Jump to content

ddesign

Members
  • Δημοσιεύσεις

    524
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ddesign

  1. οχι αν μπορεις δωσε λινκ γιατι στο τελος με τοσες ρομ.....θα τα παιξει τελειως...
  2. καλημερα ευχαριστω για την απαντηση αλλα rom εχω δοκιμασει αρκετες σταματησα πλεον να τις μετραω:) θα δοκιμασω απο εξωτερικο φλασακι.:rolleyes:
  3. καλησπερα στην ομαδα εχω αρκετο καιρο που επαψα να ασχολουμε με το αθλημα αλλα θα ηθελα πραγματικα τα φωτα σας. μου εδωσε ενα φιλος που ειχε περασει lineage 7.1.2 το οποιο δεν δουλευει το αποτυπωμα. και μου λεει βαλτου πιο νεα εκδοση εσυ που ασχολεισαι λιγο :lol::lol: αλλα εμπλεξα...... φλασαρα καποια firmaware k modem για να λειτουργησει το fp τελικα δουλεψε . μετα ανεβηκα στην lineage 9.0. αλλα τελικα πλεον δεν λειτουργει η πισω καμερα . με τιποτα εχω φλασαρει ενα σωρο rom χωρις αποτελεσμα ανοιγει κατευθειαν η εφαρμογη στην μπροστινη φωτογραφικη, παρακαλω τα φωτα σας.
  4. καλημερα καταλαβα τοοοοσοο καλα!!!! :):) ευχαριστω οπως κ να εχει
  5. ειναι ευκολο καποιο link?
  6. καλησπερα στην παρεα και απο εμενα μια ερωτηση υπαρχει nougat εστω και beta αλλα global να εχει κ ελληνικα?
  7. ενταξει ξεμπρικαρε αλλα μου τα δειχνει αντιθετα η οθονη και οπου παταω ειναι αντιθετα
  8. γεια σας στην παρεα θελω την βοηθεια σας πηγα να περασω το recovery εφοσον εκανα unlock botloader και κολλησε στο κοκκινο φωτακι υπαρχει καπου οδηγος για το συγκεκριμενο μοντελο x626 για unbrick
  9. ddesign

    Asus Zenfone 2

    καλησπερα στο team! θα ηθελα να ρωτησω επεσε μια συσκευη στα χερια μου και δεν εχει καθολου δυνατο σημα wifi μηπως γνωριζει καποιος περι τι προκειτε? ευχαριστω!
  10. ddesign

    Meizu M2

    γεια σας και απο εμενα! μια ερωτηση υπαρχει απο καπου ελληνικη ρομ για το συγκεκριμενο μιας κ μου ερχεται σε αγγλικη γλωσσα?
  11. καλημερα μολις το μπρικαρα το βλεπει ο υπολογιστης σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E Πηγα να περασω με miflash developer rom για να ξεκλειδωσω το bootloader και μπρικαρε τα φωτα σας παρακαλω
  12. γεια σας και απο εμεενα μολις το παρελαβα σημερα απο aliexress αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσσα τι πρεπει να κανω και να ακολουθησω για να βαλω ελληνικα;
  13. ddesign

    Meizu M3 Note

    καλησπερα εδω https://downloads.meizufans.eu/?dir=m3note/firmware/stableεχουμε και αναβαθμισεις αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν περνα καμια ολες firmware corrupt
  14. ddesign

    Meizu M3 Note

    καλημερα ειχε οντως προβλημα πηρα κ το service του eshop και μου ειπαν να το στειλω πισω να το δουν και τους λεω καινουργιο κινητο να στειλω πισω? ναι τα κοιταξα ολα αυτα γιατι τα εψαξα στο google ημερομηνια κ ωρα το προβλημα λυθηκε με περασμα firmware Flyme 5.1.3.4G προσθεσε καποιες εφαρμογες οι οποιες χρειαζονταν για να κατεβουν οι google εφαρμογες οπως το hot apps ;) ευχαριστω τον φιλο ποιο πανω που εδωσε link.
  15. ddesign

    Meizu M3 Note

    Eμενα εχει την Flyme 5.1.3.2G Ρε παιδια βοηθειστε με αυτο το θεμα δεν μπορω να κανω τιποτα δεν συνδεετε με playstore κατεβαζω απο apkmirror παλι τα ιδια κανει τι να του κανω?
  16. ddesign

    Meizu M3 Note

    οντως ειχε ελληνικα απλα στο site του eshop αν κοιταξετε γραφει οτι δινεται με αγγλικη γλωσσα!!ολα καλα!! αρχισαμε τα θεματα....δεν μπορω να συνδεθω στο playstore ... Δεν ηταν δυνατη η συνδεση Παρουσιαστηκε καποιο προβλημα με τους διακομηστες της Google Δοκιμαστε ξανα αργοτερα
  17. ddesign

    Meizu M3 Note

    Καλημέρα! Δηλαδή; Κατατοπισε με πρωτη φορά περνω meizu σήμερα θα έρθει απο eshop και είναι με αγγλικά.
  18. ddesign

    Meizu M3 Note

    γεια σας και απο εεμενα υπαρχει ελληνικη ρομ για το συγκεκριμενο κινητο?
  19. Καλησπερα και απο εμεενα στην παρεα το χτυπησα κ εγω απο tinydeal μιας και απο εκει αγοραζω συνεχεια χωρις προβλημα ως ωρας... περιμενω να ερθει ....ποια ειναι η καλυτερη stable rom για το συγκεκριμενο χωρις περιτα apps ...θα παρουν marshmallow η ουτε καν ? ευχαριστω!
  20. καλησπερα στην παρεα!! θα ηθελα να ρωτησω αν το Tab 4 7inc υποστηριζει doubletap unlock? ευχαριστω προκαταβολικα
  21. με ποια εκδοση android εκανες antutu και εβγαλε τοσο χαμηλα ? ενδιαφερομαι να το παρω αλλα διαβαζω ......για τρελες θερμοκρασιες...
  22. εγω παντως απο την ισπανικη σελιδα την κατεβασα μια χαρα παιζει ακομη δεν εχω ασχοληθει πολυ μαζι του.. βεβαι παιζει ρολο και αν εισαι lock bootloader & unlock ....εμενα μετα το unlock περασε νερακι.... :)
  23. ναι κ βεβαια γινεται !!! κατευθειαν το βαζεις σε sd και εισαι ετοιμος..
  24. και εγω ολα οκ ...τελικα δουλεψε η σελιδα ξεκλειδωσα bootloader και ολα βρηκαν το δρομο τους....!!!!!:):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
×
×
  • Create New...