george_21 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 μετα απο 1 εβδομαδα επιτελους ετοιμο το ζ3 απο ομνιτεκ..αλλαχθηκαν, πλακετα,οθονη,μπαταρια,καμερες κ οι δυο κ η πλατη του κινητου απο οπου περασε το νερο.ενα ολοκαινουριο τηλ ,με λιγα λογια. με 2 χρονια εγγυηση απο την αρχη.τωρα το διλημα ποιο να κρατησω??το ζ3 η το samsung a5 2016 που αγορασα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 μετα απο 1 εβδομαδα επιτελους ετοιμο το ζ3 απο ομνιτεκ..αλλαχθηκαν, πλακετα,οθονη,μπαταρια,καμερες κ οι δυο κ η πλατη του κινητου απο οπου περασε το νερο.ενα ολοκαινουριο τηλ ,με λιγα λογια. με 2 χρονια εγγυηση απο την αρχη.τωρα το διλημα ποιο να κρατησω??το ζ3 η το samsung a5 2016 που αγορασα?? Μπας και σου έδωσαν καινούργιο...Όλα τα εξαρτήματα ανέφερες :p send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 μετα απο 1 εβδομαδα επιτελους ετοιμο το ζ3 απο ομνιτεκ..αλλαχθηκαν, πλακετα,οθονη,μπαταρια,καμερες κ οι δυο κ η πλατη του κινητου απο οπου περασε το νερο.ενα ολοκαινουριο τηλ ,με λιγα λογια. με 2 χρονια εγγυηση απο την αρχη.τωρα το διλημα ποιο να κρατησω??το ζ3 η το samsung a5 2016 που αγορασα?? εγω θα κρατουσα το σαμμυ, μονο και μονο επειδη ειναι καινουριο - δεν εχει μπει χερι απο σερβις. Αλλα αν ηταν και τα δυο καινουρια χαλαρα το Ζ3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 εγω θα κρατουσα το σαμμυ, μονο και μονο επειδη ειναι καινουριο - δεν εχει μπει χερι απο σερβις. Αλλα αν ηταν και τα δυο καινουρια χαλαρα το Ζ3 Κ το άλλο μία εβδομάδα το έχω. Δεν νομίζω να μου έδωσαν άλλο αν κ έχει άλλο ιμει λόγω αλλαγής πλακετας. Κ με ζελατίνα μπροστά κ πίσω τοποθητεμενες. Να απο τα δύο θα πάει στην γυναίκα μάλλον το α5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Κ το άλλο μία εβδομάδα το έχω. Δεν νομίζω να μου έδωσαν άλλο αν κ έχει άλλο ιμει λόγω αλλαγής πλακετας. Κ με ζελατίνα μπροστά κ πίσω τοποθητεμενες. Να απο τα δύο θα πάει στην γυναίκα μάλλον το α5 Και μόνο τα 3 Gb ραμ για μένα λένε καρφωτό z3... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 μετα απο 1 εβδομαδα επιτελους ετοιμο το ζ3 απο ομνιτεκ..αλλαχθηκαν, πλακετα,οθονη,μπαταρια,καμερες κ οι δυο κ η πλατη του κινητου απο οπου περασε το νερο.ενα ολοκαινουριο τηλ ,με λιγα λογια. με 2 χρονια εγγυηση απο την αρχη.τωρα το διλημα ποιο να κρατησω??το ζ3 η το samsung a5 2016 που αγορασα?? Στο ιδιο διλλημα περιπου ημουν και εγω αλλα με Ζ3 και Xiaomi Note 3 Pro. Το Ζ3 με κερδισε :D Μπας και σου έδωσαν καινούργιο...Όλα τα εξαρτήματα ανέφερες :p send from my cave using smoke signals Και σε εμενα που τα αλλαξαν ολα , μονο το πισω τζαμακι ηταν το δικο μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν λέω το ζ3 υπερτερεί σε κάποια πράγματα αλλά και το άλλο έχει απίστευτη οθόνη και χρώματα. Τωρα βάζοντας τα διπλα δίπλα όπως τα συγκρινουν σε διάφορα sites, οι διαφορές μεταξύ τους ανοίγοντας εφαρμογές ταυτόχρονα είναι μηδαμινες. Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Δεν λέω το ζ3 υπερτερεί σε κάποια πράγματα αλλά και το άλλο έχει απίστευτη οθόνη και χρώματα. Τωρα βάζοντας τα διπλα δίπλα όπως τα συγκρινουν σε διάφορα sites, οι διαφορές μεταξύ τους ανοίγοντας εφαρμογές ταυτόχρονα είναι μηδαμινες. Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να αποφασίσω. Φίλου το Α5 έφτασε στο σημείο να κολλάει απίστευτα όταν το γέμισε, το δικό μου Ζ3 είναι γεμάτο και πάει το ίδιο όπως στην αρχή, πραγματικά απίστευτη διαχείριση και εμπειρία χρήσης το λειτουργικό της Sony. Επίσης μπαταρία καμία σχέση! Ακόμα και τώρα που θέλω να πάω σε S7 edge το σκέφτομαι... Edited August 16, 2016 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλύτερα να σταματήσει η σύγκριση με άλλο τηλέφωνο. Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε vs στο αντίστοιχο νήμα. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εντάξει ρε φίλε δεν είπαμε κάτι κακό. Μια γνώμη ζήτησα για το ποιο θα κρατήσω τελικά μετά από αυτό που επαθα με το τηλέφωνο κ την κατάληξη που είχε. Μιας κ εχω κ τα δύο στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Νομίζω την πήρες την απάντηση σου. Εφτα μηνύματα γράφτηκαν για αυτό. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ για απευθείας συγκρίσεις με τηλέφωνα. Επίσης, η γραφή τύπου sms απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Συνεχίζουμε παίδες. :) Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι για πιθανη αγορα του Ζ3 και δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απ την αρχη, ξερουμε μεχρι ποια εκδοση android θα παρει η συσκευη; πχ. 6 ή παιζει και για android Ν; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Καλημερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι για πιθανη αγορα του Ζ3 και δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απ την αρχη, ξερουμε μεχρι ποια εκδοση android θα παρει η συσκευη; πχ. 6 ή παιζει και για android Ν; Λογικά θα πάρει και την Ν, την έχει δώσει σε developer preview και το κινητό πάει σφαίρα σε σχέση με τα καινούργια Χ της Σόνυ Edited August 17, 2016 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα σε όλους, για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε η 23.5.A.1.291 για Vodafone GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους, για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε η 23.5.A.1.291 για Vodafone GR δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση ειμαι με στοκ 23 5 α 0 575 μπενοντας σε αυτο το site της sony και πατωντας το ιμει σου λεει ποια ειναι η τελευται εκδοση λογισμικου http://support.sonymobile.com/gr/xperiaz3/software/ Edited August 19, 2016 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση ειμαι με στοκ 23 5 α 0 575 μπενοντας σε αυτο το site της sony και πατωντας το ιμει σου λεει ποια ειναι η τελευται εκδοση λογισμικου http://support.sonymobile.com/gr/xperiaz3/software/ Από εδώ το είδα https://xpericheck.com/device/D6603 Εγώ έχω Customized GR οπότε δεν έχει βγει επίσημα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ποιος ξερει τι παζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Ή σονυ ζήτησε να κρατήσει 3 μέρες το κινητό για να περάσει το λάστιχο στο καπακι usb. Είπαν θα τσεκαρουν διαφορα για στεγανότητα. Τους είπα δεν το βάζω νερό και στο υπογράφω.Ανενδοτοι. Πιο πέρα ένας έριχνε μπινελικια γιατι έφερνε 4η φορά την συσκευή με το......ιδιο θέμα!!!!!!!κάπου κολαγε. "Εγώ στους άσχετους τεχνικούς σας που τους φορατε πόδια για βαρυτητα,δεν αφήνω την συσκευή μου να καταντησω σαν το κύριο εκεί" Μιλάμε για τέρμα εξωτερική εργασία. Παραγγείλα απέξω 4 και ησυχασα. Το κινητό γίνεται root?πως?θέλω να βάλω adblock. Δεν έχω θέμα ταχύτητας,το κινητό πετάει. ... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το κινητό γίνεται root?πως?θέλω να βάλω adblock. Δεν έχω θέμα ταχύτητας,το κινητό πετάει. ... http://forum.xda-developers.com/z3/general/recovery-root-mm-575-291-lb-t3435214 http://forum.xda-developers.com/z3/general/wip-sony-android-6-0-mm-t3337357 Δοκιμαζεις με δικη σου ευθυνη :) Aν δεν γινει δες το πρωτο ποστ, θα πρεπει να βαλεις με flashtools την χχχχ,93 (4.4.x) να κανεις root να βαλεις twrp και να φλασαρεις απο recovery την xxx.575 (6.0.1) pre root rom:) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry26 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπερα στο forum έχω ένα προβλημαε ένα sony z3....μου βγάζει το μνμ "επικάλυψη οθόνης"....πως το απενεργοποιω? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Όπως φαίνεται τα Z2/Z3 δεν θα πάρουν Android 7 (Nugat) http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Όπως φαίνεται τα Z2/Z3 δεν θα πάρουν Android 7 (Nugat) http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/ Λογικό μου φαίνεται, έχουν κλείσει διετία... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Λογικό μου φαίνεται, έχουν κλείσει διετία... Τότε τα development preview γιατί τα έδωσαν στα Ζ3; Σφαίρα πήγαινε. Αυτό πάντως είναι μεγάλη πατάτα του ανδροιντ, αφού το κινητό αντέχει γιατί να μην το κάνουν. Διετία κλείνει σε ένα δύο μήνες. Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 λογικο ρε παιδια αφου το vulkan δεν υποστηριζει τις adreno 330 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Όπως φαίνεται τα Z2/Z3 δεν θα πάρουν Android 7 (Nugat) http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/ Κρίμα :mad: Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts