Jump to content

DManolo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    417
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DManolo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

DManolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Βασικά γιατί δεν το κάνεις πίξελ το τηλέφωνο με την octos? Είναι μακράν το πίξελ ποιο ωραίο. Εμένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα άσε που ξεκινάει πολύ γρήγορα σε επανεκκίνηση και εκκίνηση από σβηστό. Χθες πέρασα την τελευταία έκδοση με την 7αρα δεν θα έχει άλλη πηγαίνουν στην ορεο αν θα βγάλουν για το ζεν2 θα δούμε .
  2. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Ναι μάλλον ας το ελπίσουμε... Ποια χρησιμοποιείς τώρα;
  3. DManolo

    Asus Zenfone 2

    2 καλώδια είναι το σήμα είναι το ίδιο δεν γίνεται να έχει διαφορά τώρα .Αν δεν τα είχε τοποθετησει σωστά δεν θα είχε καθόλου σήμα το τηλέφωνο.
  4. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Δες αυτήν https://www.teamoctos.com/oct-n-weekly-lineageos-base/ Φυσικά μπορείς να βάλεις και lineage Για αρχή πρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader της Asus αυτό γίνετε με 2 τρόπους ή το πρόγραμμα της Asus ή ένα zip εγκατάσταση από το PC και όπου στο καπάκι θα κάνεις εγκατάσταση την σωστή recovery. Αυτά μπορώ να τα βρω τα λινκ αλλά αργότερα δώσε μου λίγο χρόνο.Το επόμενο βήμα είναι να περαστούν η Ρομ και τα Gaps71.1 (οποία θες) και να επιλέγουν για εγκατάσταση μέσα από τη νέα recovery.
  5. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Το ραδιόφωνο μου ήρθε με τη συσκευή όχι ότι το ήθελα και δε μπορούσα χωρίς αυτό...το διάλεξα με γνώμονα την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά του και πραγματικά δεν έπεσα έξω όλα δουλεύουν άψογα και γρήγορα.
  6. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Αυτό το ραδιόφωνο δεν νομίζω να είναι βασική λειτουργία για τον περισσότερο κόσμο είναι το τελευταίο που θα κοιτάξει να έχει το τηλέφωνο. Εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει καν το ραδιόφωνο χρόνια τωρα αλλά βάζω ράδιο από το ιντερνέτ ξένο σταθμό αν θέλω Ελληνικό πάλι υπάρχει μέσα στο ιντερνέτ φυσικά θέλει δεδομένα να έχεις ή ασύρματο που σχεδόν παντού έχει ασύρματο. Το ανταλλάσσω το ραδιόφωνο όμως για να γίνει το τηλέφωνο μου τελευταία έκδοση πίξελ που έχει ένα τσουβαλι λεφτά .
  7. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Αν το πάρεις απο εξω μπες αλιεχπρες το έχει πολύ φτηνα. Αν θες το τελευταίο Android τοτε μόνο σε κοστουμ Ρομ θα βρεις ακόμη και 7.1.2 . Η μπαταρία μια μέρα κρατάει αλλά φορτίζει γρήγορα με τον καλό φορτιστή.
  8. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Α λάθος για το μεγάλο λέω με 2.3ghz/4gb
  9. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Στα χαρτιά βγάζει τα ίδια νούμερα με το ζεν2 όμως ο 625 είναι πολύ ποιο οικονομικός σε ενέργεια. Προσωπικά το έχω συνηθίσει και το βάζω για μία 30πτη φόρτιση οπότε είναι να το χρειαστώ και φορτίζει γρήγορα. Εγώ κοιτάω τι θα βγάλει η OnePlus αλλά και το 6αρι της xiaomi λέει θα είναι φτηνό που δεν το πιστεύω αλλά θα το δω και αυτό. Θέλω κάτι που να έχει διαφορά στα χαρτιά και να είναι αναβαθμισμένα όλα τα χαρακτηριστικά του. Και πάλι όμως δε βιάζομαι γιατί παίζουν μια χαρά τα 2 τηλέφωνα που έχω τώρα.
  10. DManolo

    Asus Zenfone 2

    5 ώρες οθόνη βγάζει άντε και είναι και παλιό εμένα το 3 δεν ξέρω ας μας πει κάποιος που το έχει.
  11. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Μπάντες για την TW/JP έκδοση μιας και πήρα το ζουμ 199€ από Ευρώπη κιόλας http://i68.tinypic.com/20zvcya.png
  12. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Ναι στο είπα έχω κάνει και εγώ αυτό το τρελό φτιαξιμο σε 2 τηλέφωνα μεγάλη κοροϊδία φτιαξιμο! Απλά νομίζω θέλει αναβάθμιση γιαυτό το κάνει αυτό τα τηλέφωνα που είδα δεν ήταν στην τελευταία έκδοση.
  13. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Ναι θα φτιάξει εκτός και αν όντως έκαψε κάτι. Απλά ξεκουμπωσε το κλιπ της μπαταρίας.
  14. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Όταν είναι σε φόρτιση το κινητό μην παίζετε χαλάει η οθόνη. Δουλεύει με ρεύμα και όταν φορτίζει και τη βάζουμε σε λειτουργία κάνει παράξενο κύκλωμα που δεν του αρέσει. Αν δεν έχει εγγύηση κάτι που βελτιώνει τα πράγματα είναι να βγει η μπαταρία και να το αφήσετε λίγες ώρες να αποφόρτιστει η οθόνη. Όλα αυτά είναι θεωρια αν γίνει δουλειά δηλαδή μπορεί να φτιάξει αλλά για λίγο όμως.
  15. DManolo

    Asus Zenfone 2

    Δεν ήταν και άσχημο αν και λίγο το κρατησα.Εαν δοκιμάσεις το 7 σε μη αυθεντική έκδοση είναι πολύ πιο καλή από όλες χωρίς ράδιο όμως και το πρόγραμμα της κάμερας έχει κάποια θέματα.
×
×
  • Create New...