NikoSoti Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 μιλάω για την sultan Την 12.1 ? Νόμιζα ότι εννοούσες την 13 :wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 νέο build από τον σουλτάνο . December 1, 2015: ROM: *Latest upstream (stable/cm-12.1-YOG7D) CyanogenMod changes *Reverted GPS changes from previous build *Added OxygenOS WiFi configuration *Added HydrogenOS WiFi firmware *Snapdragon Camera: Removed panorama mode Kernel: *Disabled CPU boosting on thread migration (fixes occasional high battery drain and overheating, especially when streaming videos) *Rewrote core logic of CPU boost driver (better efficiency, better battery life, and phone heats less now) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα γνωριζει κάποιος αν το OnePlus 1 παιζει στην μπάντα των 800mhz της wind??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Καλησπέρα γνωριζει κάποιος αν το OnePlus 1 παιζει στην μπάντα των 800mhz της wind??? φυσικά και παίζει edit βιάστηκα, είχα την εντύπωση ότι παίζει μιας και βλέπω συνέχεια LTE ( εντός Αθηνών )..... ΔΕΝ παίζει Edited December 1, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα γνωριζει κάποιος αν το OnePlus 1 παιζει στην μπάντα των 800mhz της wind??? Δυστυχώς όχι. Και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η wind Αποτι διαβάζω παιζει στα 800 και στα 1800 κυριως. Αρα αφού τα 800 είναι εκτώς παιχνιδιου, το ερώτημα ειναι τι ποσοστο είναι στα 800 και τι στα 1800...??? Μιλάω κυρίως για Αθήνα αττική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κεντρικές περιοχές Αθήνας - Πειραιά έχω 4G από Wind στο OPO μου. Αλλά συχνά "πέφτω" HSDPA και Edge. Δεν έχω στατιστικά να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κεντρικές περιοχές Αθήνας - Πειραιά έχω 4G από Wind στο OPO μου. Αλλά συχνά "πέφτω" HSDPA και Edge. Δεν έχω στατιστικά να σου πω. Και εγώ εχω απλα θέλω να ξέρω αν θα πρεπει σε επόμενη αγορά μου , να αποτελέσει κριτιριο η μπάντα των 800mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Και εγώ εχω απλα θέλω να ξέρω αν θα πρεπει σε επόμενη αγορά μου , να αποτελέσει κριτιριο η μπάντα των 800mhz Αν σκοπευεις να μεινεις στην wind, τοτε, ναι, θα πρεπει να αποτελεσει κριτηριο για την αγορα μιας συσκευη η μπαντα 800. Τουλαχιστον, προς το παρων οπως ειναι η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πέρασα χτες την CM13. Σήμερα πρώτη μέρα, από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 4 που έφυγα από τη δουλειά το κινητό είχε πέσει στο 56%. Αυτό που έχει μα....σει την μπαταρία είναι το Android OS, είναι πρώτο στη λίστα με 20% !!!!!!! ενώ δεύτερο έρχεται το Google Services με 6%. Θέλω να ελπίζω ότι μετά τη δεύτερη φόρτιση θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Με την ιδία χρήση, στο ίδιο διάστημα, όταν ήμουν με CM12.1 η μπαταρία συνήθως ήταν στο 82-83%. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αν ήταν με καθαρή εγκατάσταση όντως είναι παράξενο... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά λεω να την παρω τη συσκευη ποσο ευκολα γινεται root και να περασω αλλη ρομ; Εχω μια ιδεα απο odin στα samsung. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά λεω να την παρω τη συσκευη ποσο ευκολα γινεται root και να περασω αλλη ρομ; Εχω μια ιδεα απο odin στα samsung. Θενκς Καμία σχέση με odin εδώ. Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καμία σχέση με odin εδώ. Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα. Πηγα αρκετές σελίδες πίσω αλλα δεν σκέφτηκα την 1 θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Τελικά με ειλικρίνεια και όσο γίνεται αντικειμενικότητα, υπάρχει κάποια συνολικά καλύτερη ρομ από τη cyanogen που να μην υστερεί κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά διάβασα οτι υπάρχουν ζιπακια που κανουν ρουτ κτλπ χωρις την χρήση εντολων fastboot κατι για το οποιο δεν γνωριζω πολλα. Ισχυει; γνωριζει καποιος σε ποιο ποστ να κοιταξω; Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά διάβασα οτι υπάρχουν ζιπακια που κανουν ρουτ κτλπ χωρις την χρήση εντολων fastboot κατι για το οποιο δεν γνωριζω πολλα. Ισχυει; γνωριζει καποιος σε ποιο ποστ να κοιταξω; Θενκς http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά διάβασα οτι υπάρχουν ζιπακια που κανουν ρουτ κτλπ χωρις την χρήση εντολων fastboot κατι για το οποιο δεν γνωριζω πολλα. Ισχυει; γνωριζει καποιος σε ποιο ποστ να κοιταξω; Θενκς http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987 Αυτό που σου λέει ο φίλος δεν είναι ζιπάκι που το περνάς από recovery και ρουτάρεις το κινητό όπως κάναμε με το s2. Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που το τρέχεις στο pc και σε βοηθάει να ξεκλειδώσεις, να ρουτάρεις, να περάσεις custom recovery, να επανέλθεις σε stock κ.α. Στο youtube θα βρεις βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αυτό που σου λέει ο φίλος δεν είναι ζιπάκι που το περνάς από recovery και ρουτάρεις το κινητό όπως κάναμε με το s2. Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που το τρέχεις στο pc και σε βοηθάει να ξεκλειδώσεις, να ρουτάρεις, να περάσεις custom recovery, να επανέλθεις σε stock κ.α. Στο youtube θα βρεις βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν. Ευχαριστώ παιδιά θα τα κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά διάβασα οτι υπάρχουν ζιπακια που κανουν ρουτ κτλπ χωρις την χρήση εντολων fastboot κατι για το οποιο δεν γνωριζω πολλα. Ισχυει; γνωριζει καποιος σε ποιο ποστ να κοιταξω; Θενκς Sultan's rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) καλημέρα. εδω και λίγο καιρό παρατήρησα ότι όταν κάνω αναζήτηση κάποιο όνομα στις επαφές μου, πχ Νίκος , μου εμφανίζει καμμιά δεκαριά Νίκους ενώ έχω στις επαφές μου γύρω στους 40. Κάποια λύση; ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited December 7, 2015 by monicos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 καλημέρα. εδω και λίγο καιρό παρατήρησα ότι όταν κάνω αναζήτηση κάποιο όνομα στις επαφές μου, πχ Νίκος , μου εμφανίζει καμμιά δεκαριά Νίκους ενώ έχω στις επαφές μου γύρω στους 40. Κάποια λύση; ευχαριστώ εκ των προτέρων Υπάρχουν τα εξής δύο ενδεχόμενα: Ή το γράμμα Ν κάποιων ονομάτων είναι λατινικό ή κάποιες επαφές σου είναι αποθηκευμένες πχ στη sim και έχεις για εμφάνιση μόνο του τηλεφώνου. Ποιό πιθανό θεωρώ το πρώτο. Το ερώτημα σου είναι γενικό και κανονικά έπρεπε να το ρωτήσεις εδώ. :) Ελπίζω να σε βοήθησα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Βαση του τελευταιου update antutu, απο 48χιλιαδες που εβγαζε, πλεον μου εβγαλε 56χιλιαδες με cm12.1 3JL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 καλησπέρα σε όλους! Ήθελα τα φώτα σας ... θέλω να περάσω μια custom rom.. ποια θεωρείτε οτι είναι η πιο σταθερή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 καλησπέρα σε όλους! Ήθελα τα φώτα σας ... θέλω να περάσω μια custom rom.. ποια θεωρείτε οτι είναι η πιο σταθερή ? Εγώ έχω του SultanXda την 12.1. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts