panos_27 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 όταν κάνεις διπλό κλικ του σου βγάζει; Εν τέλει το βρήκα , όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Είχα κουμπωμενο εναν εξωτερικό σκληρό επάνω στον υπιλογιστή 1tb και κατέβασα απo την σελίδα της microsoft εικονικό δίσκο για usb και περάσηκε σε αυτόν!είδα ότι διεγραψε όλα τα αρχεία και τον εκανε 30gb! :( τααρχεία που είχα χάθηκαν;; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Είχα κουμπωμενο εναν εξωτερικό σκληρό επάνω στον υπιλογιστή 1tb και κατέβασα απo την σελίδα της microsoft εικονικό δίσκο για usb και περάσηκε σε αυτόν!είδα ότι διεγραψε όλα τα αρχεία και τον εκανε 30gb! :( τααρχεία που είχα χάθηκαν;; Βαλε κανε recuva ή κανα file scavenger Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κάθε φορά που ανοίγω το λάπτοπ θα πρέπει να πηγαίνω στα administrative tools , system και μετά να ανοίγω το windows update και να κάνω και να ματακάνω disable και apply την επιλογή να γίνεται αυτόματα ενημέρωση. Κάποιες φορές όμως επειδή το χρησιμοποίησε ο Πατέρας μου, δεν ήξερε πως να το κάνει αυτό, εγώ ήμουν μακρυά, με αποτέλεσμα να μας ξαναφάει πολλά γκιγκα από την ογκοχρέωση που μας παρέχεται. Φοράω την έκδοση 14393.2068. Έχετε καποια περαιτέρω ιδέα πως θα λυθεί; Σκέφτομαι ουτως ή άλλως να κάνω φορματ και να περάσω πάλι τα 10αρια που θα γράψω σε dvd. Ποιά έκδοση μου προτείνετε να κατεβάσω και κυρίως από που για να είμαι ασφαλής. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπέρα Αγόρασα πρόσφατα ένα φθηνό laptop quest slimbook με 32 gb rom. Ελεύθερη είχε περίπου 16, μου βγήκε μια ενημέρωση των Windows 10 και έκτοτε έχει μείνει 6.5 μόνο... Απίστευτα λίγη δηλαδή. Μπορώ κάπως να κάνω εκκαθάριση να ξαναπάει όπως ήταν? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κάθε φορά που ανοίγω το λάπτοπ θα πρέπει να πηγαίνω στα administrative tools , system και μετά να ανοίγω το windows update και να κάνω και να ματακάνω disable και apply την επιλογή να γίνεται αυτόματα ενημέρωση. Κάποιες φορές όμως επειδή το χρησιμοποίησε ο Πατέρας μου, δεν ήξερε πως να το κάνει αυτό, εγώ ήμουν μακρυά, με αποτέλεσμα να μας ξαναφάει πολλά γκιγκα από την ογκοχρέωση που μας παρέχεται. Φοράω την έκδοση 14393.2068. Έχετε καποια περαιτέρω ιδέα πως θα λυθεί; Σκ έφτομαι ουτως ή άλλως να κάνω φορματ και να περάσω πάλι τα 10αρια που θα γράψω σε dvd. Ποιά έκδοση μου προτείνετε να κατεβάσω και κυρίως από που για να είμαι ασφαλής. Εχεις κάνει την σύνδεση με το ιντερνετ metered? https://support.microsoft.com/en-us/help/4028458/windows-metered-connections-in-windows-10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Εχεις κάνει την σύνδεση με το ιντερνετ metered? https://support.microsoft.com/en-us/help/4028458/windows-metered-connections-in-windows-10 Βασικα δεν έχει νόημα διότι εγώ δουλεύω απευθείας με στικάκι , άρα δεν υπόκειται σε ρυθμίσεις για wifi. ΥΓ επείδη όμως κάνω που και που χοτσποτ το κινητο, το εκανα αυτό που είπες, αλλά δεν αρκεί. Edited March 7, 2018 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 έχω γνήσια έκδοση windows 10 pro... κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ένα περίεργο μνμ....φώτο παρακάτω. ξέρει κανείς τι σημαίνει?...μπορώ να το εξαφανίσω?....το λειτουργικό είναι κανονικά ενεργοποιημένο!!!! https://flic.kr/p/FjBzUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 έχω γνήσια έκδοση windows 10 pro... κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ένα περίεργο μνμ....φώτο παρακάτω. ξέρει κανείς τι σημαίνει?...μπορώ να το εξαφανίσω?....το λειτουργικό είναι κανονικά ενεργοποιημένο!!!! https://flic.kr/p/FjBzUR Κάποιος άλλος ενεργοποίησε τα δικά του windows με το ίδιο serial number. Καλό ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 έχω γνήσια έκδοση windows 10 pro... κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ένα περίεργο μνμ....φώτο παρακάτω. ξέρει κανείς τι σημαίνει?...μπορώ να το εξαφανίσω?....το λειτουργικό είναι κανονικά ενεργοποιημένο!!!! https://flic.kr/p/FjBzUR Άνοιξε γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε: bcdedit /set TESTSIGNING OFF και κάνε και μια επανεκκίνηση. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλησπέρα Αγόρασα πρόσφατα ένα φθηνό laptop quest slimbook με 32 gb rom. Ελεύθερη είχε περίπου 16, μου βγήκε μια ενημέρωση των Windows 10 και έκτοτε έχει μείνει 6.5 μόνο... Απίστευτα λίγη δηλαδή. Μπορώ κάπως να κάνω εκκαθάριση να ξαναπάει όπως ήταν? :confused:Δεν υπάρχει κανένα νόημα να έχεις Win10 σε μηχάνημα με 32gb χωρητικότητα. Σε λίγο μεγαλύτερη αναβάθμιση θα κολλήσει το σύμπαν. Άσε που δεν έχεις χώρο να βάλεις τίποτα. Βάλε WinXp καλύτερα. Και πόση RAM έχει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω γνήσια έκδοση windows 10 pro... κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ένα περίεργο μνμ....φώτο παρακάτω. ξέρει κανείς τι σημαίνει?...μπορώ να το εξαφανίσω?....το λειτουργικό είναι κανονικά ενεργοποιημένο!!!! Πού βλέπεις το περίεργο μήνυμα. Στο λέει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν τρέχει ενεργοποιημένη έκδοση. Ξαναδοκιμασε να περάσεις τον κωδικό των Win10. Αν δεν τον έχεις, ρώτα εκεί που τα πήρες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 έχω γνήσια έκδοση windows 10 pro... κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ένα περίεργο μνμ....φώτο παρακάτω. ξέρει κανείς τι σημαίνει?...μπορώ να το εξαφανίσω?....το λειτουργικό είναι κανονικά ενεργοποιημένο!!!! https://flic.kr/p/FjBzUR Εκτέλεσε την εντολή "winver" και δείξε μας τί γράφει. Όταν λες γνήσια Windows 10 Pro, τί εννοείς? Ήταν μαζί με τον υπολογιστή? Αγόρασες χωριστή άδεια? Αναβάθμισες κάποια Windows 7/8 σε 10? Υπάρχει περίπτωση να έχεις εγκαταστήσει Insider Preview των Windows 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Άνοιξε γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε: bcdedit /set TESTSIGNING OFF και κάνε και μια επανεκκίνηση. δεν έγινε κάτι!! Εκτέλεσε την εντολή "winver" και δείξε μας τί γράφει. Όταν λες γνήσια Windows 10 Pro, τί εννοείς? Ήταν μαζί με τον υπολογιστή? Αγόρασες χωριστή άδεια? Αναβάθμισες κάποια Windows 7/8 σε 10? Υπάρχει περίπτωση να έχεις εγκαταστήσει Insider Preview των Windows 10? αναβάθμιση με πληρωμή από windows 7 πριν χρόνια....και δεν έχω insider prewiew κι εδώ δείχνει ότι είμαι ενεργοποιημένος κανονικά.όπου είναι θολωμένο είναι το email μου σε αντίθεση με την εικόνα στην γωνία της επιφάνειάς εργασίας να σημειώσω,ότι δεν έχω κανένα θέμα με την λειτουργία του pc ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει κανένα νόημα να έχεις Win10 σε μηχάνημα με 32gb χωρητικότητα. Σε λίγο μεγαλύτερη αναβάθμιση θα κολλήσει το σύμπαν. Άσε που δεν έχεις χώρο να βάλεις τίποτα. Βάλε WinXp καλύτερα. Και πόση RAM έχει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πού βλέπεις το περίεργο μήνυμα. Στο λέει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν τρέχει ενεργοποιημένη έκδοση. Ξαναδοκιμασε να περάσεις τον κωδικό των Win10. Αν δεν τον έχεις, ρώτα εκεί που τα πήρες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk μα δεν έχω θέμα με την ενεργοποίηση!!! Edited March 8, 2018 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) δεν έγινε κάτι!! Κάνε αυτό που γράφει ο παρακάτω οδηγός στην ενότητα για τα Windows 10. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13314-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-%CF%8764/ Δες και εδώ πως το έλυσε κάποιος άλλος βάζοντας τις δύο εντολές. https://www.insomnia.gr/forums/topic/468715-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-test-mode-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-8-pro/?do=findComment&comment=5131207 Edited March 8, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Κάνε αυτό που γράφει ο παρακάτω οδηγός στην ενότητα για τα Windows 10. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13314-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-%CF%8764/ Δες και εδώ πως το έλυσε κάποιος άλλος βάζοντας τις δύο εντολές. https://www.insomnia.gr/forums/topic/468715-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-test-mode-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-8-pro/?do=findComment&comment=5131207 να σαι καλά φίλε μου. εκτέλεσα τον οδηγό από το xiaomi forum,έβαλα τις εντολές,έκανα επανεκκίνηση,τζίφος...πάλι εκεί η μαμακία....βάζω ανάποδα μετά τις εντολές για έλεγχο ψηφιακής υπογραφής....όπα....εξαφανιζόλ η μαμακία. Edited March 8, 2018 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, αναβάθμιση από 7αρια γνήσια (με πληρωμή σε 8/8.1 και μετά σε 10αρια) ακόμα και σαν insider μου το έβγαζε πάντα κάτω δεξια, παρόλο που με ένα προγραμματακι το έσβηνα, σε κάθε αναβάθμιση ήταν εκεί. πριν μια βδομάδα και αφού είχα ένα θέμα με χρήση δίσκου 100%, μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές δοκιμές έκανα επαναφορά των Windows... με το που τελείωσε ως δια μαγείας το Test Mode έφυγε και τώρα (μάλλον λόγω insider) μου βγάζει μόνο Windows 10pro και από κάτω την έκδοση του λειτουργικού. δεν έχει να κάνει με το αν είναι γνήσια ή όχι, αφού πάνω από 3 χρόνια δεν είχα κανένα θέμα.... αλλά είναι σπαστικό, το ξέρω και για αυτό τον λόγο το έβγαζα με το πρόγραμμα που είχα κατεβάσει...αν σε ενδιαφέρει το πρόγραμμα είναι το remove watermarks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα Windows. Εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορούν κάποιες εφαρμογές όπως ο καιρός facebook messenger instagram και το σημαντικό Xbox live να συνδεθούν στο internet. Το σφάλμα που μου βγάζει είναι 0xbba. Απ ότι είδα στο google η λύση είναι να ρυθμίσεις > Δίκτυο και internet > Διακομιστής μεσολάβησης να έχω ανοιχτό τον αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων και κλειστό το χρήση διακομιστής μεσολάβησης ( μου γράφει και στην διευθυνση http=127.0.0.1:808) Ενω τα κλείνω αυτό αυτόματα τα ξανά ανοίγει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως αλλιώς λύνεται το πρόβλημα ; Κυρίως με ενδιαφέρει το Xbox Live για να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια και στο PC ( μοιράζονται με το λογαριασμό του Xbox) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 να σαι καλά φίλε μου. εκτέλεσα τον οδηγό από το xiaomi forum,έβαλα τις εντολές,έκανα επανεκκίνηση,τζίφος...πάλι εκεί η μαμακία....βάζω ανάποδα μετά τις εντολές για έλεγχο ψηφιακής υπογραφής....όπα....εξαφανιζόλ η μαμακία. Μπορεί να σου ξανακάνει. Συνήθως το βγάζει πλέον και αν έχεις update στο office. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 μετά το τελευταίο απντέϊτ στα 10άρια όταν ανοίγω τον υπολογιστή βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η είσοδος στο λογαριασμό σας". το είδε άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλημέρα. Εχθές προσπάθησα να κάνω ενημέρωση ( δεν θυμάμαι ποια έκδοση). Ξεκίνησε να την κάνει αλλά κόλλησε στο 98% για ώρες (κοιμήθηκα και ξύπνησα και ήταν ακόμα εκεί). Δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα. Φαινόταν να δουλεύει αλλά δεν προχωρουσε. Έκανα επανεκκίνηση από το κουμπί. Τώρα μου βγάζει sihost.exe unknown hard error. Μπορώ να κλείσω το παράθυρο του σφάλματος και να ανοίξω τα Windows, αλλά δεν είναι λειτουργικά. Το start δεν κάνει τίποτα, δεν έχω ήχο, WiFi κτλ... Δοκίμασα αποκατάσταση κατά την εκκίνηση αλλά δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί δεν έχω χρόνο να το στηνω από την αρχή. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλημέρα. Εχθές προσπάθησα να κάνω ενημέρωση ( δεν θυμάμαι ποια έκδοση). Ξεκίνησε να την κάνει αλλά κόλλησε στο 98% για ώρες (κοιμήθηκα και ξύπνησα και ήταν ακόμα εκεί). Δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα. Φαινόταν να δουλεύει αλλά δεν προχωρουσε. Έκανα επανεκκίνηση από το κουμπί. Τώρα μου βγάζει sihost.exe unknown hard error. Μπορώ να κλείσω το παράθυρο του σφάλματος και να ανοίξω τα Windows, αλλά δεν είναι λειτουργικά. Το start δεν κάνει τίποτα, δεν έχω ήχο, WiFi κτλ... Δοκίμασα αποκατάσταση κατά την εκκίνηση αλλά δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί δεν έχω χρόνο να το στηνω από την αρχή. Sent from my iPad using Tapatalk Από γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή, δοκίμασε sfc /scannow Μπορείς πάντως να ξεκινήσεις χειροκίνητη αναβάθμιση είτε μέσα από τα Windows (εάν γίνεται στην τρέχουσα κατάσταση) είτε να φτιάξεις ένα φλασάκι και να το τρέξεις από εκεί. Ελλείψει άλλου προβλήματος (πχ μνήμες, δίσκοι, κλπ) θα αποκατασταθούν τα αρχεία του συστήματος που φαίνεται ότι απέκτησαν πρόβλημα με την ημιτελή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 @SERS1612 σου απαντώ εδώ αντί στο PM, σε περίπτωση που είναι χρήσιμο και σε κάποιον άλλο. Από κάποιον λειτουργικό υπολογιστή πηγαίνεις στο: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και επιλέγεις "Άμεση λήψη εργαλείου". Το εκτελείς και επιλέγεις να δημιουργήσεις το μέσο εγκατάστασης που σε βολεύει (στικάκι ή DVD). Στη συνέχεια μπουτάρεις τον υπολογιστή από αυτό το μέσο (με κατάλληλη επιλογή από το BIOS) και ξεκινάς την εγκατάσταση των Windows 10. Εάν δεν θέλεις να χάσεις αρχεία, προφανώς επιλέγεις αναβάθμιση, διαφορετικά μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικάσία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 @SERS1612 σου απαντώ εδώ αντί στο PM, σε περίπτωση που είναι χρήσιμο και σε κάποιον άλλο. Από κάποιον λειτουργικό υπολογιστή πηγαίνεις στο: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και επιλέγεις "Άμεση λήψη εργαλείου". Το εκτελείς και επιλέγεις να δημιουργήσεις το μέσο εγκατάστασης που σε βολεύει (στικάκι ή DVD). Στη συνέχεια μπουτάρεις τον υπολογιστή από αυτό το μέσο (με κατάλληλη επιλογή από το BIOS) και ξεκινάς την εγκατάσταση των Windows 10. Εάν δεν θέλεις να χάσεις αρχεία, προφανώς επιλέγεις αναβάθμιση, διαφορετικά μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικάσία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Με αυτή την διαδικασία θα είναι ο υπολογιστής όπως πριν; Δεν θα χαθούν τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει; Ευχαριστώ για την βοήθεια... Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-image Αυτή την διαδικασία την ξέρεις; Θα μπορούσε να βοηθήσει; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Με αυτή την διαδικασία θα είναι ο υπολογιστής όπως πριν; Δεν θα χαθούν τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει; Ευχαριστώ για την βοήθεια... Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-image Αυτή την διαδικασία την ξέρεις; Θα μπορούσε να βοηθήσει; Sent from my iPad using Tapatalk Εάν επιλέξεις αναβάθμιση δεν θα χάσεις αρχεία ή προγράμματα. Εάν επιλέξεις νέα εγκατάσταση, θα τα χάσεις. Το dism είναι πολύ χρήσιμο, αλλά δεν στο πρότεινα επειδή το sfc δεν βρήκε σφάλματα. Δεν λέω ότι το dism δεν θα δουλέψει, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 @SERS1612 σου απαντώ εδώ αντί στο PM, σε περίπτωση που είναι χρήσιμο και σε κάποιον άλλο. Από κάποιον λειτουργικό υπολογιστή πηγαίνεις στο: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και επιλέγεις "Άμεση λήψη εργαλείου". Το εκτελείς και επιλέγεις να δημιουργήσεις το μέσο εγκατάστασης που σε βολεύει (στικάκι ή DVD). Στη συνέχεια μπουτάρεις τον υπολογιστή από αυτό το μέσο (με κατάλληλη επιλογή από το BIOS) και ξεκινάς την εγκατάσταση των Windows 10. Εάν δεν θέλεις να χάσεις αρχεία, προφανώς επιλέγεις αναβάθμιση, διαφορετικά μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικάσία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Φίλε μου με γλιτωσες από μεγάλη ταλαιπωρία. Σ ευχαριστώ πολύ. Μία διόρθωση μόνο. Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τα Windows. Μπουταροντας από το DVD κάνει μόνο εγκατάσταση. Σ ευχαριστώ και πάλι... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts