Jump to content

joe-4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    314
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About joe-4

  • Ημ. Γέννησης 05/05/1982

joe-4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Τις περισσότερες πωλησεις τις εκανε η Sony το τελευταίο τρίμηνο μετα που βγηκε το ΧΖ. Ολη την προηγούμενη χρονια η Sony δεν πούλησε σχεδόν τίποτα. Πρεπει να αλλάξει την τακτική καθε 6 μηνες ναυαρχίδα γιατι εχει αποτύχει.
  2. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Και εμένα μου αρέσει το σχέδιο. Δε θέλω με τίποτα κάμερες που προεξέχουν.
  3. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Υποτίθεται οτι ειναι site που ασχολείται με τη φωτογραφία και οι άσχετοι δεν ξέρουν οτι το αυτόματο ειναι στα 8mp που η κάμερα κάνει supersamling και οχι στα 23mp που έβγαλαν τις φωτογραφίες. Δεν κάθισα να διαβάσω το review μετά απο αυτό.
  4. Εχει αποκτήσει συλλεκτική αξία :D
  5. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Φταίει και η Sony γιατί προωθεί στα καταστήματα μόνο το Playstation Pro αυτη τη στιγμή ενω το ΧΖ δε το βλέπεις πουθενά. Δε λεω το playstation ειναι η κότα με τα χρυσά αυγά για τη Sony αλλα δεν είμαστε ολοι κολλημένοι με τα βιντεοπαιχνίδια.
  6. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Την ημέρα το ΧΖ είναι καλυτερο απο το S7. https://youtu.be/kxtxRVdEYbQ Το βράδυ σε χαμηλο φωτισμό αλλες φορές ειναι καλύτερο το S7 και άλλες το ΧΖ: https://youtu.be/G_ElZ3oxY58 Στο βίντεο το ΧΖ ειναι πολυ καλύτερο απο το S7: Οπότε καθένας τα βαζει κάτω και επιλέγει με βαση τις ανάγκες του.
  7. Δεν ξερω αν το εχει παρατηρήσει κάποιος αλλος αλλα μετα την τελευταία αναβάθμιση η μουσική μου ακούγεται πιο δυνατά με τα ενσύρματα ακουστικά. Πριν δεν ήταν τόσο έντονη η μουσική οταν έπαιζε στο τέρμα.
  8. joe-4

    Sony Xperia Z3

    Η γνώμη μου είναι να πάρεις μια φθηνή dslr η mirrorless γύρω στα 300 ευρώ και να μη προσπαθείς να μάθεις φωτογραφία από τα κίνητα, γιατί είναι πεταμένα λεφτά γι αυτό το σκοπό. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Πάντως για ένα περίεργο λόγο το μικρότερο X compact έχει ραδιόφωνο ενώ το μεγάλο ΧΖ δεν έχει...
  10. Τώρα μόλις μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση στο ελληνικό ( Customized GR) 567,3 mb.
  11. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Πρώτη φορά βλέπω θετικό rewiew. Πως το πάθανε... :o
  12. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Τουλάχιστον με τη Sony ακομα και να πληρώσεις ακριβα ενα κινητό ξερεις οτι θα σου κρατήσει αρκετό καιρο ενω η Samsung δινει τεράστια ποσα στο μαρκετιγκ και απο αξιοπιστία βλεπεις τωρα τι γίνεται με το note 7. Ακομα και η Apple εχει εμφανίσει προβλήματα με το νεο iPhone 7 αλλα σε μικρότερο βαθμο. Εντάξει και εγω εχω απογοητευτεί με τη Sony σε αυτο που εκανε στο compact αλλα και να θελω να αλλάξω μαρκα δεν μπορω με αυτα που βλέπω να γινονται σε αλλες εταιρείες που ζηταν ενα σορο λεφτά και μετα βγάζουν προβλήματα. Επειδη κραταω ενα κινητο τουλάχιστον 2-3 χρονια για μενα το θεμα αξιοπιστίας ειναι πιο σημαντικό απο το μαρκετιγκ ή τα specs. Παντως και τα νούμερα των πωλήσεων δε λενε και τίποτα. Προτιμω μια εταιρια να πουλαει λιγες συσκευες και να εχει καλο quality control και δινει αναβαθμισεις. Αν ειναι να επιστρέψει σε εποχες sony-ericsson που πουλούσε αρκετες συσκευές αλλα με χειρότερη ποιότητα και αναβαθμίσεις που δεν έβλεπες σχεδον καθολου, θεωρώ οτι ειναι πολυ καλύτερα τα πράγματα σήμερα απο τοτε.
  13. joe-4

    Sony Xperia XZ

    Στο βίντεο πάντως κανει παπάδες και ειναι πολυ μπροστά απο τα υπόλοιπα: Στη φωτογραφία το μονο κακό που βρίσκω ειναι οτι κρατάει ακόμα το διάφραγμα στο F2.0 δεν μπορει ετσι να ανταγωνιστεί άλλες ναυαρχίδες με μεγαλύτερο διάφραγμα σε χαμηλό φωτισμό. Σε κάλο φωτισμό εχει πιστεύω ειναι λίγο καλύτερο απο τα υπόλοιπα και το 5 axis stabilization δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο το ois. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To test στις φωτογραφίες το έκαναν στα 23mp αντι για τα 8mp έπρεπε κανονικά, και γι' αυτο δε μπορω να το θεωρήσω καθόλου αξιόπιστο. Το ιδιο λάθος έκαναν και με παλιότερα κινητά και συνεχίζουν εσκεμμένα να το κάνουν. To Dxomark αντίθετα κανει τα τεστ στα 8mp.
  14. Τελευταίο update είναι και θα το πάρουμε τελευταίοι :yawn:
  15. Μονο η κάμερα και η οθόνη αξίζουν, αλλα και εμένα δεν με εχει πείσει για να αναβαθμίσω απο το Ζ3c. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για μενα τα Compact ηταν μονόδρομος αλλα με αυτο που εγινε φετος με το X Compact ειλικρινά αρχιζω και σκέφτομαι τα λιγο μεγαλύτερα κινητά των ανταγωνιστών. Το ΧΖ τα έχει ολα αλλα ειναι πολύ μεγαλύτερο και δεν βολεύει με το 1 χερι ουτε χωράει στη τσέπη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Ζ5 Premium ειναι κινητο με μεγαλύτερη επιφάνεια και κανει καλύτερη απόσβεση της θερμοκρασίας.
×
×
  • Create New...