Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα κόλλησε το 640 μετά από παρα πολλούς μήνες.Μαύρισε η οθόνη,δονούσε και έβγαλα μπαταρία για να συνέλθει.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ, στο ενημερωτικό μειλ που βγάζει σε link ms δεν είχε τα ελληνικά και ανησύχησα χαχα. ;)

προσπαθησα να γυρισω απο την insider πισω στα 8.1 αλλα εχω προβλημα με το recovery tool.μετα την αναγνωση πληροφοριων μου λεει οτι απετυχε.ξερετε τι μπορει να φταιει η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση;

αυτο μου βγαζει σαν προβλημα :

Reading phone info failed with error 0x00000067 (Thor2NotResponding)

στο google λενε να δοκιμασεις αλλη θυρα/αλλο καλωδιο τα εκανα ολα αλλα παλι το ιδιο

αν κανω hard reset θα φυγουν τα 10αρια;

Edited by lazaros107

προσπαθησα να γυρισω απο την insider πισω στα 8.1 αλλα εχω προβλημα με το recovery tool.μετα την αναγνωση πληροφοριων μου λεει οτι απετυχε.ξερετε τι μπορει να φταιει η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση;

αυτο μου βγαζει σαν προβλημα :

Reading phone info failed with error 0x00000067 (Thor2NotResponding)

στο google λενε να δοκιμασεις αλλη θυρα/αλλο καλωδιο τα εκανα ολα αλλα παλι το ιδιο

αν κανω hard reset θα φυγουν τα 10αρια;

Δοκίμασες και άλλο καλώδιο; Αν κάνεις hard reset, όχι δεν θα φύγουν τα 10ρια.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Σήμερα κόλλησε το 640 μετά από παρα πολλούς μήνες.Μαύρισε η οθόνη,δονούσε και έβγαλα μπαταρία για να συνέλθει.

Έχεις κάνει hard reset τελευταία ή περνάς διαδοχικά τις νέες build τη μία επάνω στην άλλη? Όχι ότι αυτό δικαιολογείται βέβαια, αλλά είναι κοινό μυστικό. :X

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Lumia 640XL DS πρώτη φορά μου έβγαλε ειδοποίηση ότι τελειώνει ο χώρος αποθήκευσης την ώρα που έκανε προετοιμασία αφού κατέβασε την ενημέρωση. Κοίταξα και όντως είχε περίπου 500ΜΒ ελεύθερα μόνο... :worry:

Εγώ που στο 735 έχω ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες (αλλά όλες στη συσκευή και όχι στην κάρτα) κάθε φορά που περνάω νέα build μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Βγάζω εφαρμογές που μπορώ να περάσω εύκολα ξανά, χάρτες, παιχνίδια κλπ. Μετά την εγκατάσταση της νέας build, ξαναπερνάω εφαρμογές και χάρτες. Εκνευριστικό βέβαια αλλά δε γίνεται αλλιώς...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Με την 164 η μπαταρία Βελτιώθηκε πάρα πολύ.

Έκανα κάποιες δοκιμές σχετικά με το πρόβλημα των ειδοποιήσεων του mail, και δουλεύει πάλι.

1. Στις Ρυθμίσεις του mail - Ειδοποιήσεις ενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις.

2. Ρυθμίσεις - Σύστημα - Ειδοποιήσεις και ενέργειες βρίσκουμε την Αλληλογραφία του Outlook και την απενεργοποιούμε

Σε εμενα είναι σωστή η ώρα, αλλα δεν αποθηκεύει το Microsoft account, το οποιο μου δημιουεγει πρόβλημα λόγω των επαφών, αφουωδεν συγχρονιζουν

Τελικά είναι τρομερό ρε παιδί μου. Εμένα με κινητό 730, ποτέ δεν έκανα hard reset, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μόνο μια φορά ενώ ήμουν στον edge μου έκανε restart το κινητό. Και δε νομίζω ότι φταίει το κινητό. Αν σου κάτσει κάτι στραβά μετά όλες οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις βγάζουν και από ένα πρόβλημα. Ίδια λειτουργικά έχουμε την ίδια version όλοι και στο καθένα βγάζει και από άλλο πρόβλημα. Ήθελα να ήξερα στο iOS που είναι κάτι αντίστοιχο (η εταιρεία βγάζει το λειτουργικό και τα κινητά) πως δεν έχουν τόσα προβλήματα με τις αναβαθμίσεις.

δεν ξέρω αλλά ήμουν καλύτερα με το internet explorer παρά με το edge. όλο ιστορίες κάνει γενικά!

Συμφωνω απολυτα! Θελει πολυ δουλεια ο edge!

Εδώ και δυο μήνες που έχω το 640 του έχω βάλλει από την πρώτη μέρα που το πήρα τα windows 10. Από πλευράς εμφάνισης, χρηστικότητας και δυνατοτήτων είναι σαφώς καλύτερα από τα 8. Σαφώς καλύτερες είναι οι εφαρμογές που έχουν γραφτεί ειδικά για τα 10. Εκεί που πάσχουν είναι η σταθερότητα αλλά από έκδοση σε έκδοση συνέχεια βελτιώνονται. Δεν ξέρω αν η .164 θα γίνει και η επίσημη αλλά από την στιγμή που δόθηκε και στο 550 ως επίσημη φαίνεται ότι οι δύο εκδόσεις είναι το ίδιο πράγμα. Η καθυστέρηση της επίσημης κυκλοφορίας οφείλεται κυρίως ότι σε κάθε συσκευή πρέπει να φτιαχτεί συμβατό firmware με τα 10. Πάντως δεν νομίζω το 640 να έχει περισσότερα bugs από τα 550 – 950. Πρόβλημα βέβαια πιθανό να υπάρχει σε κάποια παλιότερα lumia. Για τον edge τώρα επειδή πολλοί λένε ότι έχουν προβλήματα εμένα μου φαίνεται αρκετά καλός. Μπορεί να κολλάει σε κάποια sites αλλά είναι αρκετά καλύτερος από τον ie των 8. Μην περιμένετε όμως με την επίσημη κυκλοφορία θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα. Το λειτουργικό είναι μεν αρκετά καλό αλλά θέλει πολύ δουλειά και χρόνο ακόμα για τα τελειοποιηθεί…
Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

:!: Τα μηνύματα που αφορούσαν το Android/iOS διαγράφηκαν. Μείνετε στο θέμα καθώς την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές από την Ο.Δ. :!:
Powerd by OnePlus 7 Pro

Η εφαρμογή block and filter που Είναι χαμένη;

Να δω ποιοι αριθμοί είναι μπλοκαρισμένοι.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Η εφαρμογή block and filter που Είναι χαμένη;

Να δω ποιοι αριθμοί είναι μπλοκαρισμένοι.

Στο τηλεφωνο πατησε τις 3 τελειες και μετα αποκλεισμενες κλησεις

Ευχαριστώ ΟΚ.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

έχτες το βράδυ μου έκανε αναβάθμιση στην κάμερα αλλά σήμερα μετά από κάποιες δόκιμες παρατήρησα ότι κάτι λάθος έκαναν στην ισορροπία λευκού γιατί το λευκό κάπως κιτρινίζει. (Lumia 735)

Είμαι με την .164, και σήμερα έχω ένα πρόβλημα. Μου εμφανίζονται συνεχώς στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ειδοποήσεις για τα μηνύματα. Τις σβήνω και μετά από λίγο εμφανίζονται ξανά, με αποτέλεσμα να γεμίζω ειδοποιήσεις. Έχω κάνω πολλά ρεσταρτ και δεν διορθώνεται. Απενεργοποίησα και τις ειδοποιήσεις κι όταν τις ενεργοποιώ εμφανίζονται πάλι.

Καμιά ιδέα τι άλλο να κάνω;

τελικά η 164 έχει αρκετές παιδικές ασθένειες....βρήκα και άλλο bug.

οτι φωτογραφία βγάζει με HDR δεν την αποθήκευει! τουλάχιστον στο 735 μου δεν έκατσε καθόλου καλά η 164!