cb600f Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Στο τέλος μόνο μην γίνει το κλασικό "πολύ φασαρία για το τίποτα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Στο τέλος μόνο μην γίνει το κλασικό "πολύ φασαρία για το τίποτα". Σίγουρα κάπου στο τέλος του τούνελ θα υπάρχει φως, το θέμα είναι πόσο θα ξενερώσουν όλοι πριν έρθει στην τελική κατάσταση το λειτουργικό. Πάντως πολύ βιασύνη για κάτι που φαίνεται πως ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο κατά την διάθεση του. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αλλη ερώτηση αν ξέρει κανεις.το κινητό υποστηρίζει την λειτουργεία nfc.ξερει κανεις καμία αξιόπιστη εφαρμογή για να γίνονται πληρωμές με τεχνολογίας nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Στο τέλος μόνο μην γίνει το κλασικό "πολύ φασαρία για το τίποτα". Σε αυτό μου φαίνεται θα καταλήξω..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σήμερα έκανα χρήση για κάνα μισάωρο GPS και όλα κομπλέ. Βασικά, μέχρι στιγμής τίποτε δεν έχω παρατηρήσει να μην δουλεύει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση θέλω, όταν βγει καινούριο firmware πχ για το 535 που έχω η και γενικά, και κάνω μετά roll back στα 8.1 θα χαθεί το firmware η όχι ;; Ξέρω ότι με reset δεν επιρεάζεται το firmware update που ίσος να έχει γίνει αλλά μήπως με το roll back λόγο του ότι περνάει ξανά την παλιά rom επαναφέρεται και το firmware ;; Πάντος όταν είχα πάρει το κινητό την άνοιξη και μετά από λίγο καιρό που είχε κάνει firmware update δεν έχω δει να επιρεάζεται ούτε με reset από το μενού ούτε με reset με τα κουμπιά αλλά ούτε και με roll back που έχω κάνει 5-6 φορές. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με το επίσημο firmware τον 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ως γενική απάντηση σε όλους, μέχρι να δούμε την τελική και επιμέρους παραμετροποιημένες εκδόσεις για το κάθε μοντέλο μη περιμένετε τη "τελειότητα" άλλο η Βeta και οι Generic Previews και άλλο η final official. Αναμονή από τα μέσα Γενάρη και τη Vodafone που θα πάρει για δοκιμή και release κάποιες build. μεσα γεναρη ειναι καλα μην παει παραπερα ομως γιατι πολυ εχει τραβηξει η δουλεια κ απαντηση σε ολους ,δεν φταιμε εμεις που καλλιεργησαν προσδοκιες που δεν μπορεσαν να υποστηριξουν κ μιλαω για τα μεγαλεπηβολα σχεδια για εφαρμογες android ,universal apps που θα γινοταν ο χαμος κ ημερομηνιες που μεταθετουν συνεχως Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 μεσα γεναρη ειναι καλα μην παει παραπερα ομως γιατι πολυ εχει τραβηξει η δουλεια κ απαντηση σε ολους ,δεν φταιμε εμεις που καλλιεργησαν προσδοκιες που δεν μπορεσαν να υποστηριξουν κ μιλαω για τα μεγαλεπηβολα σχεδια για εφαρμογες android ,universal apps που θα γινοταν ο χαμος κ ημερομηνιες που μεταθετουν συνεχως Ημερομηνίες δεν είπαν ποτέ. Εποχή και μήνα όριζαν, αλλά δεν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ξέρουμε αν γίνεται σύνδεση smb; έστω και σε 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ημερομηνίες δεν είπαν ποτέ. Εποχή και μήνα όριζαν, αλλά δεν... Ημερομηνία ακριβή δεν είχαν δώσει, αλλά είχαν πει μέσα Δεκέμβρη. Τέλος, αφού ξέρεις ότι δε μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που λες στην παρουσίασή σου, μην τα λες. Περίμενε να έχεις έστω "κάτι" έτοιμο και όχι ενα ανέτοιμο 950, που με το πρώτο firmware δε λειτουργεί πλήρως η κάμερα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ημερομηνία ακριβή δεν είχαν δώσει, αλλά είχαν πει μέσα Δεκέμβρη. Τέλος, αφού ξέρεις ότι δε μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που λες στην παρουσίασή σου, μην τα λες. Περίμενε να έχεις έστω "κάτι" έτοιμο και όχι ενα ανέτοιμο 950, που με το πρώτο firmware δε λειτουργεί πλήρως η κάμερα... Ούτε καν double tap έχουν! Αλλά έχουν την 10586.00 και όχι τη .36! Η τελευταία είναι καλύτερη, έστω και tp; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Βρε