energetic Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παραγγελία στις 26/9 και παρέλαβα σήμερα, χωρίς κανένα πρόβλημα, iPhone 6 16 GB :) Καλορίζικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δηλαδη απο οτι διαβασα εδω μεσα ,γνωστος μου που θελει iphone 6 να του το παραγγειλω απο expansys η υπαρχει και αλλο σιτε? Ελλαδα ποτε έρχεται? Με εγγυηση τι παιζει απο expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Παραγγελία στις 26/9 και παρέλαβα σήμερα, χωρίς κανένα πρόβλημα, iPhone 6 16 GB :) Καλορίζικο Κώστα. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου. Σε ποιο χρωματάκι το πήρες; Μου φαίνεται περίεργο που δεν πήγες στο 64άρι. Edit: Αμέσως μετά το ποστ μου είδα το hands-on. Οπότε, συνεχίζουμε εκεί. Edited October 1, 2014 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παραγγελία στις 26/9 και παρέλαβα σήμερα, χωρίς κανένα πρόβλημα, iPhone 6 16 GB :) Καλορίζικο!! Παράξενο που αγόρασες από Αγγλία αλλά σου ήρθε με Ευρωπαϊκή πρίζα κι όχι 3 pin... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά, χρησιμοποιώ iPad mini και 20gb iCloud Drive τα οποία με τον καιρό θα γίνουν 200 gb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα . Εγώ παιδιά το έχω εδώ και 7 μέρες .. Το κινητό τα σπάει η μπαταρία κρατάει άνετα μέρα σε μένα τουλάχιστον με ανοιχτά όλα .. Viper what's app Skype fb mail ...το πήρα από γερμανια 64gb space grey.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όταν λες Γερμανία ; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος ; Μου μπήκε και μένα το μικρόβιο να το αποκτήσω νωρίτερα ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 παιδια καλησπέρα,ξερει κανενας από αυτους που το εχουν αγορασει τι δεικτη ακτινοβολιας εχει (SAR). Απ΄ότι είδα στο GSMarena, το iPhone 6 έχει δείκτη SAR EU 0.98 W/kg (head) και 0.97 W/kg (body). Δυστυχώς από τα κινητά με υψηλότερο δείκτη SAR το μηλόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 συντομα μαλλον θα αποκτησω και γω το 6αρι σε space grey!! ωραια παρουσιαση din!! ειναι μαλλον η πρωτη φορα μετα απο ασπρο 4s / 5 που θα παρω μαυρο/space grey!! :P και το 3gs μαυρο το ειχα!! χαχα!! περιμενουμε νεα απο την συμβιωση σου με το κινητο din!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 συντομα μαλλον θα αποκτησω και γω το 6αρι σε space grey!! ωραια παρουσιαση din!! ειναι μαλλον η πρωτη φορα μετα απο ασπρο 4s / 5 που θα παρω μαυρο/space grey!! :P και το 3gs μαυρο το ειχα!! χαχα!! περιμενουμε νεα απο την συμβιωση σου με το κινητο din!! σε ευχαριστώ, θα ασχοληθώ ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο και θα κάνω αναλυτικό review :) με το καλό, οι αγορές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Νομίζω ότι πέρα της οθόνης που σε κάποιους αρέσει δεν έχει τόσο μεγάλες διάφορες με το 5s για να μπει κάποιος στην διαδικασία να δώσει τόσα χρήματα. Βλέπω μικρές αλλαγές. Σώθηκε βάρος στο μέγεθος της συσκευής και στον σχεδιασμό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδια πηρε κανεις την αυθεντικη δερματινη θηκη για το 6αρι? Ειναι ποιοτική? Φοβαμαι λιγο τι θα γινει αν πέσει κάτω με την original Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σκέφτομαι να φέρω ένα iPhone 6 από Αμερική, μιας και έχω γνωστούς αυτή την περίοδο εκεί. Ωστόσο πήρα τηλέφωνο στο service της Info Quest να ρωτήσω αν καλύπτεται από εγγύηση εδώ και η απάντηση ήταν "δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα, πρέπει να ελέγξουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής". Πχ υπάρχει περίπτωση μία συσκευή με x IMEI να καλύπτεται και η επόμενη που μπορεί να αγοράσω εγώ να μην καλύπτεται; Προφανώς μιλάμε για την ξεκλείδωτη συσκευή, που θα μπορεί να λειτουργήσει σε ελληνικά δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σκέφτομαι να φέρω ένα iPhone 6 από Αμερική, μιας και έχω γνωστούς αυτή την περίοδο εκεί. Ωστόσο πήρα τηλέφωνο στο service της Info Quest να ρωτήσω αν καλύπτεται από εγγύηση εδώ και η απάντηση ήταν "δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα, πρέπει να ελέγξουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής". Πχ υπάρχει περίπτωση μία συσκευή με x IMEI να καλύπτεται και η επόμενη που μπορεί να αγοράσω εγώ να μην καλύπτεται; Προφανώς μιλάμε για την ξεκλείδωτη συσκευή, που θα μπορεί να λειτουργήσει σε ελληνικά δίκτυα. Έυλογα δεν σου έδωσε επίσημη απάντηση, καθώς δεν έχουν ενημερώθεί ακόμη επίσημα. Εγώ μπορώ να σου αναφέρω τι ίσχυε με το iPhone 5s. Συσκευές που είχαν αγοράστεί από πάροχο, είτε με συμβόλαιο είτε χωρίς, καλύπτονταν από τον πάροχο. Συσκεύες που προέρχονταν από ηλεκτρονικά κατστήματα ή από το εξωτερικό καλύπτονταν από την iSquare (infoquest). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Έχουμε καμιά άκρη στην Αμερική μπας και κάνουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδια πηρε κανεις την αυθεντικη δερματινη θηκη για το 6αρι? Ειναι ποιοτική? Φοβαμαι λιγο τι θα γινει αν πέσει κάτω με την original Είναι πολύ καλή και στο iPhone 6 και στο Plus. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σκέφτομαι να φέρω ένα iPhone 6 από Αμερική, μιας και έχω γνωστούς αυτή την περίοδο εκεί. Ωστόσο πήρα τηλέφωνο στο service της Info Quest να ρωτήσω αν καλύπτεται από εγγύηση εδώ και η απάντηση ήταν "δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα, πρέπει να ελέγξουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής". Πχ υπάρχει περίπτωση μία συσκευή με x IMEI να καλύπτεται και η επόμενη που μπορεί να αγοράσω εγώ να μην καλύπτεται; Προφανώς μιλάμε για την ξεκλείδωτη συσκευή, που θα μπορεί να λειτουργήσει σε ελληνικά δίκτυα. την infoquest δεν την εχω σε εκτιμηση εγω... αν διαβασεις αυτο που ειχα γραψει για την αλλαγη μπαταριας στο section του Iphone 5 θα καταλαβεις οτι οι ανθρωποι κανουν οτι θελουν...ασχετα αν σου λεει απο το site της apple οτι μπορεις να την αλλαξεις... αν θες να το παρεις απο την αμερικη παρτο!! και μη φοβασαι τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σημερα μετα απο τηλεφωνο που εκανα στο expansys τι γινεται με το κινητο το 64αρι space gray γιατι το εχω παραγγειλει απο τις 22-9 2014 και ολο αλλαζει η διαθεσιμοτητα μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο σε 6μερες και πριν λιγο κοιταξα στο μαιλ και ειδα οτι εγινε ship τωρα τι παιχτηκε και ξαφνικα μου το εστειλαν δεν ξερω ιδωμεν θα τους παρω και ενα τηλεφωνο αυριο να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδια πηρε κανεις την αυθεντικη δερματινη θηκη για το 6αρι? Ειναι ποιοτική? Φοβαμαι λιγο τι θα γινει αν πέσει κάτω με την original Ποια είναι η αυθεντική δερμάτινη θήκη του iPhone 6? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 την infoquest δεν την εχω σε εκτιμηση εγω... αν διαβασεις αυτο που ειχα γραψει για την αλλαγη μπαταριας στο section του Iphone 5 θα καταλαβεις οτι οι ανθρωποι κανουν οτι θελουν...ασχετα αν σου λεει απο το site της apple οτι μπορεις να την αλλαξεις... αν θες να το παρεις απο την αμερικη παρτο!! και μη φοβασαι τιποτα!! Εμενα στο 5s οταν μου επεσε και χαλασε η οθονη μου εδωσαν αλλη συσκευη ενω περιμενα να μου ζητησουν χρηματα γτ ειχε γδαρσηματα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ποια είναι η αυθεντική δερμάτινη θήκη του iPhone 6? :confused: https://www.apple.com/iphone-6/accessories/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σημερα μετα απο τηλεφωνο που εκανα στο expansys τι γινεται με το κινητο το 64αρι space gray γιατι το εχω παραγγειλει απο τις 22-9 2014 και ολο αλλαζει η διαθεσιμοτητα μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο σε 6μερες και πριν λιγο κοιταξα στο μαιλ και ειδα οτι εγινε ship τωρα τι παιχτηκε και ξαφνικα μου το εστειλαν δεν ξερω ιδωμεν θα τους παρω και ενα τηλεφωνο αυριο να δω. Με ποια courier στο εστειλαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 αν κανω παραγγελια απο expansys με πιστωτικη,οταν θα ερθει το κινητο πρωτα θα κανουν επιβεβαιωση της παραγγελιας η' αυτοματα χρεωνουν και στελνουν???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ειδα οτι στελνουν και αντικαταβολη στο εχπανσυς .οντως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ειδα οτι στελνουν και αντικαταβολη στο εχπανσυς .οντως? Εάν το γράφει τότε στέλνουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts