Jump to content

Scorpionste

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Scorpionste

  1. Σε μένα έπαιζε 720p σε Chrome και Firefox και 1080p σε Internet Explorer, Edge και PS3. Τώρα για υπότιτλους που λέτε παιδιά εγώ χρησιμοποιώ την πρώτη μέθοδο όπως περιγράφεται εδώ σε Windows 7 και Internet Explorer. Γενικά βελτιώνεται συνεχώς η βιβλιοθήκη με υποτιτλισμένες σειρές και ταινίες αλλά θέλει ακόμα δουλειά.
  2. Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα! Ψάχνω μια απλή συσκευή για συγγενικό μου πρόσωπο και έχω καταλήξει σε αυτές τις 3 συσκευές (LG K8 (2017) vs LG K10 vs Samsung Galaxy J3 (2016)). Η συσκευή προορίζεται για δώρο οπότε από λεφτά ψάχνω κάπου εκεί, μαξ 120€ λόγω και του ότι προορίζεται για τυπική χρήση από άνθρωπο με μικρή εμπειρία (έχει ένα Android tablet). Dual SIM ή Single SIM αδιάφορο. Έχω διαβάσει σχετικά review κλπ αλλά δυσκολεύομαι να καταλήξω, το κάθε ένα έχει + και -, ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Ξέρω ότι σε αυτά τα λεφτά ή έστω παραπλήσια παίζουν πολύ καλύτερες συσκευές ωστόσο επειδή πάει για δώρο το budget είναι συγκεκριμένο και προτιμώ "επώνυμο" (ή καλύτερα "πιο αναγνωρίσιμο") κατασκευαστή (και λόγω εγγύησης κλπ). Ποιο θα προτείνατε εσείς από τα 3; Οι κάτοχοι ποιες οι εντυπώσεις σας απ τις συσκευές (μπαταρία, γενική λειτουργία συσκευής, κάμερα κλπ); Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S7 Edge Καλύτερο tablet: Apple iPad Pro 9.7 Value for Money device: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  4. Εγώ το είδα σε χρυσό στο Γερμανό στο Mall στο Μαρούσι. Σε ασημί το είδα στο Golden Hall την Παρασκευή, αλλά μου είπαν ότι κλείνουν 3 βδομάδες για ανακαίνιση.
  5. Καλή επιτυχία σε ολους μας και παλι!!
  6. Φανταστικό το δώρο και πάλι!!! Καλή μου επιτυχία!! :-P
  7. Τέλειο δώρο!! Καλή επιτυχία σε όλους μας!!
×
×
  • Create New...