παιδιά. Τι συζητάμε τώρα. Έβγαλαν νέο μοντέλο με beta έκδοση λειτουργικού, μόνο και μόνο για να προλάβουν τις γιορτές. Μετά, έβαλαν λυτούς και δεμένους μπας και πουλήσουν κανένα τεμάχιο, που και πάλι υπήρχε έλλειψη στην αγορά! Και εμείς τώρα περιμένουμε στα μέσα Ιανουαρίου, μπας και. Και τι στο καλό θα δούμε, ούτε αυτοί δεν ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Βρε παιδιά. Τι συζητάμε τώρα. Έβγαλαν νέο μοντέλο με beta έκδοση λειτουργικού, μόνο και μόνο για να προλάβουν τις γιορτές. Μετά, έβαλαν λυτούς και δεμένους μπας και πουλήσουν κανένα τεμάχιο, που και πάλι υπήρχε έλλειψη στην αγορά! Και εμείς τώρα περιμένουμε στα μέσα Ιανουαρίου, μπας και. Και τι στο καλό θα δούμε, ούτε αυτοί δεν ξέρουν. Σωστός, εγώ πάντως στο 532 δεν πρόκειται να κάνω αναβάθμιση παρά μόνο όταν είναι στο τελικό στάδιο, δεν αλλάζω τα τέλεια 8.1 στις beta εκδόσεις των ατελών σε όλα 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ούτε καν double tap έχουν! Αλλά έχουν την 10586.00 και όχι τη .36! Η τελευταία είναι καλύτερη, έστω και tp; Να σου πω. Σε συσκευή πρώτου κύματος, καλά είναι, για 2η συσκευή. Την πληρότητα, την ταχύτητα, τη σταθερότητα των 8.1, δε νομίζω ότι την έχουν πλέον. Αυτό που έχω καταλάβει με τη Microsoft είναι ότι δεν την ενδιαφέρει να χάσει τους υποστηρικτές που έχει μέχρι σήμερα, προκειμένου να κερδίσει μεγαλύτερα ποσοστά, από τα άλλα λειτουργικά. Γι' αυτό και τα hamburger menus (ό,τι πιο αντιαισθητικό έχω δει σε OS) και το πληκτρολόγιο, που έχει γραφτεί ότι έχει πάρει χαρακτηριστικά από το αντίπαλο "μισητό" OS... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλά Έχω το lumia 640 XL με w10.36 Πολλες φορες όταν βγάζω φωτο με ενεργό hdr δεν γίνεται η επεξεργασία και μένει άχρηστη στην ουσια η φωτο. Συμβαίνει σε άλλους; Αποθηκεύεται σε καρτα sd samsung evo (πορτοκαλι) αλλα και όταν πιο πριν αποθήκευα στην συσκευή ειχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν συμβαίνει πάντα,αλλα τις περισσότερες φορές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 δεν ξέρω αλλά κάτι παθαίνω όταν διαβάζω από ορισμένους ότι το Lumia 950 είναι καλό για δεύτερο!!! πως γίνεται να υποβιβάζεις κάτι χωρίς καν να το έχεις στα χέρια σου και χωρίς το τελικό OS;;; οκ αν είναι για πέταμα γιατί δεν παίρνετε ναυαρχίδες Android να παρακαλατε για καμία αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο και να κλαίτε μετά ότι είναι παλιό και κολλάει. ποσα android του 2013 θα παρουν αναβαθμιση το 2016;;;:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 δεν ξέρω αλλά κάτι παθαίνω όταν διαβάζω από ορισμένους ότι το Lumia 950 είναι καλό για δεύτερο!!! πως γίνεται να υποβιβάζεις κάτι χωρίς καν να το έχεις στα χέρια σου και χωρίς το τελικό OS;;; οκ αν είναι για πέταμα γιατί δεν παίρνετε ναυαρχίδες Android να παρακαλατε για καμία αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο και να κλαίτε μετά ότι είναι παλιό και κολλάει. ποσα android του 2013 θα παρουν αναβαθμιση το 2016;;;:lol::lol::lol: Κανενα!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 δεν ξέρω αλλά κάτι παθαίνω όταν διαβάζω από ορισμένους ότι το Lumia 950 είναι καλό για δεύτερο!!! πως γίνεται να υποβιβάζεις κάτι χωρίς καν να το έχεις στα χέρια σου και χωρίς το τελικό OS;;; οκ αν είναι για πέταμα γιατί δεν παίρνετε ναυαρχίδες Android να παρακαλατε για καμία αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο και να κλαίτε μετά ότι είναι παλιό και κολλάει. ποσα android του 2013 θα παρουν αναβαθμιση το 2016;;;:lol::lol::lol: Σωστά! Ούτε κι εγώ θα το έπαιρνα για 2η συσκευή το 950! Απλά εγώ απορώ γιατί έρχονται με την έκδοση .00 στο κουτί, ενώ η tp εχει πάει κιόλας στην .36! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Μα αφού είναι δοκιμαστική η .36, τι δουλειά έχει να μπει στη συσκευή αν δεν έχει δοθεί επίσημα; Ακόμη και επίσημη να ήταν, εφόσον έχουν ήδη κυκλοφορήσει κινητά με την προηγούμενη έκδοση, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να ενημερωθούν μέσα στα κλειστά κουτιά. Edited December 27, 2015 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Βρε παιδιά πως διαγραφούμε "σκουπίδια" από διαγραμμένες εφαρμογές? Εμφανίζονται ως κενά εικονίδια και δεν γίνεται απεγκατάσταση με κανένα θεό!!! Και γενικότερα πως κάνουμε έναν γενικό καθαρισμό σε όλο το σύστημα? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Έχω και nexus 5 και έχω πάρει περίπου 4 major updates και μετά το καλοκαίρι θα παίρνω τα security updates, καλά είναι ή πρέπει να πάρω (και) άλλο; Πάλι θα το κάνουμε κόντρα, ακόμη και τέτοιες μέρες; Πέστε μου τι παραπάνω θα έχω αν αλλάξω το 930 σήμερα και πάρω το 950 και αν είναι να το κλείσω. http://wmpoweruser.com/editorial-microsoft-treat-fans-better/ Για SMB σύνδεση με pc, τελικά ξέρει κανείς κάτι; Edited December 27, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ........................... Πέστε μου τι παραπάνω θα έχω αν αλλάξω το 930 σήμερα και πάρω το 950 και αν είναι να το κλείσω. http://wmpoweruser.com/editorial-microsoft-treat-fans-better/ Για SMB σύνδεση με pc, τελικά ξέρει κανείς κάτι; Τίποτα σειρά δεν θα κερδίσεις, μην κάνεις το λάθος και δώσεις το 930. Θα το μετανιώσεις και μόνο από την ποιότητα. Εγώ όπως είπα είχα τα χρήματα για το XL και με το που το είδα ούτε κατά διάνοια δεν θα ξόδευα 750€, δεν θα πέταγα τα χρήματα μου για το συγκεκριμένο τηλέφωνο που θεωρώ ότι δεν αξίζει με τίποτα. Τα χρήματα τα έχω, αν με το καλό κατά το καλοκαίρι πέσει σε ικανοποιητικά επίπεδα και έχει στρώσει λειτουργικό και συσκευή, και αφού περάσουν και το διπλό χτύπημα για το άνοιγμα, τότε θα δοκιμάσω να το πάρω κι εγώ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Απλά εγώ απορώ γιατί έρχονται με την έκδοση .00 στο κουτί, ενώ η tp εχει πάει κιόλας στην .36! Γιατί όταν κυκλοφόρησαν τα συγκεκριμένα μοντέλα εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν το .00 build. Η .29 και .36 δόθηκαν μετά από μερικές βδομάδες, οπότε αυτά ήταν ήδη στα ράφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Τίποτα σειρά δεν θα κερδίσεις, μην κάνεις το λάθος και δώσεις το 930. Θα το μετανιώσεις και μόνο από την ποιότητα. Εγώ όπως είπα είχα τα χρήματα για το XL και με το που το είδα ούτε κατά διάνοια δεν θα ξόδευα 750€, δεν θα πέταγα τα χρήματα μου για το συγκεκριμένο τηλέφωνο που θεωρώ ότι δεν αξίζει με τίποτα. Τα χρήματα τα έχω, αν με το καλό κατά το καλοκαίρι πέσει σε ικανοποιητικά επίπεδα και έχει στρώσει λειτουργικό και συσκευή, και αφού περάσουν και το διπλό χτύπημα για το άνοιγμα, τότε θα δοκιμάσω να το πάρω κι εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω το 930. Τουλάχιστον όχι τώρα και σίγουρα όχι για το 950...τώρα και πολύ φοβάμαι πως ούτε και στο μέλλον. Περιμένουμε, τι άλλο να κάνουμε άλλωστε, συνήθισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έχω και nexus 5 και έχω πάρει περίπου 4 major updates και μετά το καλοκαίρι θα παίρνω τα security updates, καλά είναι ή πρέπει να πάρω (και) άλλο; Πάλι θα το κάνουμε κόντρα, ακόμη και τέτοιες μέρες; Πέστε μου τι παραπάνω θα έχω αν αλλάξω το 930 σήμερα και πάρω το 950 και αν είναι να το κλείσω. http://wmpoweruser.com/editorial-microsoft-treat-fans-better/ Για SMB σύνδεση με pc, τελικά ξέρει κανείς κάτι; Πολύ καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη μπαταρία, γρήγορη ματιά, continuum (δεν ξέρουμε αν και πότε θα πάρει το 930) δεν έχουν ακουστεί (τουλάχιστον για την ώρα) κάποια θέματα που είχαν παρτίδες του 930 (μοβ οθόνη, μικρόφωνα κλπ), μεγαλύτερη οθόνη (για όσους το θεωρουν πλεονέκτημα). Για την τιμή συμφωνώ πως είναι τσουχτερή έως απαράδεκτη αλλά μιλάμε για πρωτοεμφανιζόμενη συσκευή. Και ο ανταγωνισμός εκεί κυμαίνεται (το πρώτο χρονικό διάστημα). Με λίγη υπομονή, η τιμή θα "λογικευτεί". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts