Jump to content

trianta99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trianta99

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

trianta99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από εσάς έχει το παρακάτω πρόβλημα. Ξαφνικά μου παρουσίασε το κινητό μια κιτρινίλα στην οθόνη πάνω αριστερά, εκεί που είναι το πορτάκι της sim. Το κινητό είναι 6 μηνών. Ούτε μου έχει πέσει ούτε έχει βραχεί. Το ίδιο έχει παρουσιάσει και το κινητό της γυναίκας μου που είναι Redmi 4X. Καμιά ιδέα? Άμα το πάω στο public από όπου το πήρα δεν θα μου το φτιάξουν? Στην εγγύηση είναι.
  2. Όχι φίλε μου, εγω τουλάχιστον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και χρησιμοποιώ πολύ το WiFi και Bluetooth ακουστικά για να παίζω παιχνίδια
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό (πριν είχα το P9 Lite) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πήρα από το public όταν το είχαν σε προσφορά. Η οθόνη τρομερή και από ταχύτητα μια χαρά! Δε νομίζω ότι στη παρούσα φάση θα ήθελα κάτι παραπάνω. Τώρα σε σχέση με τις φωτογραφίες πιστεύεται και σε σχέση με το P9 Lite βγάζει χειρότερες φωτογραφίες? Αν αλλάξεις εφαρμογή κάμερας (κάποια από το playstore) θα φτιάξει ή όχι. Για της google την εφαρμογή λένε πως αν δεν υποστηρίζει το API 2 (το οποίο γίνετε μόνο με root) δεν έχει μεγάλη διαφορά. Δεν έχω δει όλα τα post του φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν έχει καλυφθεί το θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τη Vodafone. Μου γλύτωσες μια επίσκεψη σε κατάστημα της Vodafone!
  4. Να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς τον launcher της Microsoft? Πιστεύετε ότι θα έχω κανένα πρόβλημα; Μετά θα μπορώ να επιστρέψω στο αρχικό;
  5. Το αποτύπωμα σε εμένα που έκανα την αναβάθμιση από πάνω και είμαι τώρα τρεις μέρες χωρίς factory reset παίζει μια χαρά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το NFC που ανοίγει και χρειάζεται να το κλείνω. Προς το παρόν στο δικό μου κινητό όλα παίζουν μια χαρά και δεν σκέφτομαι το factory reset. Ίσως το κάνω κάποια άλλη στιγμή αν αρχίσουν τα κολλήματα και τέτοια. Επί τι ευκαιρίας πριν το factory reset πρέπει να βγάλω το λογαριασμό της Google ή όχι. Κάπου είχα διαβάσει πως αν δε το κάνεις μπορεί να έχεις πρόβλημα με το Play Store?
  6. Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 7. Θα πάω σπίτι να το φορτίσω και θα ξεκινήσω την αναβάθμιση αν και με αυτό που διαβάζω δε ξέρω. Κανένας που να την έβαλε μέσω ΟΤΑ και να παίζουν όλα καλά υπάρχει?
  7. Και δηλαδή τι προτείνεις; Το κινητό το πηρα οχι μόνο για τα updates. Οταν είχε βγει πέρσι ηταν απο τια καλύτερες επιλογες στη κατηγορία, ιδιως οταν η τιμη του έπεσε στα 194 ευρω στο Public και στα υπόλοιπα μαγαζια.
  8. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα USB
  9. Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα
  10. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στη κατάσταση που είναι τώρα το κινητό.
  11. Δε παίρνεις το κινητό σου και να το πας στο κατάστημα όπου ανήκει η SIM? (πχ Vodafone, Cosmote κλπ) Να δοκιμάσουν αυτοί τη SIM κάρτα και να δουν. Μπορεί να δοκιμάσουν μια δική του SIM να δουν αν παίζει ή όχι. Πάντως να έχει χαλάσει η υποδοχή ... τι να πω. Μήπως και δεν ακουμπάει καλά η κάρτα στο κινητό.
  12. Σε εμένα πάντως τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Είναι unbranded από το Public.
  13. Όχι φίλε μου εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά και δε μου έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα.
  14. Εγώ φίλε μου τις έχω περάσει όλες (μέσω ΟΤΑ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, άσε που υπάρχουν και βελτιώσεις που πολλές φορές δε τις βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές μόνο τα data τους.
  15. Κοίτα σε σχέση με το LG δε ξέρω αλλά βγάζει ωραίες φωτογραφίες, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
×
×
  • Create New...