Jump to content

Eladrin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    367
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Eladrin

  1. Δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει φώτο ποτέ από το κινητό για να σε βοηθήσω. Εγώ έχω ένα άλλο θεματακι με το Instagram. Μου δείχνει μόνο τις 2 πρώτες γραμμές σε όλα τα bio και μετά βγάζει 3 τελείες και κουμπί "more" για να εμφανίσει το υπόλοιπο bio. Παλιότερα το έδειχνε ολόκληρο κατευθείαν.
  2. Θα συμφωνήσω. Επέστρεψα στο Fluid N.G.
  3. Παιδια, εχω το fluid navigation gestures, αλλα καμια φορα στα side gestures "υπερισχυει" το εργοστασιακο gesture της MIUI (το καταλαβαινω απο το διαφορετικο animation). Ο μονος λογος που με ενοχλει λιγο αυτο ειναι οτι θελω να μικρυνω το ευρος στα πλαινα της οθονης που αναγνωριζει το gesture μεσα απο το Fluid N.G, αλλα δεν εχει νοημα αν μου κανει το gesture της MIUI μετα. Μηπως υπαρχει καποιος να απενεργοποιησω τα εργοστασιακα gestures (χωρις να εχω home screen buttons εννοειται)? Καποια αλλαγη στο build.prop ή καποιο module στο magisk ισως?
  4. Μπραβο! Πολυ καλη εφαρμογη.
  5. Μπορεις να χρησιμοποιησεις την τεχνικη αυτη αν δεν θες ανταπτορα που φαινεται. 'Η να παρεις μια θηκη σαν κι αυτη και να κοψεις μια μικρη εσοχη στο καουτσουκ με ενα κοπιδι εκει που ειναι κολλημενο το ανταπτορακι, η οποια δεν θα φαινεται γιατι μπαινει το πλαστικο μερος απο πανω (εγω αυτο εχω κανει).
  6. Μπορεις να εχεις 2 sim και Micro SD χρησιμοποιωντας εναν ανταπτορα σαν κι αυτον. Οσο για το OTG, δουλευει κανονικα.
  7. Παιδια, ενα αλλο που εχω παρατηρησει (ειμαι με China Dev 8.8.9). Εκτος απο το οτι τα volume buttons ανεβοκατεβαζουν το media volume αντι για το ring volume σε οποιαδηποτε τυχαια οθονη εισαι (που απ'οτι διαβαζω ειναι το default στη MIUI 10), οταν τα παταω δεν το κανει κατευθειαν. Απο το πρωτο πατημα πρεπει να περασουν 2-3 δευτερολεπτα για να δουλεψουν. Αν αρχισω δηλαδη ξαφνικα να παταω επανειλημμενα το volume up για να δυναμωσω γρηγορα την ενταση, δεν πιανει αμεσως. Μιλαω παντα οταν βρισκομαι σε τυχαια οθονη, αν παιζει video πιανουν αμεσως.
  8. Δοκιμασες να τα συγκρινεις διπλα διπλα με καποιο app οπως το Wifi Analyzer, ωστε να συγκρινεις την ισχυ σε dBm?
  9. Συμφωνω σχεδον σε ολα. Μονο για την οθονη, χρωματικα μου αρεσει περισσοτερο απο του MAX2, αλλα μου φαινεται ενα κλικ πιο σκοτεινη σε εξωτερικους χωρους με ηλιοφανεια. Εσυ που εισαι με Global Stable, εχεις καθολου stutter στα full screen gestures?
  10. Νομιζω οτι δεν ειναι σιγουρο το κινητο αν θελεις home ή recents και δεν ξερει ποιο animation να κανει. Μπορεις να αποφυγεις το stutter αν συρεις το δαχτυλο σου με πολυ συγκεκριμενο τροπο, αλλα θελει προσοχη. Ελπιζω να το διορθωσουν, γιατι δινει μια αισθηση lag, που δεν ειναι πραγματικη ομως.
  11. Παιδια, τα full screen gestures και πιο συγκεκριμενα το home και το recents, εχουν και σε εσας ενα μικρο stutter (fps drop) αν εισαι λιγο διστακτικος οταν σερνεις το δαχτυλο προς τα πανω?
  12. Εγω τελικα ακολουθησα το 2ο ενδεχομενο χωρις προβλημα με σκοπο να βαλω global (μετα απο 720 ωρες) και να αφησω το bootloader ξεκλειδωτο. Ωστοσο, δεν ξερω αν επηρεασε καπου, αλλα φλασαρα 2 φορες με το MiFlash, την 1η χωρις να κλειδωσω τον bootloader και την 2η τον κλειδωσα. Εκει που την πατησα λιγο, ηταν οτι νομιζα οτι θα εχω root με China Dev και κλειδωμενο bootloader (μεσα απο τα permissions). Στην αρχη ξενερωσα λιγο που δεν μπορουσα να κανω restore το Titanium back, αλλα τελικα εκανα κουτσα στραβα τη δουλεια μου με το Mi Mover.
  13. Παιδια, παρελαβα σημερα το κινητο απο eglobal. Ειναι Unlocked (φανταζομαι με unofficial τροπο) και φοραει μια fake MIUI Global Beta 8.8.3 ROM. Τι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω μεχρι να κυκλοφορησει η Global? Μπορω να φλασαρω με fastboot την τελευταια κινεζικη Dev ROM χωρις anti-roll back (MIUI Beta ROM 8.8.16), ετσι ωστε να εχω και root, να κλειδωθει ο Bootloader και να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα με official τροπο? Ή μπορω να κλικαρω το κουμπακι "Clean All" αντι για "Clean all and lock" στο MiFlash, ωστε να μην κλειδωθει ο Bootloader και να μην χρειαζεται να περιμενω για permission. Υπαρχει καποιο μειονεκτημα?
  14. Υπάρχει ναι. Είναι "CC599". Βγαίνει στα 232€ τώρα. Όχι δεν περνάει τελωνείο.
  15. Δεν ξερω αν είναι ευρωπαϊκή αποθήκη ή τριγωνική από Κίνα.
  16. Εγω το πηρα απο Eglobalcentral.eu στα 234€ (με κουπονι εκτωσης 6€). Η Global ROM που δινουν καποιοι πρεπει να ειναι fake απ'οτι διαβαζω εδω https://forum.xda-developers.com/mi-max-3/how-to/news-mi-max-3-global-rom-t3825700 Δεν εβλεπα καποιο λογο να περιμενω για global version, αφου μπορω να φλασαρω την official Global Rom οταν βγει και ουσιαστικα να ειναι το κινητο σαν Global Version. Δεν βλεπω καποια αλλη διαφορα, η κινεζικη εκδοση απ'οτι γραφεται εχει ολες τις μπαντες (και την B20).
  17. Επειδη χρησιμποιω Nova Launcher, χρησιμοποιει τα δικα του εικονιδια με οποιο theme και να διαλεξεις. Edit. Τελικά κατεβασα το MIUI 9 Icon Pack κι άλλαξα ένα-ενα τα εικονίδια που είχαν πρόβλημα. (Κάποια τα κατέβασα από το internet χειροκίνητα).
×
×
  • Create New...