Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε April 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2014 (edited) OnePlus One : Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ http://ausdroid.net/wp-content/uploads/2014/06/oneplus-one-invite.jpg Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για ότι έχει να κάνει με τις παραγγελίες του OnePlus One, από που το πήραμε, τι πληρώσαμε, θα προσφέρονται και θα ζητούνται οι προσκλήσεις (invitations) και θα συζητάμε γενικότερα για αυτές και τέλος θα γίνεται συζήτηση σε ότι έχει να κάνει με τα αξεσουάρ / ανταλλακτικά της συσκευής. Χρήσιμες πληροφορίες: Οδηγός αγοράς του OnePlus One (by Shuffle) Shopping One Plus One from Europe (για κατοίκους Ελλάδας) (by asot) Πως συμπληρώνουμε τα στοιχεία Billing & Shipping @ OnePlus (by Delijohn) Ενημέρωση: Από μέσα Μαρτίου 2015, η OnePlus δέχεται απευθείας παραγγελίες από Ελλάδα και ταχυδρομεί επίσης απευθείας! Το Localized link: https://oneplus.net/gr/one Edited April 13, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 @dragonmaster φίλε μιας και είσαι ενεργός στα φόρουμ τους και αν σου δώσουν πρόσκληση στείλε και σε μένα μια γιατί ενδιαφέρομαι πολύ να το πάρω και ξέρω πως όσοι έχουν μόνο μπορούν να μοιράσουν προσκλήσεις Εγώ δεν είμαι τόσο ενεργός αλλά αν πάλι είμαι τυχερός θα σας πω Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τελικά, τι θα γίνει με τις προσκλήσεις ξέρει κανείς; Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τελικά, τι θα γίνει με τις προσκλήσεις ξέρει κανείς; Τις βλεπω να βγαινουν στη μαυρη αγορα πιο ακριβες κι απ'το ιδιο το κινητο :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλά geord, μην πολυανησυχείς γιατί μέχρι να άρχισουν οι προσκλήσεις για αυτό το τηλέφωνο θα έχει περάσει πολύς καιρός και θα έχουν γραφτεί, πολλές σελίδες ακόμα σε αυτό το θρεντ. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Παιδιά διάβασα το παρακάτω. Ενημέρωση: 23-4-2014 Δεν είναι όμως όλα τόσο ρόδινα… Η OnePlus είναι νέα εταιρία και η ζήτηση φαίνεται να είναι τεράστια. Έτσι για να αποκτήσετε το OnePlus One θα πρέπει να σας στείλει πρόσκληση η εταιρία, κάποιος φίλος ή να κερδίσετε μία από τους διαγωνισμούς που ετοιμάζει η OnePlus. Αυτό σημαίνει πως προς το παρόν η OnePlus έχει θέματα με τις διαθέσιμες συσκευές. Εμείς ελπίζουμε να βρεθεί λύση σύντομα και να κυκλοφορήσει η συσκευή κανονικά στην αγορά! Edited April 26, 2014 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Η διαφορά με το S5 που λες είναι ότι εκείνοι είχαν ανακοινώσει ότι θα το έχουν το μάη και τελικά μόνο το 16αρι έχουν. Το 64αρι καμία σχέση μέ μάη και το άλλο είναι το θέμα με τα invite που δεν λένε πως ακριβώς θα λειτουργούν...Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με την εταιρία γιατί κάθε μία κάνει τις επιλογές της. Απλά ανέφερα τα γεγονότα. Ότι ουσιαστικά αγορά κινητού με 64αρα μνήμη από ιούνιο γιατί δεν υπάρχει τώρα.... Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Για την oppo ξέραμε ότι θα είναι αυτή που φτιάχνει το κινητό τώρα αν οι επενδυτές της είναι και επενδυτές της OnePlus ποιον ενδιαφέρει και τι επηρεάζει; Τώρα το θέμα με της προσκλήσεις είναι όντως λίγο μπερδεμένο γιατί δεν δίνουν πληροφορίες για το πως θα λειτουργήσει από εκεί και πέρα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τους άμα κάποιος περιμένει μέχρι τέλος Ιουνίου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει μια πρόσκληση. Edited May 2, 2014 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 http://www.spemall.com/OnePlus-One-Smartphone-WCDMA-4G-LTE-13MP-Camera-Bluetooth-NFC-5-5-Inch-Full-HD-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-4-4-OS-2-5GHz-Quad-Core-Qualcomm-Snapdragon-801-MSM8974AC-3G-Ram_g.html Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αγοράσει κανείς θεωρείται αξιόπιστο;Από τα χαρακτηριστικά πάντως φαίνεται πως είναι το γνήσιο έτσι;Πώς είναι δυνατόν όμως να το έχουν διαθέσιμο αυτοί όταν είναι γνωστό πως οι συσκευές θα πουληθούν μέσω προσκλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 http://oneplus.net/skin/frontend/oneplus2014/default/images/invite/logo.png Your chance to win an invite to buy the 64 GB Sandstone Black version of the One Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καπου ειχα διαβασει οτι οσοι ειναι κατοχοι OPPO θα εχουν την δυνατοτητα να παρουν αμεσα προσκληση.....:) Ισχυει κατι τετοιο η ηταν μουφα? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καπου ειχα διαβασει οτι οσοι ειναι κατοχοι OPPO θα εχουν την δυνατοτητα να παρουν αμεσα προσκληση.....:) Ισχυει κατι τετοιο η ηταν μουφα? Στο φόρουμ του ουαν πλας δεν λεει τιποτα τέτοιο και ούτε στην σελίδα τους επίσης άρα πρέπει να είναι μούφα... Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dith Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 http://oneplus.net/skin/frontend/oneplus2014/default/images/invite/logo.png Your chance to win an invite to buy the 64 GB Sandstone Black version of the One Επιμένουν να μας αποκλείουν απο την διαδικασία... άλλη μία διεθνής συνομωσία :p Applications are limited to residents of the following countries and regions: Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, United States. Applicants must have a valid email address and mailing address within one of the countries listed above. Applicants may only apply once. All applicants must be 18 years or older to enter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Επιμένουν να μας αποκλείουν απο την διαδικασία... άλλη μία διεθνής συνομωσία :p Applications are limited to residents of the following countries and regions: Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, United States. Applicants must have a valid email address and mailing address within one of the countries listed above. Applicants may only apply once. All applicants must be 18 years or older to enter. εγώ δεν έχω δηλώσει ούτε διέυθυνση ούτε τίποτα, αλλά άμα κάτσει πρόσκληση θα το στείλω σε μία φίλη μου στη Γερμανία ή στην Αγγλία. :ninja: Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς άλλος email για τον διαγωνισμό raining invites? γαιτί μου ήρθε εμαιλ οτι είμαι ένας από τους 150 και θα μου στείλουν προσκληση στις 6 ιουνιου. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς άλλος email για τον διαγωνισμό raining invites? γαιτί μου ήρθε εμαιλ οτι είμαι ένας από τους 150 και θα μου στείλουν προσκληση στις 6 ιουνιου. τυχερεεεεεεεεε, εγω ειμαι στην αναμονη για invite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς άλλος email για τον διαγωνισμό raining invites? γαιτί μου ήρθε εμαιλ οτι είμαι ένας από τους 150 και θα μου στείλουν προσκληση στις 6 ιουνιου. WOW!!! Μόλις σε αφήσουν να στείλεις σε άλλους θέλω μια πρόσκληση! :D Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πληροφοριακά η OnePlus δεν στέλνει Ελλάδα όσοι το παραγγείλουν θα πρέπει να βάλουν για διεύθυνση αποστολής μία από τις 16 αρχικές χώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 πλάκα κάνεις τώρα; αν πάντως πήρες, θα ήθελα και εγώ μία πρόσκληση αφού πάρεις το δκό σου. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς άλλος email για τον διαγωνισμό raining invites? γαιτί μου ήρθε εμαιλ οτι είμαι ένας από τους 150 και θα μου στείλουν προσκληση στις 6 ιουνιου. Αυτά είναι, είσαι πολύ τυχερός φίλε! Εννοείται πώς θέλω κι εγώ μια, όπως και όλο το υπόλοιπο φόρουμ φαντάζομαι, ή τουλάχιστον αυτοί που μπορούν να το φέρουν από εξωτερικό... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αυτά είναι, είσαι πολύ τυχερός φίλε! Εννοείται πώς θέλω κι εγώ μια, όπως και όλο το υπόλοιπο φόρουμ φαντάζομαι, ή τουλάχιστον αυτοί που μπορούν να το φέρουν από εξωτερικό... :-P WOW!!! Μόλις σε αφήσουν να στείλεις σε άλλους θέλω μια πρόσκληση! :D και γω θελω μια αν γινεται ......... Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς άλλος email για τον διαγωνισμό raining invites? γαιτί μου ήρθε εμαιλ οτι είμαι ένας από τους 150 και θα μου στείλουν προσκληση στις 6 ιουνιου. Και εγώ ένα invite όταν με το καλό μπορείς να στείλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 WOW!!! Μόλις σε αφήσουν να στείλεις σε άλλους θέλω μια πρόσκληση! :D φίλε μου θα ήθελα ενα invite σε παρακαλώ πολύ Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 φίλε μου θα ήθελα ενα invite σε παρακαλώ πολύ πληροφοριακα εχει να δωσει μονο 3 invites ;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έρχεται από αποθήκη τους στην Ευρωπαϊκή ένωση άρα δεν έχεις πρόβλημα με τελωνείο... Μακάρι να ισχύει αυτό! Καλά ακόμα δεν ξέρω πόσες θα μπορώ να έχω...το θέμα είναι να μου δώσουν κανονικά στης 6 ιουνιού την πρόσκληση και μετά θα δούμε άμα έχω να δώσω και γω ή οχι...Γιατί απ' όσο ξέρω οι τρείς προσκλήσεις ήταν με τον προηγούμενο διαγωνισμό σπασίματος...τώρα δεν είχαν πει τίποτα για προσκλήσεις εκτός από αυτή της αγοράς. Περιμένω τώρα την ημερομηνία για να το πάρω..ειδικά αφού δεν θα έχω και τελωνείο, είμαι απόλυτα happy!!! Edited May 28, 2014 by gkanos Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts