Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να σας πω,εγώ τα έχω τικάρει και έχω κανονικά και ήχο.:rolleyes:

Βγάζει ήχο μόνο αν τικάρεις και τις δυο επιλογές μαζί. Αν είναι μόνο το play sound δεν παίζει ήχο. Αν είναι τικαρισμένο και το show a notification banner παιζει ηχο και δείχνει και το banner.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε Fast ring όταν κάνω update δε μου βγάζει τίποτε. Θα το περάσω σε Release Preview να δω αν θα βγάλει update. Έχω το 730.

Σε Fast ring όταν κάνω update δε μου βγάζει τίποτε. Θα το περάσω σε Release Preview να δω αν θα βγάλει update. Έχω το 730.

Έχουν πει, μόνο σε Slow και Production ring για τώρα.

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή να δονείται το τηλέφωνο όταν απαντάται η κλήση;

Sent from mTalk

Απλά να αναφέρω ότι μπορεί κανείς να κάνει τη διαδικασία της αναβάθμισης με μετάβαση σε slow ring και αφού ολοκληρωθεί να επιστρέψει σε όποιo ring θέλει. Το πρόβλημα είναι απλά ότι η νέα build δεν είναι διαθέσιμη στο Fast Ring (στο οποίο ήμουν κι εγώ).

Ολοκλήρωσα χθες το βράδυ την αναβάθμιση στο 735 που έχω, με τη διαδικασία που αναφέρω παραπάνω. Όλα πήγαν καλά, δεν έκανα hard reset γιατί χρειάζομαι το τηλέφωνο όπως είναι, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να καταλήξω σε συμπεράσματα σχετικά με το responsiveness (εκεί είναι που δίνει πόντους το hard reset) και την κατανάλωση μπαταρίας.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχουν βάλει ένα checkbox στα notifications που λέει play sound και όταν τα τικάρεις βαρέθηκαν να γράψουν στον κώδικα του event "Notifications.playsound = true;". Και έχουμε μπλέξει στην γραφειοκρατία τώρα πότε θα δώσει έγκριση ο προϊστάμενος του τμήματος να το συμπληρώσουν :lol:.

Χαχαχα Έκλαψα! :lol: :lol:

Huawei Nova 5T

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή να δονείται το τηλέφωνο όταν απαντάται η κλήση;

Sent from mTalk

Ρυθμίσεις-->Συστημα-->Τηλεφωνο-->και ενεργοποιεί την επιλογή "δόνηση κατά την απαντηση κλήσης"... Ελπίζω να το αναφέρει έτσι ή κάπως έτσι , γιατί το έχω στα αγγλικά το μενού.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ρυθμίσεις-->Συστημα-->Τηλεφωνο-->και ενεργοποιεί την επιλογή "δόνηση κατά την απαντηση κλήσης"... Ελπίζω να το αναφέρει έτσι ή κάπως έτσι , γιατί το έχω στα αγγλικά το μενού.

Σε ευχαριστώ αλλά από ότι βλέπω στο 640 που πήρα τώρα δεν το έχει σαν επιλογή!!!!Δεν ξέρω γιατί...Ίσως να μην το έχουν δώσει την αναβάθμιση ακόμα.....Κρίμα....

Sent from mTalk

2 καλά με την .122.

Η συσκευή δε ζεματάει πλέον. Κυριολεκτώ όταν το γράφω.

Το swipe λειτουργεί και στην εισαγωγή της URL, στον browser.

Στα αρνητικά.

Όταν κάνω empty folder, στο recycle bin, στο mail app τα διαγραμμένα επιστρέφουν στα εισερχόμενα.

Επίσης, όταν μπήκα πριν λίγο στην εφαρμογή, δεν υπήρχε κανένα mail, σαν να μην υπήρχε καν το account. Επίσης, μόλις πήγα στη λίστα με τα accounts, δεν υπήρχε για λίγο. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα εμφανίστηκε και μετά από αυτό, πήγα ξανά στο mail app και ήταν σαν να φόρτωνε από την αρχή τα mails.

Όλα αυτά σε 820.

Για να δούμε.

@HATZISNIK

Στην επιλογή Τηλέφωνο, κάνε scroll προς τα πάνω. Στη συσκευή μου υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή.

Edit: Πάντως, είναι η μοναδική tp, που σκέφτηκα να περάσω στο 640, που έχω σαν κύρια συσκευή.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Δεύτερο reboot πριν από λίγο σε L640 με την καινούργια αναβάθμιση. Το περίεργο είναι ότι και τις 2 φορές το έκανε μετά από ώρα που το είχα στην άκρη και με χαλαρή χρήση πχ την δεύτερη φορά έκλεισε μετά από είσοδο και έξοδο από το Facebook, όση ώρα έπαιζα Asphalt Overdrive, δεν ένιωθε τίποτα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Δεύτερο reboot πριν από λίγο σε L640 με την καινούργια αναβάθμιση. Το περίεργο είναι ότι και τις 2 φορές το έκανε μετά από ώρα που το είχα στην άκρη και με χαλαρή χρήση πχ την δεύτερη φορά έκλεισε μετά από είσοδο και έξοδο από το Facebook, όση ώρα έπαιζα Asphalt Overdrive, δεν ένιωθε τίποτα.

Έκανες κάποιο reset; Δεν έκανα κανένα. Μετά από το update, φόρτισα πλήρως τη μπαταρία και μέχρι σε λίγο που θα το βάλω πάλι για φόρτιση, κανένα πρόβλημα. Lumia 820 η συσκευή.

Huawei Nova 5T

Lumia 640,κανένα πρόβλημα ακόμα.

Σου ήρθε η επίσημη δεκάρα πάνω;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έχω κατεβάσει και εγώ την ...122 και μέχρι τώρα όλα φαίνεται πως λειτουργούν κανονικά. Την έχω εδώ και δύο μέρες, αλλά χθες το βράδυ μου έκανε ένα αρκετά σοβαρό για μένα bug. Έβαλα τη συσκευή για φόρτιση (πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση) λίγο πριν πέσω για ύπνο, έβαλα κανονικά το ξυπνητήρι και κοιμήθηκα. Ευτυχώς που δεν ήμουν πρωί βάρδια (αφύπνιση 5:00), αλλά το ξυπνητήρι το είχα βάλει για να πάνε οι γιοι μου σχολείο, γιατί ξύπνησα λίγα λεπτά μετά την ώρα που είχα βάλει για αφύπνιση και βλέπω το 650XL LTE που έχω, να έχει κολλήσει η οθόνη κλειδώματος 23:47. Η συσκευή είχε κολλήσει και δεν μπορούσα ούτε να την κλείσω. Με soft reset επανήλθε και από τότε δουλεύει κανονικά.

Διαβαζω εδω αυτο:

http://www.nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-10586-164-rumored-next-fixes-lagnuage-pack-download-bug/

Δηλάδη παιδια αυτο το bug με το πακετο γλωσας που αλλοτε κατεβαινε και αλλοτε οχι εξακολουθει και υφισταται; Το θυμαμαι απο το καλοκαιρι που μια το εφτιαχναν μια το χαλαγαν ξανα.....συνεχιζει ακομα τωρα με το .122;;;

με .122 software;;

Το έσβησα και το ξανακατέβασα. Χωρίς κανένα πρόβλημα, με insider βέβαια ρυθμισμένο στο production ring. Χωρίς insider δεν νομίζω να κατεβαίνει, και λογικό είναι αφού δεν έχουμε τα επίσημα ακόμα. Λογικά είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η λήψη των επισήμων. Πάντως, εάν διαβάσατε στην κεντρική, η διαδικασία είναι μεγάλη για την διάθεση μιας ενημέρωσης, όχι μόνο στα WinPh, αλλά και στο Android, και η Microsoft σκοπεύει να Appleοποίησει (ή σαν τα Nexus) το όλο σύστημα για να τις παίρνουν πιο γρήγορα. Λίγο offtopic, απλά σαν παρατήρηση το γράφω.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μιπως το παιδί η δεν έχει το insider επειδή έκανε Hard reset η το έχει στο fast που δεν βγαίνει η 122;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

με .122 software;;

ναι μου λέει ότι πάει να κατεβάσει μετά να κάνει εγκατάσταση και μετά πάλι μήνυμα

απαιτείται προσοχή

ξαναδοκίμασα τώρα γύρισα το insider σε production ring αλλά πάλι κάνει το ίδιο λήψη χωρίς να δείχνει ότι κάτι κατεβάζει και μετά προσπάθεια εγκατάστασης και μετά πάλι το ίδιο μήνυμα

την διαδικασία την κάνω από τις ρυθμίσεις ( ώρα γλώσσα ) και πάω στο πληκτρολόγιο πάω στα Ελληνικά προτάσεις κείμενου

Edited by P270

ναι μου λέει ότι πάει να κατεβάσει μετά να κάνει εγκατάσταση και μετά πάλι μήνυμα

απαιτείται προσοχή

ξαναδοκίμασα τώρα γύρισα το insider σε production ring αλλά πάλι κάνει το ίδιο λήψη χωρίς να δείχνει ότι κάτι κατεβάζει και μετά προσπάθεια εγκατάστασης και μετά πάλι το ίδιο μήνυμα

την διαδικασία την κάνω από τις ρυθμίσεις ( ώρα γλώσσα ) και πάω στο πληκτρολόγιο πάω στα Ελληνικά προτάσεις κείμενου

1. Έχεις το Windows insider την εφαρμογή?

2. Έχεις διαλέξει το slow η το καινούργιο νομίζω production release?

3. Αν έχεις τα παραπάνω κάνε το παλιό κόλπο πάτα ενημέρωση και τρέχα στις ενημερώσεις συστήματος να δεις αν εκεί κατεβάζει

4. Δοκίμασε Hard reset

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\