Jump to content

trianta99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trianta99

  1. Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από εσάς έχει το παρακάτω πρόβλημα. Ξαφνικά μου παρουσίασε το κινητό μια κιτρινίλα στην οθόνη πάνω αριστερά, εκεί που είναι το πορτάκι της sim. Το κινητό είναι 6 μηνών. Ούτε μου έχει πέσει ούτε έχει βραχεί. Το ίδιο έχει παρουσιάσει και το κινητό της γυναίκας μου που είναι Redmi 4X. Καμιά ιδέα? Άμα το πάω στο public από όπου το πήρα δεν θα μου το φτιάξουν? Στην εγγύηση είναι.
  2. Όχι φίλε μου, εγω τουλάχιστον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και χρησιμοποιώ πολύ το WiFi και Bluetooth ακουστικά για να παίζω παιχνίδια
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό (πριν είχα το P9 Lite) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πήρα από το public όταν το είχαν σε προσφορά. Η οθόνη τρομερή και από ταχύτητα μια χαρά! Δε νομίζω ότι στη παρούσα φάση θα ήθελα κάτι παραπάνω. Τώρα σε σχέση με τις φωτογραφίες πιστεύεται και σε σχέση με το P9 Lite βγάζει χειρότερες φωτογραφίες? Αν αλλάξεις εφαρμογή κάμερας (κάποια από το playstore) θα φτιάξει ή όχι. Για της google την εφαρμογή λένε πως αν δεν υποστηρίζει το API 2 (το οποίο γίνετε μόνο με root) δεν έχει μεγάλη διαφορά. Δεν έχω δει όλα τα post του φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν έχει καλυφθεί το θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τη Vodafone. Μου γλύτωσες μια επίσκεψη σε κατάστημα της Vodafone!
  4. Να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς τον launcher της Microsoft? Πιστεύετε ότι θα έχω κανένα πρόβλημα; Μετά θα μπορώ να επιστρέψω στο αρχικό;
  5. Το αποτύπωμα σε εμένα που έκανα την αναβάθμιση από πάνω και είμαι τώρα τρεις μέρες χωρίς factory reset παίζει μια χαρά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το NFC που ανοίγει και χρειάζεται να το κλείνω. Προς το παρόν στο δικό μου κινητό όλα παίζουν μια χαρά και δεν σκέφτομαι το factory reset. Ίσως το κάνω κάποια άλλη στιγμή αν αρχίσουν τα κολλήματα και τέτοια. Επί τι ευκαιρίας πριν το factory reset πρέπει να βγάλω το λογαριασμό της Google ή όχι. Κάπου είχα διαβάσει πως αν δε το κάνεις μπορεί να έχεις πρόβλημα με το Play Store?
  6. Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 7. Θα πάω σπίτι να το φορτίσω και θα ξεκινήσω την αναβάθμιση αν και με αυτό που διαβάζω δε ξέρω. Κανένας που να την έβαλε μέσω ΟΤΑ και να παίζουν όλα καλά υπάρχει?
  7. Και δηλαδή τι προτείνεις; Το κινητό το πηρα οχι μόνο για τα updates. Οταν είχε βγει πέρσι ηταν απο τια καλύτερες επιλογες στη κατηγορία, ιδιως οταν η τιμη του έπεσε στα 194 ευρω στο Public και στα υπόλοιπα μαγαζια.
  8. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα USB
  9. Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα
  10. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στη κατάσταση που είναι τώρα το κινητό.
  11. Δε παίρνεις το κινητό σου και να το πας στο κατάστημα όπου ανήκει η SIM? (πχ Vodafone, Cosmote κλπ) Να δοκιμάσουν αυτοί τη SIM κάρτα και να δουν. Μπορεί να δοκιμάσουν μια δική του SIM να δουν αν παίζει ή όχι. Πάντως να έχει χαλάσει η υποδοχή ... τι να πω. Μήπως και δεν ακουμπάει καλά η κάρτα στο κινητό.
  12. Σε εμένα πάντως τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Είναι unbranded από το Public.
  13. Όχι φίλε μου εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά και δε μου έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα.
  14. Εγώ φίλε μου τις έχω περάσει όλες (μέσω ΟΤΑ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, άσε που υπάρχουν και βελτιώσεις που πολλές φορές δε τις βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές μόνο τα data τους.
  15. Κοίτα σε σχέση με το LG δε ξέρω αλλά βγάζει ωραίες φωτογραφίες, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
  16. Δε νομίζω ότι χρειάζεται, εγώ δεν έχω κάνει πάντως.
  17. Λέγεται λειτουργία τσέπης. Πατας στο τηλέφωνο, μετά στις τρεις γραμμουλες και εκεί βρίσκεις τη ρύθμιση
  18. Φίλε μου εγώ δεν έχω πρόβλημα και δεν έχω καμιά σούπερ ντούπερ κάρτα. Και παίζω και παιχνίδια. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλώς ήρθες και εσύ στη παρέα. Και εγώ από Android σε windows phone και τώρα πάλι σε Android. Και από ότι βλέπω μάλλον για μόνιμα. ;) . Αν και έχω για δεύτερο (για τη δουλειά) ένα 730 με Windows phone 10.
  19. Κοίτα γενικά με τις φωτογραφίες όσο παίζεις με τις ρυθμίσεις τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Πχ αν έχεις μικρότερο ISO θα έχεις και λιγότερους κόκκους στη φωτογραφία σου αλλά αν δεν έχει πολύ φως θα πρέπει να έχεις σταθερό το χέρι σου (γιατί το διάφραγμα θα παραμένει για πιο πολύ χρόνο ανοιχτό), αλλιώς μπορεί να βγει κουνημένη (θολή) η φωτογραφία. Δε είμαι και φωτογράφος αλλά γενικά με κανονικές συνθήκες βγάζει καλές φωτογραφίες. Έχω βγάλει τα παιδιά φωτογραφίες και τις έχω τυπώσει σε 20 Χ 30 και έχουν βγει πολύ καλές!
  20. Κοίτα εγώ που το πήρα το καλοκαίρι από το Public στα 2GB έχει κανονικά ράδιο, λογικά και αυτό με τα 3 θα έχει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το region που το προορίζουν (Ευρώπη, Κίνα κλπ)
  21. Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δηλαδή όποιος βγάζει updates σημαίνει ότι δεν είναι καλό το κινητό? Στα update Που βάζει κάποια είναι bug fixes, κάποια είναι νέες λειτουργίες και σίγουρα βάζει και τα security updates. Μόνο και μόνο τα security update της Google που βάζει φτάνουν (για εμένα). Τώρα σχετικά με το ZOPO επειδή δεν έχεις εσύ πρόβλημα δε σημαίνει ότι το κινητό είναι super (και το ανάποδο). Δηλαδή αν πάρεις Mercedes και σου βγάζει προβλήματα τι σημαίνει, ότι δεν είναι καλή μάρκα? Απλά τυχαίνει σε κάποιους. Για εμένα το αν ένα κινητό είναι καλό ή όχι φαίνεται από το σε πόσες συσκευές βγάζει προβλήματα σε σχέση με αυτές που πουλάει.
  22. Όντως δε μεταφέρονται εφαρμογές στην SD αλλά μεταφέρονται (αν έχεις κάνει τη σχετική ρύθμιση να είναι η κάρτα sd σαν προτεινόμενος αποθηκευτικός χώρος) τα data των εφαρμογών. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο κυρίως σε μεγάλα παιχνίδια που μπορεί το παιχνίδι να είναι 300 ΜΒ και τα data του που κατεβαίνουν μετά το installation να είναι 1GB. Εγώ πάντως που παίζω παιχνίδια και τραβάω φωτογραφίες δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλεις πάρε μια μεγάλη κάρτα sd (αν τραβάς φωτογραφίες και βίντεο). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως μια χαρά παιχνίδια παίζω (Gear.Club, Modern combat κλπ) , δε μου κολλάει, να σημειώσω ότι έχω βάλει 1 sim και 1 sd.
  23. Όταν βγει το update θα σου έρθει αυτόματα, απλά αργούν τα updates στα branded.
  24. Ρε παιδιά γιατί δε το παίρνετε Online. Έτσι κατοχυρώνεις την τιμή. Στο Public online το δείχνει σε απόθεμα. Τρέξετε να προλάβετε γιατί είναι πολύ καλή η τιμή του.
  25. Σχετικά με την ενημέρωση τον φάκελο dload να τον βάλουμε στο root της κάρτας SD ή στην εσωτερική μνήμη. Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι πρέπει να μπει στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Εγώ τον φάκελο τον έβαλα στην κάρτα SD.
×
×
  • Create New...