Jump to content

kokolokor5a

Members
  • Δημοσιεύσεις

    504
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kokolokor5a

  1. κοιτα εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7375753#post7375753
  2. Ριξε μια ματια εδω ...https://forum.xda-developers.com/general/general/xiaomi-redmi-4a-chat-root-sd-425-2gb-t3511933
  3. οντως ! Για ενα κινητο που θελω να παρω εγω,τα μεταφορικα ειναι καπου στα 40 δολλαρια ,αν θυμαμαι καλα ! Ειναι υπερβολικο το ποσό.
  4. Το Expedited Shipping τι ειναι παιδια (gearbest) ? Θα ερθει με μεταφορικη ? Τριγωνικη αποστολη εχει το gearbest ? Aν οχι ποια καταστηματα εχουν ? Μια βοηθεια,ευχαριστω !
  5. Ριξε μια ματια εδω http://www.gearbest.com/mobile-phone-parts/pp_328086.html και δω http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=330
  6. Για την εγγυηση,ρωτησε το καταστημα απ οπου το πηρες . Αν το πηρες απο Κινα ,μεχρι 1 χρονο δινουν καποια καταστηματα νομιζω.
  7. Το ιδιο προβλημα ειχα και γω ,σε αλλο κινητο και διορθωθηκε οταν εβγαλα το screen protector. Νομιζω οτι υπαρχουν και καποια προγραμματα για screen calibration. Ψαξτο λιγο. Αλλιως μαλλον εισαι για digitizer.
  8. https://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7+Doogee+Galicia
  9. για root ,εγω το εκανα με αυτον τον τροπο απο εδω ... https://forum.hovatek.com/thread-15053.html
  10. ειχες επιλεξει και τον preloader μηπως ? Δεν πρεπει ,οπως σου ειπα. Δοκιμασε να την περασεις παλι .
  11. ναι, με sp flash tool την περνας. 2 λεπτα υποθεση ειναι.
  12. κατεβασε και περασε αυτη τη ρομ https://drive.google.com/open?id=0Bziqh7RXsn-DQk1CRzVIZWNsSnc. Ειναι android 6 και κανει και για την παλια και την καινουργια motherboard, απλα δεν θα τσεκαρεις τον preloader στο sp flash tools πριν την εγκατασταση. Αν δεν γνωριζεις ποια ειναι η διαδικασια,πες να σου στειλω πμ. *Στο android 6, νομιζω οτι μπορεις να επιλεξεις να πανε οι εφαρμογες στην sd card.
  13. Φιλος ενδιαφερετε γι αυτο το κινητο. Το βρισκω στην International version και με την official global rom . Θα ειναι ενταξει με αυτη την ρομ ή θα εχει τιποτα κολληματα ? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ?
  14. το κινητο το θελει ενας φιλος μου. Αξιζει ή θα χαλασει αμεσως ? Παρουσιασε σε κανεναν το προβλημα που εβγαζε το Α101 ,με την καλωδιοταινια της οθονης ? Που δεν εδειχνε η οθονη τιποτα ?
  15. ναι 4 μηνες περιπου ! :p Ειναι μικρης αξιας (περιπου 9 ευρω) και δεν το κυνηγησα πιο πριν. Επισης ο κινεζος ειπε οτι το ξανα εστειλε. Παραμυθια ομως. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω τα χρηματα πισω ? Σ ευχαριστω.
  16. Εχω ανοιξει dispute για επιστροφη χρηματων στο paypal,διοτι δεν ελαβα το δεμα και ο πωλητης κανει τον κινεζο. Μου ειπε (μεσω paypal) να περιμενω λιγες μερες ακομη (παλι) μηπως ερθει. Απο τοτε περασε μια ακομη βδομαδα.Του εστειλα μυνημα για refund παλι και δεν απαντα. Τι μπορω να κανω αν δεν βρεθει λυση ? Να αφησω το paypal να χειριστει την υποθεση ή υπαρχει καποια αλλη λυση ? * το δεμα το περιμενω περιπου 4 μηνες !
  17. Σε παλια μητρικη δουλευει μια χαρα η 6 .Την εχω περασει σε κινητο φιλου. Δεν πρεπει να τσεκαρεις τον preloader στο SP Flashtool ,οπως ανεφερε και ο dancer_69 πιο πανω.
  18. http://www.ebay.com/itm/New-Original-Replacement-1850mAh-Battery-For-Vkworld-F1-Smartphone-/142082143154 (Ρωτησε τον αν μπορει να στειλει Ελλαδα.) https://www.google.gr/#q=Vkworld+F1+battery
  19. ψαξτε στο youtube και στο google για το soundabout. http://forums.androidcentral.com/android-apps/224711-soundabout-sound-audio-not-working-want-more-control-over-audio.html
  20. κινητο φιλου μου, κανει bootloop . Θελω να το κανω αναβαθμιση. Πως θα δω ποια motherboard εχει,για να κατεβασω την σωστη rom ?? Μια βοηθεια ,παιδια ! Ευχαριστω !
  21. Σε απλες φωτο,σε καποιες ισως εχει λιγο διαφορα. Σε HDR παντως,ναι, ειναι καλυτερη .
×
×
  • Create New...