Jump to content

DryEyed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DryEyed

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

DryEyed's Achievements

  1. Ήρθε τσέκαρε κάνα δυο φορές... να στην κάνει Push.
  2. Στα λεφτά αυτά είναι πολύ καλό ναι. Δεν είναι όπως οι ναυαρχίδες όμως, στα 500+ παίζεις με άλλη κατηγορία.
  3. Παίδες ενημερωτικά έχει πολύ καλή τιμή από infoQuest. Tσιμπήστε το όσοι δεν έχετε κινητό.
  4. Παιδιά για να γίνεται κουβεντούλα, τι έχετε αγοράσει και σας έχει κάτσει από θηκούλες?
  5. Μα έχει φίλε μου την ηχογράφηση κανονικά, ακόμα δεν την έχω δουλέψει.. αλλά για να καταλάβεις έχει συγχρονίσει με τις Online παλιές μου ηχογραφήσεις. Κ δυστυχώς δεν έχει την επιλογή μέσα από την κλήση. Σορρυ Η συσκευή όντως έχει GLOBAL ρομ της Xiaomi. Έχει την στιγμή αυτή την MIUI 13.0.9.0 σταθερή.
  6. Παιδιά το κινητό το έχω πάρει για τον πατέρα μου. Παρότι πολυ καλό, μας παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την εφαρμογή: myAlpha mobile. Επειδή είναι τραπεζική εφαρμογή είναι λίγο καίρια... Κλειδώνει μετά το πέρας του 24ώρου. Το έχει παρουσιάσει σε κανέναν σας αυτό? Το miui είναι 'EU' ευρωπαϊκό, σε 12.5. ~~~~ SOLVED ~~~~~ Ευχαριστώ.
  7. Πως το έκανα εγώ ... σου έδινε την επιλογή να τις κατεβάσεις από το drive. Πριν κανα χρονάκι σίγουρα. Χρειάζεται pc , τις κάνεις unzip και τέλος τις περνάς στον φάκελο DCIM\Camera Μπορείς νομίζω να κάνεις και φακελάκια εκεί... ;)
  8. Το μοντέλο αυτό έρχεται από την εταιρεία με QC.3 φορτιστή στο πακέτο από ότι έχω διαβάσει. Είναι το πρότυπο ταχείας φόρτισης της Qualcom, το οποίο βάση προτύπου πέφτει σε Volt μετά από ένα συγκεκριμένο ποσοστό φόρτισης. Άμα δεις τον φορτιστή σου έχει πάνω τρεις τιμές Volt. Τα πολλά λοιπόν τα δίνει στην αρχή. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Αυτό που συνιστούνε όλοι είναι ότι δεν θα πρέπει να την φορτίζεις την μπαταρία κάτω από ένα 20% νομίζω. Δεν κάνει καλό να την στραγγίζεις που λέμε... Μπορείς να δοκιμάσεις να φορτίζεις και με φορτιστή που δίνει μόνο 5V στα 2Α. Δεν νομίζω ότι θα γλιτώσεις τρελούς κύκλους φόρτισης. Ο παραπάνω είναι ο απλός fast charge φορτιστής. Γνώμη μου εκμεταλλεύσου ότι σου δίνει το κινητό και μην ασχολείσαι.. Όταν είναι και χαλάσει η μπαταρία θα το καταλάβεις και θα αντικαταστήσεις.
  9. Συμφωνώ πολύ σ' αυτό και συμπληρώνω ότι τρώνε χώρο, εκεί να το δεχτώ ναι..
  10. Έπισης με εφαρμογή oficial των ΜΜΕ φορτίζεις την κάρτα σου των μέσων. :)
  11. Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Λοιπόν σε εμένα έχεις τις εξής επιλογές: Η μία είναι από το μενού ρυθμίσεις -->> κλείδωμα οθόνης. Έχει επιλογή για διπλό tap ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Η δεύτερη είναι ρυθμίσεις -->> Πρόσθετες ρυθμίσεις -->> Συντομεύσεις κουμπιών >> Απενεργοποίηση οθόνης. Αυτά για την ώρα δίνει το MIUI 11.x.x Ελπίζω να βοήθησα.
  12. Καλημέρα αγαπητοί, Αποφάσισα να γράψω μιας και σας διαβάζω τον τελευταίο καιρό ανελλιπώς. Θέλω να τοποθετηθώ πάνω στην συζήτηση σας, αφού έχω εμπειρία από ένα πιο premium μοντέλο της εταιρείας. Διαβάζοντάς σας καταλαβαίνω ότι υπάρχει θέμα software σε κάποια midrange κινητά της εταιρείας, αν όχι στα πιο πολλά. Στην γενική άποψη μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό μιας και η Xiaomi έχει ανοίξει την ψαλίδα με τα midrange μοντέλα κατά πολύ. Εκεί οφείλεται κατά την άποψή μου όλο αυτό το "μπαχαλέ". Πάραυτα η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι το φαινόμενο αυτό ΔΕΝ συναντιέται όπως παρουσιάζεται στο νήμα αυτό στα πιο premium μοντέλα της εταιρείας αυτής. Δουλεύει απροβλημάτιστα το δικό μου από update σε update. Ίσως εικάζω ότι η εταιρεία δίνει άλλη βαρύτητα στις λεγόμενες "ναυαρχίδες" της από όλες τις υπόλοιπες συσκευές της. Όλα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν προσωπική άποψη, χωρίς να θέλουν να υποδείξουν ούτε κατ' ελάχιστον κάτι. Εδώ είμαστε λοιπόν για έναν υγιή διάλογο. Φιλικά.:rolleyes:
  13. Μα αφού είναι η official ΟΤΑ τι περίμενες? Το android one έχει αποδειχθεί πατάτα. Χίλιες φορές MIUI. Επίσης παιδιά έχουμε 845 πάνω το θηρίο!!! Μια χαρά λίγες εφαρμογές κλαιν.. Δε χαμπαριάζει λέμε.. Ντάξει έγω δεν παίζω games, social μεντια user είμαι.. :X
  14. Άμα του στοιχίζει τα μισά λεφτά γιατί όχι. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πάει σε καινούργιο. Εγγύηση δεν σε καλύπτει από πτώσεις... που είναι ο λόγος που πάνε τα περισσότερα κινητά για σουτ.
  15. Έχουν διαρρεύσει κάνα δυο λίστες στην οποία είναι και το κινητό μας... και σύμφωνα με αυτές θα είναι από τα μοντέλα που θα πάρουν το επόμενο android με το νέο Miui επίσης. :cool: Στην λίστα αυτή είναι και το συγγενικό Mi 8 που έχει ίδιο setup καμερών. Αν οι φήμες αυτές βγούνε αληθινές, ειλικρινά το κινητό θα αποδειχθεί μπόμπα. Κατ εμέ πιθανόν να το κρατήσω έως ότου κρατάει καλά η μπαταρία...
×
×
  • Create New...