chrisly Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Έχω το κινέζικο Zenfone 2 και με Cosmote δεν είχα προβλημα πουθενά, έπιανα 4G σχεδόν παντού. Τώρα που θα βάλω WIND παίζει να έχω προβλήματα?? με κινεζικο δεν θα πιανεις την 800αρα μπαντα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9593-%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-4G-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-smartphone-%CF%83%CE%B1%CF%82/ http://willmyphonework.net/ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/ Edited February 17, 2017 by chrisly Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχω το κινέζικο Zenfone 2 και με Cosmote δεν είχα προβλημα πουθενά, έπιανα 4G σχεδόν παντού. Τώρα που θα βάλω WIND παίζει να έχω προβλήματα?? http://www.myphone.gr/img/transparent.gif Σε αστικα κεντρα δεν θα εχεις καθολου σχεδον προβλημα. Επαρχια κυριως θα δεις διαφορα. Ειμαι κάτοχος wind f2g και σε ελάχιστα μέρη δεν ειχα 4g. Α! Επισης μεσα σε κτηρια ισως εχεις προβλημα με το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά έστρωσε. - wipe τα πάντα - φλάσαρα την καινουρια έκδοση twrp - έβαλα πάλι την lineage -είχε και το ίδιο θεματάκι με την sim και έκανα αυτό που είπε ο cca . Συνολικός χρόνος 20 λεπτά. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! @smyrali και εγώ ήμουν αυτής της λογικής. Να μένω δηλαδή στην στοκ. Είμαι τελείως άσχετη με τα πειράγματα με τις ρομ κτλ κτλ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κινητό μας είναι πολύ δυνατό και η Asus (αλλά και η google) το έχουν φορτώσει με πάρα πολλές σαβούρες. Είνια η πρώτη φορά που πειράζω κινητό και του βάζω κάποια custom rom. Πραγματικά είναι σαν να έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κινητό. Κολλήματα δεν είχα με την stock rom, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές η μπαταρία με έβγαζε μισή μέρα. Από την στιγμή που έβαλα cm14 η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά. Τα όποια προβλήματα είχα με το κινητό που δεν δούλευε είναι επειδή είμαι άσχετη και δεν ξέρω τι να κάνω. Ένας πιο έμπειρος χρήστης θα τα είχε αντιμετωπίσει πολύ πιο γρήγορα όλα αυτά. Αυτά τα λίγα από μένα Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά έστρωσε. - wipe τα πάντα - φλάσαρα την καινουρια έκδοση twrp - έβαλα πάλι την lineage -είχε και το ίδιο θεματάκι με την sim και έκανα αυτό που είπε ο cca . Συνολικός χρόνος 20 λεπτά. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! @smyrali και εγώ ήμουν αυτής της λογικής. Να μένω δηλαδή στην στοκ. Είμαι τελείως άσχετη με τα πειράγματα με τις ρομ κτλ κτλ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κινητό μας είναι πολύ δυνατό και η Asus (αλλά και η google) το έχουν φορτώσει με πάρα πολλές σαβούρες. Είνια η πρώτη φορά που πειράζω κινητό και του βάζω κάποια custom rom. Πραγματικά είναι σαν να έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κινητό. Κολλήματα δεν είχα με την stock rom, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές η μπαταρία με έβγαζε μισή μέρα. Από την στιγμή που έβαλα cm14 η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά. Τα όποια προβλήματα είχα με το κινητό που δεν δούλευε είναι επειδή είμαι άσχετη και δεν ξέρω τι να κάνω. Ένας πιο έμπειρος χρήστης θα τα είχε αντιμετωπίσει πολύ πιο γρήγορα όλα αυτά. Αυτά τα λίγα από μένα Εντάξει με πείσατε :). Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και εγώ αλλά χρειάζομαι το ραδιόφωνο! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Παιδιά ποια μέθοδο για ξεκλείδωμα bootloader? (θυμάμαι ότι παίζανε διαφορετικές) Twrp βάζω από τι site τους το τελευταίο ή χρειαζόμαστε κάποιο συγκεκριμένο? Λέω να βάλω lineage στο κντ της γυναίκας μου. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Παίδες να σας ενημερώσω βασικά για κάτι που μπορεί να έχει διαφύγει από κάποιους... Ότι από την 6άρα πλέον το κινητό έχει oficial ελληνικά κανονικά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderer Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλησπέρα και με συγχωρείτε για το χρόνο που θα σας φάω αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Πλέον το τηλέφωνο παίρνει δικές του πρωτοβουλίες... τύπου η οθόνη κάνει βόλτες μόνη της και δεν ξέρω αν είναι ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και με συγχωρείτε για το χρόνο που θα σας φάω αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Πλέον το τηλέφωνο παίρνει δικές του πρωτοβουλίες... τύπου η οθόνη κάνει βόλτες μόνη της και δεν ξέρω αν είναι θέμα digitizer ή λογισμικού... Για να γράψω αυτό το μήνυμα παλεύω με το κινητό :P Βοήθειαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Παίδες να σας ενημερώσω βασικά για κάτι που μπορεί να έχει διαφύγει από κάποιους... Ότι από την 6άρα πλέον το κινητό έχει oficial ελληνικά κανονικά... ;) Τι εννοείς official ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι εννοείς official ελληνικά; Ελληνικό Menu! Το επιλέγεις κατά το σετάρισμα της rom στις αρχές αρχές και βουαλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ελληνικό Menu! Το επιλέγεις κατά το σετάρισμα της rom στις αρχές αρχές και βουαλά! Γιατί πότε δεν ειχε ελληνικα;:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 χαχαχα.. Έλα ντε. Πότε δεν είχε ελληνικά; μάλλον κάπου μπερδεύεται ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παιδιά συγνώμη, εγώ όσο το 'χα το κινητό το είχα σετάρει με αγγλικό μενού μάλλον. Και δεν θυμόμουν άμα έβγαζε επιλογή για ελληνικά. Όταν χρειάστηκε να το δώσω με το reset το είδα! Γράψτε λάθος.. Υ.Γ: Είναι σύνηθες για μένα να προτιμώ την original γλώσσα των προϊόντων που αγοράζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά έστρωσε. - wipe τα πάντα - φλάσαρα την καινουρια έκδοση twrp - έβαλα πάλι την lineage -είχε και το ίδιο θεματάκι με την sim και έκανα αυτό που είπε ο cca . Συνολικός χρόνος 20 λεπτά. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! @smyrali και εγώ ήμουν αυτής της λογικής. Να μένω δηλαδή στην στοκ. Είμαι τελείως άσχετη με τα πειράγματα με τις ρομ κτλ κτλ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κινητό μας είναι πολύ δυνατό και η Asus (αλλά και η google) το έχουν φορτώσει με πάρα πολλές σαβούρες. Είνια η πρώτη φορά που πειράζω κινητό και του βάζω κάποια custom rom. Πραγματικά είναι σαν να έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κινητό. Κολλήματα δεν είχα με την stock rom, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές η μπαταρία με έβγαζε μισή μέρα. Από την στιγμή που έβαλα cm14 η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά. Τα όποια προβλήματα είχα με το κινητό που δεν δούλευε είναι επειδή είμαι άσχετη και δεν ξέρω τι να κάνω. Ένας πιο έμπειρος χρήστης θα τα είχε αντιμετωπίσει πολύ πιο γρήγορα όλα αυτά. Αυτά τα λίγα από μένα Αφροδίτη μπορείς σε παρακαλώ να με πεις αναλυτικά πως κάνουν όλα αυτά που περιγράφεις για να τα κάνω κι εγώ? Είμαι κομματάκι άσχετος και δεν πολυκαταλαβαίνω τα wipe, twrp κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Αφροδίτη μπορείς σε παρακαλώ να με πεις αναλυτικά πως κάνουν όλα αυτά που περιγράφεις για να τα κάνω κι εγώ? Είμαι κομματάκι άσχετος και δεν πολυκαταλαβαίνω τα wipe, twrp κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλημέρα . Δες αυτό το βιντεάκι ό,τι αρχεία χρειάζεσαι τα έχει στο description το twrp καλύτερα κατέβασέ το από εδώ https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B2DVhZKJ05fLVGJoMVJONUJuNW8 που είναι η τελευταία έκδοση. Δες ολόκληρο το βιντεάκι πριν αρχίσεις να κάνεις οτιδήποτε και βεβαιώσου ότι βάζεις τα σωστά αρχεία για το μοντέλο του κινητού που έχεις (είναι πολύ σημαντικό αυτό) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 καλημέρα . Δες αυτό το βιντεάκι ό,τι αρχεία χρειάζεσαι τα έχει στο description το twrp καλύτερα κατέβασέ το από εδώ https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B2DVhZKJ05fLVGJoMVJONUJuNW8 που είναι η τελευταία έκδοση. Δες ολόκληρο το βιντεάκι πριν αρχίσεις να κάνεις οτιδήποτε και βεβαιώσου ότι βάζεις τα σωστά αρχεία για το μοντέλο του κινητού που έχεις (είναι πολύ σημαντικό αυτό) Θα πρέπει να αποθηκεύσω κάπου αυτά που έχω μέσα στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Θα πρέπει να αποθηκεύσω κάπου αυτά που έχω μέσα στο κινητό? Nαι φυσικά! Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 καλησπερα στο team! θα ηθελα να ρωτησω επεσε μια συσκευη στα χερια μου και δεν εχει καθολου δυνατο σημα wifi μηπως γνωριζει καποιος περι τι προκειτε? ευχαριστω! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπερα,μου εσπασε το digitizer απο πεσιμο,τι λυσεις υπαρχουν και σε τη χρηματα; η αν καποιο μελος εχει ηδη καβατζα δευτερη οθονη ας επικοινωνήσει μαζι μου με ενα πμ για αμεση αγορα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 δοκίμασε την OCTOS 7.1.1 με απολα τα καλά μέσα και ροοτ μέσα στο μενού με ένα κλικ! για εμένα μακράν πιο σταθερή από την Lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Πηγα να κανω πριν τον οδηγό του ανέφερε η Αφροδίτη και ρε παιδιά στο πρωτο βημα δεν μου κανει το upgrade και δεν αναγνώριζει το κινητο! Μόλις κουμπωνω το καλώδιο το μονο π λεει ειναι αν θέλει να συνδεθεί το κινητο με το pc για μεταφορά αρχείων......! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Πηγα να κανω πριν τον οδηγό του ανέφερε η Αφροδίτη και ρε παιδιά στο πρωτο βημα δεν μου κανει το upgrade και δεν αναγνώριζει το κινητο! Μόλις κουμπωνω το καλώδιο το μονο π λεει ειναι αν θέλει να συνδεθεί το κινητο με το pc για μεταφορά αρχείων......! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις ενεργοποίησει το usb debugging? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ναι ενεργοποίημενο! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ναι ενεργοποίημενο! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο βιντεάκι έχει λέει ότι αν δεν στο αναγνωρίσει πρέπει να κάνεις ένα ακόμα βήμα .Δες στο σημείο 1:57 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το εκανα κ αυτο 5 φορες..... Τίποτα! Θα δοκιμάσω απο αλλο pc! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλημέρα στην παρέα, Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από Κίνα μεριά και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί η 800άρα μπάντα του 4G μέσω κάποιας custom Rom. :) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts