Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

I'm not sure how much more unequivocal I can be when I say we're about 70-80% done with porting. Yes it's being worked on.

Αυτο ειπε η κυρα:p Helen, υπευθυνη για το Oxygen OS.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει κρατήσει κανεις την 6 του σουλτανου? τι λεει απο μπαταρία??? διορθώνει συνέχεια update ανα 3 μέρες :p:p

IPhone 15 Pro 

Εγω παντως με 5.1.1 του σουλτανου δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος περιμενα καλυτερα πραγματα απο την μπαταρια (ειδικα εφοσον ειναι και underclocked) αλλα ειμαι στα ιδια με πριν και λιγο χειροτερα (ιδια χρηση παντα)

Εγω παντως με 5.1.1 του σουλτανου δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος περιμενα καλυτερα πραγματα απο την μπαταρια (ειδικα εφοσον ειναι και underclocked) αλλα ειμαι στα ιδια με πριν και λιγο χειροτερα (ιδια χρηση παντα)

Μια τα ίδια και από μένα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ πήγα σε Sultan 5.1.1 μετα απο πολυ καιρο με 4.4.4. Με τη μπαταρία δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Έχει όμως κάποια μικρό bugs. Στην αρχή δεν δούλευε παντα το double tap to wake(μετα την 1η μέρα δεν μου το ξανακανε). Στη συνέχεια, δεν έκλεινε η οθόνη μονη της στα 30sec (με ενα restart έστρωσε). Τέλος, κάποια στιγμη σταμάτησε να δουλεύει και το auto brightness (ανοιγοκλεινοντας μερικές φορες την επιλογή έφτιαξε). Έχω και xposed βέβαια, δεν ξερω αν αυτό την επηρεάζει καθόλου.

Θα της δώσω λίγο χρόνο ακόμα, αλλιώς φοβάμαι ότι θα επιστρέψω στη σίγουρη 4.4.4.

Εγώ πήγα σε Sultan 5.1.1 μετα απο πολυ καιρο με 4.4.4. Με τη μπαταρία δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Έχει όμως κάποια μικρό bugs. Στην αρχή δεν δούλευε παντα το double tap to wake(μετα την 1η μέρα δεν μου το ξανακανε). Στη συνέχεια, δεν έκλεινε η οθόνη μονη της στα 30sec (με ενα restart έστρωσε). Τέλος, κάποια στιγμη σταμάτησε να δουλεύει και το auto brightness (ανοιγοκλεινοντας μερικές φορες την επιλογή έφτιαξε). Έχω και xposed βέβαια, δεν ξερω αν αυτό την επηρεάζει καθόλου.

Θα της δώσω λίγο χρόνο ακόμα, αλλιώς φοβάμαι ότι θα επιστρέψω στη σίγουρη 4.4.4.

Οπως και να ειναι η μπαταρια στην 5.1.1, εγω προσωπικα, δεν το θεωρω και πολυ σωστο να εχεις ενα τετοιο κινητο και να εισαι/μεινεις στην 4.4.4 εκδοση.

εχει κρατήσει κανεις την 6 του σουλτανου? τι λεει απο μπαταρία??? διορθώνει συνέχεια update ανα 3 μέρες :p:p

Από μπαταρία δεν έχω δει ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την 5.1.1. Νομίζω ότι είναι περίπου ίδιες. Πάνω κάτω 5-6 ώρες sot και 1,5-2 μέρες χρήση.

Τα update λογικό είναι να γίνονται συχνά, αφού βρίσκεται σε "alpha" φάση και θα υπάρχουν κάποια bugs. Συν του ότι θα περιλαμβάνουν νέες αλλαγές από τη CM.;)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Από μπαταρία δεν έχω δει ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την 5.1.1. Νομίζω ότι είναι περίπου ίδιες. Πάνω κάτω 5-6 ώρες sot και 1,5-2 μέρες χρήση.

Τα update λογικό είναι να γίνονται συχνά, αφού βρίσκεται σε "alpha" φάση και θα υπάρχουν κάποια bugs. Συν του ότι θα περιλαμβάνουν νέες αλλαγές από τη CM.;)

5-6 ωρες????? εγω ειμαι καθε μερα γύρω στις 4.να δούμε τι βελτιώσεις θα εχει κ στο android system που ρουφουσε

IPhone 15 Pro 

Παιδιά αυτά τα νούμερα είναι σχετικά, τι χρήση κάνετε και τι έχετε ανοικτά; Εγώ δεν έχω δει πάνω από 4,30 ώρες ποτέ με καμία ρομ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν όλοι μιλάνε για ώρες οθόνης σε τι επίπεδο φωτεινότητας αναφέρονται; Ο ένας μπορεί να το έχει φουλ, ο άλλος στη μέση...

Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν όλοι μιλάνε για ώρες οθόνης σε τι επίπεδο φωτεινότητας αναφέρονται; Ο ένας μπορεί να το έχει φουλ, ο άλλος στη μέση...

η δική μου λογική λέει στο αυτόματο και στην μέση της φωτεινότητας

φωτεινοτητα εγω προσωπικα παντα γυρω στο 15-20% , αν χρειαστει ισως μπει στο τερμα για 2-3 λεπτα (πολυ σπανια αν συμβει δηλαδη 1 φορα στις 3-4 μερες) data wifi on (αναλογα που ειμαι σε χωρις με wifi κλειστα data σε χωρους χωρις ανοικτα ), gps μονο αν χρειαστω χαρτες , sync off , παρολα αυτα με την χρηση που κανω σαν smartphone (internet + κλησεις και λιγο offilne χαρτες) δεν περναει της 4 ωρες , εχω xposed Greenify+amplify , καθως και bootmanager εφαρμογες facebook messanger δεν υπαρχουν καν στο τηλεφωνο

4+ ώρες και εγώ από την αρχή, με φωτεινότητα γύρω στο 20%, βέβαια πάντα Wi fi ή data on, τοποθεσία ανενεργή, χωρίς greenify. Όλα αυτά μέχρι να φτάσει 15% η μπαταρία.

Παιδιά αυτά τα νούμερα είναι σχετικά, τι χρήση κάνετε και τι έχετε ανοικτά; Εγώ δεν έχω δει πάνω από 4,30 ώρες ποτέ με καμία ρομ

Με φωτεινότητα στη μέση και προσαρμοστική φωτεινότητα. Δυστυχώς δεν με αφήνει να ανεβάσω φώτο στο tapatalk.

Σπίτι με wifi on/data off πάντα και εκτός πάντα με data on/wifi off.

Έχω βάλει τα slim zero gapps και πρόσθεσα gmail, maps κλπ αλλά με περιορισμούς όπου χρειάζεται.

Ο συγχρονισμός των λογαριασμών είναι ανοικτός, αλλά στο google account έχω ανοικτό μόνο το gmail και τις ειδήσεις. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ κλασσικά όπως όλος ο κόσμος viber, whatsapp, messenger με έμφαση στο τελευταίο, κανένα 20λεπτο ομιλία, πλοήγηση σε firefox, mail χρησιμοποιώ πιο πολύ το outlook, 37 εφαρμογές εγκατεστημένες ως τώρα.

Γενικά από το gsam βλέπω μια κατανάλωση γύρω στο 3,5%/h, αλλά όταν η οθόνη είναι κλειστή δεν πέφτει η μπαταρία. Το βράδυ ας πούμε δεν καταναλώνει πάνω από 3%.

Η φώτο που ήθελα να ανεβάσω χθες είχε κατανάλωση 47%, sot 2h 47m, 13,5 min ομιλία.

Btw η 2015-11-13 του sultan στην 13.0 επανέφερε κάποια bugs... :(

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Έχει καταλήξει η συζήτηση σε διαγωνισμό μεγαλύτερης αυτονομίας. Πόσες ώρες είστε μακρια απο μια πηγή τροφοδοσίας της μπαταρίας?
Sent it From outer Space.

Έχει καταλήξει η συζήτηση σε διαγωνισμό μεγαλύτερης αυτονομίας. Πόσες ώρες είστε μακρια απο μια πηγή τροφοδοσίας της μπαταρίας?

δεν είναι αυτό το θέμα ( κατά την γνώμη μου ) , αλλά το πόσο σταθερή είναι μία ρομ βάσει της σωστής διαχείρισης της μπαταρίας

Λογο δουλειας 10-12 ωρες στην καλυτερη , χωρις power bank δεν θα μου εφτανε να γυρισω σπιτι η μπαταρια , δυστηχως μετακινηση μονο με μηχανακι οποτε δεν παιζει φορτιση

Δεν το βλέπω σαν διαγωνισμό. Περισσότερο σαν ανταλλαγή πληροφοριών για roms και ρυθμίσεις για καλύτερη αυτονομία θα έλεγα. Πάντα θα είναι ένα θέμα συζήτησης οι roms και η χρήση. Γενικά οι συζητήσεις περί μπαταριών φουντώνουν, ακόμα και στο πρόσφατο poll :p

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ναι αλλά όπως είδατε δε μιλάμε για συγκρίσιμα μεγέθη όταν οι μισοί το έχουν στο 50% και οι άλλοι μισοί στο 20% της μέγιστης φωτεινότητας. Αν δεν κάνω λάθος το έχει μεγάλη διαφορά στη μία ώρα ένα +30% φωτεινότητα.

Σίγουρα το μόνο συγκρίσιμο μέγεθος είναι οι ώρες οθόνης! Και ο λόγος που δεν είναι διαγωνισμός, είναι γιατί καθένας βάζει ρυθμίσεις διαφορετικές, αυτές που τον βολεύουν καλύτερα.. Και το επίπεδο φωτεινότητας είναι μία παράμετρος μόνο..

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το θεμα ειναι οτι πολλα μπορει να παιζουν ρολο , παρολα αυτα διαβαζα τοσο καιρο η rom του sultan ειναι τελεια δεν εχει προβληματα εχει μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας κτλ , αρχικα κανεις δεν ανεφερε οτι ειναι με τον επεξεργαστη underclocked , πολλες φορες νιωθω το κινητο βαρυ ακομα και στις ενναλαγες μεταξυ εφαρμογων , και η μπαταρια του θα την χαρακτηριζα μετρια ελαχιστες διαφορες απο της official COS εως καθολου , αν flasharis το patch για την κανονικη συχνοτητα επεξεργαστη ειναι αρκετα χειροτερη σε μπαταρια σε 5 φορτισεις δεν εβγαζα 3 ωρες SOT οποτε απορω πως λενε οτι ειναι η καλυτερη rom αλλα ολοι αφηνουν στην απ'εξω κατι τοσο συμαντικο οτι για να πετυχει την μεγαλυτερη αυτονομια ριχνει τα ρολογια του επεξεργαστη

Φαντάζομαι ότι η σύγκριση της rom του sultan γίνεται συνήθως ως προς τις official nightlies, στις οποίες μετά τον Μάϊο άλλαξαν τον kernel και οι περισσότεροι είχαν προβλήματα touch και drain. Προσωπικά πάντως αν με ρωτούσες, σε σχέση με το COS 12.1, δεν βλέπω τρελές διαφορές.

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Φαντάζομαι ότι η σύγκριση της rom του sultan γίνεται συνήθως ως προς τις official nightlies, στις οποίες μετά τον Μάϊο άλλαξαν τον kernel και οι περισσότεροι είχαν προβλήματα touch και drain. Προσωπικά πάντως αν με ρωτούσες, σε σχέση με το COS 12.1, δεν βλέπω τρελές διαφορές.

Eγω συγκρινω με COS μιας και αυτην δουλευα

Θεμα με touch δεν ειχα γενικοτερα , τωρα drain δεν βλεπω κατι παρολογο στην μπαταρια βραδυ κατα μεσο ορο και σε COS αλλα και σε sultan εχω 4-6% επειδη ανοιγω συχρονισμο για να συχρονιστουν φωτογραφιες και αλλαγες που κανω στις επαφες

Μετα απο πολλες μερες χρησης της 3JL, βλεπω πως ειναι μακραν η καλυτερη εκδοση της cm12.1 μεχρι στιγμης που εχει βγει για την 5.1.1

Απιστευτη ταχυτητα σε οτιδηποτε κανεις, smooth touch, ωραιο scrolling και μπαταρια, απλα καλη!

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks