήταν σε εισερχόμενη κλήση χωρίς να μπορώ να απαντήσω ή να κάνω οτιδήποτε άλλο.Ο ήχος όμως δούλευε κανονικά.Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα κουσούρια δεν είναι θέμα συμβατότητας της συσκευής με τα νέα windows και θα εξαφανιστούν με την official. Αυτό που με απογοητεύει είναι η εξέλιξη με το project astoria.Αγόρασα το κινητό πριν κάτι μήνες γιατί πάνω από όλα το θεωρούσα vlf και ήλπιζα στις ανακεινώσεις της ms για πλουσιότερο store.Τώρα ομολογώ ότι ψιλοζηλεύω το android καθαρά από άποψη εφαρμογών (games κυρίως) και σκέφτομαι να το πουλήσω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Μάλιστα.. Άρα να την κάνω την αναβάθμιση απο 10581; Είχα κάνει hard reset, αλλά στην προηγούμενη της 10581, την 10549 αν θυμάμαι καλά. Το κείμενο είναι απο εδώ http://blogs.windows.com/windowsexperience/2015/11/18/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10586/ After we released Build 10581 to Windows Insiders in the Fast ring, we discovered a bug in the build that will cause the filesystem to become partially corrupted after doing a factory reset. For those of you who did a factory reset of your phone, you most likely did not notice this issue on Build 10581. Due to this bug however, upgrading to Build 10586 will cause your phone to go into a reboot loop after the upgrade completes – rebooting at the Windows or operator logo. To recover your phone, you can use the hardware key combination to reset your phone which will then put it at the OOBE experience on Build 10586. We highly recommend that you make sure you do a backup your phone *before* upgrading to Build 10586 due to this bug. Additionally, you can also recover your phone by using the Windows Device Recovery Tool to go back to Windows Phone 8.1 and then upgrade to Build 10586. Edit. Οκ βρήκα απάντηση https://mobile.twitter.com/GabeAul/status/667106689167065088 Edited November 18, 2015 by g1ann1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts