Jump to content

Xasta11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    525
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Xasta11

  1. θενκ γιου.. συμφωνώ μαζί σου, ασχολουμαι μ τη φωτο χρόνια κι έχω αλλαξει δεκάδες τηλέφωνα. Μέχρι πριν λίγο καιρο είχα το Mi 8 SE και ήμουν υπερευχαριστημένος. Και ο φακός του Mi 9 SE είναι πολύ καλύτερος και πριν το update ήταν κακή η ποιότητα. Δεν ξέρω γιατί, ούτε καλή ευκρίνεια, ούτε νομραλ χρώματα, και τη νύχτα πολύ κακή. Αλήθεια έχω δει τεράστια διαφορά μετά το update σε μένα. Μέχρι πριν ήθελα να το δώσω οπωσδηποτε, είχα απογοητευτεί. Παρόλα αυτά αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm, θα πάω σε mi 9. αγορασμένο απο Ελλάδα είναι, μιας εβδομάδας.
  2. που το βρίσκουμε αυτό?
  3. Για το Mi 9 SE.. είχα 10.2.9 .. και ήταν απαράδεκτη ειδικά τη νύχτα.. από χρώματα, ευκρίνεια.. αφού έψαχνα να το πουλήσω από τη πρώτη μέρα.. σήμερα πήρα 10.3.1.. νομίζω πως διορθώθηκε το πρόβλημα.
  4. Το θέμα είναι να φτιάξουν το λογισμικό και την απόδοση της κάμερας και να αφήσουν τις νέες λειτουργίες. Η ποιότητα της φωτογραφίας είναι κάκιστη.
  5. εμενα προσωπικά δε με απασχολούν αυτά τα 2, δεν χρησιμοποιώ πουθενα nfc
  6. Εγω αναμένω Mi 8 SE.. Εχω δει ένα σωρό reviews, η καμερά του φαίνεται εξαιρετική. Για 275€ νομίζω΄αξίζει η συσκευή.
  7. Δεν υπάρχει πεερίπτωση με priority να πέρασε τελωνειο (ειναι τριγωνική μέθοδος) κι επίσης δεν έχω δει ποτέ priority πανω απο 16$... οπότε κάτι ΄λλο διαλεξε ο φίλος σου.
  8. Ναι το είδα κι εγώ, δε με καλύπτει το 30αρι... Mi A2 ή Mi8 SE?
  9. κάποιος απο Πάτρα να το πάρουμε μαζί απο Banggood για να έρθει φθηνότερα? Στα 2 τεμάχια έχει εκπτωση
  10. κάποιος απο Πάτρα να το πάρουμε μαζί? για να ερθει φθηνότερα
  11. Είμαι σε mokee κι είναι πολύ καλύτερη απο aicp αλλά έχω ένα θέμα με το ir patch.. το πέρασα αλλά τίποτα!
  12. καλησπέρα, δίνω εγω το δικό μου..
  13. Xasta11

    OnePlus 3

    ποια η καλυτερη custom rom για το κινητό?
  14. Με τη νεα AICP το κινητό νομίζω πως πετάει.
  15. Πέρασα το τελευταιο TWRP, πέρασα τη τελευταια ROM AICP 13.1, Gapps, Magic root v16 , εκανα επαναφορά, διεγραψα τα πάντα και η συσκευή μου είχε ψιλο lag στην αρχη αλλα εφτιαξε τωρα και δεν ανοίγει η κάμερα με τιποτα, ούτε αυτή τη στοκ που εχει η rom ούτε οποιαδήποτε αλλη βαζω εγω EDIT: ΟΚ φτέγανε τα OpenGapps που ειχα κατεβασει τα full
  16. Xasta11

    ZTE Nubia M2

    Παιδιά καλησπέρα σας. Μου έπεσε το κινητό κατω κι έσπασε το εξωτερικό τζαμάκι της κάμερας. Υπάρχει κάπου ανταλλακτικό? ή καποιο μαγαζι να απευθθυνθώ που θα εχει σίγουρα επισκευή?
  17. Xasta11

    ZTE Nubia M2

    Παιδιά καλησπέρα σας. Μου έπεσε το κινητό κατω κι έσπασε το εξωτερικό τζαμάκι της κάμερας. Υπάρχει κάπου ανταλλακτικό? Βασικά βρηκα με ενα 10€ θα κανει 1 μνα να ερθει ομως, αλλά αν ξέρετε εσείς κάποιον εμπιστο ή μαγαζι που να μου το κάνει πιο γρήγορα με ενα 15€?
  18. αλλαξε ρομ και βαλε Pixel Camera φίλε μου, θα δεις τεραστια διαφορα στη καμερα
  19. Έχω πει σε προηγούμενο ποστ οτι υπάρχει mod για τον ήχο και είναι μια χαρά δυνατός ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω γράψει ότι υπάρχει mod για τον ήχο
  20. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/themes/lepro3-sound-mod-clarity-bass-flashable-t3746497
  21. υπαρχει mod για τον ηχο... Το Lineage OS ειναι καλυτερο? H ΡΟΜ που εχουν βγαλει?
  22. όυτως η αλλως περασα τη νεα ρομ απο πανω και παλι τα ιδια
  23. ρε παιδια κατι ειχα αλλαξει στο build.prop για τον ηχο.. αλλα εκανα restore το backup ,και οποτε παω να κατεβασω τον ήχο στη κληση ή να τον ανεβασω ειναι σταθερο.. κουνιεται η μπαρα αλλα η ενταση δεν αλλάζει, τι να κανω? εχω την τελευταια aicp
  24. Αν ήταν χαλασμένο δε θα ακουγόταν καθαρα όταν παίζει μουσική. Μόνο στη κλήση το κάνει. Έκανα το κολπακι που έγραψες αλλά δεν έχει καμία σημαντική διαφορα. Χαμήλωσε βέβαια ο ήχος κ δεν ακούγεται τόσο το τρίξιμο τώρα
×
×
  • Create New...