naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 το γερμανικό νομίζω πάντα χρέωνε μεταφορικά,δωρεάν ήταν μεχρι πριν 2-3 χρόνια το αγγλικό Ακριβώς έτσι... Το γερμανικό χρεώνει συνήθως 6 με 9 ευρώ μεταφορικά. Αν πάρεις από άλλο πωλητή χρεώνουν ότι θέλουν έχω δει και 20 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πριν την τελική παραγγελία σου βγάζει αναλυτικά τις χρεώσεις.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Οπότε πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία θα δω τι μου χρεώνει σε μεταφορικά.. Όταν λες από άλλον πωλητή; το αμαζον δεν είναι ένα μαγαζί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Οπότε πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία θα δω τι μου χρεώνει σε μεταφορικά.. Όταν λες από άλλον πωλητή; το αμαζον δεν είναι ένα μαγαζί; το αμαζον εκτός απο οτι πουλάει το ίδιο φιλοξενεί και τρίτους πωλητές,αν δεις το Verkauf und Versand durch Amazon σημαίνει οτι πωλητής είναι το αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μάλιστα.. Έβαλα να πάρω το κινητό και από ότι κατάλαβα το αμαζον δεν το στέλνει Ελλάδα.. Με παρέπεμψε ,μάλλον, σε πωλητή όπου Αυτός το έστελνε... Υπάρχει αυτή η περίπτωση; το κατάλαβα καλά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μάλιστα.. Έβαλα να πάρω το κινητό και από ότι κατάλαβα το αμαζον δεν το στέλνει Ελλάδα.. Με παρέπεμψε ,μάλλον, σε πωλητή όπου Αυτός το έστελνε... Υπάρχει αυτή η περίπτωση; το κατάλαβα καλά; ναι,υπάρχει αλλά δεν ξέρω με την εγγύηση τι παίζει,όπως και με τα μεταφορικά,μια ερώτηση στον πωλητή κακό δεν θα κάνει για εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καλημερα! ενδιαφερομαι για car multimedia 2din android απο gearbest που εχει τα καλυτερα, αυτη η σελιδα ειναι καλη? δινει Tracking? με τι ερχεται μετα με ΕΛΤΑ? ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Βασικα με τα capitals τι γινεται,μπορουμε να κανουμε αγορες? η λεμε τζαμπα λογια :) Επισης ,αφου πατησα να κανω αγορα για να δω τι παιζει,δεν μου εβγαζε επιλογη να πληρωσω με pay pal... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Βασικα με τα capitals τι γινεται,μπορουμε να κανουμε αγορες? η λεμε τζαμπα λογια :) Επισης ,αφου πατησα να κανω αγορα για να δω τι παιζει,δεν μου εβγαζε επιλογη να πληρωσω με pay pal... το αμαζον ποτέ δεν δέχονταν paypal,μόνο με κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω από Gearbest ένα Power Bank, ωστόσο κατά την παραγγελία με Paypal δεν μπορώ να ολοκληρώσω την συναλλαγή με κόστος μόλις 13$..Εχω πιστωτική Mastercard της Eurobank.. Τι ισχύει τελικά με τα capital controls, μπορεί να με διαφωτισει καποιος? Λόγω κόστους συσκευής υποθέτω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα περιορισμών... Δεν θέλω να μπλεκω με Balance κλπ.. 1 Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerMercury Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το aliexpress δουλευει η τωρα με τα capital control δεν κουνιεται φυλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αφηστε τι λεει η καθε ειδηση, ισχυουν κανονικα τα C.C! απο paypal ΜΟΝΟ αμα εχουμε balance αγοραζουμε..... το aliexpress δεν παιζει με Ελληνικες καρτες το εχω δοκιμασει πολλες φορες προσωπικα. Απο banggood αγορασα κανονικα απευθειας με καρτα eurobank visa και εχω ακουσει παιζει και το amazo.co.uk, de και dealextreme, δεν εχω ακουσει για αλλα.... για το paypal balance διαβαστε στο αντιστοιχο θεμα και να το κανετε με send money και οχι request γιατι φαινεστε σαν πωλητες και μπορει να εχετε μπελαδες.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Απο banggood αγορασα κανονικα απευθειας με καρτα eurobank visa Εννοεις δηλαδη οτι στο checkout ,θα πρεπει να επιλεξω να πληρωσω με πιστωτικη (ή καρτα αναληψης) και να βαλω τον αριθμο της καρτας ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ευχαριστούμε Νικηφόρε! 1 Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν κανει τιποτα σιγα! καρτα αναληψης????? αν δεν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη φυσικα και δεν κανει!!!! απ οσο ξερω δεν ειναι ολες οι καρτες για τα ΑΤΜ πιστωτικες ή χρεωστικες! αν ειναι απλη καρτα αναληψης, ή ακομα και να μην ειναι, αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη σαν πιστωτικη/χρεωστικη τοτε εννοειτε οτι δεν κανεις αγορες! αν ειναι τοτε ναι πληρωνεις με αυτην, δεν ειναι αναγκη μεσω paypal, αλλα υποψην αναλογα την τραπεζα και την σελιδα δεν παιζουν ολες και ολα παντου, CC εχουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 το αμαζον ποτέ δεν δέχονταν paypal,μόνο με κάρτα Φαντάζομαι οτι θα είναι αξιόπιστο έστω και αν αγοράσεις απο τους διάφορους πωλητές και όχι απο το ίδιο το αμαζον...:rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπερα. Ειπα κι εγω πρωτη φορα να αγορασω απο αμαζον και τρελαθηκα! Κατι καπακια μπαταριας για το νοτε θελω και bumpers. Οποτε, μπηκα στο αγγλικο και αφου μαζεψα στο καλαθι οτι ηθελα ελεγε 30ευρω. Παταω να δω αναλυση και ειχε τελικο κοστος 110...κοπανουσα το κεφαλι μου δυο ωρες. Ο, τι υπολογισμους κι αν εκανα δεν εβγαιναν τα νουμερα. Τελος παντων, μπηκα στο γερμανικο με translate ανοιχτο, χαχ... Διαβασα ενα αρθρο, γιατι ψαχνομουν, που ελεγε οτι το γερμανικο εχει χαμηλοτερα εξοδα αποστολης μιας και εκει ειναι οι ευρωπαικες αποθηκες. Αλλού, οτι εχει τα ακριβοτερα... Οτι θελει γραφει ο καθενας τελικα? Ενταξει ξερω οτι εχει και τριτους πωλητες μεσα, αλλά περιεργα τα λενε. Τα καπακια και στα δυο μου τα βγαζει shipping free... Ειδα πιο πισω ομως που λετε οτι δεν εχει δωρεαν εξοδα. Κανεις δεν ξερει πληρως τι ισχυει υποθετω. Εψαχνα για φορμα επικοινωνιας με αμαζον, δεν βρηκα τπτ! Για να κλεισω την ιστορια, ο,τι σχολιο θελετε ριχτε το. Δεν μπορω να βρω καθαρη απορια, ειμαι σε συγχυση! 1 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μπορεις να δεις το κοστος των μεταφορικων στα FAQs, νομιζω κι εγω οτι το Βρετανικο ειναι φθηνοτερο απο οτι το Γερμανικο το οποιο λεει δωρεαν μεταφορικα αλλα εντος χωρας. Αν σου βγαινουν τα ιδια λεφτα και απο τα δυο, παρηγγειλε τα απο το Γερμανικο γιατι δεν θα χρεωθεις μετατροπη νομισματος, η χρεωση θα γινει σε Ευρω κι οχι σε Στερλινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μπορεις να δεις το κοστος των μεταφορικων στα FAQs, νομιζω κι εγω οτι το Βρετανικο ειναι φθηνοτερο απο οτι το Γερμανικο το οποιο λεει δωρεαν μεταφορικα αλλα εντος χωρας. Αν σου βγαινουν τα ιδια λεφτα και απο τα δυο, παρηγγειλε τα απο το Γερμανικο γιατι δεν θα χρεωθεις μετατροπη νομισματος, η χρεωση θα γινει σε Ευρω κι οχι σε Στερλινες. Μωρε ναι, αλλα εβγαζε οτι ναναι στα μεταφορικα απο το εγγλεζικο... Τελος παντων συγκρινοντας και κανοντας παμε τελικα! ;) :) 1 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Λετε να γινει κανα τετοιο θαυμα......? http://www.fpress.gr/trapezes/item/37299-xemplokaroyn-oi-pliromes-se-paypal-kai-ebay-meso-internet 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Λετε να γινει κανα τετοιο θαυμα......? http://www.fpress.gr/trapezes/item/37299-xemplokaroyn-oi-pliromes-se-paypal-kai-ebay-meso-internet Το ελπίζω αν κι έχουν βγει και τις προάλλες τέτοια θέματα αλλά δεν.. Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες Edited September 15, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μερικοί από δω μέσα έχουν ήδη αγοράσει με pay pal. Νομίζω ότι επανήλθε από σήμερα. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπερα. Ειπα κι εγω πρωτη φορα να αγορασω απο αμαζον και τρελαθηκα! Κατι καπακια μπαταριας για το νοτε θελω και bumpers. Οποτε, μπηκα στο αγγλικο και αφου μαζεψα στο καλαθι οτι ηθελα ελεγε 30ευρω. Παταω να δω αναλυση και ειχε τελικο κοστος 110...κοπανουσα το κεφαλι μου δυο ωρες. Ο, τι υπολογισμους κι αν εκανα δεν εβγαιναν τα νουμερα. Τελος παντων, μπηκα στο γερμανικο με translate ανοιχτο, χαχ... Διαβασα ενα αρθρο, γιατι ψαχνομουν, που ελεγε οτι το γερμανικο εχει χαμηλοτερα εξοδα αποστολης μιας και εκει ειναι οι ευρωπαικες αποθηκες. Αλλού, οτι εχει τα ακριβοτερα... Οτι θελει γραφει ο καθενας τελικα? Ενταξει ξερω οτι εχει και τριτους πωλητες μεσα, αλλά περιεργα τα λενε. Τα καπακια και στα δυο μου τα βγαζει shipping free... Ειδα πιο πισω ομως που λετε οτι δεν εχει δωρεαν εξοδα. Κανεις δεν ξερει πληρως τι ισχυει υποθετω. Εψαχνα για φορμα επικοινωνιας με αμαζον, δεν βρηκα τπτ! Για να κλεισω την ιστορια, ο,τι σχολιο θελετε ριχτε το. Δεν μπορω να βρω καθαρη απορια, ειμαι σε συγχυση! Το αμαζον είναι κορυφή και στο after sales... Καμία σχέση με τα κινεζομαγαζα. Στο τελικό κόστος πατάς ακριβώς από κάτω έχει ανάλυση με τα μεταφορικά. Λογικά ότι έβαλες στο καλάθι ήταν από τρίτους και θα χρεωσε ο κάθε ένας κάνα 20ρικο μεταφορικά.. :p Κάνε τικ την επιλογή να ψάχνει μόνο ότι έχει το αμαζον όχι τριτοι για νέα έχεις λίγα μεταφορικά. Αυτό έκανα εγώ από τότε που καταργήθηκε το 25 λίρες χωρίς μεταφορικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μερικοί από δω μέσα έχουν ήδη αγοράσει με pay pal. Νομίζω ότι επανήλθε από σήμερα. Κολοκύθια επανήλθε, μόλις έφαγα πόρτα για 8 δολλάρια από Ebay. Αυτοί οι κάποιοι λογικά είχαν balance στο Paypal... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κολοκύθια επανήλθε, μόλις έφαγα πόρτα για 8 δολλάρια από Ebay. Αυτοί οι κάποιοι λογικά είχαν balance στο Paypal... καλησπέρα, διαβασε στο θεμα του paypal, παρα πολυς κοσμος αγοραζει σημερα και οχι μονο απο ebay και ΧΩΡΙΣ να εχουν balance, εκτος αν ολοι λενε ψεματα :X:cry: δυστυχως φαινεται να μην πετυχαινει σε ολους και αγνωστο γιατι, εγω χτες προσπαθησα πριν το βραδυ δεν πετυχε και το εκανα με send money και balance τελικα, αλλα λενε απο σημερα παιζει για τους περισσοτερους, πως και γιατι αγνωστο....:blink::O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Όλες οι τράπεζες έχουν πλαφόν στο εξωτερικό. Άλλο πλαφόν η εθνική, άλλο η πειραιώς. Όταν εξαντληθεί τέλος... Πιθανότητες πολλές για πετυχημένη συναλλαγή έχει κάποιος που την κάνει ακριβώς τα μεσάνυχτα που αλλάζει η μέρα. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts